Hur kan det komma sig att man alltid lyckas

blev utgång i lördags med Joanna, Cissi och Zara.. började hemma hos Z med lite ölspel och korttagning i hennes cam med sjukaste inställningarna.. fy fan skratta så jag hade ont i magen.. det är inte så många minnen efter att vi lämande hallsta.. haha kom ihåg att vi hamnade vid baren och skulle ta oss varsin tequila (like always) men jag kände efter och beställde en rosa pantern istället (Vuxen poäng till mig va?) Att jag sen drack upp halva Zaras spelar väl ingen roll ;) haha
efter de va de svart backe.. avslutade iaf kvällen med att traska till bussen i bara strumpor och likadant från bussen och hem, kan säga att jag hade fetaste hålen under hälarna.. alltså.. aja jag va iaf inte värst denna kväll.. de priset tog Joanna.. haha :P

idag har Niklas börjat på sitt nya jobb, kantahl.. okej, jag hoppas inte han blir som alla andra som jobbar där.. tjock när han blir gammal(!).. okej jag kanske har förutfattade meningar nu..

hörde på radion idag också när jag va på väg och skulle köpa foder, att Torres kanske skulle byta lag till chelsea eller nåt sånt.. inte så intressant det intressanta är att han skulle få 1,8 miljoner(!!) i veckan! kankse skulle lägga in en stöt där?

jag och niklas har varit och storhandlat idag.. så himla tråkigt men bra skönt när det är gjort! nu ska jag snart bege mig ut igen och kvällsfodra...

Ciao

Va väl på tiden

Precis tryckt i mig några mackor som sen lunch/mellis eller nåt.. :P

Pay&jumpen gick bra, hon hoppade fint :) jag tog in nåt extra språng här och där men hon brukar aldrig lyssna så bra så blev lite paff.. gör iförsig inte så mycket på henne.. men ändå..

ikväll då, ja Niklas är iväg på match och dom vann med 8-5, bra! trots att smarthuvet glömde sina målvakts byxor.. klant! han skulle vara hemma runt halv 8-8.. vi har sagt att vi skulle iväg och stor handla då så får väl se om vi gör det eller inte.. Joanna ville att jag skulle följa med ut också.. :P

just nu vill jag bara ha ett wii och spela donkey kong!

Ciao

Wii

jag och sara käkade fruktsallad och spelade wii.. sjukt kul.. donkey kong va bra mycket roligare än super mario de va grymt svårt.. vi klarade typ 1 bana på 5 game overs.. höhö.. så ska övertala niklas att vi ska köpa ett (A) kommer bli en tvspels nörd ;)

har äntligen hittat en bil jag kunde få låna idag.. snälla morfar lånar ut sin..  så ska snart åka och hämta den sen hem till mamma och fixa lite sen ska vi åka mot Vänsta och hoppa lite.. :)

ikväll, ja tjejerna har film kväll så ska väl dra mig till dom.. men först ska jag och niklas iväg och handla när han kommer hem från sin match.. håller alla tummar!

Ciao

bil

sitter och kollar på reprisen från halv 8 hos mig, jag blir alltid lika hungrig och dom äter så god mat jämt! skulle vilja ha en egen kock!

har haft en riktigt lyx dag idag! pga in nya groom emilia, hon har mockat och fixat och håller på att städa min sadelkammare!! nere hos mamma idag så enda jag gjort där var att skritta ut två hästar varav erica hjälpte mig med en.. :p sen åkte jag till amsta och tog hand om hästarna där sen upp till beijer och hämta niklas sen vidare till frans och linnea på en liten snabb fika, ikväll ska jag hem till sara..

imorn ska jag på pay & jump men försöker förgäves få tag i en bil.. då dom hämta kian idag.. men helt plötsligt så funka den.. levde verkligen sitt egna liv men nu är den väck, sköön..t

red i mina nya chaps idag, såå himla sköna!

