The future

Niklas har precis dragit på träning och jag ska snart åka ner och fodra.. spännande mhm..
har fått en hel del väl behövliga saker gjorda.. kommer en ny häst på onsdag så fixat med box och transport osv till den.. på onsdag får jag även reda på om det blir flytt av dom andra hästarna.. då har vi även stall möte så blir en spännande dag på onsdag! :)
även fixat så jag får lämna in transporten på torsdag em och fixa de som inte gick igenom på besiktningen, ute i god tid? nej som vanligt..
ska troligtvis träna tors fm för Arnold hoppa igenom henne lite inför lördag då hon ska gå 120-130 i Eskilstuna..

förhoppningsvis har jag fixat så Kassen kan åka med Rosanna upp till Gävle, hon får åka lyx åk! ;) haha hoppas de löser sig iaf.. annars blir det bara en häst som följer med :/

dags att åka :)

Framtiden såg ljus ut för ett ögonblick, nu är den lika mörk som natten igen

Tjejen slår på stort

ANGELICA AUGUSTSSON 23 år! Vilken jvla tjej! Går in och vinner världscupen.. missade själva sändningen men tänkte jag skulle kolla på den nu.. alltså blir nästan gråtfärdig bara jag tänker på det! Vilken jvla känsla det måste vara och slå alla toppnamnen som var där.. och få med sig 400.000 kr och en Rolex klocka hem är ju inte helt fel det heller!


Amanda Landeblad vann även Krafft cup finalen idag! Grym!

Ja, åter tillbaka till verkligheten då..
Va och kollade på Niklas match idag med hans mamma, dom vann med 8-7.. Va en spännande match faktiskt! stannade på donken på vägen hem, bra kvällsmat.. HM..
imorn ska jag besiktiga mammas bil snäll som jag är.. :)

GHS

Precis kollat klart på Göteborg Trophy!
hatten av för sveriges "nya" förmågor.. Angelica Augustsson kom 2a slog ludger beerbaum i omhoppningen!! och alexander zetterman kom 4a! helt sjukt :D




26 Februari -11

Kollade precis på Krafft cup kvalet på web tv som vanns av Amanda Landeblad och Anna Nicole.. grattis!

har sån träningsvärk i hela kroppen typ.. fixade två stall nu på morgonen.. skönt och vakna upp riktigt utvilad faktiskt.. och blev så glad när jag kom ut utanför dörren och det va "varmt" och regnade.. gillar inte regn egentligen men i nuläget betyder det ju att snön smälter.. yeeey..

Niklas åker till Karlstad odag och kollar på hockey, så vad kvällen bjuder på visar sig ;) niklas skickade precis sms och bad mig komma in i sovrummet med datan sitter i rummet bredvid liksom.. men där går gränsen! haha

Mör kropp

fy vad jag är mör i kroppen nu!
åkte med Kassi och tränade för Arnold idag.. va där kvart över 10 och va klar ca halv 13.. första 45 min va hon okontakbar kan man säga.. hon blir ju så när hon kommer i början.. så fort man la på lite ben hoppa och pep hon.. så det handlade mest om att få henne avslappnad sen kunde jag börja jobba henne.. gick inte direkt att "trimma" henne så vi la in lite hinder i markarbetet då blir hon oftast lungare faktiskt (efter ett tag) så ska dit i början av nästa vecka och trimma henne lite mer eftersom hon tävlar helgen som kommer..
haha det låter som hon ör värsta oriden, men så är det inte :P hemma är hon sjukt fin men när det är mycket hästar som rör sig runt henne blir hon så och speciellt nu ibörjan när hon är över taggad..

Arnold red Bravour det sista han gjorde innan jag åkte hem, helt sjuk snäll hingst! Arnold ställde honom i ridhuset och gick och hämta sin jacka.. B kollade efter honom men stog snällt kvar vänta.. trots att det va 2 ston bredvid honom..
Något som är ännu coolare är att Arnold troligtvis säljer en av sina super fina hingstar till Ludger Beerbaum, hur coolt är inte det??!!

