Don´t think

nyårsafton imorgon då :) har inte så höga förhoppningar brukar bli bäst så.. ska iaf äta middag med alla underbaringar sen köör vi :)
dagen imorn kommer väl bli stressig som vanligt, har 3 stall (Y) men ska försöka att inte försova mig imorn:P haha se om jag lyckas.. väldigt många som är i Sälen saknar lite när vi va där :) but been there done that..

nu ska jag kika på cinderella story :)

Adios

Jag stannar och kämpar för något jag tror på.

Love, Hope, Faith

Sitter här med en sjukt bakis Linnea Lindberg bredvid mig, eller L.L är de ju nu för tiden.. :P haa

blev som sagt mat med Sara igår fläskfile,hasselbackspotatis och bea sås sjukt gott! sen kom L.L senare dök R.F och W.D upp också.. hade några svikare också.. A.L och S.G aja man får väl göra det ibland.. har fastnat för det där med initialer eller ah L.L har det.. så heter W.D Wöide duma så funkar det ju.. haha

nu har jag och L.L precis tryckt pizza och nu väntar vi på att vi ska åka och besikta min bil.. i arboga och jag vill bara lägga mig i soffan just nu.. hästarna är klara för dagen..

HA HA jag vann på plump igår! :D finally..

nej, nu ska vi nog sätta fart snart :)

Byye
Sambosar.. Kan det bli bättre fast ibland kan det vara bättre att vara tyst..
Jag är lycklig känns bättre än på länge och jag tror på detta.. N.L

it's back again

Sara är påväg hit och vi ska äta god mat och mysa:) senare ikväll sägs det att L.L kommer hit och kankse sover här men ja får väl se hur de blir med den saken.. :P haha

L.L övertäffade sig själv igår..  pratade om smeknamn och initialer.. dig kallar jag G.B ibland sen kom hon på att det va mina initialer, haha bra där.. hon blev helt chokad.. kom även blivit W.D fast den va inte lika bra.. haha

gjorde sjukaste saken idag men de tänker jag garanterat hålla för mig själv!

nej ner till ica nu..

Byye!

The night is over

Blev en kväll hemma hos Frans med Aleks,linnea,linnea,sofie,lindborg,wöide.. vi försökte oss på ett spel men det gick inge vidare.. haha inte lätt när många hjärnor ska försöka vara smarta samtidigt :P så det fick bli plump istället.. och jag vann, eller kunde ha gjort det iaf om frans och lindborg inte varit bättre än mig.. ;)
sen blev det en tur till statiol och sen körde vi hem aleks och linnea.. och nu, ska jag sova tänkte jag.. sjukt trött..

imorn har jag endast 2 stall.. så skönt.. :) hoppas på någolunda värme.. sen på em blir det kankse stan och käk.. :)

nej, för trött nu.. Godnatt!

Att man kan sakna en person så mycket, ganska konstigt..

Let's do it and do it again

blev lite förfest hos Erica igår sen vidare till Jim där festen fortsatte långt in på småtimmarna.. körde nån lek där man skulle suga på ett kort och skicka vidare.. jag va sämst! haha hel kass.. frans däremot va king! haha
sen fick jag sällis av Aleks, Sofie och frans hem till erica.. somna som en stock.. och försov mig imorse såklart..
har jobbat hela dagen i stallen pga att de finns en viss Samboka som gillar att förstöra staket.. åh de är verkligen tröttsamt.. menmen aleks ringde för ett atg sen så får se vad kvällen bjuder på.. :) något trevligt ska det nog bli iaf..

Niklas är i karlstad, tomt hemma utan han..
snart nyår också.. de kommer bli great!

nej, nu ska jag nog ta mig ikragen lite.. haha

Byye

Life can suprise us sometimes

Hade sjukt kul igår!! blev förfest hema hos Jossan sen vidare till Wq.. gick åt nästan en hel tequila igår och inte blev det mindre inne på wq, haha helt sjukt.. va längesen jag hade så roligt.. lyckades dra 1,2 eller kankse 3 vurpor också.. såklart en på väg in och en på väg ut sen blev de nog någon på dansgolvet också.. haha
va väldigt mycket folk bara.. men rutinerade som vi är så kom vi in precis innan allt folk kom va en grym kö där ett tag..
Vet inte vem jag ska utse till kvällens galnaste för kommer inte ihåg vem som va galnast. ;)

Hade A-L stall imorse gick bra faktiskt mådde inte ens dåligt trött va jag där emot och är fortfarande.. sen bev det en sväng till stan och gjorde lite fynd faktiskt.. :)

Nu väntar jag på sara ska ut till Berg och en vidare till A-l igen.. sen ikväll kan de nog bli ett par st..
Niklas har åkt till karlstad idag och kommer hem 30..

