Young, Wild and Free

Igår hade jag en riktig göra illa mig dag.. Började med att jag på nattjobbet fick in en segant rakt in i låret så jag har världens blåmärke, Sen ramla jag av hästen.. haha jag som aldrig ramlar av men igår gjorde jag det.. stog upp och gallopera på glappande tyglar och lite inne i min egna värld helt plötsligt kastar hon sig till höger och jag landar på knäna vilket reulterade i blåmärken där med, sen skulle jag böja mig ner i köket och slår pannan i fönsterbrädan, Aj! Så har en fin bula där.. fattar inte hur man kan lyckas med allt på en och samma dag..

Blev en sväng på stan igår med Linnea hittade ett par jeans och en kofta och lite små grejer.. :) Sen fick sällskap av Bork och co på Niklas och deras match mot Sura tyvärr förlora dom med 5-4 och efter det blev det lite partaj eller ja ganska mycket till och med lite för mycket! Trodde jag skulle vara dålig idag men fick bevisat än en gång att kör man en all in så mår man bra dagen efter.. Vaknade halv 8 imorse pigg! Så har fått en massa gjort idag.. Ska snart hoppa in i duschen för ikväll är det lokalfest som gäller.. ;)

Just ja en sak till! Jag har ROSA hår! Ser förjävligt ut!! Råkade ta fel balsam så har fått en snygg rosa nyans i håret tänkte tvätta det med silver schampoo idag och förhoppningsvis så kankse det försvinner litegrann iaf.. För som de är nu är de inte snyggt och går det inte bort så får ni något att skratta åt iaf!


27 oktober och nattjobb väntar

Blev en tuff dag på jobbet igår.. Gick upp kl 04.00 åkte hemifrån kl 05.00 slutade jobba kl 21.30 och va hemma ca 23.00 då var det bara få i sig något att äta och gå lägga sig då kl ringde 04.00 imorse igen.. Trodde det var ett skämt när jag hörde kl.. Men var bara att kliva upp och åka till jobbet dock så blev det ett kort pass nu på fm.. Trodde vi skulle komma till världens längsta jobb med tanke på alla skyltar osv vi hade med oss MEN kommer dit och ser att det är en liten "låda" dom ska fixa och allt som allt tog de ungefär 1 timme, haha tog längre tid att få upp alla skyltar.. Sovit några timmar på dagen de behövdes verkligen! Och vid 20.30 beger jag mig mot ett nattpass..


Till en helt annan sak, kom på det när Niklas kom hem och började spela fifa.. (Hur jag nu kunde komma på det då?)
Med tanke på hur mycket tanketid vi lägger ner på våra hästar när man ska avla fram nå nytt.. Dom ska ha rätt temprament, kroppsbyggnad, mycket kapacitet ja you name it.. Att man inte gör det när man "avlar" fram barn.. Alltså för om man gjorde det så skulle ju allting bli mycket bättre.. Man letar efter nån som matchar sig själv och väger upp sina egna brister.. Ska nog jag göra när det är dags för min del ;)

25 oktober

Kollade lite bloggar nyss och hittade den är på prylbloggen..



Tycker den är grymt snygg! Lite opraktiskt men eftersom den är i ett material som  man kan tvätta så är det ju lungt.. Blev väldigt sugen faktiskt!

Vad kan detta bli?

mms_img18106 (MMS)

Vad kan detta bli?


-

Jag står kvar på samma plats vi kalla hemma förut

Lördag innan löning

Imorse åkte jag till Strömsholm och kolla lite på tävlingarna sen begav sig jag, fransson och jens mot staden för lite innebandy.. MIK mötte Runsten och vann med 9-3 sen vidare och kollade på hallsta som mötte pettersberg, gick dock inte lika bra dom förlora med 12-8 fast iförsig vi kom efter 1 perioden och då stog det 8-1 till pettersberg så dom hämta ju upp det bra iaf :) Sen har jag fixat med hästar och lite sånt och nu ska jag snart hoppa in i dushen för ...

... Kör en hederlig utgång ikväll!

Kollat på idol med expert juryn :) bästa! ...

Kollat på idol med expert juryn :) bästa! Nu kollar vi på dokumentär om Tjernobyl, värsta depp då.. Sjukt!


Sticker på jobb sista natten innan helgen,...

mms_img11750 (MMS)

Sticker på jobb sista natten innan helgen, Tja


Onsdag

Vid halv 7 styr jag jobb bilen mot en natt i Huddinge.. Ska bli skönt och få jobba igen!
I helgen är det elit tävlingar på Strömsholm, ska tillbringa så mycket tid jag hinner där nere.. :) Va så längesen jag va på tävling saknar det himla mycket! Tänk förra året var jag själv där och tävlade mycket kan hända på ett år... Ja så ni vet vart ni hittar mig i helgen ;)

Sitter fortfarande och kollar runt vart ska jag beställa täcken ifrån.. Inte helt hundra på färgerna än heller, så får nog avvakta tills jag helt bestämt mig på den fronten!

