i need a miracle

41


Not worth to fight for?

jaja, jobbat idag varit sjuk häst och strömavbrott.. härligt..

ikväll blir det OC maraton again, mys..

Adios


I wanna be famous

ja, jobbat och jobbat.. :) och så snöar det IGEN! när ska detta ta slut?
blir jobb hela helgen också, skönt..

ikväll blir det OC maraton, längesen man såg det nu så ska bli kul..

Ciao

Does it matter what i say

Take me away

ska snart åka till jobbet sen hem och fixa mina hästar.. undra vad jag ska göra resten av dagen då.. hm, visar sig..

Ciao

Jag har gjort ett misstag

Sometimes it happens

FRITT FRAM!

Living the dream

The style is mine

precis klar i stallet för dagen ska bara ner och kvällsfodra sen hem till ullis och spela plump :)

jobbade hos A-L imorse sen hem och fix stallet hemma jag och erica gjorde oss ett försök att åka till ridhuset, men ådi.. vilken jvla bil det är det där.. kom loss från gården men fastnade längre bort i "backen" där man svänger upp mot skantzö så åkte ut mot 252an ist och tog e-18 väl framme vid ridhuset får jag inte rida för taket kan rasa in, och då har vi till och med ringt innan kunde dom inte sagt det då? dom tyckte jag kunde rida i paddocken, men va fan då kan jag ju lika gärna rida hemma!?

mamma har åkt till sandviken idag och typ borta tills på söndag.. hon åker till gävle imorn sen hem en snabbis på torsdag sen åker hon till hedemora ihelgen och har kurs..

Jag och Sara planerar en Thailands resa till nästa nyår, fy fn va underbart det skulle vara!

nu sitter jag och väntar på Erica som ska komma och lämna Miltåån..

Ciao

Let us all just fly away

You always welcome

kollade på familjen annorlunda igår, jag bara älskar Tina och Jörgen så himla sööta.. haha

idag har det varit hästar för hela slanten, som vanligt :P blev kina lunch, lätt det bästa :)
nu sitter jag och kollar på the city, tänk vad olika liv man kan leva.. ganska konstigt egentligen..

Ciao

Just keep smiling, thats what you do best obviously

I will not forget the past

satt just och kolla igenom gamla blogginlägg från typ juni och framåt.. vilka flashbacks man får, saknar den tiden väldigt mycket just nu, allting va bra och livet lekte.. fanns inga problem alls.. och fanns det problem sköt man undan dem och fortsatte köra sitt race.. har varit väldigt stormiga sista månader, något annat kan man väl inte säga..








That's just the way it goes

fy helvete vad det är kallt rent ut sagt! gillas inte!!
precis ätit lite mat väntar på att jag ska ner och fodra sen Fam. Annorlunda :) ska nog in en snabbis på Ica också tror jag.. ;)

blev en kort jobbdag idag men behövs ibland så man hinner med allt annat :)

Adios

It's over just accept it.

If i could take down the moon, I would do it for you

blev utgång på Bmb igår, va riktigt roligt!! mycket folk men ändå.. :) man är väl galen som ger sig ut på vägarna när det var vädret det va igår men men.. blev förfesta hos Sandra sen vidare till Veronika..

varit en lung dag idag, lite jobb och så bara.. imorn blir det nog mera jobb men det är ju bara kul, men ge mig sommar tack..

Bye

Do not know if it's too late to fix this,
Why must everything be so complicated, Why cant i delete people from my life?

Lets do this

blev utgång på BMB igår med Sara och senare dök Jossan över.. har väl haft roligare men helt okej :) träffade en rolig figur blir nog bra, haha ;)
upp och jobba imorse, fy satan vilket väder det är. helt sjukt!! sommar tack!! sen hem och fixa mina och nu sitter jag hemma och väntar på Sara igen för en till visit ut till stallet..

ikväll blir nog det nog också lite partaj Veronika har fyllt år så blir att fira henne ikväll, mitt huvud är dock lite tungt från igår men det går väl över.. :P

hade coaching med laget igår, väldigt intressant.. vi blir nog ett bra gäng :)

hoppas det blir bättre väder nästa vecka så man kan ta sig från gården med transporten.. som det ser ut nu så kommer man inte längre än 2 m typ..

sätta fart nu kankse..