Firade jul hemma hos farmor igår, god mat och fina klappar.. :)

Sofie Fernström/Granath är klockren!


Bye
!

Hade du en bra juldag?


En del personer bör tänka på vad dom säger..

Merry Christmas

julafton nr 1 är avlutad och den har varit super mysig.. fått fina julklappar och god mat.. kan tycka att det känns aningen överskattat alltihop och har faktiskt inte haft någon julkänsla.. imorn ska vi fira julafton nr 2 och på kvällen vankas det party :)

gårdagen va ingen bra dag överhuvudtaget!
hade 4 stall och började i mitt eget och mockade på morronen gick upp 7.15 sen vidare till AnnLouises stall där vattnet krånglar så fanns inget vatten och att nån nisse va där och skulle fixa det så allt tog typ 1 timme längre tid än vanligt sen ut till berg där gick allt bra sen hem och köra skit och sen vidare till saras stall, var klar med stallen kl 16.00 då skulle jag och Sara in till stan och köpa sista julklapparna och fixa plus att vi var super hungriga för hade inte haft tid att käka heller så blev fläskfile på gränden, sjukt gott..stressa runt i stan sen till A-L och ta in hästar och bära vatten i tunga jävla dunkar på 1000kg (pga att en person lovat men ej gjort det) gick bra fast ryggarna gick av typ.. sen hem till mamma så säger hon "Du kom ihåg spånet från D-Tuna va?" såklart inte plus att vi glömt sätta i en sladd i A-L stall som var tvungen att vara i pga att vattnet i ledningarna inte skulle frysa fast det inte kommer ut nå vatten ändå, men aja.. så var bara att åka tillbaka till A-L fixa det sen till D-Tuna och hämta spånet.. Kom hem kl 21 uppesittarkvällen började 19.30 så ungefär 1,5 timme sena blev vi.. blev ingen vinst på Bingo heller som kunde göra dagen bättre.. Hade iaf mysigt med tjejerna (utom Linnea L som inte va med) vad kan vara bättre än BingoLotto och grogg ? ;) sen gled vi vidare till Tomas där de va en del folk då började min huvudvärk komma smygandes.. min mob är ochså helt fucked up pga att en person spiller ut 2 groggar och 1 energi dryck i min väska(nya) där min mob ligger så den lever sit egna liv just nu, blixten är ständigt på (orange, inge irriterande alls nej) sen blev huvudvärken outhärdlig kom ett par tårar pga av de till och med helt sjukt! så jag, macke ch Niklas började traska hemåt, väl hemma kunde jag knappt somna ist.. så de var den 23 December 2009.. Härlig dag!

Hoppas att den 25 December 2009 blir bra mycket bättre men vet att de kommer vara stress då med tyvärr! först 2 stall på morgonen mamma är snäll och tar det hemma (Y) sen till farmmor runt kl 13 sen till A-L förintag oc fodring sen hem och fixa iordning sig sen vidare på förfest.. känner mig stressad redan nu, men vad hjälper det? jo dålig sömn=dålig dag! så ska snart lägga mig tänkte jag, skulle varit och åkt pulka med tjejerna ikväll men orkar verkligen inte just nu plockat iordning från igår opch plockat upp alla julklappar.. :)

Långt inlägg blev det, haha mest klagande men men kankse blir tt mer positivt imorn.. eller i övermorn för lär inte hinna imorn, Positiva tankar nu gabriella!

Hoppas alla haft en bra julafton!

N.L<3

Milton


your dreams is about me

borde inte sitta här nu eftersom klockan ringer 7 imorgon och jag har massor att hinna med.. men kom på idén att ladda upp alla bilder från mob som folket tjatat om, fast inte lika nöjda nu när dom är uppe.. haha ;) blev även två videofilmer.. haha mest roliga iaf för resten av världen :D
tänkte en del bilder skulle få komma upp här men kom på mig själv i samma stund som jag tryckte på delete knappen.. klant.. sånt ät livet dom flesta kan nog se dom ändå via fb..

