Living on a prayer

mår oförskämt bra idag faktiskt,med tanke på hur gårdagen va..:D haha
jag och sandra satt hemma hos alle och förfesta drog sen vidare in till stan för att glida in på Silk väl därinne har jag inte så många minnen, förutom att de blev sju jävla mycket champange drickande!! (och vurpor) men dom kan vi ta en annan dag..
nattbussen hem iaf, slutade med att jag hade ca en halv liter cola i håret, märktes när jag vakna imorse kan säga! haha

händer ikväll då? blir väl samma sak fast på ett annat ställe i think.. haha

Kvällens bästa min och Johans tillgjorda bild, ser verkligen äkta ut alltså! haha

Hästarna sköter sig fin fint. red i förmiddags höll på att smälta bort, men ska inte klaga nu när värmen och solen äntligen kommit!

ska väl fortsätta jobba nu, alltså de är så kul och jobba när kunderna kommer in och säger, är de du som jobbar va trevligt.. då får man en liten extra kick:D

Hörs!! antagligen i dimman

Day´n night

vad värdelöst det känns och jobba nu när de är så fint väder ute, men men sånt man får ta man behöver ju pengarna så att..
iaf ridit alla på morgonen dom fick göra lite teknikövningar och alla skötte sig fin fint! :)

vad finns för planer för ikväll då? just nu ingenting fakstist, får väl se om det dyker upp något spännande! ;)

vad sjukt trött igår, somna vid 16 kankse och vakna 20 för att sen går och sova igen vid typ 22, haha bra skönt måste jag säga:D fick mig lite mat från Lustigkulla också! mums..

Hörs!!

So sweet so beautiful

nu börjar sömnlösheten sätta sina spår, börjar bli allmänt seg i både kropp och huvud.. har nu varit vaken i 28timmar utan en blund... skyll mig själv..
men de va bra kul igår alltså..:D

hihi busiiiigt

Party like a rockstar

sitter på jobbet nu, cheferna är på kryssning så jag och Sandra jobbar tors-sönd.. blev lite partaj inatt/igår natt vad man nu ska säga, väldigt trevlig kväll, som avslutades med efterfest, eller avslutades har inte sovit någonting ännu, så de avslutas väl när jag går av skiftet kl 14.00 vill säga..:D Lyx, så de ska vara!
ska hem och rida mina busar då, hoppas dom sköter sig sen ska jag nog SOVA:D haha

stammisarna sitter och snackar skit i hörnet, ganska intressant och lyssna på faktiskt... kom nå inslag om fästingar alldeles nyss, och alla garvar fattar inte riktigt men de va nog kul..

nu kommer de folk så bloggar väl antagligen om ett tag igen..

Hörs!!

Wake up call

nyss kommit hem från stan, vart in med Sandra som köpt lite nödheter.. tog en tripp förbi jobbet också fick lite info om helgen.. blir nog bra de där..

så himla härligt väder ute, fast va skönare igår..
va med sara och bada hundarna igår, haha Milton gillade de inte direkt, haha fryslort..

Träning ikväll, åter kommer om övningarna :)

Hörs!!

You're perfect

kom hem från en tävlingshelgen i Norrköping idag, har gått hur bra som helst!!
de började i torsdags med kval 1 och en 120 va nolla och plac i fredags va det kval 2 och 130 rev sista hindret, så grymt irriterande måste jag säga men va plac iaf! sen i lördags red jag 140 Kassens debut fick ingen bra rytm så utgick vill inte att hon ska få dåliga rundor på den höjden blir inge bra då..
sen idag va det final va nolla i grunden och fick ett tidsfel i omhoppningen:P haha hur man nu lyckas med det men slutade 4a iaf! så de va grymt roligt, haha höll även på att ramla av typ 2 ggr under omhoppningen pga att hon hoppa mig ur sadeln:D
så kan sammanfatta med 3plac av 4 starter, godkänt resultat!

veckan som kommer händer väl inget speciellt förutom jobb tors-sön på Preem:) pengar pengar..

nu ska jag kika film med alle..


