I want summer

fint väder ute idag, så härligt nu får det gärna trka upp i backen så man kan börja rida ordentligt hemma och inte behöva sitt och åka till de där tråkigt ridhuset.. träning imorn på Domino, har nog inte berättat att jag fått hem en ny häst iallafall en 8årig valack efter donjour- werbelinsee (stavning?) :P väldigt fin att rida och hoppar bra! ska bli spännande att se hur han utvecklas :)

har iaf räknat ut att jag kommer ha ca 5-6 lediga helger fram till v.47 med tanke på att jag jobbar varann helg sen har 3 hästar i nuläget som ska tävlas dock på olika tävlingar än så länge så blir det inte mycket ledigt för min del.. tycker dock att de är helt okej med tanke på att jag får hålla på med de jag älskar mest! :) så då känns de inte som jag behöver så mycket ledigt eftersom man får sån god energi av att hålla på med något man verkligen tycker om!
ska bli kul hur det ser ut i slutet av året, hur tävlingarna gått och om jag nått mina mål! :)

blir dock ingen Lummen för min del nu med tanke på att jag fått hem  en ny häst, men vafan de kommer väl fler såna tävlingar! okej de hade varit en grym erfarenhet och jag hade nog lärt mig massor.. men nu kommer jag ytvecklas på ett annat sätt istället, så känns helt okej ändå :)

ne, nus ka jag ut i vårvädret ocg rida lite, sen ut till berg och ta ahnd om den andra! :)

So long

Hot´n cold

har verkligen inte haft tid att skriva här, har varit fullt upp hela veckan.. hästar hit och dit, träningar och tävling i Borås ihelgen med Kassen och de har gått bra..
120 - 0+0
130- 4 fel ett pet, rev utsprånget ur en trekombination lite surt när hon för övrigt va väldigt fin!
130- 0+8 as fin i grunden men sen hittade jag aldrig rytmen i omhoppningen så då blev de två pet.. men väldigt nöjd med hennes resultat och hur hon hoppat under helgen!

jag och sara var det som åkte ner, väldigt trevlig helg.. fast vi e tamefan sämst på att hitta! :P

Nästa tävling blir iaf lite närmare med dom andra två. tror de blir hallsta eller E-tuna beroende lite på :)

nu ska jag äta lite mat, sen ut i stallet och fixa! :)

Take Care

The sweet Adventure

ja, som sagt va jag och erica ute på äventyr igår, åkte till norrköping fram och tillbaka, varför tänker jag inte tala om nu.. men vi körde vilse typ 1000 ggr och backa va vi inte heller så jvla bra på, iallafall inte med transport på! lyckades köra fel så vi kom upp på en grusplan som man inte kunde vända på, så jag lyckas iallafall backa in trailern bredvid en ved hög, så kopplar vi loss bilen får köra hela grusvägen tillbaka för att sen backa tillbaka där trailern stog oich stätta på den igen.. haha lyckat liksom!

sen när vi e på väg hem så kommer vi till en korsning om mankan kalla de de.. så står Västerås på en skylt, men inte fan svänger vi ditåt nej vi kör rakt på för att vi trodde att de va därifrån vi kom.. haha intelligenta!

kommer iallafall så ska jag backa in trailer där den alltid och jag lyckas fan aldrig.. blir så förbannad men sen igår gick det! wiiiehoo(Y) se om jag klarar de lika bra idag.. hmm..

ska iaf åka och rida kassen och natta i ridhuset, sen ska jag byta hästar osv så blir en fullspäckad eftermiddag.. slutar jobba kl 14.00


So long

Complicated

sitter på jobbet just nu, rätt lungt för tillfället men de brukar komma igång nu efter kl 10..

blev bowling på strike igår med sara alle och oskar (jag va helt sämst) sen vidare till Bmb, säger bara vakter? ehh..

jag sara skulle försöka gå in först för vi inte säkra på att komma in, säger vakten tyvärr det är 24 idag.. gick tillbaka dä alle och dom stog, sa att vi skulle försöka igen.. haha med samma vakt! (Y) kommer fram.

vakten till mig och sara
: blivit äldre nu?
Alle: dom kan väl få komma in med oss jag lovar att ta hand om dom!
vakten: litar inte på att du klarar av att ta han dom de två! tror dom klara de bättre själva, så dom är välkommna!
jag och sara log lite extra och gick in! haha

hallå? varför inte bara släppa in oss på en gång?! e de så svårt..

jag och erica ska på ett litet äventyr på eftermiddagen idag! ska bli spännande! :D hihi

grattis till Sandra som klarat körkortet!