Niklas är hos Wöide och dricker öl med några grabbar och sängen ropar på mig fast jag egentligen inte är trött men vet hur trött jag kommer vara imornbitti om jag inte sover snart..

blev ett litet natt inlägg..

sovott alla!

You wish you were dead

hade bara två stall idag, skönt och vara lite ledig sen imorn är de full fart igen fram till den 26.. :) skulle behöva in till stan imorn också.. eller behöver kankse inte men vill :P haha hittat ett par as snygga leggins, i guld :P haha sen en snygg oversize t-shirt och ett linne/klänning.. så får se vad tomten kommer med till mig, har en egen vet ni ;)
Har inhandlat alkohol till dom kommande dagarna också.. även  flaska Tequila kan de bli bättre? ;)

försöker planera dagen imorn, blir hem och fodra sen ut till A-L klar där runt 10-11 sen ut till berg sen hem och mocka och fixa. sen in till stan en snabbis sen hem och fixa stallen sen är de uppesittarkväll imorn :)

snart är det julafton :D hihi

Bye
It's gonna be great ;)

Let's make our movie

Idag blev nästan alla julklappar inhandlade bara 1 kvar :) så de fixar jag imorn eller på onsadg.. dagen har gått i ett idag, började med att försova mig imorse såklart! men 4st stall var klara halv 2 rätt bra jobbat.. sen bar det av in till stan mycket folk men haft himla mysig dag med Sara, efer det hem till henne och kolla på Mysteriet på Greveholm. haha sjukt mysig..

borsta ut mitt hår igår eller min dreads(stavning) haha ja de va en enda stor.. tog typ 20 min, helt sjukt ska inte göra så igen.. har jag sagt förr men ändå.. sen på kvällen blev det bastu med Niklas,Fransson,Linnea och Aleks.. kan tycka de är skönt att basta 10-15 min sen tröttnar jag.. hatar när de blir så där varmt att man inte kan andas..

Även fått värme i kian idag, äntligen! man ser ut och man fryser inte ihjäl.. niklas som va gullig och åkte upp med den..

den 23 blir de uppesittarkväll här hemma med tjejerna :) kommer nog bli mys.. sen på julaftonsnatten blir de tydligen pulka åkning..
köpte lite saker till lägenheten idag på ikea också, inte så roliga men välbehövliga :)

Varför går inte Paradise förns den 4 jan? är ju de bästa ju..

nu ska jag kolla på 2½ men..

Adios

Sometimes people just don't make it

blev en hel vit helg för mig vet inte varför men inte haft sug till nånting.. bara setat hemma själv hela helgen (kvällarna rättare sagt) och det har varit skönt(!)..brukar vara den som gillar att ha folk runt omkring mig hela tiden men inte denna helg..

nu har iaf mina batterier laddats inför jul och nyår ;) de kommer bli en vecka av full fart! och jag se fram emot det också.. :)

ikväll har jag ätit och ätit och ätit lite godis och kollat på avsnitt av 90210 och one tree hill även börjat kolla på nya Melrose Place, inte riktigt fastnat för den än men de kommer väl det också.. haha vilken neerd..

hoppas jag får min lön på måndag då blir det julklapps shoppa åt andra och kankse till och med hittar en åt mig själv också ;) brukar ju kunna bli så.. tror jag vet vad jag ska köpa till dom flesta.. bara niklas som jag står i valet och kvalet åt.. men de löser sig nog..

ett avsnitt till av MP sen godnatt!

hoppas alla har en härlig party lördag!

Bye

I dont want you in my life

Kom hem från stall nr 1 för ett tag sen.. rullade på bra bara att det är så kallt så man håller på att dö när man går ut med hästarna och ska tömma skottkärran..

uppe hos Niklas och hämtar Milton han ska få sig en promenad sen ska ner till stall nr 2 och frysa ihjäl.. :P haha sen runt kl 15 är det stall nr. 3 som står på schemat.. sen ska jag ta en varm dusch och hoppas på att man kan tina upp lite iaf.. Försöker även komma på vart min hårborste har tagit vägen, spårlöst försvunnen.. har inte borstat håret på ja? hur länge.. hela håret är en enda stor tova, kommer dö när jag ska borsta ut den.. usch uch.. men men..