Kollade på eftersändningarna från GHS morgondagens vinnare idag, måste säga att jag tycker det var väldigt mycket fel.. visst det är sjukt svårt men ändå man är ändå där av en andledning.. Är väl säkert både nerver på ryttarna och att arenan är väldigt spektauklär om man jämför med ett "vanligt" ridhus.. tänkte jag skulle kolla på 150 hoppningen från idag men den hade inte kommit ut än..

Jag och Niklas satt och kollade runt på youtube på lite olika filmer.. hittade en sjukt rolig! längesne jag skratta så mycket.. Ni måste kolla!!
>http://www.youtube.com/watch?v=NaEfU47QY_k<


Oteknisk eller inte

sitter och väntar på att 150 hoppningen ska börja, ska kolla på web tv om jag nu lyckas få igång det.. försökte kolla på dom tidigare klasserna dom lagt in där men det funkar inte :/ kan ju vara jag som är otekniskt men det tror jag inte ;)
fan hade ju varit super kul och varit där.. men men är som det är satsar på Falsterbo ist ;)

Hoppade några små språng på choklad idag :) ska bli spännande och se vad det blir av henne men tror det kommer bli super.. :) hon blev lite paff första gången och skrittade över men sen kom hon ihåg hur hon skulle göra och då va det inget snack om saken ;)
anmälde även till Gävle idag också, måste föröska hitta nån som Kassen kan åka upp med bara eftersom Debbie inte har lust att dela med sig av transporten.. hoppas på att det löser sig :)

Ge mig värme

usch, höll på att frysa ihjäl innan jag klev innanför dörren.. fy vad kallt det är ute igen :( och varje morgon när jag går upp snöar det.. kan det bli vår någon gång?!
hästarna tycker iaf det är mysigt och stå och käka lunch höet i solskenet..



Frukost

Precis ätit frukost och kollar på Mysteriet på Greveholm, kan ju vara den bästa julkalendern någonsin!? den och pelle svanslös.. hah nörd jag är jag veet.. men dagens julkalenderar tycker inte jag är nåt att hänga i julgranen faktiskt..

Det här med bloggar är svårt, för kan lätt bli missförstånd man skriver en sak och alla som läser det tolkar det på sitt lilla vis.. därför tycker jag man ska vara väldigt försiktig när man skriver om andra, och verkligen tänka på hur man formulerar sig så att så få som möjligt kan misstolka det.. om man inte vill att folk ska misstolka saker förstås, finns ju såna med ;)

Hästarna i stallet

Debbie B -93
Plac upp till 155 hoppningar i Tyskland


Cashmere Plus -01
Gått unghäst VM som 5åring, Falsterbo som 5-6 åring, Har plac i 140


Cho-q-late -05



Choz-e-phine -07



Liquid - 08 TILL SALU



Campoliete B -09


sjukdom på ingång

känner mig lite risig idag.. ont i halsen och så hoppas bara inte jag blir sjuk är ju hur många som helst som är det.. :/
hungrig är jag också men kan ju knappt äta.. uscha buscha.. vet inte vad jag är sugen på heller så..


Säljes

Tänkte köra en liten bloppis :)


Skritt täcke Glengordon strl full
Tretorn ridstövlar strl 38
vit equiline huva
blå schockemöhle huva
grön BR huva
beige huva (strl ponny)
Devocoux magplatta strl 120
GPA Titium hjälm strl 57
Allt är i gott skick!


Spännande

när stallen va klara i idag åkte jag och mamma en sväng till stan gick in på hööks för att köpa ett träns till små pojkarna.. kom ut med jaa 2 ridbyxor, täckte till hunden, b-vit, träns, boots och så va de nå mer.. sen blev det en sväng till Biltema för att köpa nån typ av batteri eller nåt sen skulle mamma till Ikea för att köpa ljus :)

nu sitter jag och kollar på Ullared, ska snart åka igen för att fodra två stall..