Adios

Skriv en bok eller nåt, ett tips bara(!)


is it the truth

sitter och kollar på vuxna människor vet inte riktigt vad det är för program men men.. verkar rätt sjukt..

skulle haft sovmorgon imorse men blev icke så sara ringde 06.20 lagom pigg..

nej blev en snabb update ska åka till ica med älsk nu..

BYE

Olustig känsla

Wonderful

va upp till stallet 7 imorse och kom hem nyss.. långa dagar.. :) har fått 6 hästar ridna idag, skrittade Debbie för första gången på 1 år och hon verkligen älskade det! sjukt hur en häst kan tycka om något så mycket.. verkligen härlig känsla.. :)

morgondagen vet jag inte riktigt hur den ser ut ännu.. ska iaf försöka hinna hämta hö och in till stan och kolla på ny mob.. vet inte riktigt vad jag vill ha men men..

sitter och kollar på Halv 8 hos mig, hur hungrig blir man inte? haha blir iaf varma mackor när Nicks kommer hem från jobbet.. mums.. vilket borde vara snart..

Bye

Kanske inte vet allt.

It is worth the price is always worth the fight

Jobbat idag och hade noll motivaion idag, sängen lockade bra mycket.. men nej ta sig i kragen och gå upp var det som gällde.. va bara hos A-L idag så  en lung dag, va in till kiroprakton också.. fii fan va hemskt det är tårar i ögonen är vad som gäller.. nej usch men är ju tydligen bra.. :P

imorn är det jobb både hos A-L och hos Maria sen hem och rida :) fullt upp med andra ord..

har funderat på en sak det här med OS, ganska överskattat faktiskt.. visst jag förstår att folk vill se de sporter som dom är intresserade av men varför ska man kolla på allt? sporter som man aldrig sett förut eller inte ens bryr sig om? som idag Niklas skulle prompt kolla på långfärds skridskor.. haha är det en sport ens? frågade varför han skulle se det när han aldrig kollar på det annars eller ens är intresserad, fick till svar att man bara ska det.. Kankse bara jag som inte förstår helt enkelt!?

Kommentaren;" Vem vill se en tanig jvla mage?" haha

ikväll blir det lungt, ska käka lite och så ner och fodra senare.. Niklas är hos Maxx och kikar IB.. Niklas har varit så duktig ihelgen och hjälpt till med hästarna medans jag varit borta plus att han åkte ner idag och tog in dom och gav dom mat! Sen igår när jag kom hem stog det blommor på bordet och ett gullgt kort.. han är för bra den där killen :)

Adios
Live your life as you want before it's to late

Meet me halfway

alltså BURR vad det är kallt här, helt sjukt verkligen.. inte nog med att man fryser hela dagarna utan det är kallt i rummet också.. gick bättre idag hade 2 ner i 140 klart godkänt.. imorn blir det 135 och Jossan rider 145 så får se när vi kommer hem idag hade jag ridit klart vid halv 5.. går ganska sakta om man säger så..
åkte även ut för dopningskontroll, dom tar tydligen in extra många denna tävling.. tycker det är bra visst det är segt när man själv blir utvald för de tar sån tid 2 timmar måste man vänta på att hästen ska kissa sen tar dom blodprov men ändå..

Längtar hem lite till den varma sköna sängen, inte frys sängen som är här.. och imorgon är det alla hjärtans dag också.. haha planer/planering? nej tror inte det..

nej, sova nu kl ringer tidigt imorn.. ska fodra imornbitti så Jossan får sova hon har tagit mornarna hittills..
Justin Bobby, vad mer kan man säga Josefin? ;) haha

nej,godnatt!

