New home

fick sovmorgon imorse, så himla skönt!
sen har jag hunnit med att hämta hö, ridit och kört hingstarna. dom va så himla duktiga Liquid gck in på en gång en andra behövde lite mer övertalning men va också super duktig.. han stod dessutom helt stilla när vi körde Liquid stog och skrapa och ville helst äta höet som låg på golvet.. haha nu står dom iaf i kolbäck och tror det kommer funka bra.. så ska ut dit imorn bitti och hjälpa till att släppa ut dom..


niklas är en skit!!!!!!!!!!!!!!!!

Look in to my eyes

blev käk med tjejerna hemma hos Aleks igår sen utgån på Silk (!) haha jag och sofie kände oss liite för gamla.. men gjorde det bästa av situationen och dansade på.. värsta jag vet är killar som ska slåss  dansgolvet speciellt schlager då de är så himla litet, så vi tjejer hamna ju såklart mitt i allt.. jag blev knuffad och tapp mobilen på dangolvet då tänkte jag den ser jag aldrig igen. helvete ! slog mig ut från kaoset och försökte hitta aleks och sofie mesn töter på Jens Gard som va min räddare i nöden igår han hittade mitt bakskal på dansgolvet och en tjej kommer fram och frågar vad jag letar efter en mob då hade hon lämnat in den  baren.. thank good ! is friday, höhö

ikväll blir det one tree hill maraton håller på och lagar mat nu sen ska jag bara kolla på det hela kvällen! ska bli så skönt.. en paus för kvällsfodring men inge mer.. bästa löradgen!

Ciao

Just the way you are

Jag älskar dig


Day after tomorrow

va som sagt på innebandy match i tisdags, Hallsta mötte rönnby.. ja vad ska man säga mer än att Niklas har humör.. va en incident på slutet som fick hans bägare att rinna över eller rinna snarare typ explodera.. haha va ganska kul att se men de får man inte säga.. så får se vad som händer nu..

igår hade jag ju som plan att vara klar till 14 så blev de ju inte riktigt då jag va hemma 18.30.. åkte ag och hjärtat och stor handla sen åkte vi till Nibble ochkolla på nån innebandy match.. sen åkte vi hemoch mös..

Jobbade imorse sen va vet ut och besiktigade Bianca och hon gick igenom utan anmärkning.. skönt så får vi se när hon åker nu då, sorligt men ändå.. de bästa för henne och hon kommer få det super bra! sen passar hon inte riktigt in bland alla storhästar :P

ska äta lunch innan jag åker ner och rider, men undra vad jag är sugen på..

Ciao

Fan va trött jag blir att det inte går att ladda upp bilder! Är ju inte första gången direkt..

Alot to do

blir en snabb update innan jag måste dra mig iväg..
precis ätit lite lunch, nu på fm hade jag hovslagaren ute i stallet där jag jobbar.. alla hästar skötte sig bra, speciellt fölet som varit den värsta av alla innan..

nu ska jag åka hem och mocka och rida sen ut till hingstarna och mocka och rida Rozetta sen ut tillbaka till jobbet och mocka och ta in dom och rida en av 3 åringarna.. lite stressigt då egentligen skulle varit klar till kl 14.00 men de sprack rätt rejält..

va på innebandy igår säger baa en sak, vissta at Niklas hade humör men så där mycket!? haha berättar mer sen..

Ciao

Keep you promises

precis betalat lite räkningar, lika roligt varje gång..
blev ett litet negativt inlägg igår men man kan inte alltid vara på topp så är det..

idag blir det IB med aleks, linnea och sofie.. ska bli mys har ju fortfarande inte träffat Linnea sen hon kom hem från USA.. 

trött på folk som säger att man ska hitta på något sen ändrar sig.. speciellt om de är dom som frågar..

nu ska ja åka ner till stallet, är lite irriterad idag också så hoppas att hästarna kan få mig på bättre humör..

