Hurtig

Kom in från löptur för en stund sen, ingen lång direkt men känns bättre och ta en kortare än att springa skiten ur sig så tappar man motivationen efter en gång.. Trappar helt upp vart eftersom.. Ska försöka hålla i det här nu!


Nirvanas pass

Va ut i stallet imorse och gjorde klart allting.. Nirvana är en dröm att rida på backen nu, skulle kunna trimma flera timmar :) Idag la jag fokus på galopparbetet. Skänkelvikning i galopp åt höger är klockren lite svårare åt vänster men blir bättre och bättre.. Började idag också med galopp ombyten från rätt till förvänd tillbaka till rätt, är lite klurigt att byta från rätt till förvänd men de kommer nog det också:) Imorn börjar man jobba!


OS silver medalj

Till Sara Algotsson Ostholt och Wega! Riktig rysare.. Hade inte sista bommen rullat hade det varit guld. Men ändå Sveriges första medalj!


Videor från Vänsta

-

i väntans tider ...

Håller på och laddar upp filmerna från pay'n jumpen men youtube är ju så segt, så tänkte bjuda på lite bilder från sommaren :)
går inte att vrida bilderna.. men det får ni stå ut med!
 

OS

Sitter och följer terrängen från fälttävlan. Sveriges lag ligger 2a just nu! Grymt!! Men jag skulle aldrig i hela mitt liv rida fälttävlan!


Söndag

Kom från stallet för ett tag sen, varit en seg dag idag;) ha ha Men hade roligt igår iaf det som är huvudsaken! På onsdag börjar jag jobba igen! Wiiiehoo Sen på söndag tävlar jag i Vänsta med Nirvana och ev. Champ..


Wq ikväll


Lördagmorgon

Blev wq igår.. Riktigt dåligt faktiskt.. Åkte nog hem vid halv 1 tror jag.. Råkade sätta mig i en spya!!!! Kan vart därför jag åkte hem.. Fan va äckligt det var.. Blir nog bättre ikväll hoppas jag, lär ju bli mer folk iaf.. Ska snart bege mig mot stallet och rida lite..


Word


Sol idag igen!

Man blir ju nästan chockad av vad Sverige bjuder på för väder! Fixade hästarna imorse och åkte sen och jobbade lite.. Dennis (samarbetar med John rickets, kan berätta om honom i ett annat i lägg för er som inte vet vem han är) kom ut och skodde en av våra lite speciella hästar.. Gick över förväntan! Gör om Gör rätt, Lär om Lär rätt. Grymt är det iaf! :) Och Dennis är ju bra rolig också för den delen, haha Qwarn festivalen hela helgen, spikat att man ska gå imorn ikväll är mer oklart, får se helt enkelt!


Pay'n jump Vänsta

Va hemma runt 21 ikväll, tog lång tid fast det inte va så mycket starter men ändå en bra kväll med underbart väder! Champ va först ut i 1m 4fel, då hon stanna på sista hindret en vanlig grind! Aja hon är som hon är.. Sen gick Uno samma klass och fick ett ner på en oxer, han drog sig åt vänster över hindret så tror han glömde bort benen lite, stog en fotograf där bakom också vet inte om han kanske kollade på honom.. Fin i övrigt! Champ hoppade 110 också och va nolla! Hon va riktigt fin och mer ridbar än hon brukar;) Sen gick Nirvana 110 och va nolla hon gick även 120 men red så jvla klantigt in i kombinationen! Riktigt irriterad på mig själv.. Kom alldeles för nära in så hon kom inte upp så hon vände ut från b. Vilket va väldigt klokt av henne! Kom igen och då hoppa hon super :) hon ger en väldigt mycket självförtroende! Fina fina hästen:) Filmer kommer imorgon!


Pay n jump imorgon

Trimmat igenom 4 hästar idag, ställde upp "huset" som jag använde mig av idag.. Inget högt utan bara basic saker.. Duktiga va dom:) Imorn em ska Champ,Uno och Nirvana till vänsta..


Ullared shopping

En blå tjocktröja, ett par jeans, två linnen, en ridskjorta och en rid piké:) sen strumpor och diverse.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/627240/images/2012/pic_500c6e45e087c33ce8000015.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/627240/images/2012/pic_500c6e45e087c33ce8000015.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/627240/images/2012/pic_500c6e45e087c33ce8000015.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/627240/images/2012/pic_500c6e45e087c33ce8000015.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/627240/images/2012/pic_500c6e45e087c33ce8000015.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/627240/images/2012/pic_500c6e45e087c33ce8000015.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/627240/images/2012/pic_500c6e45e087c33ce8000015.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/627240/images/2012/pic_500c6e45e087c33ce8000015.jpg" class="image">


Grym helg !