18/10 -11

Sitter och väntar på besked om det blir nå jobb inatt eller inte.. Skulle egentligen börja kl 19 men blev framskjutet till 22 ihopp om att det skulle sluta regna.. Så vid 19 blir det bestämt om det blir något eller inte.. Blev ju inget igår heller då dom blev försenade med jobbet på e4:an..

Om det inte blir nå jobb så ska jag sitta bänkad vid tvn kl 21 och kolla på Värsta pojkvänsakademin då en av mina ex är med.. haha ja jag säger då det!

Bjuder på lite bilder iaf :)


Hur söt är han inte? haha hans nys leksak


Skulle inte vara fel att ha en sån här på parkeringen


Sån snygg bild men finns inga ordentliga speglar hemma hos mamma och Niklas va tvungen att godkänna mig innan vi åkte på firma fest ;) haha



Jennie kom ut och hjälpte mig med Liquid idag, då jag känner mig för stor.. Han va så duktig så skritt och trav med lite protestser men han förstår inte riktigt än vad det går ut på.. Inte riktigt nöjd över vädret heller..

Favorit



Kollade på världscup hoppningarna från Oslo igår, fått en ny favorit nämligen BellaDonna som rids av Meredith M-B.. Sån härlig galopp ganska kraftig häst men ändå så kommer den upp så lätt från backen..

Hjälp

Sitter och letar efter sidor där man kan designa sina egna täcken/ländtäcken i ull/fleece?
Någon som vet en bra sida? Tipsa gärna

På väg till jobbet, idag ska vi lägga på o...

På väg till jobbet, idag ska vi lägga på odengatan.. Kan bli spännande :p va på st.eriksgatan igår va rätt mycket trafik till en början men duktiga som vi är så löser vi ju de ;) Idag har bästa Isabelle hjälpt mig med hästarna hos mamma, de är verkligen guldvärt nu när jag jobbar som jag gör :) Helgen som kommer så ska jag med Niklas på kanthals "firmafest" på fredag.. Lördag vet jag inte riktigt än vad som händer.. Den som lever får se :)


Spooks

Sitter och kollar runt lite och fastnade på Spooks hemsida.. Mycket fint och priserna är överkomliga :) www.spooks.se
Älskar västen med den höga kragen, ser så himla skön ut och bästa som finns är ju att ha hög krage nu när hösten är här..

Söndag 9/10

Blev utgång på BMB igår med Erica, kul kväll men kanske blev lite föör mycket av det goda, har inte vågat kollat kontot än ...
Idag va och Niklas mamma och kollade på hans match.. Mik mötte Aston och vann med 10-3.. Riktigt rolig match att kolla på faktiskt, bra tempo och hårt spel :D
imorn är det måndag och jobb igen.. Yeeey
nä nu börjar Fråga Olle-dokumentären, måste man ju se ! ;)

Make it real

Jaha, här sitter jag och är inte ett dugg trött eftersom jag jobbat natt hela veckan så har jag kommit in i dom rutinerna och kan inte sova nu.. :/ Erica och Linnea var här och kollade Idol, snacka skit och drack lite alkohol.. Kände att jag var värd det efter denna vecka.. Samlade ihop 52 timmar på 4 nätter.. Skönt när de är lön sen.. :D
Imorn ser det ut att bli utgång, får se vart men nånstans iaf..
Niklas ligger bredvid mig och sover som en gris, ska ta en sista tur med hunden sen försöka sova, hoppas man kan vakna i skaplig tid imorn så man kan få lite gjort!

Har en Dagens diss, Den går till människor som bara tänker på sig själva, egoister helt enkelt!
Att det ska vara på ett sätt när det gäller dom annars är det så himla synd om dom, men så fort det gäller andra då är det helt andra kompromisser..
Nä just ja en tur med hunden och sova va det ja..

Hej på er! Inte blivit mycket bloggande de...

Hej på er! Inte blivit mycket bloggande denna vecka pga jobb.. Har jobbat 39 timmar på 3 nätter så tiden som blivit över har gått åt till hästar och sova.. Jobbar ju i sthlm så tar typ 2,5 timme att åka dit och hem, mest drygt men nu gör vi sista natten sen är det äntligen helg!!


Följ min blogg med Bloglovin

-

Helgen

Igår vad det kund dag hos Spiltan så jag, joanna och cissi infann oss vid 11, jag hittade en kingsland fleece tröja som kostat 1375 kr för 590kr..
Hittade även ett ur mysigt KL täcke som verkligen är pyjamas likt, tyvärr fanns inte rätt storlek.. Fanns rätt mycket olika täcken på rean annars tyckte jag inte att det var något att hurra för direkt..

igår kväll va jag och linnea hemms hos Sandra och käkade god mat och drack lite, va nån film på tv som alla tre blev helt inne i till slut :P ryktet går tror jag den hette..
Idag har jag fixat lite nere hos mamma i mitt rum, haha sjukt det låter "Mitt rum" men bor där ett tag nu tills jag kommit på vad jag vill göra med mitt liv..

RSS 2.0