Ciao

Vissa människor är osynliga

crap

Jag är uttåkad, sitter och hoppas att jag ska bli trött så jag somnar och vaknar upp imorgon och det är en bra dag ! menom jag känner mig själv rätt så kommer jag aldrig bli trött sen bli ännu mer irriterad över att jag aldrig somnar... och då kan jag definitivt inte somna...
finns inget på tv och kolla på heller.. och de är skit kallt ute.. ååååh..

hoppas "Lite sällskap" gör mig på bättre humör..

What to say, What to do

varit en rätt hektiskt dag.. hunnit med både hästar, massör till hästarna, fixa håret, färga ögonbryn och ögonfransar, ätit och nu väntar jag på att bilen ska bli kollad så man kan få veta vad de är för fel på den..

va även in på apoteket, herregud va dom är långsamma där.. man lär ju inte gå dit om man har bråttom iaf.. haha helt sjukt..

nu ska jag snart kolla på Paradise sen ska jag åka fodra..

Ciao

How much longer can i take this

Radiance

Kollade på världscup hoppningarna från Helsingfors idag, satan vilka hästar det finns.. och Tornesch är helt otrolig ! hoppas Perra blir hälften så bra ;) Blir så inspirerad av att kolla på topp ryttarna att jag bara vill gå ut och rida och träna..

igår satt jag, erica och sara här och förade lite sen åkte vi hem till Turre.. helt okej kväll men hamnade lite snett.. jaja så kan de bli ibland..

ska strax laga lite mat tills hjärtat kommer hem.. det blir lövbiff, pommes och bea så inte direkt mycket att laga.. skön. t

imorn är dagen fullspäckad.. Jobb, sen hem till mina och sen ut till hingstarna tänkte rida Rozetta också sen hem och rida sen kommer massören på em och bilen blir kollad på kvällen..
nästa helg flyttar vi hingstarna också till ett stall i kolbäck. tråkigt tycker jag då jag trivits hos larsson.. men är mycket närmare och blir lite smidigare..

Ciao

Blir en bild på Perras pappa..


Pain

hann med allt jag skulle och va till och med klar i tid kl 16.00 ungefär.. skööönt! ska bara ut och fodra sen sen är jag ledig för idag ..

skulle ju blivt Idol med L.L men så vart icke fallet hon drog till Uppsala istället.. så nu då får se vad som händer..

Har en förkylning som aldrig vill ge med sig! usch varit förkyld i över en vecka snart.. och börjr få lite ont i ryggen då jag mockar ungefär 13 boxar om dagen.. kankse inte låter så mycket men om man tänker efter på två dagar är det 26st och på 3 dagar är 39 st.. plus att rida 4-6 st hästar om dagen,  och mockning är ju inte den bästa arbetsställningen heller direkt så kankse inte så konstigt.. men så fort kroppen blivit van så är det ju lungt..

nu ska jag kolla på Scooby doo, haha

Ciao

lovar, lovar inte


You always bring me down

ska snart åka ner till mamma för att rida hästarna, får se om ridbanan hunnit tina lite eller om det blir ridhuset idag..
alla tjatar om snö här här vi då ingen snö (hittills) och glad är jag för det! :)

P & K blev som sagt verkade, och dom va super duktiga.. inga problem alls så himla skönt ! Och Pinan fick på sig skor fram så nu ska det nog gå och rida ordentligt också :)

sen blev det innebandy igår kväll med Frans och L.L i Köping kollade två perioer sen åkte vi hem.. Sen va jag och Erica ute och gick spåret tänkte att vi skulle gå 3:an men gick lite fel så blev minst 5:an, kändes som vi snurra runt ett bra tag iaf för va ute 1 timme och 20 min och vi hade tempo när vi gick så lär ha gått skapligt fel.. haha hundarna tyckte det va skönt iaf, men va å himla mörkt och Milton är ju inte världens vakt hund då han typ va nojigare än va jag var.. haha

ikväll blir det Idol med L.L som det ser ut nu får väl se om de dyker upp någon mer.. sen imorgon ska jag jobba sen hem och rida och fixa sen ska jag rida Rozetta eftersom Emelie brytit ett ben i tummen så hästen slipper vila i hela 5 veckor.. men jag hjälper gärna till, bara kul :) sen vid halv 3 å har Niklas match som jag och aleks ska kika på sen på kvällen blir det nog lite partaj som det ser ut nu :) Så blir full rulle hela dagen :)

