I wait for you

gud vilken dag det har varit.. vaknade 09.55 imorse började jobba kl 10.00 i sura.. va där 10.18 har nog aldrig varit så snabb..

satt hemma hos erica igår kväll, mycket trevligt!

Niklas har varit på akuten idag.. vaknade med smärtor i bröstet imorse.. :/ så sitter jag på jobbet och kan inte göra ett skit var riktigt frustrerande.. kunde bara vänta på att få svar från Niklas.. usch.. efter jobbet var det raka vägen till berg sen hem och fixa..

och inte nog med det när vi står i duschen hör vi hur det bankar kolla ut genom dörrhålet står polisen och bryter upp grannens dörr..
Ambulance och polis samma dag på torsv. 14c

morgondagen ser riktigt hektiskt ut, det ska ridas 6 hästar mockas och fixas sen hämtas hö, lämna in bilen och byta däck på transporten vet inte riktigt hur jag ska få dagen att räcka till.. men det får gå förhoppningsvis har jag världens bästa pojkvän som hjälper mig :) <3

mysa lite nu..

Peace





Varför skulle jag ställa upp för dig när du inte kan göra det tillbaka?

Pull the trigger

precis kommit hem från stall och jobb.. har gått bra! men gud vad kallt det är ute igen, gillas inte.. vattnet i stallet har frysit igen, blää..
kvällen ska spenderas med Erica.. får se vad som hittas på helt enkelt.. ;)

nej, en dusch nu sen lite fix..

Puss

Do not understand people sometimes, thoughts come back. Could you just disappear from my life.
The choice is yours but i will not accept anything

I find a million ways to say i love you

jag är sjuk.. illamående och huvudvärk ingen höjdare när man jobbar i helgen.. usch.. gillar bara och vara sjuk om man kan vara hemma och bli ompysslad och tycka synd om sig själv.. haha och hur ofta händer det? jo om man typ är magsjuk och då är det ingen som vill vara i närheten av en ändå.. :P
Jobbar ju som sagt imorn på Preem för omväxlingskull.. jobbar 08.00-16.00 efter det är det ut till berg sen hem och fixa hästarna.. kommer bli en lång dag då mamma inte är hemma och kan hjälpa till heller..

undrar vad som händer imorn kväll.. frisk ska jag vara iaf!

skulle fått däcken bytta på transporten idag men icke kom inte bort från gården.. skit snö bort med dig nu! måste köpa nya vinterskor också, gud va ruuligt.. nej längtar till våren/sommaren när man kan glida runt i shorts och linne.. åh kom nu älskade sommaren.. kommer säkert få en skit sommar bara för det med regn hela tiden..

Höll på att dö av nerkylning idag, fy fan! va hemma hos maria och red alltså det va sjukt.. men hästarna va fina, enda som hände va någon idiot som körde förbi i 300 på hemvägen och smarre blev halvt panikslagen och kasta sig ut i vägen.. men vi överlevde och bilföraren kör förhoppningsvis inte lika fort förbi hästar igen..

nej, leta efter något på tvn att kolla på sen sova.. :)

Godnatt

I'm terrified but im not leaving

Coming up

Dagenvar till en början lung sen blev det stressigt.. mockade och så hemma sen vidare till A-L sen käka lunch sen åkte jag hem och red, haha fy fan ja åkte av idag.. häst jäkel! kassen som aldrig gör något skickade på värsta bocksprånget sen tvärnita hon och kasta sig åt sidan, men jag landade ju mjukt i den 50cm höga snön iaf :P
red två hos A-L också skulle ha tränat en av Marias hästar men vädret är ju hemskt så man kan ju inte ta sig fram nånstans.. har varit hos Maria i 2 dagar och ridit, kul att sitta på olika hästar..

imorn ska Milton på återbesök vid halv 10 efter det är det stallen som gäller.. :) imorn kväll vet jag inte vad som händer får se helt eneklt.. nåt ska man väl hitta på iaf..

ska åka ner och fodra nu..

Just ja, Ådii är tillbaka i livet också, han kommer imorn :D

Peace

Det är svårt nu.. Så många ord. Så mycket känslor.