ciao

Almost there

fick beställa dom där ridbyxorna ändå bara för jag har världens bästa farmor och farfar!! :) happy happy..
helt sjukt billigt va vissa grejer..

sitter och kollar på en sjukt spännande serie Rizzoli & Isles, trodde de va nå skit första gången men är sjukt bra varje avsnitt! just nu är de paus och jag är grymkt sugen på vårat goda bröd som ligger i skafferiet men har redan ätit 5 mackor idag så niklas sa att jag inte fick äta fler.. hmm, fast han är ju inte hemma just nu så vad ska han göra åt saken..

imorn får jag hjälp med mockning och intag plus kvällsfodring av bästa Emilia, min nya groom :) super duper bra!
så jag ska ut på ett litet äventys alldeles själv imorn sen fixa andra stallet och så sen ska jag och niklas storhandla och på kvällen ska jag till Sara och snacka skit och spela wii.. :) toppen fredag med andra ord!

nu ropar mackorna på mig..  borde duscha men orkar inte..
Ciao,


<3

Har världens bästa farmor & farfar !

One step closer

satt och kikade runt lite och hittade mina favorit ridbyxor från equiline för 925 kr.. i vanliga fall kostar dom 1890.. helt sjukt ! och grymt sugen på att köpa dom men ekonomin tillåter inte det just nu.. :/ fast de nyss varit lön , ja jag vet..
hämtat mina chaps idag, skit snygga blev dom :D

jag och emilia åkte med hästarna till ridhuset idag, dom skötte sig bra.. tog några små språng på Kassi och debbie också.. kassen va väl lite mer åt de galna hållet..  men men.. :)

hann med en lunch på kina med niklas och hans mamma också plus en liten promenad.. :) gott och mysigt va de och gå ute i det härliga vädret..

Ciao

On the first page of our story
The future seemed so bright
Then this thing turned out so evil
I don't know why I'm still surprised

Planering

sitter och försöker planera tävlingarna nu under våren.. måste säga att jag tycker det är väldigt dåligt med tävlingar.. iaf dom klasserna jag vill rida..
börjar iaf med en Pay'n jump på Vänsta den 29 Jan med Debbie hon ska få hoppa 110-120
sen åker hon med till örebro 13 feb klasserna hon ska gå har jag inte riktigt bestämt ännu.. beror på hur hon känns..
både hon och kassen (om dom fixar underlaget som dom sagt att dom ska göra) går hamre, fortfarande inte kommit upp någon propp dit konstigt nog.. men dom är alltid sena med och lägga ut den..

sen åker debbie till e-tuna och vem som får gå div 1 avgör formen hittills.. :) ska hoppa någon mer pay'n jump på vänsta med kassen också.. såg att strömsholm hade också, se om man kankse åker dit med.. visar sig..

25/1 -11

Hamnat i en svacka


qsdijfj#@!

så förbannat jvla trött på den där helvetes bilen nu!!!!!!!
jag och linnea åkte ner till mamma och fodra märkte ingenting på bilen.. när vi ska åka därifrån så får jag inte i en enda jvla växel!!! fick i dom när bilen va av men inte när den va på... så stardade den med växel i så fort jag lättade minsta mm på kopplingen fick jag mototrstopp!!!!!
att det alltid ska vara nånting.... GAAAAAAAAAAAAH!!!!

som tur va så kunde Ante komma ner och hämta oss och köra ut oss till Amsta så hästarna dör fick kvällsmat också.. räddare i nöden!

I will never give up

Ska strax bege mig ut och kvällsfodra två stall.. ska bara kolla klart på familjen annorlunda först.. :)

jag och Niklas käkade kvällsmat på Håkans döttrar idag, lite lyx sådär.. men börjat ändå bli lite små hungrig nu.. och hade ju faktiskt lagt fram lövbiff.. se om man ska laga till de sen eller om man ska ta en macka.. gott skulle de iaf vara!