Ciao

Time to say goodbye

Just sitting around

fick köra Emelie till sjukhuset idag för operation, då hon ramla ner från hö skullen igår och bröt ett ben i tummen.. ganska onödigt kan man tycka men men.. operations tid fick hon ju fort iaf..

väntar på att hovslagaren ska komma ut, men ska snart ta mig ner till mamma och rida i kylan.. fy f*n rent ut sagt.. vill inte ha vinter.. usch..

ikväll ska jag kolla innebandy med L.L vet bara att hallsta tjejerna spelar vilka dom möter vet jag inte men tror de va köping eller nå sånt.. aja blir nog bra..

ciao

Just the way you are

precis kommit ur duscen, har hunnit diska och dammsugit nu på kvällen.. ska snart börja laa mat tills hjärat är hemma.. ska testa en ny grej idag, hoppas det blir gott.. :P haha
har även infört ett städ schema då ingen av oss är direkta fan av att städa och båda tycker dom gör det hela tiden, men nu blir det ju svart på vitt vem som gör vad och hur mycket.. får väl se hur mycket det uppskattas.. haha

har fixat stallen och hämtat hö idag även hunnit städa bilen den blev så fin så, men skulle även försöka få på sätes överdrag men lyckades med två ryggstöd sen gav jag upp.. mitt tålamod är inte det bästa när det gäller sånt.. men kom en liten bit på vägen.. :P

imorn kommer hovslagaren ut och ska verka knodden och perra och sen ska 3 åringen få på sig skor fram då hon är så himla ömfotad..

ska göra lite nytta igen.

Ciao

Varför vänta på något som inte finns

Like a shooting star

idag har jag varit seg.. usch tycker inte om såna dagar allt tar sån tid då..

jag och knodden och perra (fd hingstar) har varit ute på en liten promenad.. så duktiga så, knodden går över bommar, vatten matta bryr sig inte spec mycket om nånting.. så himla skönt! Perra är lite mer skeptiskt av sig, haha men tllslut så går han över eller typ halv hoppar han tror dom ska bita honom i benen.. :P har inte tagit oss till vatten mattan ännu.. Vill inte skrämma honom så tar det lite slow med honom..

Har hänt en super rolig sak, hoppas allt går vägen bara!

nu ska jag spendera kvällen med dom 3 männen..

Ciao

I give you one more chance

Klev innanför dörren för ett tag sen, hunnit få lite mat i magen.. varit en hel dag idag kan man säga.. upp halv 7 imorse hem och fodra så hästarna hemma skulle hinna äta sen ut till A-L och fodra och släppa ut sen hämta jag upp Erica som va skapligt pigg.. haha sen hem och packa in hästen och grejerna i bilen och bege sig mot surahammar.. Red 1m och 1,10m och hon va nolla pch plac 9 i 1m men dock så stark så kunde knappt svänga och bromsa va det inte tal om.. hon blir ju så taggad.. så grejade lite med bettet till 1,10 sådär hade jag fakskt bådde broms och mindre sväng radie ;) vilket resulterade i en 2a plac.. gjort 4 starter och 4 plac kan inte begära så mycket mer :) Nä'sta start för Debbie blr i Hamre då får hon gå 110 och 120, så får vi se vad hon tycker om det.. som sagt hon som bestämmer hur mycket hon vill göra.. Låter kankse konstigt men hon har gjort så mycket i sitt liv gått svåra hoppningar i Tyskland och jag har ridit upp till 140 på henne med plac.. för ett år sen trodde jag aldrig att jag ens skulle kunna sitta på henne igen.. så allt som händer nu är bara en bonus!

sen var det bara hem och fixa dt sista i stallet hemma sen ut till hingstarna då den ena är lite dålig efter kastreringen, så va ute och gick med honom och han blev piggare.. (Y) Sen ut till A-L och fodra, och nu ska jag stax kolla på flm med bästa, ska ringa farmor först..

