Ännu en helg ...

... har gått, Den har bestått av hästar och festande!

I fredags blev det grillat hemma hos Sara men Niklas och Bork.. Killarna stog för käket, det ni! haha och det blev till och med gott.. Sen åkte vi in och bowla på Strike, tror inte ens jag kom sist haha.. sen gick vi till Bill och Bob jag och niklas dela på en syltburk sen vidare till BMB.. Va lite halv seg på lördag morgon faktiskt.. men som jag brukar säga att man blir bakis om man dricker för lite.. därför jag alltid kör all in! ;)

Lördag kväll förfesta Sara och jag är hemma sen vidare till brukshotellet, sjukt mycket folk! Men va väldigt roligt! Stängde tillochmed kl 2 brukar stänga 1.. Fast dom verkar inte ha så bra kommunikation på det där stället.. Baren sa att dom stängde kl 2 och vakten kl 1.. Fick sällskap till samhället och hade lite posten häng ;) och vänta på Niklas som kom med nattbussen sen åkte vi hem och sov..

Ja det var ungefär det!

just ja nu ska jag sätta mig och kolla på resa till Thailand som troligtvis blir av i december! Skulle vara bra härligt..


Går lite trögt

haha såg att jag fått en kommentar om att jag skulle uppdatera.. men just nu finns det inte så mycket att uppdatera om..
det rullar på med hästarna och jobb.. Mitt och joannas äventyr vart lyckat :) får se vart detta slutar då det kommit lite "hinder" ivägen nu, typiskt min tur.. :/

lön idag, va vääldigt efterlängtat! så imorn blir det nog en tur in till staden med Sara se om vi hittar något så blir det väl lite lunch på gränden också antar jag ;) Imorn kväll blir det nog bowling med sara och bork, hatar att bowla för jag blir så sur om Niklas vinner över mig :P haha

just nu sitter jag och kollar på charlies änglar och väntar på att niklas ska komma från träningen, hoppas han köper med sig mat ;) hehe

Har 3 hästar till salu också..
En d-ponny som har vinster msv b hopp och utb hög dressyr, haft 2 föl tävlar idag LA hopp.
En 2 åring e. Tornesh, väldigt fin! 153 idag men växer så blir runt 160cm. Pigg och vaken, snäll i hantering.
En 3 åring e. Power boy, har ett väldigt bra hopp och inställning! Påbörjad inridning har inte varit något problem alls, hur cool som helst!

Ja, de va ungefär allt..


Ärlighet varar längst

Vet att man inte ska gräma sig över saker eller gå och irritera sig på folk som inte är värda det.. Men när folk inte kan sin sak och ändå yttrar sig då är det jäkligt svårt faktiskt! Just nu är en sån dag och var det igår också!
Vet ju att det inte blir bättre av att jag går och är irriterad det förstör bara för mig själv.. Men herregud jag skulle kunna vräka ur mig så mycket saker nu! Och är bra nära på att göra det också, men vad tjänar det till?
Jag tycker det känns bättre för stunden men sen kommer ju irritationen tillbaka ändå och människorna som borde ta åt sig förstår iaf inte att dom borde göra det så..

Men det där med ärlighet är något jag värderar väldigt högt ...

Så till något lite roligare kankse eller roligare och roligare men iaf något helt annat :)
Åkte till Bålsta i fm för jobb och när vi kom dit så hade platschefen tydligen "glömt" avboka oss så åkte och hjälpte några andra ett tag och fixade lite små saker sen åkte vi hem..
Nu på kvällen var jag och Sara ute och gick en lång vända med hundarna och pratade om allt mellan himmel och jord..

och imorn ska jag och Joanna på äventyr ;) och nej vi ska inte åka till glada hästen :P

21 Augusti

Idag har vi firat mamma som fyllde år med mat och tårta, mums!
och igår blev det lungt också, blev lite kräftor och ost och kex nere hos mamma sen bond film..

imorn blir det jobb iaf.. fast börjar inte förns 12 skönt då hinner jag ta hästarna innan :)
Gjorde lite trav cavaletti och trav studs med Callis idag, det går framåt.. hon har tagit det lungt 2 dagar med en skritt tur och en vilodag..