Niklas är på väg upp till Sandviken på match, hoppas dom vinner!! :)

kvällen ser oklar ut.. men men löser sig vä,l kankse ska ta och sova igen all sömn nångång.. ;)

Peace

Damn, its cold

-20 grader, det är helt sjukt.. kan ju knappt gå ut ens förstår inte folk som gillar vintern.. tycker man om att frysa? nej gud vet jag sommaren..

denna dag har gått i ett.. Sara ringe imorse 7.15 och sa att vi var tvugna att åka till A-L och fixa hästarna på morgonen fast vi entligen bara skulle haft dom på em, men men klart man ställer upp.. och såklart hade jag bara bmwn här och tror ni inte att jag fastnar, haha tog typ 30min att komma upp från hennes gård.. men upp kom vi om de nu va så att vi fick sätta liven till lite.. :)
sen var det bara hem och hämta hö två vändor eftersom vi fick hyra bil.. finns det iaf hemma ett bra tag framöver.. rätt skönt faktiskt.. sen fixa hästarna hemma sen ut till A-L igen och fixa sen ut till Berg..
Var ner och kvällsfodra hemma också och bytte bil och såklart glömmer jag mobilen i andra bilen och kommer på de när jag är i lägenheten så var bara att åka ner igen.. trött jag blir på mig själv bland alltså.. men iaf nu sitter jag här..

va ett tag sen jag va hemma en fredagkväll minns det inte ens.. :P laddat up med godis och dricka och så blir det några avsntt av One Tree Hill och 90210.. det gillas skarpt, Niklas är nere hos Frans och spelar NHL 10 vilket liv.. :P

Imorn vet jag inte heller vad som händer på kvällen, inga planer ännu iaf.. men brukar lösa sig tillslut..
på dagen är det fullt upp iaf först A-L sen hemma sen Berg sen A-L igen.. haha går i ett, hur kan man tycka det är kul egentligen att fodra,kasta ut hästar, mocka, fodra, ta in dom, fodra igen.. i denna kyla? haha hästnörd är nog rätta ordet.. :P

nej, avsnitten ska på nu..

Godnatt

En del saker som sägs uppskattas nog mer än vad personen själv förstår. Bara hoppas det kan bli så!
Jag är lycklig! och det känns så bra att säga det igen.. Tar nog hårt på en del att höra det..

Evil

Precis kollat på Paradise, älskar folk som kommer in som nya och rör om i grytan som inte bryr sig.. haha så jvla skönt att Rami splittra Catja och Andreas.. Och ännu bättre att Andreas fick åka hem.. buuhuuu.. :D

vart hemma hos Sofie i hennes nya (fina)  lägenhet med tjejerna och planerat nyår.. blir nog skitbra om allt går enligt planerna vill säga..men de hoppas vi att dom gör :)
gick ju bra att komma därifrån också tur att man inte fastna lr nåt.. loss kom jag iaf och hem kom jag..

Mamma är magsjuk så håller mig så långt borta från henne som möjligt kan jag säga, har inte tid att bli sjuk nu direkt..
Imorn ska hästarna fixas sen hämta hö vid 11 har fått hyra en bil eftersom lilla Ådi har gått i ide förtillfället eller föralltid är fortfarande frågan.. sen efter det blir de nog kankse stan beroende på.. sen har ska ut till A-L och fixa insläpp och fodring där, sen är de liksom fredag kväll.. va händer då? ;)
Lördag är hästar hemma + berg + A-L, sen kväll och vad händer då? ;)

alltså det är jul om 1 vecka helt sjukt vad fort tiden har gått nu.. inte det minsta julkänsla än.. :( fick bara en känsla av att snön kom och de var flashback till sälen förra året och året innan det..