Ciao

Jag har världens bästa farmor & farfar


Andreas Weise

Lite Idol snack nu då..

Andreas Weise, W.S som jag kallar honom, Han är svår att sätta fingret på.. Gillar jag honom eller inte.. han är väldigt mystisk måste jag säga.. Ena sekunden hatar jag honom pga attityd nästa tycker jag om honom han har ju charm.. Lovar att han gjort den där hyllnings låten själv som min fick höra innan hans uppträdande idag.. han känns som en sån person som skulle kunna göra det..
Är några stycken i Idol som man minns Jay Smith, Elin, W.S och Geir.. Dom är sjukt bra allihopa..
Bagge drog ju skönaste kommentaren till Geir idag; Jag är kär i dig Jag älskar dig! Kan man annat än älska Anders Bagge och så ett sånt där gulligt leende också.. :) ååh, man smälter.. haha


 W.S

Tror att Minnah kommer åka ut idag när hon klev in på scenen kom jag inte ens ihåg va hon hette ...
nog pratat om Idol då..

På söndag åker jag till sura och tävla med Debbie 1m och 1,10m, hoppas det inte blir allt för kallt bara.. så imorn är det packning och sånt som gäller..

Ut med hunden sen kolla omröstningen och eftersnacket..

Ciao

Från och med du


Forget and Forgive

Fick nyss sms om att jag inte betalat min 3 räkning, YES har gjort det men såg att den aldrig gått iväg.. super bra verkligen... aaah va irriterad jag blir.. hoppas jag har en snäll mamma.. host..

hunit med en del på morgonen jobbat, hingstarna (nu mera valacker glömmer det hel tiden)  försökte tvätta benen på dom det var inte så populärt kan jag säga.. haha men till slut gick det stod man på en bit avstånd så.. dom va iaf snälla att ha på gången så pysslade lite med dom också, Perra kunde jag till och med borsta under magen idag har inte gått tidigare.. så framsteg gör dom iaf.. och ingen av dom har feber eller något det är skönt..
sen har massören varit ute hos A-L och Bloody  och odevi gick hon igenom och dom kändes bättre tyckte hon..

ska strax åka ner till mamma och rida och sen ut till A-L igen.. Niklas är och sätter på vinterdäck på sin bil skulle jag med behöva då de va -1 grad imorse när jag åkte hemifrån.. Usch det är skit kallt på mornarna verkligen och glömmer alltid mössa och vantar.. bara för att solen skiner tror jag det ska vara varmt..
Det sjukaste är att vi ska få den kallaste vintern på 1000 år, tyckte jag att det va förra vintern.. fy jag höll på att dö redan då..

ikväll ska jag kolla på Idol och äta god mat.. Tjejerna ska ut (hade varit jätte roligt att träffa dom speciellt Linnea som varit i USA hur länge som helst) men då det är brist på pengar och jag är lite halv krasslig plus att jag jobbar hela helgen så stannar jag hemma ikväll.. *Vuxenpoäng till mig* ;)

Ciao

Standing where you left me

One life One chance

Sitter och kollar på PH.. spännande vem som åker ut faktiskt jag har inte en susning.. Dom är så nervöösa nu.. haha

niklas åkte precis och köpte godis, hoppas han köper något gott..

hingstarna såg ut att må bra iaf, speciellt Perra nästan oförskämt pigg, men det är skönt att det är så och inte tvärtom..

imorn är det fredag, vilket innebär? ja bra fråga..
har iaf stallen på morgonen, rida 4 hästar, städa bilen m.m.

nu ska jag fortsätta kolla på Paradise.. Ciao



Bara spelets mästare kan ändra spelreglerna

Patience

vilken dag det varit hittills..

började morgonen med en bort sprungen hund, han hade fastnat under grannens ada så vi var tvugna at bryta upp golvet, tänk om vi inte hittat han.. usch vill inte ens tänka tanken..
sen skulle hingstarna kastreras, dom va ju inte så sammarbets villiga om man säger.. kanske är förstligtmen när den ens fick lugnade som en storhäs fast är ponny och fortfarande inte var medgörlig så börjar man ju fundera, men tillslut gick det och nu är dom av med sina manligheter ;) Tog en bild, ska visa er senare..

sen åkte jag till apoteket och vidare till Erica och tog en sväng med Accra.. och nu sitter jag här ska strax dra mig ner till mamma för att rida och fixa stallet där..