Och ni kallar er vuxna...

Time for a change

Regnet öser ner utanför fönstret och det är väl dags att inse att sommaren är över och hösten väntar alldeles bakom hörnet.. Tycker att hösten är himla mysig ändå bara det inte regnar.. Träden får massa olika färger och höst solen som lyser man får använda tjocka koftor och höst jacka.. Längtar faktiskt till julen också.. När man åker in till stan och jul shoppar och allt är bara så himla mysigt..

Tycker inte det har varit någon sommar faktiskt.. Har inte badat eller ens solat på en strand en endaste gång iår.. Och nu lär det ju inte bli av heller..

Longering och lite bilder

Callis va jätte duktig och longera.. Hon bytte till kors galopp 2 gånger i ena varvet bara, trots att jag ställde rätt stora krav på henne.. Öka - minska tempot, större - mindre volt och mycket igång och avsaktningar.. Men ska ta ut min massör som får kolla igenom henne tänkte :)

Duktig häst är en nöjd häst :)

Lastade Perra idag också, och idag gick han in nästan på en gång.. Lite tvekan bara men sen så :)


Red även på Liquid igen, kan vara bästa ponnyn någonsin! Snällare finns inte..



Ni får en bild på ursikten ifrån när jag jobbade i tisdags natt också.. Skulle inte vara fel att bo så..

Ridning

Har nu ridit Callis i 2 dagar.. Första dagen kände jag mer på henne, hur hon kändes när och var hon va stark och svag..
Hon bär sig bra i skritt och trav men lite svagare i galoppen så det blir att jobba på.. Igår när jag red så koncentrerade jag mig på galopp jobbet, stog upp hela tiden för att underlätta lite för henne och snirklade runt lite på ridbanan då hon i svängarna lägger sig i korsgalopp mest i höger varv.. Hon kan även bli lite sur och sparka men har inte gjort det än iaf.. :)
Så idag tänkte jag longera henne med pessoaselen och se om det kommer fram lika mycket där..

Hade ut kunder på Perra igår, får vi se vad som händer där.. :) Sen lasttränade vi igen.. Liquid går bara raka vägen in, så himla duktig! Perra är lite envisare kan man säga och blir typ sur om han inte får som man vill :P men han gav med sig igår.. Förstår inte att folk haft så problem med honom.. En bestämd men rättvis hand så är han som en hund!


Ingen rubrik

Fått en hel del gjort idag.. Hunnit städad stallet eller inte hela men är en bra bit på vägen.. Last tränat Perra och fått hem en ny häst som sagt.. Hann även med en lunch på Ikea idag alltid lika gott :P

just nu sitter jag och kollar på real housewifes of beverlyhills det är ju för underhållande alltså :P imorn natt väntas det nattjobb..

Ny häst i stallet


Lite bilder


Bild från förra helgen tror jag :P


Äckliga små flygande skalbaggar som vägra lämna mig ifred när jag var på jobb i Upplands-Väsby


Outfit bild från i fredags..




Liquid, tillsalu

Spännande framtid

ja, kankse dags att fortsätta på mitt förra inlägg som jag fick avsluta väldigt fort.. va som sagt hos RR och red, Urban kändes väldigt bra! Lite jobb på henne så är det nog tipp topp sen.. Väldig lik Debbie att rida vilket jag gilla alltså lite fransk..
Sen igår kväll firade vi som sagt Sara som fyllt år :) Väldigt trevlig kväll hos henne med käk och lite förfest innan vi åkte vidare till bruksan ;)