Miss you gorgeous

Freezing cold

sitter på hotell rummet och fryser, det är sjukt kallt! ska sova snart blir lite sovmorgon för oss imorn himla skönt! ska ställa kl på 9 sen good frukost sen ut i kylan och tampas.. är en klass innan med ca 130 starter sen börjar 140..

va ingen super dag idag, hoppade bra men blir lite orytmiskt så blev några ner sen stanna jag henne för att få lite kontroll.. men men bara nöta på.. hoppas på bättre resultat imorn iaf..
det är inte så himla kul när allt vatten fryser och det fryser i vatten hinken osv plus att dom står på snö, blir halt om spånet åker bort så köpte extra spån idag och hoppas det är bättre imorn när vi kommer..

Hästarna hemma verkar sköta sig iaf och det är skönt :) får hjälp av Niklas och Sara.. guldvärt.. :D

nej, sängen ropar..

Godnatt

You are my everything N.L

It's a show

sitter på hotellrummet i skövde hunnit ätit och duscha och nu väntar snart sängen..

resan ner gick bra trots att kassi och calgary aldrig träffats, dom brydde sig inte ens..
de enda jag blir irriterad på jag skulle köra in på en smal väg för att komma till stallarna, bilen fick precis plats.. kommer först en lastbil så jag får backa tillbaka några meter sen när jag kommit halvvägs då kommer det 3 hästar och tror ni dom kunde vända och gå tillbaka? nej såklart inte då får jag backa och de tog minst lika lång tid som om dom skulle vänt tillbaka.. blir trött på översittare, som tror att dom är nånting!!

imorn rider jag 130 fast det blir nog inte tidigt direwkt ganska mycket starter så dom har delat 130 klassen i 2 och jag rider den andra och Jossan den första så de va ju perfekt.. Längtar sjuke mycket efter frukosten ;) sjukt gott ska det bli..

nej, sova nu! Godnatt

Saknar min bästa!

it's a big step

ja, nu händer det massor runt omkring mig plus jobb hela tiden..

jag har en sån sjuk träningsvärk i hela kroppen och jag menar hela kroppen, det är sjukt! haha inte van att träna det märks.. :P

va och red för Arnold igår, och det gick bra får man ordning på vissa saker på henne kommer det nog bli kanon bra.. "Skjut mig i huvet" haha

Åker till Grevagården och tävlar ihelgen med Jossan och sen Erica..blir ju rena semestern att komma iväg med bara 1 häst med sig..
kassen går 130 på fredag, 140 på lördagen och 135 på söndagen.. blir nog bra..

Jobbet rullar på också och hästarna sköter sig, bara maria som rykt av någong gång hittills.. kommer väl det också.. men det böjar kännas i kroppen nu att man jobbar 7 dagar i veckan och speciellt nu när jag har världens träningsvärk..

nej, ner och fodra nu och ta ut sista maskinen tvätt.. gud har en hel del att göra imorn också, hämta hö och hösilage, packa klart allting och hinna rida dom andra innan vi åker..ska försöka hinna titta på Furina också..

Bye

Det är ett stort steg, men för stort?

It's over

jaha dags och skriva ett inlägg kankse..

tävling på hamre ihelgen.. gick inge vidare men första tävlingen och hon va super taggad plus att jag inte kan rida fram, hon va crazy.. men det blir bättre ju mer hon tävlar.. men blir så irriterad på folk som inte kan ta hänsyn.. åker till grevagården på torsdag, jag, jossan och erica..

va på inflyttnings fest hos denice och danne iår, mycket trevligt blev utgång efter det.. hamnade på konrad tillslut.. däckade i soffan när jag kom hem bra trött.. ;)

imorn är det jobb som gäller först till Maria och rida sen till A-L.. blir en tidig morgon, inte min starka sida direkt..

nu till A-L och ta in hästarna..

just ja, debbie har kommit hem.. ska skritta henne imorn tänkte jag :)

Bye

oss

Down under

kom precis hem ska laga lite mat nu.. varit en lung dag, först hos A-L imorse sen vidare en snabbis till stan var tvungen att köpa nya vita ridbyxor, så nu är man lite fattigare.. :P sen hem och rida, riktigt mycket snö på gärdet nu typ 50cm snö.. putsat alla saker inför imorn kvar är bara att fixa kassen och försöka få fram transporten det kan ju bli spännande sen ska jag till A-L och fodra..

rider 130 imorn.. hon kommer garanterat var galen.. haha

mat nu..