På lördag ska jag till Vänsta på pay'n jump.. Debbie får åka med och hoppa 110 och 120.. skönt att äntligen komma igång ordentligt och tävlingarna kommer nog fortare än man tror..

skulle vilja vinna på lotto!

Ciao

What goes around comes around

precis kommit hem efter att gjort alla stall.. vill ha vår och sommar nu då de inte blir mörkt kl 16..

Hamnade hos Karlsson tillslut igår, va riktigt trevligt!! :) kördes lite sanning och konsekvens alltid lika kul.. :P de roliga är att jag hade med den kortleken dit för typ 2 sommrar sen eller det blir 2 sommrar i sommar när jag och Niklas dejta.. höhö lite kul att den fanns kvar ändå..

Niklas och dom har match idag, hemma match men hann ju tyvärr inte dit.. :(
så jag och Milton hejjar hemifrån soffan ;)


Ciao

Födelsedags Firande

varit hem på lite lunch..
igår firade vi som sagt Linnea supergod mat och mycket skratt!! va längesen jag skrattade så mycket! vi fick baconinlindad kycklingfile fylld med soltorkade tomater och något mer med potatis halvor med nå grejs på.. och cheesecake till efterrätt.. fråga inte om jag va mätt! haha va hemma runt 2 inatt.. lagom när kl ringde kvart i 7 imorse.. :)

nu ska jag snart bege mig ner till mamma och fixa hästarna sen ut till A-L.. är lite velig om vad jag ska göra ikväll.. hemmakväll, ut på krogen eller bara umgås och dricka lite.. hm.. får se vad de blir helt enkelt..




GRATTIS TILL VÄRLDENS BÄSTA LINNEA LINDBERG PÅ 20ÅRS DAGEN!
Så går det intee att ladda upp bilder igen, trötttttt jag blir!!!

Almost done


Snart dags att åka till Linnea och fira henne!
Ha en bra fredagskväll allihopa! :)

Cho-q-late

är hemma på lite lunch.. varit i ridhuset och ridit den nya idag :) väldigt duktig, lite spänd och så men släppte tillslut..


vi har lite svårt och stå stilla..



Har en några stall kvar att fixa.. sen ikväll ska jag hem till Linnea och fira henne :D

Ciao

Ny förmåga

varit ut och fodrat och precis ätit lite frukost nu.. ska snart dra på mig ridkläderna och hämta upp drogba hon åker med mig till ridhuset idag och hjälper mig med en häst :) lovely!

igår kom ju choklad upp (ja hon kallas så) hon va nog ganska trött när hon kom stått på lastbilen i 11 timmar ungefär.. så gick en vända med henne så hon fick sträcka lite på sig sen nattade vi dom.. hon får vila idag och landa lite i sitt nya hem och imorn drar jag med henne till ridhuset för att känna lite lätt på henne.. går ju inte att vara ute överhuvudtaget, isbana överallt! vilket Perra fått erfara han halkade tydligen omkull igår när han skulle ut han är verkligen som bambi på hal is.. sötnos!

ska försöka ta lite bilder på den nya idag :)

Ciao

Everytime i walked out that door, I see him die a little bit more inside

igår blev jag cvh Niklas bjudna på lunch till hans mormor och hans mamma kom också:) va trevligt, sen på kvällen blev det promenad med L.L

just nu sitter jag och väntar på hästen som ska komma.. chauffören ringde för ett tag sen och sa att han va framme runt 21, många timmar på lastbilen blir det för dom.. men går en sväng när hon landat på fastmark ;)

idag har jag och niklas tagit en promenad runt hallsta, va himla mys inte ofta vi hinner med såna saker faktiskt och nu lär de bli ännu mindre tid.. höhö men som tur är kommer viktoria och hjälper mig imorn och rider nån häst :) toppen bra!

fått hem mina skor jag beställt från nelly också.. supersköna och super snygga! och ett bra pris 99 kr ;) haha väntar fortfarande på 2 klänningar egentligen bara en för den jag beställde först va slut men sen skicka dom den ändå.. aja.. :)

på fredag ska fira L.L som fyller hela 20 bast.. :D stor chej, hehe

Ciao

Såg på något program igår tror de va grannfejden.. Alltså fan va trött jag blir på folk som det är så jvla synd om hela tiden! och dom är sjuka hela tiden och om någon annan är sjuk så är dom ännu sjukare.. och händer det någon person något så har det hänt något värre för den personen.. Tål inte folk som alltid ska vara värst när det handlar om smärta,ilska,glädje och ja allt i princip! Och det värsta är att det finns alldeles för många av dessa!