Hörs!!
Fick träffa min underbara Sandra idag också! <3

Never look back

sitter hemma hos alle, äntligen(!) har han skaffat sig ett internet, weeey
så sitter här och filosoferar lite, har fått min födelsedags present av han idag också en rosa digital kamera:) tack honey
<3

idag har jag ridit och grejat, en av dom va en djävul idag.. haha usch ja.. men jag vann! YEES, dom andra va fina.. sen hann jag med erica en sväng in till stan och skulle växla pengar eftersom ungjäveln åker till Turkiet på tisdag, fy fan..
till och med hunnit köra sopor och packat inför helgen, imorn åker jag och mamma till Nköping och tävlar kommer hem antingen på lördag eller söndag, de visar sig..:)

Nu ska jag lägga mig i soffan och kolla om de finns något bra på tv..

Hörs!!

Kommer sakna min bästa Sandra ihelgen <3 kärlek till dig gumman..

Shake Dance Move

vilket piss väder det varit idag rent ut sagt, så himla tråkigt!!
aja blir bara ett kort inlägg för ska till Säändy och snacka skit och hämta mina kläder jag beställde, kommer bilder imron :)
sen ska jag hem till Alle och få mat! weeey


Hörs!

Im in love with a fairytale

igår hände de väl inget speciellt, jobba till kl 14 sen hem och rida allihopa sen tillbaka till sura, vänta till sandra sluta sen hem till Alle.. satt ock kika på american pie och sen melodi festivalen.. helt klart rätt låt som vann! Sverige är sämst..

efter ett tag kom alle och några av hans kompisar förbi, blev lite ledin quiz och allsång:P sen gick jag och la mig så sjukt trött, men va lika trött i morse för de.. åkte hem och red sen tillbaka för att jobba :) weey där jag sitter nu slutar kl 20 då ska jag hem och crasha sängen vill jag lova..:)

Hästarna har gått bra dom här dagarna, igår fick dom göra en hopp teknik övning och de gick bra på allihopa, idag trimma jag bara lite :)

åker till Norrköping på torsdag och tävlar :) en hel helg utan min Sandra hur ska de gå? :P <3

Hörs!!

preferred

sitter på jobbet hur pigg som helst faktiskt fast man endast sovit då dom ynka 2 timmarna som erbjöds inatt:) blev en tur till stan igår med Sandra gick först till Pluto men de va helt värdelöst helt ärligt, så vi begav oss vidare mot Silk! much better, much much much!! haha

Jag & Lina , mm vad ska man säga dansa och kan inte en stå rätt upp pga taket;) så de ska va.. tror jag sandra och lina va dom som lämnade dansgolvet sist av alla, inte en låt skulle vi missa och de gjorde vi inte heller..:D begav oss sen ner mot donken för att käka, alltid lika gott.. haha gurra fick typ 2 hamburgare i ansiktet, SRY!

sen blev de åka med alles syrra hem, hoppa av hos jespos som låg och dö sov men ändå när vi kommer upp så ligger han och kollar eller rättare låtsas kolla på boxning gör gärna de halv 4 en lördag morgon..:D

sen blev det sova vid typ 5 och upp 7 igen, härligt!!

nej, ska jobba lite nu.. vad som händer ikväll återstår och se vad tiden utvisar!

Hörs!!

Top of the world

lovande ju en bättre uppdatering om vad vi gjorde på träning för Peter i onsdags.. på ena långsidan hade vi 3 oxrar med 4 galoppsprång emellen, man hoppade åt ena hållet sen vände man runt en sockerbit ochså tillbaka.. man skulle få med dom runt för ytter sidan inte de lättaste när oxrarna låg på 140 och man typ 5 m efter på sig att hinna svänga:P haha men de gick tillslut!

sen hade vi 3 räcken med 3 galoppsprång emellan och där skulle man få dom lugna och verkligen hoppa igenom sprången hela tiden och inte öka farten allt eftersom.. gick väldigt bra sista linjen låg 2 räcken på 140 och de sista på 150 hon hoppa som en gud!

Igår kväll blev väldigt lyckat måste jag säga, väldigt trevligt.. kvällen börjades hemma hos Erica och avslutades på Silk! niice..:)

 Mina pinglor undrar vart jag är? springer väl runt för mig själv:P

 Och så va jag själv igen ;P



HaHa människan som hitta på de där i helgen, vilket skämt! hittar på en sån sak sen själv håller hon på och raggar som om de vore de vanligaste i världen.. Men då kom det iaf fram att du hitta på det för att du vill ha det som jag har! HA sug på den du!! Blir så jvla trött på folk...Du lär ju komma på något nytt till nästa helg så du kan försöka igen menar jag..:D

Nej, nu ska jag vara lite ambitiös tänkte jag!