Har lite hemligheter på gång ;)

Kyla

Tävling igår som sagt, herregyd va kallt det va! usch.. så strök mig till idag.. men red 120 igår och hade 4 fel ett nedslag ut ur en kombination.. tar på mig det lite då jag skulle ha rätat upp mig ut.. men men super fina språng annars :) fina debbsan!

igår kväll blev det fest.. pappa fyllde 45 och styrde en fest.. mycket trevligt va det! :) alltid lika kul att se vuxna människor fulla.. haha som att dom blir unga på nytt.. dom som va mest städade va v'l jag och niklas och Maria och Stefan..
efter det åkte vi till lokalfesten kom dit runt 1 tror jag :P skapligt sent då alla åkte hem vid 2.. haha men hade kul den tiden jag va där.. blev en överfull bil som åkte från berga lokalen tror vi va minst 8 pers i bilen..

skitsugen på fläskfilen som ligger i kylen men inte ett dugg taggad på att laga till den.. hmm.. någon kock som är frivillig? niklas är på match så kan inte muta han heller.. :P

mamma åkte med till ridhuset när jag red Kassen, alltså hon är så sjukt fin i Joannas sadel.. helt sjukt! Älskar det.. :D
nu sitter jag och inväntar BB som börjar ikväll, ska bli spännande.. hoppas på mycket intriger och pinsamheter! haha

Tävlingsdags

precis ätit lite frukost.. ska snart slänga på mig tävlingskläderna och hundra lager till då det va 22 minus när jag gick ut imorse och tror inte det är så mycket varmare nu faktiskt..
fodrade och släppte ut hästarna i Amsta så passade på att mocka och fixa allting där på en gång så ska bara kasta åt dom lunch innan jag åker in till Hamre..
funderar på vilken kavaj ska ha då mamma ringde och sa att min Kingsland låg kvar i Kian, så antingen Equiline eller Cavallo..

nu ska jag sätta fart! Wish me luck!

Choklad begär

Jag är så grymt sugen på choklad!! skulle ge vad som helst för att få det hemlevererat till dörren.. :P

fixat lite stall nu på morgonen och ska snart ta tag i resten.. funderar på om jag ska klippa Debbie eller inte.. hm.. hon har ju bara lång päls på halsen och bogarna resten är kort.. så frågan är om jag bara ska klippa halsen och bogarna tror hon kommer frysa annars.. men hur snyggt blir det på en skala? hm.. tåls att fundera på under dagen.. får väl klippa det först och ser det helt okej ut kan man ju ge sig och ser de förjvligt ut får väl hela pälsen ryka.. :P har aldrig behövt klippa henne förut så jag hoppas hon är snäll ;) fast tror inte det ska vara nå problem..
ska knoppa henne och göra henne fin också :)
tvättade alla skydd igår både tävlings och vardags skydd fyllde en hel maskin..
debbie ska få ha det nya AS schabraket imorn, kommer bli såå snygg!

undrar om man ska lägga på ett kol och hinna göra choklas bollar innan jag åker :P

Svensk Maffia

Sitter och kollar på SM och ser hur en pappa kämpar för att få sin son ur gängkriminaliteten..

Tänk er själva om det var erat barn och man har totalt tappat kotrollen över det och bara kan se på hur han kastar iväg sitt liv hur han sjunker längre och längre ner i skiten..
Va svårt det måste vara som förälder och stå på utsidan och inte kunna påverka på något sätt..
tror den här pappan kämpar mycket mer än vad vissa andra föräldrar gör, han står emot hot från "gänget" och är där och stöttar vid rättegången och hoppas att det någon gång ska gå upp för sonen vad han håller på med.. Sonen va så nöjd över att han slapp sluten ungdomsvård och sa när han kom ut att han trodde att det var kört och skulle bättra sig det va i Feb 2010 i juni 2010 inleds en ny rättgång där han medverkat i ett rån mot en pizzeria och döms till sluten ungdomsvård i 1 år och 3 månader.. det värsta är att han säkert kommer komma ut och inte förändra nånting!

Det är hemskt!

inflammerad

vart sjukt seg hela dagen.. usch.. tror jag har fått en inlflammerad muskel i armen också.. underarmen fast på ovansidan, kan inte trycka eller dra i något eller vrida den åt något håll.. jaha va fan gör man nu då? när jag använder varje dag i stallet, börja använda vänsterhanden istället är ingen höjdare.. försökte bära vatten med den i dag kan säga att det var mer vatten på mig än kvar i hinken när jag kom till boxen.. hoppas det går över fort!

hade precis parkerat bilen hemma då kommer Niklas och hans mamma och säger att dom ska åka och fika, ingen blev gladare än mig då jag inte hunnit äta något annat än 2 mackor under dagen.. (inte bra, jag vet) slutade iaf med att vi åkte in till Västerås och käka på Vivaldi Ciabatta med skagenröra, finns inget godare! sen blev det en snabb tur till erikslund och in på chili och bolaget.. nu ligger Niklas bredvid mig i soffan och sover, ska snart väcka han då han ska åka på träning..