Ja så kan man sammanfatta hela helgen! Va ju på Ullared igår och hittade lite smått och gott:) kan visa er imorn.. Sen igår kväll så grilla vi och drack hemma hos Linneas föräldrar, blev en sen natt/tidig morgon tror vi var hemma runt halv 6 .. Man blir väldigt nöjd när man kliver innanför dörren och Niklas så kallade vänner har varit in i lägenheten och vänt upp och ner på den! Idioter!!! Anyway, på onsdag är det pay'n jump på Vänsta som gäller, uno hoppar 1m, Champ 1m-110 och Nirvana 110-120 ska bli kul!


Godmorgon

När barnprogrammen börjar kanske de är dags att sova!


Vi har det bra!


Kom nästan till Örebro denna gång.. Va dock Denise som körde!


Bio med syster!

Va som sagt och kollade på cockpit, lite seg i början men sen blev den riktigt bra.. jag som typ aldrig skrattar åt filmer skratta faktiskt ganska mycket! ;) Har gjort en awsome lista på spotify som kommer gå het ner mot Göteborg åtminstone när jag kör;) får Denise bestämma blir det väl Rolandz för hela slanten.. Haha Ska platta håret och packa lite nu tänkte jag.. Mer update tomorrow


Härlig dag

Stallen är klara och jag har hunnit med en lunch med svärmor! Resten av dagen, mja njuta möjligtvis! Ikväll blir det bio, cockpit! Hört att den ska vara bra.. Upp till bevis.. Imornbitti bär det av mot Göteborg! Ska bli så skönt att komma iväg!


Sovdags

Men är inte trött.. Anyway, däcket blev bytt till ett sånt där fult litet däck.. Ha ha Hästarna går så himla bra nu! Satte upp en övning idag som jag såg Malin B gjorde.. Ett räcke sen hade jag 14,5 m till 3 travbommar och sen 14,5m till ett räcke (alltså galopp in över räcket sen trav sen galopp efter bommar) Nirvana gjorde det bra, nån halt och nån volt sen satte hon det. Uno fick också testa fast han fick trava in, landa i galopp, trava bommarna sen galopper över räcket.. Han förstod inte riktigt i början men på slutet gjorde han det helt okej. Han är ju bara 4 så en ganska svår övning men man måste ju testa dom lite (på ett schyst sätt såklart) tänkte göra samma sak imorn och se om polletten ramla ner, sen får dom 2 lugnare dagar när jag är borta:) Dags att försöka sova då...


Min vanliga "tur"

Ja, jag sitter på e18 och väntar på att min syster ska komma och hjälpa mig att byta däck! Min vanliga tur!


Bra dag!

Fixade hästarna imorse så kl 10 var jag klar! Hästarna är så himla fina nu! Åh vad roligt det är att rida då.. Fick hjälp av nine idag också jag red uno först och hon nirvana sen bytte vi, första gången någon annan satt på Uno men han skötte sig bra! På em nu så har jag diskat, dammsugit och håller på och tvättar.. Tråkigt men skönt när det är klart iaf.. Är något konstigt med bloglovin vet inte om dom håller på och uppdaterar eller nåt..


Mini semester

Blir en mini semester till GBG och Ullared.. Blir jag, Denise och Jennie som åker :) ska bli så skönt att komma iväg trots att det bara är fre-lör.. Samla lite nya krafter inför hösten/vintern.. Nine är så snäll och hjälper mig med hästarna dom dagar jag är borta, super snällt eftersom det ändå är 5 hästar i 2 olika stall:)


Parken Zoo

Var på parken zoo idag med Denise och Alwin och Trixie :) riktigt mysig dag med sool(!!) dessutom!


7års final

Angelica Augustsson vann 7års finalen i Falsterbo på stooora (180 i mankhöjd) Roi de berg! Som har samma ägare som Nirvana, så fina hästar kan hon verkligen fram Else Werner Pousette!


Lördag kväll

Sitter och väntar på denise som ska köra in mig till lina, där kvällen ska spenderas med jossan och joanna :)


Fredag den 13

Började av att vakna pga en geting surra runt mitt huvud! Hääärligt.. Dagen har för övrigt varit bra! Joggade Champ och Nirvana och dom va sjukt fina båda två:) Blir en mini semester trots allt, blir liseberg och en sväng till ullared bättre än inget iaf :) Lördag imorgon, jag och mamma ska åka en tur till stan och köpa välbehövliga saker (häst relaterat såklart) Kvällen, återstår att se vad den har att erbjuda:) Får väl våldgästa några som ska dricka vin;)


Bilder på omgivningen

Bilder på ridhus och rumpan på lastbilen;) Rasthagar och 2 av de större hagarna samt stallet från utsidan :)


Bilder på stallet

Ena delen i inne stallet
Lilla delen i inne stallet
Förvaring mellan inne och ute
Ute delen, även "Marias del"
Sadelkammare
Sadelkammare
 
Kommer bilder utifrån också så småningom ;)

Champ - Blir inte klok på henne

Fick hoppa titt hinder idag! Upphängd vattenmatta, räcke med höpåsar under, mur med jacka över, och även över 120 hög frigolitbit( man tar vad man har) stanna inte en enda gång, tveka inte ens! Blir nog aldrig klok på den hästen! Jensine fick rida Nirvana idag så jag fick se henne från marken, hon va fin och Nine red henne så jvla bra!! Hon är ju en ganska stor och lång häst som man inte får något gratis på.. Man måste rida varenda steg! Men tillslut blir hon hur fin som helst.. :)