I'm only gonna break your heart

trodde att jag skulle få halv ledig men så blev icke fallet.. haha upp imorse och fixa hemma sen vidare till A-L och fixa sen åkte vi till Maria och red 4 hästar sen hem och rida sen vidare till berg och tog in hästarna..
haha jag har kört ner i diket idag.. bilen sögs liksom ner så va tvungen att få hjälp upp av en traktor.. haha Niklas kommer skratta åt mig..

ska snart åka och hämta honom från jobbet sen blir det väl tacogratäng här idag som vi sagt att vi ska göra i typ 2 dagar, haha så är väl på tiden nu..

ska boka hotell till grevagården också.. ååh såg igår att jag är nere på Sm när Aleks skulle ha sin 18års fest:( hoppas hon flyttar den, kan man ju inte missa liksom..

ska tydligen bli snöoväder imorn, det gillas inte jag vill ha vår och sommar nu!

Peace

Old love never rusts

Take me higher

sitter hemma hos fransson nu ska snart ner och fodra sen  kika på Aleks match.. hoppas hon sköter sig :P
efter det blir det mat, ska bjuda frans :) hihi

jobbade imorse va sen och hämta hö med Nicks.. sen blev det en sväng i staden.. :)

imorn, ja vad ska jag göra då? ser lungt ut på jobbfronten iaf.. :)

Bye

bra sagt, sant?

Come again

va upp till stallet runt 7 imorse och fixade hemma sen till A-L där allt flöt på galopperat på Odevi och Champ nu, eller några steg iaf .. :) sen va vi ut och promenera med Paddan fan va dryg hon kan vara sånt jäkla humör.. haha lite rolig är de nog också men ändå..
skulle varit på massage halv 4 men blev flyttat till halv 6 ist så fick plötsligt mycket tid över.. men ska ut till berg och sen har jag intag hemma innan.. så ska väl snart röra på mig tänkte jag..

Niklas är på match i Gävle idag, hoppas det går bra för dom!

det är hej till jackan igen bara för att jag har världens bästa farmor och farfar!

tycker synd om milton han hatar verkligen tratten.. går in i allting också han kissar inte när man går ut med han.. protest.. men försöker ha den av så mycke det går när man har koll på han hela tiden gör det ju inget så..

Lön imorn kan inte komma lägligare.. :)

Peace

You make me smile

really bad day

kom precis från djursjukhuset med Milton, han har ett sår på ögat så ögondroppar och tratt han är inte allför nöjd och inte jag heller för den delen.. just nu är jag bara så less på allting!! vill bara gräva ner mig jag hade lite planer men allt går i stöpet just nu.. stress hit och dit hela jvla tiden räcker inte det nej? klart det inte gör för när man har som mest att göra ska det komma ännu mer och nu 2 dagar innan lön hur mycket pengar har man liksom.. gaaaahh!!!
och djursjukhuset kunde inte skicka faktura men när man inte har pengar så det räcker då jvlar går det bra, 0kr på kontot just nu tur är det väl att det inte är allt för långt till lön men ändå hur mycket av dom pengarna kommer man få se då? tänkt köpa ny jacka, men hej då jackan..
inte nog med det här är mycket annat just nu också... nej blir så jvla less bara...

så  ett bittert inlägg men var bara tvungen att få ur mig det... tycker synd om Niklas också som får ta all skit fast det är faktiskt inte med flit, bara bli så just nu.. så förlåt!

nu ska jag få något i magen iaf...

hejdå!

Its getting late but idont mind

Gårdagen va mycket trevlig, god mat mysigt folk.. :) va dock inte lika mysigt att vakna kl halv 7 imorse när man somnat halv 6 men var bara att pallra sig upp till jobbet! gick bra ändå men börjar bli människa först nu, haha ;)

 in till pappa och firade Linn och såg nya syskonet Mio va söt faktsikt brukar inte tycka det men det va han .. :)
blir ganska idigt imorn med har massor att göra plus att mamma är i stockholm tills på måndag så har hästarna hemma själv är ju bara två men ändå blir mycket åkande fram och tillbaka.. blir massage imorn också ska bli så härligt! (Y)

bäst att avsluta medans datorn fortfarande fungerar ;) haha

Puss

You give me reasons to cry

it hurts really bad

ska försöka mig på ett inlägg från niklas dator hur nu det går.. :P haha
blivit översprungen och trampad idag i hagen.. haha fyfan mitt arsel kaninte sitta och gå.. invalid.. positivt är att niklas diskar och lagar mat ikväll, sööt :)

har även fixat mig en coach fram till SM ;) hihi kommer bli super duper bra..