I scream, You scream

hungrig är jag.. men vet inte vad jag är sugen på riktigt.. svårt såntdär.. till kvällsmat blir det iaf fiskpinnar och potatismos med riven morot i.. mums! kom just ja på att det finns lite matlåda kvar som jag fick från farmor får skrapa ur det sista.. höhö

jätte sugen på en ny hjälm... mm och en kavaj och ridbyxor och allt typ.. men mest en ny hjälm och hittat en skitsnygg.. blir att spara och sälja lite saker så är den snart min :) wiiie, om man ändå kunde vinna på lotto.. fast har hört att man måste spela för att kunna vinna vilket jag inte gör så får väl skylla mig själv helt enkelt..

magen skriker...

Ciao

Taggad som aldrig förr

blev en spontan utgång igår, va inte alls planerat.. vi skulle sitta hemma hos erica.. hon, jag, linnea och drogba (som viktoria numer kallas) erica fick nå ryck och ville ut å BMB, sagt och gjort på 30min hade vi fixat oss och va i stan.. snabba puckar :P helt okej kväll innan de blev överdrivet med folk som vanligt..

sen idag har jag fixat stallen, ridit skickat iväg två hästar till Maria och varit på div 1 möte.. vill att allt ska sätta igång nu.. vi kan ju inte ha mer otur än förra året i div 1..

Pay'n Jump på Vänsta den 29 Januari, för er som vill komma igång lite innan tävlingarna startar.. :)

nu ska jag ha söndagsmys med min sambo..

Ciao

Blaha blaha

sitter och kollar på Kenny begins, björn gustafsson är ju med visste jag inte..
vid 13 ska jag åka till farmor för lunch som sagt sen fixa lite stall.. :)

Niklas kom hem med en ny dator igår, ungjävel! fast de är för mig en perfekt bloggdator iaf ;) mouhaha

kankse blir en outfit bild sen om ni har tur :P

Ciao

Myskväll

Fick med mig Niklas till ridhuset idag som lite hjälp han höll den ena medans jag red den andra och viseversa.. så himla drygt att jag måste sitta och åka med bara en häst om jag är själv eftersom dom inte kan stå kvar i transporten själva.. tar så himla mycket längre tid..

imorn ska jag och mamma till farmor och få lite lunch, mysigt :) och Niklas ska spela sin första match för nya laget, är borta match, jag som ville se men kanske bra ändå att den inte är hemma för kommer vara sjukt nervös..

blir en lung hemma kväll, har lagt kyckling i marinad så blir en mysmiddag och kolla på Let's Dance, missade ju förra veckan så måste kolla hur Helena sköter sig idag ;) haha

Ciao

Varför är vissa saker som dom är

precis ätit upp de sista av Ben&Jerry's glassen.. varför är de som godast när den nästan är slut.. konstigt..

har varit och beställt mina chaps äntligen, blev bruna iaf.. lite beslutsångest men blir nog bra.. :) skulle ha varit på Div 1 möte ikväll men blev flyttat till på söndag istället.. ska bli riktigt intressant och se hur det ser ut iår och vad dom har tänkt sig.. :)

vädret har varit konstigt dom senaste dagarna, tinat hur mycket som helt och sen fryser de på och kommer snö.. glashalt ute ju. nu vill jag bara ha vår och att alla tävlingar sätter igång.. blir lite annorlunda tävlings säsong då jag har två yngre förmågor i stallet som också ska ut på banorna, så blir väl fullt upp i princip varje helg antar jag.. *lycka* :)

va in och kikade på Nellys hemsida om de kommit in nå nytt snyggt.. beställde en klänning och ett par skor på rean, nu har jag definitivt köpstopp! men men vet hur de blir med den saken.. ska betala chapsen så fort dom är klara också, yeey älskar att shoppa om någon bara kunde betala åt mig.. haha