Tror dom visar Simpson the movie på 6an och den verkar helt värdelös, ska hitta något bättre att kolla på nu sen ska Niklas hämtas inatt nån gång.. :)

Peace

Jag segrade, känns för himla bra måste jag säga!
Finns människor till allt, det värsta är att jag slutas förvånas nu för tiden.



what comes around goes around

snöar fortfarande ute helt sjukt.. har typ 2 meter snö utanför stallet så de känns ju inte riktigt värt att skotta bort heller för kommer ju lika mycket till.. men ska nog ta tag i det där imorn tror jag..

va ner och skulle kvällsfodra då har vi en Domino på rymmen som typ gått lös på allt han hitta i stallet.. dragit ner en spånbal och bitit sönder den, dragit runt täcken i hela stallet och hann käka lite foder också.. jaja, inga skador skedda iaf.. :) tur det..

skulle ju som sagt åka pulka idag men det äventyret blev inte långvarit inte.. kom ungefär till OK rondellen och där hamnade Ådi i trottoar kanten.. hmm..kom inte loss men en snäll kille drog bort oss sen va den historien slut, kunde väl slutat bättre men ändå.. haha har aldrig hört någong skratta så mycket somfransson i baksätet.. helt sjukt och just nu sitter jag och små ler för mig själv.. haha Niklas är dock inte la road av händelsen av förståliga själv men men.. sånt som kan hända..
så nu blir till för mig att åka Kia utan värme, usch måste fixa det där och de är fort.. :P och har inge dragbil heller just nu.. ådi och jag som va ett sånt team.. :P

jaja, ska kolla på världens smästa pojkvän... ever på tv400..

Adios

Life is unfair

damn va mycket snö de är ute.. men nu tycker jag att det räcker med snö, snart snöat ett dygn.. och hallsta är ju inte världens snabbaste å att ploga direkt.. när jag åkte ut till Berg såg jag inte ens vägen.. halv spännande sådär måste jag säga..

Sitter och funderar över julklappar, jag har ju som sagt inte köpt en enda julklapp ännu.. alltid ute i sista minuten.. men vet inte vad jag ska köpa till alla.. Tror jag har Niklas julklapp klar om allt går som det ska.. :P

just nu sitter jag och kollar på Ghost Wisperer.. spännande program det där speciellt när man sett avsnittet förut..

ikväll då, ja vet inte men hörde rykten om pulka åkning. haha :P

nu ska jag nog käka lite julskinka som vi fått av Niklas pappa.. :) mest gott..

Bye

Det känns bättre, men vågar inte hoppas på något.. Hoppas på det bästa bara! <3

Don't hit me in the face please

precis tryckt i mig lite mat.. sjukt mätt nu..
varit fullt upp hela dagen försov mig ju såklart imorse vaknade 8.20 skulle varit uppe 7.30 haha aja.. hem och fodra sen hämta upp Sara och vidare till A-L sen hem och till kiropraktorn sen hem igen och fixa stallet hemma sen ut till Berg och fixa där, jag som hade insläppet men alla va där när jag kom.. inte så konstigt med tanke på att 4 av 7 hästar varit på rymmen.. alla klarade sig bra iaf tur det.. sen till A-L för insläpp där.. sen va jag klar för dagen..

Gick bra hos kiropraktorn iaf ska tillbaka om 2 månader typ för en koll.. min högra arm är dock inte bra men inte blivit sämre heller så den få vara jag lider ju inte av den i det vardagliga arbetet...

kvällen då, ska hämta mamma i stan runt 22-22.30 sen hem och sova..

adios

Känner mig tom, men vet vart jag står..

Vet att det finns människor som njuter av det här så passa på att göra det nu!

My life sucks without you

vet inte vad som säga,tänks eller nånting.. men inte fan är det lätt..
jag som gjorde misstag nu.. borde lyssnat från första början jag vet det nu(!)

Time to move on

jobbet nu då fram till kl 20.00 och har precis blivit jätte trött.. usch skulle kunna somna nu eller nu eller nu kanske.. ah ni märker ju.. det blir hem och sova sen..

igår blev det lite för fest hemma hos Erica sen vidare till stan med Jossan, Linnea och Tom på slisk hamna vi helt okej kväll.. linnea stog för underhållningen iaf ;) haha
och jag va inte sliten imorse kollade på kl sista gången halv 5 i ist för halv 7 så nådde mitt mål och gjorde det bra :D hehe

lite planer till Sm finns också, skulle va perfa.. :)

sen vet ni, jag hör massa musik.. ett tag va det beyonce - beautiful nightmare och ett tag Lady gaga - bad romance.. haha och vet att ingen annan är här och ingen radio är på heller för den delen.. inte riktigt frisk tror jag.. :P fast aldrig påstått det heller så..

imorn blir det stallen på morgonen sen vet jag inte faktiskt.. och satan i gatan va halt det är ute, shiit.. fast ganska kul :P

nu kom låten igen, haha bäst jag gör något innan de blir riktigt illa.. hhaa ;)


Ciao

Har inte hur många chanser som helst att ge bort, dom tar slut.