Ciao

Raise your voice

ÅH jag stör mig mer och mer på hon Emelie i PH.. hon pratar ju bara för drygt också.. påminner om någon annan som va med i PH förut men kan inte minnas vem..

just nu går DH på tv men ska nog slå på ett avsnitt av OTH ist :) har inte följt DH direkt.. men bra sugen på att köpa alla säsonger och alla säsonger av One tree hill.. haha kom just på vad jag ska önska mig i julklapp brukar aldrig komma på något.. :P

just nu är jag sjukt hungrig, men va sjutton ska jag äta?

Ciao

Love makes us blind

Va gott och få lite mat i magen.. har hunnit kollat på ParadiseHotel som börja iag igen.. alltså hon Emelie verkar ju bra blåst.. störde mig på redan på det första hon sa, " Killar ska ha mycket pengar så dom kan skämma bort mig " eller nåt sånt skit.. haha vilken glidare alltså..

just nu håller jag på och kollar på 90210 dom första avsnitten på säsong 3.. love it! sen blir det andra avsnittet av One Tree Hill säsong 8.. kvällen är gjord!

Ciao

Unbreakable

Red 140 i lördags, vet inte riktigt vad som hände men hon kändes inte lika spänstig på fram hoppningen som hon brukar göra.. kommer in på banan hoppar 3 hinder sen bara dör hon, tappar all bjudning mot 4an och hon har aldrig stannat i hela sitt liv det finns inte i hennes värld.. så vet inte vad som hände med henne men vetrinären kommer ut i veckan och kollar på henne..
så åkte hem och red sen åkte jag och mamma tillbaka och kollade på 150 klassen.. alltid kul att se dom stora klasserna tycker jag..

Sen på kvällen tänkte jag ta det lungt, jag och erica satt här hemma så ringde Alex och sa att vi skulle komma hem till Linn så gick över dit och umgicks lite så blev man såklart övertalad att följa med ut.. haha jag och aleks försökte komma in på bmb 3 ggr lyckades inte, gick till Slisk hade dom stängt insläppet så hamnade tillslut på Oliver Twist.. där bjöds det för fulla muggar vill jag lova, Hille.. satan va sliten jag va dagen efter.. usch..
sov kankse 1,5 timme den natten och fick faktisk med mig Aleks upp på morgonen.. efter nån alvedon så vart det lite bättre..

Hade spekulanter ute på Bianca, gick jätte bra och såg bra ut.. så får vi se vad dom säger/tycker.. hoppas på det bästa :)
igår kväll hade jag och L.L mys kväll, kikade på Flightplan (psykfilm) och snackade massa.. bästa L.L

Blev sparkad i magen av en häst idag.. skönt verkligen!
snart blir det lite mat, hoppas jag! dör av hunger snart iaf..

Ciao


Hur mycket ska man orka ta, Hur myckt ska man tillåta sig själv att ta, När är det dags att inse ...


-

Det finns inget att säga


Rescue me

klev precis innanför dörren, försov mig ju såklart imorse.. vaknade 7.10 skulle vara ute hos A-L kl 7.00 aja, va iaf där 7.20.. snabb ibland.. :P

Red 135 idag, Hon hoppade grymt bra! fick dock 2 ner i omhoppningen red innanför och hon tog inte riktigt för sig i svängen så hoppade äldigt platt in i  kombinationen så rev det sen fick jag rida på lite ut och då blir hon ofta lite flack så fick med en bom där också.. men men grym för övrigt iaf.. :) och jag måste säga att underlagaet var super bra tycker jag, passar Kassi perfekt.. och jämför man med det innan så är de gudomligt..

ska snart åka ut till A-L och fodra och ge pencillin till en häst som gjort illa sig, sen blir det mat och mys till Idol fläskfilé står på dagens schema.. :)

imorn rider jag 140.. rider iaf tidigt klassen startar 9.00 och jag har startnr 28, sen ska det hämtas hö och lite sånt spännande..