Humör

varit med hästarna till ridhuset idag, hoppade igenom Debbie inför helgens Hamre tävlingar.. Hon ska gå 120 på lördag och 120 på söndag, reg/nat.. blir första tävlingen för året på henne.. så idag hade jag sån tur när jag kom till ridhuset att det stod en hel bana uppe, två kombination, 3 kombination, och relaterade avstånd.. Perfekt! och hon gick super, lugn före lugn efter och va med på svängarna.. erica filmade så får se om det kommer upp en film..

Dom andra skötte sig också bra.. kassen fick hoppa några språng hon också ingen bana dock utan något relaterat avstånd bara..

fick hem spånleverans och lite kraftfoder idag också.. skönt och ha sånt hemma.. imorn blir det en tur till ridhuset också plus att jag ska hämta hö, så himla tråkigt men måste ju göras..

när jag kom hem idag sa Niklas att vi skulle ha städ dag.. vilket super bra humör jag blev på då! hungrig som jag va.. och blir alltid på dåligt humör när jag hungrig så det blev ju inte bättre.. men bet ihop och sa att jag tar all disk om du gör resten.. fick ett litet hånflin tillbaka och "visst".. tog en macka för att dämpa hungern lite och Niklas började kolla på fotboll.. sen började jag diska och diskade klart allting så kommer jag ut i vardagsrummet igen, JO då ligger han och sover i soffan!! fan va arg jag blev.. haha
fick iaf mat i magen i form av P-gratäng och fylld kycklingfile inlindad i bacon.. skulle göra ett försök att återskapa Linneas kyckling från när hon fyllde år.. lyckades inte riktigt då typ allt rann ur men men gick att äta iaf ;P

Hämtat ut mina vita equiline ridbyxor som jag beställde för typ 3 veckor sen, dom har varit på lite villovägar men ligger nu säkert i min garderob.. :)

Intressant och inte

Borde gå och lägga mig men är inte ett dugg trött..
så jag och joanna har setat och kollat runt om vi hittat nån ny spännande hästblogg att läsa, då har man tråkigt.. kom också fram till att vi bara vill läsa om folk som lägger upp märkesgrejer.. hööks i all ära men är inte så kul att läsa om.. och att dom ska det indelat i olika kategorier..

ja detta blev ju ett kul inlägg.. men vet ju ni häst människor vad ni ska göra om ni vill ha fler läsare iaf.. kanske borde använda mig av tipset själv ;) men njaa..

Känner mig för väl

Red i joannas sadel idag.. åh herregud säger jag.. en helt annan häst, som slappna av på ett helt annat sätt inte slog hon mycket med huvudet heller.. och den låg bra, rörde sig inte alls så mycket.. så de va ju skönt slippa sitta och tänka på det hela tiden.. tummen upp till den! :)

dom andra gick också bra idag :)

efter att varit till ridhuset blev det lunch på Håkans och sen åkte jag och erica och plocka in hästarna och lite så sen tillbaka för en fika..
och nu sitter jag hemma i soffan, hann se Niklas en snabbis när han kom hem från jobbet innan han åkte på träning och efter träningen ska han tydligen tillbaka till jobbet för dom skulle jobba över men va något som hade gått sänder som skulle fixas så hann han träna.. glad blev han :)

haha så roligt han berätta om en konversation han haft med sin chef.
N- struntar i träningen så kan jag vara kvar och jobba
C- Men åk du så kan du komma tillbaka efter för dom har inte reparerat det förns du är tillbaka ändå
N- Säkert annars stannar jag kvar, och tror tjejen hellre ser att det trillar in nån tusen lapp extra än att jag är med på en match..
haha han känner mig för bra! ;)

Teenage dream

åkte tillJjoanna idag som va sjukling och hämtade hennes CWD sadel, ska kolla hur den ligger på hästarna eller speciellt Kassi då hon är svårast att hitta en till.. hann inte rida med den idag men la på den på henne och tyckte den låg bra.. Det som blir på henne är att när hon rör sig så åker dom bak och det är inte lite utan mycket.. Hon har ett väldigt svårt sadelläge så hoppas den här ligger bra även när hon rör sig..