Idag var jag och testade en annan häst som jag tyckte väldigt mycket om! Riktigt trevlig men ändå lite humör som jag gillar ;)
Efter det åkte jag direkt ut till unghästarna och löshoppade Perra, väldig skillnad från förra gången! Red även lite på Liquid eller red och red skrittade runt försökte hitta lite gas och broms samt sväng radien ;) Han är så duktig och bryr sig inte om någonting! Man kan tro han är en gammal gubbe.. haha

Nu ikväll har jag och Niklas varit in till pappa och Linda för lite mat och umgås, trevligt! Och har kommit på att jag nog inte är så rädd för barn längre ;) haha kanske är på tiden..

my wish

Visade lägenheten igår och det gick bra så dom tog den.. Skönt! Hade velat flytta ut tidigare men blev strul med hyror och sånt för dom..

Va även in med Joanna till Glada hästen igår på fm.. Åh vad mycket fint jag hitta.. :) haha men känns som jag borde ha nån häst först ;)

Och igår kväll blev jag hämtad av Rebecca och hjälpte henne rida lite :) Hon hämta mig väl vid typ 17.30 och va hemma typ 23.. Seg segare segast.. men men rätt skönt också.. Red Hajen först och fick hoppa lite, gud va kul det va! :) Hoppade även lite större, men gud vad höjderna är en färsk vara alltså.. Fast iförsig tyckte jag 120 på Vänsta såg hög ut.. haha Sen red jag även Urban får skriva mer sen nu kommer min  hovslagare..

Vi vet allt...

Helgen som varit då.. I fredags käka jag och Niklas mat på kinan sen tog vi en sväng upp till bruksan och satt där ett tag.. I lördags var det tävlingar på Vänsta 110-130 jobbade hela dagen och fick se massa fina hästar :) Saknar verkligen tävlingarna.. Och vilket toppengäng vi är alla vi i Vänsta!

lördag kväll blev det utgång på bmb, ännu en gång en spårad kväll.. som vanligt med andra ord.. haha
En bild säger mer än 1000 ord..


imorn vankas det jobb.. kl ringer 3.30 YEES!! Så ska väl lägga mig och försöka sova snart..

Någon som vet nån fin häst som ska säljas eller lånas ut?

Lite nytt kanske

Direkt imorse när jag kom hem så styrde jag och mamma bilen nedåt landet och provade lite hästar.. Va på väg att ge upp tag när jag hittar sötaste hästen, ett fux sto.. haha är jag förvånad ;) Lyckas alltid fastna för såna.. Får vi se hur det här blir :)

Imorn kommer hovslagaren ut till A-L alla hästar ska verkas, så ska passa på att pyssla lite extra med dom som går ute på bete tänkte jag.. :) Sen efter det ska jag till Vänsta och bygga banan inför lördagens hopptävling!

Sjukaste jobbnatten någonsin

Jobbade ju då natt natten till idag och ja.. vad ska man säga? haha allt är bara så sjukt!
Vi va 4 vakter som blev skickade till Horngatan (Södermalm) alltså mitt i smeten.. aja tänkte inte mer på de direkt.. kvällen började bra, Jag och emma blev bjudna på mjukglass, då tnkte jag. Fan de här kommer nog bli en bra natt.. mm visst..

Folk körde som idioter, taxichaufförer, bussar, vanliga bilar ah det va helt sjukt! Man kör inte 80 km/h igenom ett arbets område där det är 30km/h och folk rör sig precis bredvid bilarna hela tiden.. Till slut sa till och med massa bilarna (och för er som inte vet vad det är så är det lastbilarna som kommer med asfalt) att det va farligt så dom va snälla och ställde sig ivägen så att bilarna va tvugna att sakta ner och stanna.. har nog aldrig skällt på så många okända personer förut.. och jag är inte den som tappar humöret heller sådär men igår va de nödvändigt!