Tävling Köping 7/7

Champ gick först 1m. Hon fick två stopp, men hon har nog aldrig varit så tittig.. Första gången på en stor gräsbana och hon är ju som hon är det vet vi ju.. Hon kollar mer på sakerna runt omkring än på själva hindrerna oftast.. Men blir att träna på stoor bana och massor av tittiga hinder.. - - Sen gick Uno 1m, han fick ett ner på hinder nr 2.. Förstå gången han gick på stor gräsbana också, ganska svår bana var det ändå(eller för honom som bara gått lokalt innan) 4 kantiga oxrar, lång bana 10 språng. Så tyckte han gjorde det bra! Han ville gärna krypa lite intill på hindrerna men tror det berodde på underlaget, de va inte dåligt men tror han blev lite osäker.. Han kollade inte på ett enda hinder eller omgivningen, såå duktig! - - Sen fick faktiskt Champ debutera 110 och hon gjorde de med 2 ner och 2 stopp.. Lika tittig denna gång och ofokuserad på hindrerna kan jag tycka därav kom nedslagen.. Dom kom på linjer, hinder 2 då kollade hon på hinder 3 samma sak på andra nedslaget va också en linje så hon kollade på hindret bakom.. Men vi är några erfarenheter rikare iaf :)


Ett par hektiska dagar

Och bloggen har blivit lidande.. Har fått hämta hem Calle, då det gick 3 brunstiga ston i hagen bredvid som han började tycka blev lite föör intressanta! Så han hämtade vi hem iförrgår natt i ovädret.. Hämtade hem Perra igår då han fått ett stick sår och är svullen i det benet måste få bukt på det.. Även Liquid har ett sår, va riktigt otäckt där ett tag med stor svullnad och feber på 39,5 grader.. Men är på bättringsvägen med hjälp av pencillin.. Känner att jag vill komma iväg ett tag om det så bara var för en helg! Lite "riktigt" semester.. Men känns inte som varken tiden eller ekonomin finns..


Kul och hämta hästar mitt i natten i detta väder!


Nirvana W

Jag och mamma va och hämtade en häst idag som jag ska rida och tävla :) Sto -01 e.cortus-Ryon D'Anzex Gått 150 Super trevlig!


Måste regnat en del när vi varit borta..

Går inte att åka e18 hem på grund av vatten samlingar plus en älg som springer där.. Åkte vi bakvägen inte så mkt bättre där..


Ännu ett äventyr

Jag och mamma är iväg en sväng, får se hur det slutar;) Vädret va härligt där ett tag, fin utsikt blev det iaf..


Äntligen

Går det att logga in från mob! Tog bara ett par veckor.. Tävling idag i köping, mer om de imorn.. Nu ska jag tagga kvällen, måste ta mig in i duschen bara..


Finns det nå härligare

Än att galoppera på ett stort fält och känna den ljumna sommarvinden smeka ens kinder, Och hästens muskler röra sig under sig..

Tillbaka till verkligheten...
Tog ut rådberg idag för att kolla unos kota som han varit lite svullen i.. Han är expert på att rulla fast så han väl slagit sig på något vis (klant) men det var ingenting och svullnaden har varit borta ett par dagar men känns alltid bättre att dubbelkolla.. Men fick grönt ljus att köra på som vanligt, så han får gå en klass i köping är tanken:)
Även Champ följer med och går 1m och 110..

Nu ska jag kolla på ernst!

Nu så..

Nu är lite finare här! Tycker de blev jätte bra, tack till josefin elovsson som hjälpt mig :)

Bättre sent än aldrig

Kommer komma en design denna vecka! Finally ;)

Hästarna trivs på nya stället kommer bli toppen!

Imorn ska jag och mamma ut på äventyr;)

Flytt

Imorgon flyttar hästarna till ett annat stall. Dom kommer bo i köping hädanefter hos Maria som är även har hästarna jag rider:) 
Kommer bli toppen bra med nybyggt ridhus och fina utevägar! 
 
Rensade lite i sadelkammaren idag, eller mamma och nine gjorde det rättare sagt jag hjälpte till på slutspurten! Blev rensning av täcken och schabrak. Rent, tvätt och sånt som skulle kastas.. Kom fram till att vi hade ca 75 täcken (på 4 hästar) känns lite sjukt men ändå så har man aldrig det täcket man behöver;) 
Rensades på schabrak fronten också dock inte lika mycket..
 
Till nåt helt annat, cityfestivalen ihelgen. Haft riktigt kul båda dagarna! Med massor av mysiga människor:) 
Nu har jag och niklas precis ätit tacos och ska kolla fotbollen.. Lite massage hörde jag att det skulle bli också;)
 
Mer update imorn! Ska ta bilder på nya stallet också:)

RSS 2.0