So Long ha,

Another time and place Somewhere, someway We'll meet another day

ska snart ut i stallet och rida och fixa lite.. ikväll ska jag hem till sara och rida och greja tror jag..:P inte så stor koll..

jobb igår på ekeby, blev nockad av en shettis.. HAHA! hur lyckas man? jo de va inte så svårt var tvungen att spola alla hästarna eftersom de spö regna igår morse och dom va dö leriga när dom kom in, ah allafall.. hästen vägra gå in i spolspiltan när vi väl fått in henne håller hon på att springa över mig så drar tag i grimskaftet och hon slå upp huvudet och träffar mig mit på kindbenet! AJ.. öm idag, japp..

Rådberg var ut igår och tog bort styngen på Debbie efter hennes lilla incident.. hon ska vila en månad till pga att de inte läkt ihop ordentligt så måste bli svallkött som gör att de håller ihop och inte kan komma in bakterier.. så var de med den tävlings säsongen..

Träning igår kväll iaf för Stina med Natti gick bra! hoppade bana på 130 med henne, helt okej hon blir ju lite springig och jag måste hålla ett ordentligt tryck ihenne så blir att hon slår ut frambommarna på oxrana ibland, men de blir väl bättre med tiden..

Kassen ja, hon sköter sig och börjar äntligen visa lite personlighet och få lite humör.. bockar lite och så där, bara kul tycker jag! :) hon åker till borås nästa helg och sen därefter Lummen! (Y)

So Long

Brilliant, beautyful, brave

Blev utgång igår, förfesta hemma hos alle, jag sara och sandra sen även alle ergan och brandt.. men boysen blev kvar i sura medans vi drog till stan.. slutade iaf med att vi ringde efter skjuts kl 00.00 för det var helt sämst..
för de första va jag och sara nyktra inte repat oss sen förra helgen antar vi.. sen kämpar jag emot mag sjuka mått illa i typ 3 dagar nu så käkar alvedon.. tänker fan inte bli sjuk.. fast idag mår jag prima! :) Mogge var iaf snäll och hämtade oss, Tack!

ikväll blir det lungt tror jag.. blir väl kika melodifestivalen eller nått, skulle köra hem några inatt också tror jag de va prat om.. men får väl se..

haha Sandra med sina förutfattade meingar! haha "Han har ju SKÄGG!"


have a great night!


xoxo

Ska snart bege mig ut i stallet för att rida, har redan mockat och grejat så skönt att komma ut sen och bara rida.. efter det blir det styrka/konditiona träning med sara.. ser jag inte fram emot ett dugg.. blää..

imorn blir de nog kankse jobb, inte hundra än men de skulle behövas lite pengar här.. haha sen blir det hem och rida för att sen sola och åka till sura för att sen ut på krogen :)

Försöker få ihop allting med Belgien resan, just nu känns allt väldigt rörigt.. har hästar hemma som behöver tas hand om i ca 2,5 vecka plus hund.. sen ska jag tävla i Borås och eventuellt ska hästen vara kvar nere i Skåne för att hon ska slippa åka fram och tillbaka vilket kommer vara väldigt skönt för henne.. men vet inte hur allt blir än..
Men de löser sig väl på ett eller annat sätt! :)

hittade en as snygg Kingsland tröja igår som jag hängt undan.. åh bara älskar den!

So Long

Big, Fat Hangover

sitter på jobber just nu, är sjukt bakis.. fy fan va mkt de blev igår eller inte så mycket kankse men för snabbt.. jag och Sara kommer in till stan typ 21.40 halv 11 måste vi åka ner på stan för atta komma in på BMB alltså på 40min hann vi bli fulla och de han slinka ner kankse 2 shots hemma hos jossan sen typ 3 shots inne på krogen också.. dansade typ en dans sen var de bara att bege sig hemåt.. haha tur att alle finns som sköter sånt där för annars hade jag nog sovit i en buske vid de här laget.. usch aldrig mer, men jag vet ju hur de kommer bli med den saken alltså..:P

slutar jobba kl 20.00 ska jag åke förbi farmor och få mat och hämta hunden eftersom Alle är på Metallica idag/kväll inte vet jag när de är.. men men märker väl när han kommer hem sen..

Blev just sjukt sugen på glass.. haha nu? men ska ta mig en glass och sen fortsätta snoka runt internet!

En kompis berättade så sjuka grejer idag, förstår inte hur en människa kan förändras så och att andra människor inte kan se det.. men jag finns här för dig gumman! det vet du.. And i will help you if you want.. :) <3

Love is my drug, my medicin

kom in från stallet för ett tag sen skönt och vara klar.. har även hunnit släppt ut hästarna i berg och åkt och hälsa på sara& Linnea på sadelmakeriet.. :) trevlans var det..

sen är de nå fel på 3, så har ingen mottagningn endast nödsamtal! :( jävla skit grejer, plus att de är något fel på våran hem telefon så går inte att ringa fråån den heller.. så kan inte få tag på nån.. blir ju som sagt jobb ikväll sen in till stan! :)

sitter här och hostar börjar nog bli lite små sjuk, men de gör såjvla ont att hosta för jag har träningsvärk imagen ohc inte bara där utan i vaderna och låren och rumpan också.. haha kommer nog bli as bra shake på dansgolvet ikväll..:D

ne nu ska jag fixa lite inför kvällen, ha en bra fredagskväll allihopa!