Heppåre

The music is calling

kom hem från sura för ett tag sen, vart mycket åkande idag då.. först träning i Skästa för peter, gick kanon!! han var väldigt nöjd med henne och hennes utveckling, nu är de jag soms ka börja hård träna rygg och mage kan jag säga:P sitter som en hösäck ibland:D gjorde bra övningar tar mer om dom imorgon för e lite stressad just nu.. sen blev de hem med hästen sen tillbaka till skästa för att hämta Sandras bil sen till sura och preem för en kaffe sen hem till alle och duscha och nu är jag här.. väntar på sara just nu ska fixa mig inför kvällen! :)

blir nog vidare in till stan sen men sandra sara och erica :) mys kväll! <3

haha Jossan idag det är "mamma som duttat runt" braa där..:P

Hörs!!

When it was good

nyss kommit hem från berg nästan fixat och grejat där ute... ska snart ut i stallet här för att hinna så mycket som möjligt innan markne träningen idag som är kl 13.00.. ska bli kul och se om han tycker de är någon skillnad på henne va ett tag sen jag träna för honom pga att jag har helt enkelt inte haft tid.. update later..

Träningen igår för Stina va bra, dock va vi bara 3 st för att det va på gräs och man va tvungen och brodda, som att de är så jobbigt då? man kommer ju ändå tävla på gräs någon gång i sommar..
Tränade Natahlie, började värma upp över små bockar med 5 galoppsprång emellan, lite tillbaka främst för att få dom lugna och raka igenom hela.. sen fortsatte vi med lite linjer för att sen hoppa bana, som inkluderade dom här bockarna plus att man va tvungen att upp i utomhus tempo, svår balans de där att först ha dom lugna sen lite mer fram för att sen tillbaka igen.. men hon klarade fin fint! Stina tycker hon har blivit så fin och att hon verkligen har utvecklats sen hon kom till mig, hon kommer till mig oktober förra året och då va en köttbulle som bara sparng, nu är hon en muskel knutte som jobbar sig igenom sprången istället! :)

ne nu måste jag sätta fart..

Hörs!!

Städa hela mitt rum igår tog ca 3 timmar och är fortfarande inte klar plus att alla sopor står mitt på golvet måste väl ta tag i det också idag antar jag.. typ 6 sop påsar och en kartong med skit i..

Losing you

inne på lite snabb lunch nu, har fixat ute i Berg och mockat och grejat ute i stallet hemma.. ska snart ut igen och fortsätta rida och longera dom..

Träning ikväll för Stina tar med Natta, se om hon är lika spooky som vanligt eller om hon verkligen har ändrat sig! Fattar fortfarande inte hur duktig hon va ihelgen..:)

igår kväll åkte jag hem till Sandra en sväng snacka skit och spana lite! ;) iiihh honey bunny<3
och imorgon blir det träning för Peter ute i Skästa då får Kassen följa med sen ska Sändy med också! :)

nej, nu ska jag sätta fart!

Alle och dom vann igår med 4-2 (?! tror jag de va)

Hörs!!

Hold me know

Har alltså kommit fram till slut att det var en eller flera personer som bara hittat på detta, dragit egna slutsatser av en händelse? kom igen nu, ta reda på fakta innan ni börjar snacka och drar igång saker..
Jag tror/vet iaf att man kan ta sällskap hem om man ändå ska åt samma håll, eller nej tydligen inte utan att det ska hända saker? hmm..

Dagen idag har gått grymt fort gjort det man ska men inte så mycket mer har hunnits med faktiskt..


Sandra va iaf helgens fetto.. haha de enda hon gjorde va ätt käka..:D Gillar vi!

You sleeping with the enemy

Har varit en ur mysig helg med bästaste Sandra! vet inte riktigt vart jag ska börja men den var bäst!!

Jag och Sandra åkte som sagt till Högbo i torsdag och jag red två klasser 110 på natta och Domino Natta va nolla och plac och Domino hade inte sin bästa helg så att säga.. Tror inte de var något speciellt som hände under dagen mer..

Fredag morgon var det upp 05.45 för att vara på tävlingsplatsen halv 7, red 120 på domino och natta, natta hade ett ner och domino inte sin bästa dag den här dagen heller.. sen red jag Kassen i 130 va nolla och plac:)
Även våran snygga granne anlände denna dag, mmm.. :D säger vi bara..