Kommer en bild från min frukost också ;)


Niklas sitter och kollar på youtube på Keenan, ni vet han dvärgen som mimar till massa kända låtar.. setat och kollat på honom nu säkert 30 min.. haha kom nyss hem en kommentar också, Han har fått egen hemsida också ugnjvlen.. ajaa..

setat och kollar runt lite som vanligt, hittade en kavaj som va snygg och till ett mycket förmånligt pris faktiskt! 729kr..


Vet inte riktigt varför jag gilla den så mycket.. men grymt snygg och till det priset, en kavaj brukar ligga på typ 3000kr och uppåt.. Synd bara att dom inte hade andra färger än denna svarta typ blå,röd lite tråkigt men tror att den kankse inte gör sig lita mycket i färg..

Alla hjärtans dag

alla hjärtans dag idag då :) fixade stall imorse sen åkte jag till ica och köpte färskt bröd, blommor och alladin hjärtan.. så hjärtat fick frukost på sängen (fast i soffan) oboy, färskbröd med ost och skinka.. mums! tog ett kort visar er sen..  borde ge mig pris som flickvän of the year ;) fast han hade genomskådat mig innan han gick upp ur sängen så det va ju lite tråkigt men ändå.. tror de uppskattades iaf :)

nu ska jag bege mig..

Busy day

precis ätit lite frukost efter att gjort ett stall.. fodring,utsläpp och mockning är klar.. skönt.. ska snart bege mig mot en snabb tripp till dingtuna och hämta betfor sen till Hamre och köpa e-vitamin och kika runt lite ;)
sen ska jag fixa så mycket i stallen som jag hinner för att sen runt 14 åka och kolla på ett stall, spännande! sen ska jag hjälpa maria och ta in hästar och intag hos A-L.. ska försöka hinna åka till ridhuset också.. busyday!

Där fick man

men usch vilket väder der varit hela dagen! fy.. jag som trodde våren va på väg.. snön smälte solen sken fåglarna kvittra.. men så blev påmind om att det faktiskt bara är februari!

fick nyss ett samtal från ingen mindre än Jessica Lewin, va ett bra tag sen jag pratade med den tjejen som hunnit varit i tyskland och jobba m.m.. hoppas detta går i lås nu, skulle vara himla skönt! :)

tagit lång tid i stallen idag.. vet inte varför men tror det var vädret som gjorde att jag sacka efter lite..

Himla velande

sitter och kollar på criminal minds, spännande! niklas vaknade till vid 22 va vaken en halvtimme kankse sen gick han och la sig.. kul kille! ;)
imorn ska jag hämta bilen finally! så jag kan ta mig själv någonstans..
haha den röda faran lever sitt egna liv.. igår gick det inte att öppna förar dörren idag funkade den men sen nu ikväll gav den upp igen.. :P lika spännande varje gång..

setat och kollat på bilderna från föregående inlägg om vilken hårfärg jag passar bäst i.. jag trivs i blont och mitt hår håller faktiskt för det som tur är men kankse är för att jag har världens bästa mamma som håller mig med super produkter.. annars så gillar jag den bruna som det är inslag av rött i.. för måste ha en lite varmare brun annars blir jag så himla blek och så tappar mitt hår det bruna så himla snabbt och det värsta som finns är brundassig hårfärg, usch! och sneluggen är riktigt snygg.. men vet att jag tröttnar lika fort som jag fått den.. för det är bara snyggt om man orkar fixa den varje dag och håller efter den.. nej man ska vara blond nu till sommaren också, så fräscht!

är hungrig, men vet inte vad jag ska äta.. macka och oboy kankse?