Ciao

Såhär blev schabraket


En outfibild från familjemiddagen


Milton köör :)




Tillsalu: GPA Titium, GPA Air S, Devocoux magplatta
storlek 57 på båda hjälmarna och 120cm på magplattan..
Maila vid intresse: [email protected]

det där med shopping

kom för ett tag sen hem från alla kvällsfodringar..

idag har jag hunnit med en hel del.. besiktat nyförvärvet, hämtat niklas bil på beijer, varit till stan med Joanna blev en sväng till spiltan också.. man kommer som sagt aldrig därifrån tomhänt men jag kom ganska lindrit undan då jag redan beställt en del saker.. Joanna råkade nästan lite mer illa ut, haha men hon tog sitt förnuft till fånga ;)
ridit och fixat alla stall..
åkte hem och laga mat sen decka jag i soffan och sov 2 timmar så nu är väl nattsömnen förstörd antar jag..

Ciao

Det bästa jag vet är när folk får vad dom förtjänar! mouhaha

det där med shopping

kom för ett tag sen hem från alla kvällsfodringar..

idag har jag hunnit med en hel del.. besiktat nyförvärvet, hämtat niklas bil på beijer, varit till stan med Joanna blev en sväng till spiltan också.. man kommer som sagt aldrig därifrån tomhänt men jag kom ganska lindrit undan då jag redan beställt en del saker.. Joanna råkade nästan lite mer illa ut, haha men hon tog sitt förnuft till fånga ;)
ridit och fixat alla stall..
åkte hem och laga mat sen decka jag i soffan och sov 2 timmar så nu är väl nattsömnen förstörd antar jag..

Ciao

Det bästa jag vet är när folk får vad dom förtjänar! mouhaha

Det är för lätt

Precis gjort det igen..  beställt en Anna Scarpati bandageväska.. skulle kunna beställa hur mycket som helst därifrån..


schabraket som jag beställde igår

vill beställa boxgardiner, täckeshängare och täckesväskor också i samma tema som bandageväskan men ekonomin tillåter inte det just nu.. :(

satan va halt det va imorse när jag åkte till dom olika stallen för fodringar och utsläpp.. gick knappt att köra fortare än 40km/h bara slira hela tiden.. blev lite bättre nu senare iaf.. snart ska jag väcka Niklas så ska vi åka till markan och äta mysfrukost :) se om myran och sandra kankse skulle med också.. just ja har ju glömt att berätta om våran senaste familjemedlem en röd liten seat ibiza som niklas ska ha som vinterbil då hans inte är den perfekta vinterbilen..

ska nog väcka han nu så man får frukost någon gång, tar ju som sagt ett tag för honom att komma upp ur sänen också.. ;)

Ciao


Bara ett klick bort

precis klickat hem ett anna scarpati schabrak, dö snyggt! vet att man kan designa sina egna men tycker de är svårt när man inte får se helheten.. jobbigt om de blir fult liksom.. :P hoppas de är snabb leverans..
hittade en skitsnygg skjorta från S.E.G också.. men den får nog kankse vänta lite..

i flera dagar nu har jag lyckats tajma in vädret riktigt dåligt.. alltid typ snöstorm när jag setat och ridit har antingen varit fint fram tills att jag ska rida eller blivit det direkt när jag är klar.. så hoppas på bättre tur imorgon.. :) hästarna sköter sig bra iaf och är riktigt motiverad..

va och hälsade på Bianca igår och hon verkade trivas som fisken i vattnet och sköter sig utmärkt.. :) min lilla tjej..

sitter just nu och kollar på John Tucker must die, såg precis att OTH Brooke är med.. helt fel.. börjar bli rätt rastlöst här hemma..