Lördag upp lika tidigt som fredag var där och red typ halv 8 va jag klar med första hästen Natta hade även denna dag ett ner i 120 men en helt ok runda.. Sen fick man gå och strosa en hel dag och bara göra ingenting för att sen starta 135 med Kassen va nola i grunden och hade  ett ner i omhoppningen och blev 2 utanför plac, grymt fin va hon! dom var klara med tävlingarna kvart i 10 på kvällen, så då åkte vi och köpte pizza för att sen åka till hotellet då upptäcler vi att det är Crusing i stan!? Lyckat vi som bodde mitt i stan också, så mamma släppte av oss efter vägen så vi fick lubba till hotellet för att pizzorna inte skulle bli kalla, kommer dit då har dom låst hotellet så man skulle använda sina kodkort, tro ni dom funka? nej såklart inte.. Och numret man skulle vi kom vi bara till telefon svarare som sa att dom hade öppet mellan 8.00-15.00 väldigt glada blev vi, så där stod vi med kalla pizzor mitt i stan med ridkläder och bilar som cruisade runt oss.. Tummen upp va! tillslut får vi iaf tag på Securitas som hjälper oss kommer i på hotellet helt döda efter en tuff dag!
 
(Vad håller vissa människor på med, varför hitta på en sån sak har ni inget bättre för er eller är ni avundsjuka på det jag har? Har ni verkligen så sjukt tråkiga liv att ni måste hitta på något sånt för att få lite mer spänning i era liv.. Blir så trött på er folk... Typiskt Sura!!  Synd att det inte gick som ni hade hoppats då! HA!!)

Igår fick vi iaf lite sovmorgon red inte förns på eftermiddagen så gick runt en hel dag och bara glassa och spana..:P
red iaf 125 på natta som debutera och va nolla! och kassen va nolla och plac 5a:D
Så måste erkänna att det varit en bra helg i vilket fall fast vissa försökte förpesta den, men sörrni det funka inte!
va väl hemma ca 21.00 igår dödstrött!!

Sandra&Gabriella, mhm mhm granne, wiiey
Alltså en del folk har klämt ur sig så roliga kommentare och inte ta upp alla här, men det har varit en grym helg!! :)

Hörs!!

Hungry eyes

Nu drar jag och Sandra till Högbo några små grejer till att fixa bara! ska bli så kuuul...:P

har fortfarande grymt ont i nacken så får väl leva på smärtstillande och arnika gel.. men de blir nog bra!
Idag går iaf natta och Domino 110
imorn går dom 120 och kassen 130
lördag dom två 120 och kassen 135
sen på söndag går bara kassen 125

Det tog typ 3timmar att packa igår, uuack..
är lite nervös inför lördag för då kommer kassens gamla ägare upp, aldrig träffat människan pratat med han i telefon.. haha han e störtskön!

Sandra tar iaf priset den här veckan, när hon åkte från mig i tisdags lägger hon mobilen på biltaket och kör iväg sen när hon kommer hem så ringer hon den då är det någon gammal gubbe som svarar och säger att han hitta den på vägen nere i Näs! haha

Hörs!

Pain

Kom hem från träningen för ett tag sen.. Kassen har skött isg exemplariskt!! :) och Domino har väl skött isg helt ok, ramla av gjorde jag så lite halv ont i nacken så där men de går nog över ska lägga värme kudde och sova på det..:P
hade ju som sagt vatten träning nere på Strömsholm hoppade lilla, stora vatten bank, torr grav m.m. då med relaterade avstånd till vanliga hinder.. inte helt lätt eftersom hästarna tycker det är så grymt kul att hoppa lite mer natur hinder eller så tycker dom att det är lite läskigt och blir då väldig springiga!

Väldigt mycket tack Sandra för att du följde med :) iiiee<3<3

ska sova nu och vila min nacke lite tänkte jag..


Hörs!

Love is my drug my medicin

Sitter här och väntar på Sandra nu, hon ska hänka med på träningen.. hon skulle ha kommit typ nu för att hoppa lite på Debbie, men så var hon tvungen att jobba.. (glad e hon)
Första träningen är kl 15.00 med Kassen sen åker jag hem och byter häst för att vara tillbaka på strömsholm kl18.00 hur kul är det att träna ute i det här vädret då?.. inge vidare dirket..

igår åkte iaf jag och Sandra till stan för att shoppa och kika alles och deras korplags fotboll.. alle o dom vann iaf med 3-1 tror jag det va, så duktiga så.. host..