I gave you my heart

Just nu är det många frågetecken. Det händer för mycket. Jag vet vart jag står och kommer stå kvar där, vet du egentligen vart du står?

Många ord utan egentlig mening.

Varför försöker vi ens? Ska det vara så svårt, komplicerat ja allt som är negativt
Samtidigt som det kan vara helt underbart, bäst ja allt som är positivt

2 mot världen är det så? eller är vi på väg över i 1 mot världen
En kan inte kämpa och den andra inte.

Älskar!

Give me a day to remember for good reasons

som sagt party igår då, satt först hemma hos Erica sen vidare till Jim S. ( börjar de ens på S) haha de där efternamnet säger jag bara..
trevlig kväll med mycket prat och mycket skratt även lite gråt från vissa men vi tjejer börjar ta de som vardagsmat nu så de va ju luuungt ju.. :P
satan i gatan va kallt de va i natt va väl hemma runt halv 5-5.. somnade halv 7 haha, när jag såg att de va teletubbies på tvn tänkte jag att de nog va dags att sova, så ringde sara kvart över 8.. (Y) var bara att pallra sig upp.. och kan bara säga er 1 sak, jag mådde piss! haha längesen jag mådde så men kämpade mig igenom morgonen ute hos A-L sen hemma sen en välförtjänt vila på 30 min innan jobbet kallade.. haha alltid jag ;) fast måste säga att batteriena är nere på halv nivå nu, men dom är nog snart full laddade igen.. hoppas det rättare sagt annars kommer det bli en tung kväll..

jobbet nu då slutar kl 20.00 ska fixa lite sen går vi tjejer in i dimman igen.. för jvla bra är vi måste jag säga.. men hoppas på ett bra avslut på denna kväll hörrni.. :D

och snöar gör det också! inte lite heller är ju sagosnöflingor stora som ja jag vet inte vad.. gillas inte och kallt som satan, nej usch.. ge mig sommar! ingen julkänsla finns heller.. :(

ska iaf försöka sova mer än 2 timmar inatt satsar på 3.. :P haha

Ciao

Tankarna snurrar men jag vet att vi är starka. Låt mig göra det missategt då får ju bara skylla mig själv så fall..

Tonight is the night

va som sagt 3 stall att göra idag :) va klar kl 11.. sjukt, haha men har man en blåslampa i arslet så går det fort..
sen blev det stan med farmor, massa shopping.. 2 jeans leggins,två tshirts,underkläder,väst,mascara oc lite msått och gott..

sitter just nu i ericas soffa och väntar på folket.. sen blir det att kika på Idol med diverse tillbehör.. :) kommer nog bli en bra kväll, vart vi ska är frågan bara.. ;) hehe

imorn är det stallen som gäller sen jobb 14-20 sen iin i dimman igen sen söndag är det stallen sen jobb sen soova kanske :P men helger är inte till att vila sig på va? ;)

Hej Då, Have a great night!

Things happen now

har egentligen inte så mycket att berätta va ju som sagt klar i stallet runt 10 imorse runt lunch kom Sara och hämta upp mig för vidare till A-L blir bra det där.. nu ska vi äntligen få våra arslen ur vagnen och komma igång (Y) till oss :P små taggad faktiskt ska bli kul.. sen va det hem igen inte gjort så mycket sen tillbaka och fodra djuren och nu sitter jag här..

va ska man göra med denna kväll då? sjukt trött vilket inte är ovanligt, slockna såklart 20min på soffan under dagen men hoppas det inte stör min natt sömn.. Paradise ska de såklart kollas på men va är de mer på tv ikväll?