imorn blir det stressigt.. fixa hemma sen till A-L mocka och rida alla djur om jag nu kan vill säga :P men det behövs så får väl försöka ändå, sen berg och sen imorn kväll ska vi fira L.L.. kvällen kommer bli grym!

bäst att avsluta så det kankse funkar att ladda upp..:D

fick inte lägenheten :(

Puss!

Min Niklas är den bästa! <3

I´am flying

Försökt blogga i flera dagar nu men datorn hemma säger upp sig varje gång jag ska ladda upp det så har helt enkelt gett upp.. så nu sitter jag hemma hos mamma.. precis klar i stallet här, ska käka lunch eller nåt nu sen ut till A-L och sen vidare till berg..

va i stan en snabbis igår och hitta lite saker, underkläder och en ur söt stickad tröja samt hårnålar och läppglans från H&M blev en tunika från gina också..

Har börjar med resten av unghästarna hos A-L nu, och dom sköter sig hur bra som helst.. dom som är ridna typ 3 ggr tar täten ute i skogen hel coola.. :) så nu är det 4 hästar där ute som rids, Sangria,Champ,Baileys och odevi.. kommer bilder så småningom..

Får reda idag eller imorn om vi fått lägenhet eller inte också, spännande men får se hur det bli kankse väntar ändå.. men det visar sig.. :)

nej, sätta fart kankse.. :)

Puss

What to say, sometimes its not enough

Fix you

datorn e nu segare än segast.. jobbade på preem ihelgen det gick bra rikigt skönt att stänga kl16 faktiskt, hela dagen går inte åt.. sen idag var det jobb hos A-L hovslagaren va där, va smått halv spännande eftersom champ inte haft bakskor förut och dom skulle sättas på idag med hennes humör men hon va så duktig.. Nathalie åkte idag, så bara 2 hästar hemma nu ett par dagar innan Debbie får komma hem igen :) sen red vi ut champ och baileys, sangria och odevi skulle också gått egentligen men det hanns inte med så blir alla 4 imorn.. riktigt imponerad av champ, hon ville gå först och visa vägen.. :) blir jobb imorn sen ska vi försöka hjälpa Maria också en sväng.. känns som det är något mer jag ska göra men kan inte komma på vad.. :/ vill beställa massa saker från H&M också, men tid finns inte.. måste verkligen fundera när jag beställer annars beställer jag bara massa i all hast.. fyy.. skit sugen på varm oboy och leverpastej macka fast jag nyss ätit köttfärssås och spagetti.. haha Niklas har varit duktig och diskat och fixat hemma idag! Tavlan har kommit upp också :) <3 nej, ner och foda kankse.. :) smått roande.. Puss!

Somebody to love

varit en hektiskt dag.. klockan ringde 7 imorse ut till A-L och fixa, satt upp på champ gick hur bra som helst (Y)
sen hem och fixa sen ut till berg sen hem igen.. morgondagen ser inte bättre ut lämna hårfön hemma,fodra,berg,enköping en sväng,snabbis på stan,hovslagare, sen?

dags att sove klockan ringer samma tid imorn..

Puss

Har den bästa vid min sida!