Ciao

Inte många timmars sömn

sliten idag efter att varit ute oich slirat igår.. hjäälp.. jag och erica tog oss iaf till Viktoria och Daniel där de bjöds på ölspel och dans va hemma runt 4 imorse.. galet trött när jag skulle upp.. som vanligt.. haha

på dagens schema står det stall stall stall.. sen ikväll blir de nog hemma kväll, men Joanna tjatar på mig, så får se ;)

imorse hade jag kunnat sålt 3 hästar för en billig peng.. hingstara va trostiga och sprang igenom staketet i sin hage fick inte tag på dom så började laga staket efter mycket om och medn så fixade de sig fick tag på dom men dom skulle prompt inte in i sin hage.. åh va arg jag va.. sen skulle jag ta ut lill pinan (A-Ls föl kallas också Pinan men blir numer lillpinan) men hon vägrade sätta på sig grimman sprang runt i boxen, stegra, skrapa osv sen helt plötsligt kommer hon och ställer sig snällt och vill gå ut.. verkligen va jag hade tänkt göra min morgon efter 3 timmars sömn.. glad chej när jag åkte därfrån.. mm visst sörru..

dags att ta tag i dagens sysslor! :)

Ciao

snow snow snow

vilket väder det va imorse/halva dagen, herregud.. gav mig iaf ut och red tänkte att vädret blir nog inte bättre, men så fel jag hade när sista hästen var klar då slutade de.. såklart! de gick ju bra så länge man red i medvind men motvinden va inte att leka med.. hästarna tyckte inte de va nån höjdare heller..

och plogbilarna va höll dom hus? vägarna va ju katastrofala och lastbilarna fastna på planmark eller till och med i nedförsbacke.. sjukt..

städat hela lägenheten idag, va verkligen behövligt.. så himla tråkigt men går ju faktiskt rätt bra så fort man kommer igång då kan man nästan inte sluta. men är ju just det att ta tag i det som är de jobbiga.. men nu är det fint iaf :) blev nog en glad överaskning för Niklas när han kom hem från jobbet ;)

Ciao

Give me money

hatar mig själv! sitter och kollar runt på internet på massa olika saker och får alltid samma HA begär.. åh.. skulle vilja vara miljonär och kunna köpa allt jag kan! hittat underbara ridbyxor en skitsnygg jacka och en kingsland kofta, alltså jag dör.. men prislappen ska ju alltid vara så jäkla dyr.. :( aja.. så kan det vara.. ge mig en bra lön ;)

blev en snabbis till stan idag med mamma emellan ridpassen.. åkte til hööks för skulle köpa en mätsticka så man har lite koll på hur småpojkarna växer.. åkte iaf därifrån med ett par ridbyxor och en fleece tröja. va ju rea så tänkte då kan man ha dom och rida hemma i och när man gör massa skitgöra..

sprang in en snabbis på intersport också, hittade en fjällräven jacka, grymt varma men man ser ut som en michelin gubbe i dom är ju sån modell men tycker inte dom är så super snygga på faktiskt..(fast skulle inte tacka nej om man fick en) men hittade iaf en annan jacka som jag slog till på, en röd. och prislappen var lite vänligare än på fjällräven iaf ;)

sen åkte vi ut till pojkarna och mätte dom, liquid va 138cm haha lillplutten! och Perra va iaf 146cm, väx väx väx!
åkte sen hem och mätte dom andra innan jag red.. debbie är 170cm alltså 2 cm högre än det står i passet och Kassen va 167cm 1cm lägre.. Pinan ska jag mäta imorgon tänkte jag för hann rida henne innan vi drog in till stan..

Det har blivit något konstigt med texten, sjukt stor men får se om den är så när jag publicerat det också..