imorn ringer kl 07.00, yiippe hem och fodra vidare ut till berg för att sen upp till A-L.. Sen runt kl 1 ska jag in till stan med farmor <3 hihi mysigt.. redan hungrig, haha blir jämt det så fort vi kommer in till stan.. efter det ja hem och fixa hästarna här sen till A-L igen, efter det ja då kallar väl dimman antar jag! :D längtar, hoppas på en kanon kväll verkligen! sen ihelgen är det jobb plus 3 stall, haha hur fan ska jag hinna allt? aja det löser sig får väl låna en timme av något annat dygn eller nåt kankse.. :P lördagen, vet jag inte riktigt hur den ser ut än (kvällen/natten alltså) men de visar sig helt enkelt.. :D kankse skulle testa sova ? men som sagt det är överskattat, har ju mina duracell batterier..  fler kommer ihelgen.. :P

oj, blev visst en del skrivet ändå, tokigt det kan bli.. nej ska man pallra sig till Ica kankse sen vidare hemåt för att kasta sig i soffan..

Adios Amigos

Viljan finns, Finns styrkan... Klart den gör va tror ni, jag ger inte upp i första taget..

Too much information

har inte blivit många timmars sömn inatt men vad gör de om hundra år..

är iaf klar i båda stallen för dagen hur skönt som helst!! :D just nu väntar jag på att Sara ska höra av sig så ska vi åka upp till AnnLouise och snacka lite hemliiisar.. :P

har varit många konstiga drömmar dom två senaste nätterna, såna man vaknar ur och sen faller tillbaka det värsta är att de skulle kunna vara så i verkligheten de som är lite läskigt.. men får väl se om de är sann drömmar eller inte.. kan ju hoppas på inte om jag säger så.. alltså ingen vidare bra skönhetsömn, jag som behöver det ;) haha

ja jvlar glömde nästan Paradise, äntligen börjar det hända lite saker, älskar intriger.. när alla går bakom ryggen på varanndra.. haha


nej, nu du lilla nisse.. haha

ciiao

GameOver, Vissa saker vill man inte veta.. men väl valda ord..

As long as you love me

varit och käkat med tjejerna idag eller iaf 2 av dom..linnea och sofie de va gott det :D
ska kvällsfodra sen ska kvällen tillbringas med erika och ullis.. ;) eftersom Niklas har bytt sambo, :P haha

jag har en blåsa på tungan som inte vill försvinna, skit drygt e de.. intressant nja kankse inte men iaf..

Adios

It might take a while

Magen har varit bättre idag haft lite småkänningar men inget som brutit ut.. hatar och åka till sjukhuset dom ställer bara massa konstiga frågor som typ, hur gör de ont? ja va fan de gör ont inte vet jag hur de gör ont.. ställer frågor om kiss och bajs och nej, sånt kan jag inte prata om så är det bara.. för intimt för min del..

Hörde på radion idag när jag va ute i stallet, dom började prata om att nyår närmade sig och man brukar fundera över på hur året har varit och om man än nöjd med sig själv?
Kan man vara helt nöjd med sig själv hela tiden under ett helt år.. de tror inte jag sen visst kan man vara nöjd med mer eller mindre saker, jag är stolt i stort sätt visst är jag mer stolt över vissa saker och mindre över vissa men så tror jag det alltid kommer vara.. helt nöjd kan man nog aldrig vara..

jaja..

byye

Man slutar aldrig förvånas..

Are you the one

varit in till akuten idag med min förbannande mage.. haft ont till och från rätt länge men inte orkat bry mig tänkt aja de går över.. men idag fii fan va hemskt det va.. usch..
men fick väl inget dirket svar på vad det var, skulle komma tillbaka om det återkom..
såklart va ju smärtan borta när vi kom in glad på ett sätt dåligt på ett annat.. får väl se om det kommer tillbaka nu eller inte, en tidsfråga..

så ska väl ta de lungt nån dag så får vi se sen..

inte fått någon sladd än heller, så inga bilder än..

nu ska jag kolla på ncis och mysa med bästa <3

Godnight

Today is the day i say goodbye, forever

kvällen igår, kan inte säga mer än klockren! hade så jvla kul..
firade Oskar först i borgåsund sen vidare till Wq, de som är tråkigt är att folk ska bråka hela tiden i brist på annat att göra.. När det väl blir en fest så kan väl folk tänka på hur dom beter sig.. men har sagt det förut och säger det igen finns verkligen folk till allt!

har varit en super helg annars som spenderats med vänner och ännu mer vänner.. <3 Puss(!)