Ciao

Skadeglädjen är den enda sanna glädjen, eller?

Give me love

Kollade precis på SOS Västkust, älskar såna program, men önskar man fick se skadorna :P  tycker sånt är fascinerande.. Fick mat i mig idag med Tacos blev det :) mums..

Annars har det varit en ganska bra dag må jag säga.. tråkigt väder, regn hela dagen.. usch uppskattas inte när man har hästar kan jag säga.. Mitt bästa inköp denna höst måse ändå vara mina Lacross jodphurs, dom är gjorda i  gummi alltså vatten täta.. perfekt när man ska hämta hästar i leriga hagar! och dom går att rida i och super sköna att bara gå i också.. Love them..

Red och fixade hemma först, tvättade schabrak och skydd inför helgen lite sånt.. vahelt blöt när jag skulle åka ut till hongstarna så försökte torka ridbyxor med fläkten i bilen men gav upp ganska snabbt när det blev varmare i bilen än va byxorna torkade, va värt ett försök iaf.. Tog hela stallet ute vid hingstarna idag, vilket resulterade i 10 boxar att mocka, A-L gjorde min dag när jag ringde henne påväg hem därifrån och hon sa att hennes stall va klart.. annars hade det blivit 16 boxar..Hann också hem så jag kunde se nations hoppningen, svergie slutade 6a, godkänt måste jag säga synd att dom inte blev 5a för då hade dom kvalat tll OS men men.. så himla små marginaler.. men tyckte faktiskt Alexander Zetterman kunde fått rida istället för Helena.. kunde väl inte gått sämre.. visst att hon har sjukt mycket mera erfarenhet av mästerskap men ändå.. man måste våga satsa för att vinna!

imorn jobbar jag först på morgonen kommer en ny tjej så ska visa henne stallet, hon ska hjälpa till när jag är och tävlar osv..skönt att veta att sånt är ordnat.. så de blir nog bra, sen beger jag mig hem och fixar sista innan vi åker till Strömsholm, är en 130 först mycket starter i den, sen är det 135 och jag rider i första hälften om jag inte minns helt fel.. Hoppas på bättre väder än idag! Sol vill jag ha eller iaf uppehåll..

Kommer en bild på skorna, finns i många färger och mönster..



Ciao

Did we forget ...

Did we forget about always and forever?


Where are you now

Kom precis hem och hela lägenheten är städad! Hur härligt är inte det? måste ha världens bästa pojkvän alltså..

Dagen har gått i hästens tecken.. ;) ridit 4 st, klippt Kassen, mockat ungefär 11boxar tagit in 16 hästar osv.. inte konstigt att kroppen börjar bli lite sliten.. känner av i nacken när jag står och mockar.. mer hästar att rida och mer boxar att mocka kommer det bli det.. Älska kropps arbete! YEAH

sitter och funderar på vad jag ska äta, orkar verkligen inte laga mat alltså.. Niklas skulle ha gjort det men han städa lägenheten istället så det gör ju inget.. men funderar på oboy eller te och kankse varma mackor det va längesen.. ja men det blir det, mumma..

haha böt om efter stallet och Niklas undrade om jag skulle gå ut något mer idag,
förstår inte riktigt vad han mena ;) man får väl se ut hur man vill eller hur?



dags för lite mat nu:)

Ciao

Näej, Är de sant?

it makes me belive

Väntar på att lunchen ska bli klar.. blir kyckling idag mums..