Vad är snyggast!?

setat på taaz.com och testat olika hårfrisyrer..
avgör själva :) själv tycker jag den översta är snyggast.. men kankse beror på att den ser mest "äkta" ut..






för att gå över till något annat.. sitter och kollar på sveriges mästerkock och som alltid när jag kollar på matprogram så blir jag hungrig.. niklas har legat och sovit sen jag kom hem då va kl 18.00 så ger upp med att väcka honom bättre han sover hela natten såfall..
ska snart åka ner och fodra..

Ciao

sjuk

sitter och kollar på bygglov, jag vill ha deras baksida!

idag har jag inte mått bra alls.. usch.. så fick hjälp av Niklas när han kom hem från jobbet och hämta hö och fixade stallen.. :) <3

väntar fortfarande på min ridbyxor från Varberg.. hoppas dom kommer snart..

inge mer vettigt att säga faktiskt..

Ciao


Fråga Olle

nyss kollat klart på fråga olle dokumentären.. alltså, swingers? va är de för folk egentligen? och dom som bodde under samma tak och hade två paralella förhållanden alltså två kvinnor och en man.. han sov varann natt med dom.. stöört ju..

Föll för trycket

kvällen började med en mysig hemmakväll kikade på melodifestivalen osv.. måste säga att gud vilka dåliga låtar!! Danny va väl den som va bäst men det är ju bara för att det är han ju.. dilbas låt va sämst och dom som såg ut som "godis" alltså?

sen skulle vi åka och gratta emilia som fyller 20 idag men hade fest igår.. ja vårat festhumör tog över och våra vägar skilldes.. jag stanna kvar där och niklas åkte till stan.. möttes upp hemma igen ja va vad kl 4 tror jag..
hade iaf kul, flyger genom livet.. haha alltså nästan att jag hade träningsvärk i armarna idag.. :P kul va det iaf och såg nog ännu roligare ut.. jag och tompa fick oss en härlig kvällspromenad hem.. kom fram till att vi längta till sommaren när man kunde gå i t-shirt och inte i vinterjacka.. vi kom överens om att vi aldrig skulle gnälla över att de va varmt..

Trött på folk som drar sina egna slutsatser av saker och ting.. men man bor i hallsta så varför är man ens förvånad..

nu kommer niklas snart med mat :) yammi..

Ciao

Scapa är inte min grej

Setat och kollar runt lite nu igen :P och ser att det är så många som gillar scapa schabraken och jag gör verkligen inte det.. vet inte om det är deras stora logga eller bara rent allmänt.. visst kan man ha logga på schabraken men tycker den ska vara mindre lite mer stilren..




Jag gillar Scarpati, RG, Schockemöhle m.m. vill man vara fin får plånboken lida pin.. såg även  Equilines nya schabrak och luva bara schbraket kostar 1300 kr lite väl dyrt tycker jag och såå snyggt va det inte heller.. men men smaken är som baken..

Summer






Jag saknar sommaren!

igår blev det lite små festande jag och drogba började här sen kikade Ante och några av hans kompisar över och även erica kom över.. tog de mest lungt och snackade begav oss senare mot drogbas place.. Men blev så sjukt trött så jag och Ante drog oss hem redan vid 1 halv 2 tror jag kl var..

Niklas är i karlstad skulle bara varit borta över dagen idag men det skulle tydligen bli snöoväder?! (inte sett skymten av en snöflinga) så han och hans pappa åkte redan igår.. längesen jag sov själv kändes lite konstigt men överlevde gjorde jag ju.. ingen som gnällde att man råkade ha ett knä på hans sida sängen.. haha ;)

idag ska stallen fixas och sen ikväll ska jag på lokalfest :) men känner mig ganska opepp nu faktiskt.. men de brukar ju smyga sig på ju närmre man kommer.. :P

Ciao

Antares

setat och kollat runt i olika bloggar.. alltså vad man kan hitta grejer.. fastnar mer och mer för Antares, både magplattan och förbygeln.. yammi! priset är dock inte att leka med.. tror magplattan ligger runt 3500 och förbygeln mellan 2000-2500, om jag vore miljonär..

förbygeln kan man ha olika clips fram på olika nations flaggor eller själva antares loggan.. såg i någon blogg att man inte fick ha sverige flaggan? varför de? finns ju på allt annat ju.. hjälmar, schabrak, stigbyglar osv..







RSS 2.0