Varit svårt att utse en kvällens galnaste från igår, för tyckte inte de va någon som va så där super kanon direkt, jag själv måste väl ha varit det då.. haha

Kvällens Galnaste: ?

Har fortfarande inte någon kabel till mob så bilderna får ni inte än, en dom kommer.. finns en hel del härliga ;)

just ja, körde någon lek med Oskar igår som gick ut på att de va olika uppdrag och oskar skulle välja vem som skulle utföra det hela och klarade dom inte fick han ta en shot, så kommer det. Skala en banan med bara munnen så väljer han mig och det är fan i mig omöjligt ska jag säga.. och äckligt! :P
smakade även av hans shot, koskenkorva och sprite ingen höjdare när blandningen är 70/30, men i gick den som vanligt ;)

Har den där äckliga körlektionen imorn också, bläää

Peace

Kan vara det bästa

Going round and round

fredagen resulterade i 3 timmars sömn natten till lördag.. haha ikväll blir fest sen vidare till wq.. kommer bli en grym kväll precis som igår..

drömmde tydligen inatt ;) haha skönt sov jag iaf..

so see you .. i dimman.. :D

ha en bra jvla lördag för det ska jag ha!

My tears will never dry

satan, när man ska skrapa rutorna nu tar det minst 10 min, isen är så jkla hård förstår inte.. plus att jag har is på insidan av rutan också så blir snö i hela bilen när man skrapar bort det.. inte okej! ;)

va hemma hos Linnea igår med Milton och han fick busa med 5 andra hundar snacka om att han va lycklig.. :)
efter de åkte jag hem till erica och åkte hem runt 2 inatt, sjukt va tjejer kan snacka bort tiden alltså..

va in på körskolan idag och boka körlektion för BEkort, ska köra på måndag i 2 timmar.. helt sjukt får ångest när jag tänker på bilskolan va det värsta jag visste att åka dit och köra.. funderar starkt på att bli sjuk.. men blir väl inte så antar jag..
Imorn kväll blir det innebandy i Nibble med tjejerna som det ser ut nu.. efter de får vi väl se vad som händer ;) haha
lördag är det fest det är iaf bestämt..

har ridit ut hästarna nu 2 dagar, nära dödenupplevelser, dom har fått sån energi efter att vädret slog om..

dåligt med bilder har det varit men sladden till mob ligger hemma hos erica och gömmer bort den varje gång jag är där.. är bilder från fester sen 3 helger tillbaka typ.. så blir väl en del bilder sen :P

Ciao

Min värld va tillbaka hos mig igår, härlig känsla..


spåra ur, låter bra..

When the children cry

Tankarna kryper sig allt mer och mer tillbaka. Vet inte riktigt hur jag ska hantera dom. Ska man fortsätta trycka undan dom och låtasas som att dom aldrig funnits där eller vad ska man göra.
Hur kunde den här situationen ens dyka upp, det ska den inte behöva göra.
Varför bryr jag mig så mycket för, varför kan inte jag vara stark?


Jag behöver min värld, där kan ingen bli sårad!

Lets make some history

blidde käka mat och film här ikväll med niklas och frääss.. myys.. kollade på american pie, the book of love helt duglig..

annars inte så mycket som hänt förutom att de är satans kallt ute.. blää. imorn ska jag till Linnéa och snacka lite skit ;) tror de är de vi tjejer är bäst på om jag ska vara ärlig..

nu blir det väl film eller sova i guess..

Ciao

Time to change

varit upp i stallet nu på morgonen och em ser väl ungefär likadan ut, måste åka till qwarn och köpa foder..

igår va det sport halva kvällen på tvn, inte bra om de inte är ridsport förstås :P
blidde inge 17 again nytt försök idag kankse..

jag längtar till helgen!! och nästa!!

funderar över de där med julklappar, vad ska man köpa till alla och vad önskar man sig själv?
pengar och presentkort är alltid bra. något jag verkligen behöver är ett par långa chaps.
vad kan man önska sig mer? smycken,underkläder,kläder.. ?

jag har sån dålig fantasi när det gäller julklappar.. kommer bli svårt det här..

Ha en bra dag!

Hoppas dagen blir en dag utan tankar.

RSS 2.0