Ciao

Det rullar på som det ska ;)


boring day

vill ha min bil fixad, NU! komer efter med allt som behöver göras men förhoppningsvis får jag den idag och den borde fungera men de vet man ju aldrig..

på schemat idag: fixa stall, rida, besikta bil, hämta hö, sola, diska (!), hämta niklas.. ahh.. inget speciellt spännande om man säger så..

kan man bara spola fram tiden ungefär 6 veckor tills alla tävlingar startar.. längtaar..

Ciao

Crazy day

denna dag har inte blivit som jag tänkt mig.. för det första började bil jveln koka igår som så många gånger förut, sjukt irriterande! men nu är den inlämnad och hoppas dom får ordning på problemet denna gång..
så jag kör niklas till jobbet och hämtar honom.. snäll jag är eftersom han egentligen skulle kunna ta bussen ;)
så planerna på att hämta hö och krafftfoder sket sig ju eftersom niklas bil inte dirket är någon bra dragbil.. :P
plus att niklas bil va inlämnad idag menfick tillbaka den redan vid 14 tiden som tur va eftersom jag hade insläpp på hästar kl 15.. hann upp till farmor och få lite matlådor också.. oxfile med kantarellsås, MUMSS!!

är en ny häst på gång upp också, spännande!

ska snart åka och hämnta erica vid tåget sen åka runt och kvällsfodra sen blir de nog en pizza :D

Ciao

2010 -> 2011

Klar i stallen för dagen ska bara ta in hästar sen.. ska strax hoppa in i duschen sen ner till mamma på släktmiddag.. kollade på fångarna på fortet igår då de var nätkatterna mot alfapumorna.. alltså va gjorde Paow där hon gjorde en cell och sa inte ett ljud typ..

Sammanfattning av året 2010:
Måste säga att det året va bra över lag, sen som alla andra år har man sina upp och nedgångar men det hör livet till.. På häst fronten så kom 3 nya hästar upp två var våra egna (biancas föl) och sen en 3 åring..Debbie har blivit frisk och varit ut och tävlat och Kassen har gått sitt första SM och gjort sina första starter i 145.. Så häståret 2011 kan nog inte bli annat än bra! Och ser verkligen fram emot tävlingssäsongen nu :)

På vänner fronten så har de inte hänt något tråkigt vi är ett sånt sjut bra gäng alla kompenserar varann :) och dessutom har jag fått träffat och lära känna nya underbara personer :)

På den privata fronten har det varit väldigt mycket upp och ner.. när allt varit bra har det varit tipp topp men vi har fallit lika hårt ner igen.. Men känns som vi har avslutat ett viktigt kapitel i våra liv, Äntligen! och känns som vi kan lägga den dåliga delen bakom oss och bara tänka på framtiden.. Vi har varit tillsammans i 1,5 år och med tanke på allt som vi gått igenom så känns det inte som det finns något som kan få oss att vackla nu! <3

Ciao

New years eve

Nyårsafton igår, spenderades med dom bästa vännerna och pojkvännen blev 3 rätters hemma hos Aleks.. väldigt trevligt efter 12slaget åkte vi till skantzö och jag Joanna och aleks röjde loss på dansgolvet i princip 2 timmar.. sen raggade niklas skjuts av någon och vi åkte hem.. va väl hemma runt 3 halv 4 kankse..

dagen innan nyårsafton satt vi uppe hos Mirre och skulle spela bingo lotto men Victoria secret stal showen, så blev ett jäkla zappande.. men säger bara Damn! helt sickt.. och inte vann man nån miljon heller.. tippat..
ikväll blir det bara lungt men jag skulle lätt kunna festa ikväll igen för känner inte ens av gårdagen vilket är konstigt.. men skönt..

bra avundsjuk på linnea och fransson som åker till egypten inatt/imorn...
kör en sammanfattning av 2010 när jag har lite mer inspiration.. just ja ska kolla på fångarna på fortet ikväll för blondabella e med..
Ciao

RSS 2.0