igår så gick alla hästarna och dom skötte sig super duper bra allihopa! skönt med såna dagar är allt bara flyter på.. sen fick jag och Irene åka ut till stallet där A-L haft sina hästar på bete under sommaren och hämta en 3åring som troligtis fått en pinne in i bogen.. ser inge vidare fräscht ut men han verkar inte lida så mycket av det iaf.. så idag ska det göras rent med koksalt och se hur de ser ut egentligen dom hade haft ut vet igår iaf.. sen idag ska jag rida åka ut till hingstarna opch sen åka och hämta två hästar till som ska hem från betet en 3 åring och en 1 åring, hoppas dom vill åka hem bara ;)
ska försöka hinna klippa Kassen idag också skulle ha gjort det igår men blev ju som sagt ändarde planer..

och va ju faktiskt kanelbullensdag iår så jag bakade bullar igår kväll, haha blev faktiskt ganska goda också för den delen.. :)

till helgen blir det tävling i Strömsholm rider 135 på fredag och 140 på lördag som är kval till Krafft cupen eller lilla rundan så får se om jag går vidare annars blir det nog att åka till enköping på söndagen med Debbie.. :)

nej, ska kolla till maten nu..

Ciao

Det kan ske under

Some people make me cry and some people just make me laugh

igår blev de mys med Sofie här hemma hon spenderade även natten här :) myspys.. ja och så är denna söndag snart till ändå också det enda som står kvar på schemat är storhandling med bästa..
så tråkigt när de börjar bli mörkt så tidig dagarna blir så himla mycket kortare, de positiva med det är att man kan tända ljus och krypa upp i en härlig varm famn och bara mysa och kolla på någon bra film med den man älskar.. <3

just nu sitter jag och kollar på piff och puff, så himla roligt och sitta och kolla på dom gamla barnprogrammen dom är ju bara bäst! bumbibjörnarna ta priset!

imorn på schemat står ridning 4 hästar ,klippning av häst, städning av stall och bil, åka och hämta foder.. fullt upp med andra ord :) hoppas det blåser lite mindre imorn Debbie blir så himla jobbig när de blåser mycket ute.. mamma hade lagt några däck bredvid skjulet med plats runt om och ja, kan ju säga så här fick hålla mig  andra änden av ridbanan.. hon är ju bara för rolig för hon kunde backa upp mot dom och stå helt still fast det prassla och hade sig men så fort hon snegla lite på dom så for hon iväg..

ska ta och byta om sen åka iväg :)


Världen består av vinnare och förlorare

Keep on dreaming

blev myskväll igår med L.L.. bästa!

Idag va jag och sofie och kollade på Niklas och deras match, dom vann! duktiga så.. satt och diskuterade lite så kom vi fram till att efterhängsa ex flickvänner kan vara det drygaste.. vad är de som är så svårt att förstå liksom, haha aja bara dom de är synd om i slutändan ändå.. rätt roligt ändå faktiskt och se hur patetiska vissa människor blir/är..
nog om det..

ikväll vet jag inte riktigt hur planen ser ut ännu, de visar sig :)


Jag bara ler ?

Never give up

Så då var alla stall klara alla hästar ridna, gick väldigt lätt och fort idag.. alla skötte sig exemplariskt.. hunnit få i mig lite middag också och Niklas är på väg hem från jobbet också.. kan inte bli bättre :) och ikväll kommer L.L över som sagt, kommer bli mys..

och imornbitti är jag "ledig" från hingstarna på morgonen ska försöka få mamma att fodra hemma och se om A-L kommit hem så hon kan ta sina.. så kankse jag får den där efterlängtade sovmorgonen nångång! ska stänga av mobilen så ingen kan nå mig.. haha

Don't even...

precis fått lite mat i magen.. ska snart åka ner och rida men ska fixa lite disk först tänkte jag..

hästarna hemma fick gå i pessoan igår och 3 åringen tog jag och niklas en liten tur i skogen med.. niklas gick med milton vill säga.. :P Pinan va iaf ätte duktig bara går på och är så positiv när man rider! annars är hon dock väldigt grinig om man säger till henne..

ikväll ska jag umgås med min bästa L.L kika idol och mysa.. imorn ska jag försöka hinna åka och kolla på Niklas match i västerås, imorn kväll vet jag inte riktigt vad som händer..

dags att sätta lite fart så man blir klar skaplig tid.. :)

Börjar det en gång till...

RSS 2.0