Ja, och sen under rasten så låg jag i bilen och vila lite, kommer det fram två killar och vill undrar vad jag gör, Ja jag har rast.. får du sova på ditt jobb? men ja eftersom jag har rast, jag gör vad jag vill på min rast.. sen gick dom så efter ett atg kommer den ena tillbaka och börjar skrika..
Jag har tagit reg nr på bilen och nr till din chef (står över hela bilen så inte direkt svårt) så nästa vecka vet du själv att du inte kommer ha något jobb kvar.. Nähe och varför inte? För du din lilla jvla ho*a ska inte ligga och sova på jobbet medans jag på mitt jobb måste slita arslet av mig.. MEN byt jobb då om du är så jvla missnöjd..
Fortsatte gapa jvla ho*a och jag skulle aldrig ligga med dig om jag fick betalt ens.. ALLSTÅ vad är det med folk? Vem fan orka bry sig om någon ligger och sover på dens jobb inte så det drabbar han liksom?

Trodde allt skulle lugna ner sig men icke.. Precis när jag är på väg ut igen så får jag höra att det r några snorungar som hoppat upp på en av vältarna och kört runt sen bara hoppat av och låtit den fortsätta gå så den åkte rakt in i en vägg vid en uteservering som tur är va det ingen som kom i kläm.. Men en person som kom undan i sista sekund..

Inte så skönt att bli mosad av en sån här kankse



Och pricken över i:et är att vi körde fel när vi skulle åka hem också!

Hemligheter på gång

Idag har Emma varit ut och vi verkade små pojkarna.. :)

Inatt blir nattjobb i Stockholm tydligen mitt i city, Yeees va taggad jag är för det när folk sitter på ute serveringarna och dricker öl, cider eller vin.. Sen imornbitti drar jag och mamma oss nedåt landet för lite fuffens.. hehe

Säger bara Smooofy

Då va jag tillbaka efter en grym helg på WQ :D I fredags så blev det lite förfest hos Sara med, Niklas och Bork och Världens bästa Sandra kom förbi också och va snäll och körde oss.. :) Blev förvånad över hur LITE folk det va, fast iförsig banden va sämst också!
Vaknade inte speciellt pigg på lördagen men va bara att kliva upp och ta tag i dagen hade stall och göra och även lovat Rebecca att hjälpa henne rida, hann med 2 st, Hajen (Som jag numer älskar ;) haha han tyckte inte om mig innan heller men tror han ändrat sig nu) och även Sebbe vi hade lite diskutioner men på slutet kom vi överrens.. Sen va det bara hem och fixa sig fort som attans innan det bar av hem till Sara för ännu en festkväll..
Va mer en tjejkväll bestående av Sara,Louise,Linnea,Sandra,Emilia, Mimmi och mig förstårs :P Blev en miinst sagt gaaalen kväll! Minnet har svikit mig lite om jag säger så.. haha Vet att nattbussen tog typ hundra år att komma hem med och jag klev innanför dörren 4.10.. Va hur pigg som helst på söndagen hade lätt kunnat festat en natt till! Men istället blev det käk på gränden och bio, Baksmällan 2 helt okej film.. Men jag har nog tråkigaste humorn när det gäller filmer för skratta nog 1 gång under hela filmen och det är ovanligt att jag ens drar på smilbanden.. konstigt det där eftersom jag har bästa humorn annars ;)

Idag har jobbat i Bromma, segaste dagen på länge! Va hemma runt 17 och åkte och fixade stall och hämtade foder och nu har jag precis kommit in från en löpvända behövde rensa mina tankar lite.. Fast känner mig nästan mer förvirrad nu..

Bjuder på lite bilder iaf :)


En outfit bild från i fredags, Klänning från H&M som jag köpte i Göteborg


Vad sägs om mitt blonda hår då ;)


Sara och Bork


Niklas är nöjd


Outfit bild från i torsdags när vi var hemma hos sara och grillade och spelade Wii


Puss <3


Milton tyckte det var väldigt underhållande saker som hände på jobbet idag ;) haha

RSS 2.0