So Long

Hård träning

idag har jag tränat, ahah JAG av alla människor var ju inte frivilligt om jag säger så Sara tvinga med mig.. men de va faktiskt ganska roligt.. lite skillnad mot när man gjorde samma sak på idrotten när man var tvingad plus att man var tvungen att vara bra då för att få ett bra betyg.. Nu bestämmer man liksom själv, mycket bättre enligt mig!
sen skulle vi sola men de va fan fullbokat många som ska ut på krogen imron eller?

Träning för Lotta igår, Kassen var hur fin som helst hoppade väl och var lung! (Y) plus ikanten till henne..

blir iaf jobb 16-21 imorn sen in till stan för att glida vidare in i dimman, kvällen avslutas väl på BMB.. hoppas bara att det inte är smockat med folk som vanligt..

Jag & Sara åker iaf till Borås och tävlar blir sista tävlingen innan Lummen så hoppas på att de kommer å bra! :)

ne nu ska jag äta sen sova, för har redan börjar få träningsvärk, usch..

Don't hate the player, Hate the game

ja, som sagt så ska Debbie stå på box i 14 dagar nu.. usch, hon kommer vara helt sjö vild.. det värsta är att hon bara kan springa över en om hon har lust så man får verkligen passa sig när man ska ge henne mat.. hon har fått sytt 9 styng.. men de blir förhoppningsvis bra iaf..

Träning med Natta igår, alltså den hästen är knäpp.. hon är inte tittig på tävling men kan vara det på träning!? haha fast är skönt på ett sätt att hon är de på träning istället.. men varför hålla på liksom?

Är träning ikväll för Lotta nere på Strömsholm med Kassen, se hur hon sköter sig..

Debbies fina sår..Debbies fina sår

Sara och NattaSara & Natta

Kassen 130 lidköping

Kassen 120 lidköping

Natta ute i hagen

så blev det lite bilder också! :)

So Long

Nobodys angel

har hänt en del de senaste dagarna..

va ju som sagt i Lidköping och tävla ihelgen, helt okej helg..
Natta: 110-fel
            110-4fel
            120- hoppade super på framhoppningen och gjorde inga dåliga språng på banan heller men var nåt som inte stämde.. vilket visade sig när vi kom hem, har precis lastat ur hästarna och ställt in dom i sina boxar så börjar natta, slå med fram och bak bena och vill lägga sig.. visade sig ju att hon fått kolik, tur att hon inte la sig i transporten.. men det gick över efter ett tags promenerande.. så de var skönt!

Kassen: 120- 4 fel
                130- 0+4 (debut)
                130- 8 fel men hoppade fint..

Har varit en mycket trevlig helg med mina tjejor, Fanny & Sara ända negativa var att de va så sjukt kallt! usch.. men mysigt hotell och trevliga människor..  Förutom första kvällen vi kom till tävlingplatsen hade packat ur och skulle rida hästarna kommer de en traktor fråån sidan, natta blir SKIT rädd och typ håller på och gå omkull bara för att hon går ner i diket och halka.. Fanny ställer sig framför traktorn och viftar och hon håller på att bli överkörd! jag menar vad gör man där och man inte har respekt för hästarna?
 haha vi har även skaffat oss en nu kompis men han vet inte om det sjäkv ännu! bra va?

Tack för en trevlig helg tjejer<3

Så idag åker jag ut till Berg och hämtar Debbie hon har stått där ihelgen när jag varit iväg, kommer hem och ser hur hon blöder från bakbenet.. kommer in i stallet och börjar spola vatten på de för att jags ka få rent de.. asså fy fan fan!! typ en 5 cm flik har lossnat mellan kotan och hoven och sen ett hål längre ner mot hoven.. så ringde till vetrinären och prata med han.. hans att jag skulle lägga tryck på det så skulle han komma sen..
så just nu står hon där ute med tryck bandage och äter.. jag brukar inte vara käsnlig för blod m.m. men idag höll jag verkligen på att spy!

Har iaf hänt en positiv sak idag, kollade min mail och jag och jojjo har fått besked om att vi får åka till Lummen (Belgien) och tävla!! ska bli så sjukt kul!

ska nu försöka äta något utan att spy sen hoppas jag att vetrinären kommer snart!!


So Long

RSS 2.0