Peace

It's hard to understand but i will try.

You take me down

kommit hem från A-L god fika och massa snack.. hunnit med en lång promenad med Milton också.. va skönt tänka lite och rensa tankarna.. :)

har en hel del att göra imorn.. plus att det ska bli snöstorm har jag hört!? inte allt för trevligt måste jag säga när det kommit ca 1,5 dm snö här idag och ådii är insnöad på gården.. nu kan väl våren komma iaf!! värme och sol tack..

sna snart ner och fodra och se om jag kan få ut Ådii.. hoppas på det..

Peace

Jag är inte dum..
Enkelriktad korsning..

Don't stop

varit en lung dag idag.. :) skönt men gud vilket väder!? uscha..
fixade stallet hemma imorse sen till A-L och fixa där.. nu sitter jag hemma och ska snart åka ut till Berg sen ska vi fika hos A-L sen hem till mamma och mocka lite igen för ina hästar får inte vara ute i detta väder, dom va ute ett tag imorse.. så behövs mocka en gång till..

ska försöka hinna in till stan imorn och köpa nya ridbyxor, vilket är behövligt.. Ihelgen är det tävling i Hamre kassen går fre-lör som det ser ut nu 130 på fredag och 135 på lördag.. sen nästa helg åker jag till grevagården..

ut i kylan..

Puss

You spin my head right round

vilken dag det varit.. först imorse till A-L och släppa ut hästarna sen till maria och rida och mocka sen till A-L och mocka och fixa sen berg och ha insläpp sen hem och rida och fixa.. sammanlagt har jag mockat 16boxar och ridit 5 hästar.. :) så hoppas på lite massage från Niklas ;) Blev mat på gränden med Niklas och Karlsson efter det..

haha Kassen va ju roig idag skulle gå ut på gärdet och rida och så är det en snövall, ja då hoppar hon över hela tur att hon stanna precis efter och inte bocka.. så jag slapp ramla av idag igen :P
en av 4 åringarna hos Maria Catch Me va sjut fin idag så himla skönt när man känner att poletten håller på att ramla ner..
Domino har varit på rymmen igen(!) han lyckades få upp gallret bet tag i snöret och fick upp boxdörren, ganska påhittig den där herrn.. han flyttade en spånbal, en hink med borstar tog han till sin box utan att ens ha ut en pryl.. haha

imorn är man ledig från Maria så har stallet hos A-L sen hemma.. skönt med en halv ledig dag :)

Snart är det finaldags i Paradise Hotel, så spännande det ska bli :D

Milton har precis fått sig en dusc av Niklas, han är inte speciellt nöjd..

Peace

ställa upp? neej...

This is the way it goes

jag överlevde dagen vilket är ett under men det är bara för att jag har världens bästa pojkvän!! hunnit med en hel del pga hans hjälp, ridit 6 hästar, mockat massa massa boxar, hämtat hö, bytt däck på transporten och lämnat in bilen som är fixad igen himla skönt den tjöt som en jag vet inte vad..

men gud vad det snöa ett tag på dagen eller det gick i intervaller helt sjukt.. hoppas bara det kan bli vår snart..

haha jag läste en blogg idag som jag inte brukar läsa men va ganska spännande faktiskt! rätt kul hur folk uttrycker sina känslor där ändå så "vill" dom inte det.. blogg tjaffs, spännande saker..

morgondagen ser lungare ut bara stall att fixa och hästar att rida :)

nu ska jag betala lite räkningar, väldigt kuuul..

Peace!

Får man inte som man vill på det ena sättet får man helt enkelt försöka på ett annat.


RSS 2.0