Kan bara sammanfatta Sandras och min tur till stan så här att ingen av oss ska ha körkort:P haha

Har grymt mycket att göra imorn åker ju redan torsdag morgon så allt ska fixas imron, måste byta däcka på bilen( eftersom alle bara klara av att byta 3st) plus att det ska bytas på trailern så ska upp till däckfirman här i hallsta och fixa de.. sen ska jag hämta hö + hösilage till helgen sen ska allt packas och hästarna ska badas och fixas iordning.. så blir en rätt busy day imorn..

men nus ka jag kila ut i stallet för att fås å mycket som möjligt fixat inför imron!

Hörs!

Right round

Bussen har precis varit här, så Tony fick komma upp och hjälpa mig.. haha
så frågar han om en krov som ligger på grillen om den är grillad, ja inte är den kokt ialllafall..:P

sen kommer de in en nisse as packad, och frågar om jag bodde i sura svarade hallsta, så berätta han att han hade en bror som bodde i hallsta i näs.. haha sammanträffande, sen rev han halva stället typ! :P

Ogge din stjärna.. haha klockrent!!

intresaant inlägg...

Hörs!

I give up

gården bjöd på lite små festande igen.. dock var det helt värdelöst.. jag & sandra drog in till stan vid typ halv 12 skulle på krogen, kliver in på silk och i dörren möter vi jocke och nicke som sa att de var värdelöst så vi drog vidare.. men grejen var att vi kom aldrig vidare pga av en viss person som inte kom in nånstans.. haha

"Är ni med honom kommer ni inte in"

så jag och sandra drog oss hemåt igen, blev ett stopp på hammarby rampen för lite käk sen vidare hem till sura för att sova.. Värdvkäll liksom! vi lyssnade iaf på Vamos ala playa påh hemvägen, king..

imorse åkte jag hem och red och fixa hästarna, så sjukt fina va dom! :) <3 sen tillbaka till sura för att jobba där jag sitter nu..

Sandra hur kändes det att bli iaktagen igår, sjungades och dansades alldeles för sig själv! ;) king..

Jag längtar till Högbo är inte långt kvar nu, jag och sandra drar på torsdag! wiiiiey
 

Vaddå dirr, haha


Hörs!

cocain

Har varit en ganska hektiskt start på jobbet, men nu har det lugnat ner sig..

igår känns som en ganska ovärd dag, kändes som söndag fast det var fredag.. blev iaf en tur in till stan på nattkvisten dock så var det helt värdelöst! tror folket var slitna från valborgs firandet..
Vad hände med efterfetsen då?

idag är det lördag känns också som en söndag, så vad händer ikväll? dock så är min kropp ganska trött, sovit ca 4 timmar på två nätter.. men jag får ju liksom skylla mig själv om man säger så.. men sova kan man göra när man blir gammal! :P

efter jobbet ska jag iaf hem och rida i det underbara vädret känns lite träligt att sitta inne när de är så fint väder, men de håller väl i sig antar jag!

"Du är snygg...
Kan du berätta något som jag inte redan visste?"



Hörs!


Baby Love

valborg igår helt okej kväll måste jag säga! :)
Sandra & jag satt hemma hos alle och käka kladdkaka och drack, väldans mysit stumpan.. det slutade iaf att vi hamnade på Qwarn efter typ 1 timmes skjuts letande, helt sjukt men okej hur många kan köra på valborg liksom? smart av oss, haha
när vi väl står i kön så tappar jag först bort mitt körkort, sen hittade Jojjo det i min plånbok, stabilt sen tappar jag bort bankomat kortet.. kass är man men det hittade jag när vi skulle åka hem ( i plånboken) helt sjukt..
Va iallafall grymt mycket folk där! (Y) massa folk man kände, men på ett sätt är det nästan jobbigt när man känner alla för då måste man prata och vara trevlig, man kan liksom aldrig helt slappna av.. men men kul vare!

Sandra var liksom bara tungen att släpa med sig hela kladdkakan i bilen till qwarn.. haha stjärna!

efterfesten då... jo hur gick det med den?

ikväll, vet jag inte vad som händer det lär väl tiden utvisa..

nej nu ska jag sätta fart ut i stallet och fixa! :)

Hörs



RSS 2.0