A lie i didnt have to tell

kom precis in varit ut och gått med Milton, hunduppfostring pågår..

klockan ringde 05.00 imorse lagom pigg va jag när jag somna typ 1 halv 2.. haha skylla mig själv ja jag vet! :P
men jobbade på "preem" imorse, fast nu heter det fordonscenter skulle lära mig nya kassan och så, gick bra.. jobbade från 06.00 till 08.00 sen hem och fodra och fixa hästarna..
vid halv 1 så åkte jag och Sara och kollade när Maria tränade liquer och forina för eva karin.. skapligt kallt i ridhuset, usch..
sara drog klockrenaste kommentaren idag, körde annlouise nya bil en automat, sara hoppa in och sa " Jag har aldrig kört automat, är det här kopplingen" haha klockren kommentar..
va väl hemma igen runt 3 tog in hästarna hemma sen vidare till Berg..
sen var det iväg och jobba hos ann louise.. gick fort idag faktiskt.. skönt.. efter det blev det en liten fika hos saras mamma sen hem och kvällsfodra och prata med mami ser henne knappt längre..
och nu sitter jag här.. varit igång hela dagen och känner att jag borde sova för blir jobb hela dagen imorn, men är jag trött? såklart inte..

ska väl snoka runt lite sen försöka sova.. :)

Godnight

Ibland blir jag så irriterad bara.. 3 djupa sen fortsätta..

You can see my heart

skrev precis ett långt inlägg, men datorn lever sitt egna liv så de försvann..skit irriterande.. ungefär lika irriterande som när den hoppar över vissa bokstäver..
men drar v'äl allt lite kort nu då ist.. :P

jag niklas och frans va iaf på ikea idag, hittade lite saker till lägenheten :) matta,dörrmatta, kastruller, ljus(doftljus älskar dem!) kolla även på byrå och vägghyllor men det får bli senare.. ekar inte lika mycket nu, ha ha ;)

drömde att jag blev gråhårig inatt :/ tecken på vad? någon som är drömtydare?

imorn blir det rida på f.m. sen till berg och byta hästar sen in till stan med erica efter det hem till A-L och fika.. :) fullt upp fast jag är ledig imorn.. men ska försöka få mig en liten sovmorgon iaf..

har även bokat in lite tävlingar idag, första blir hamre v.5 sen grevagården v.6.. sen velar jag lite för är ju 4 veckor mellan grevagården och SM och det känns lite långt, finns en tävling veckan innan i Ljungby men får se som sagt..
vet kommer iaf ut på torsdag och kolla igenom hästarna, bra att göra sånt nu innan allt sätter igång, veta att dom är 100% fräscha...

kollae på nå program på mtv för en stund sen, the true life tror jag det hette.. handlar om kvinnor som är missnöjda med sina bröst, va en tjej vars mammava på och hackade as mycket och tyckte hon skulle göra en bröstförstoring, ska inte föräldrar vara nöjda hur man en ser ut? när dottern inte ens ville göra det själv liksom..

nej, ner och fodra snart sen vänta på nicks tills han kommer hem från träningen.. :)

Adios

Alla har vi saker vi inte är nöjda över.

Something old, Something new

jobbar o jobbar och jobbar.. är de enda jag hinner med nu typ.. går bra iaf.. har börjar skrittat några hästar där och dom sköter sig än så länge iaf.. en 3 åring och en 5åring, 3åringen är så sjukt snäll alltså.. setat på han två ggr.. :) är även en 5åring,4åring ch en 3åring till som ska igång så det är fullt upp..

jobb imorgon sen blir det Ikea med Niklas och kolla på grejer till lägenheten.. :) myys..

blir så irriterad på denna dator, för den hopar över att man trcker på vissa tangenter.., haha nu har den gjort det igen.. vaddå hopar liksom? :P

next väntar att sorteratvätt från igår.. yeeey vad jag längtar.. men men sånt som måste göras ju..


ByyE!

Sometimes i need a break

Precis fått i mig lite lunch.. rester från igår fick de bli lövbiff p-klyfor och bea sås.. mumms.. ska snart ner till hästarna för lite mat sen ut till berg, har insläpp där.. Sen till A-L för mocknig, intag och ridning..

Niklas lurade mig igår.. va ner och handla på Ica så sa jag att jag kunde laga mat om han diskade, för de va disk ja allt va typ slut.. han svarade okej vi gör så.. sen när vi kommer hem då har han redan diskat, glatt överraskad blev jag såklart MEN han kunde väl berättat de för då hade han fått laga mat också :P men han är smart han.. (ibland)
imorn är de derby Norrby - Sura och jag ska kolla, tycker de är lika spännande varje gång.. höhö se vilka jag får med mig.. ;)
sen i helgen är de dasg för tvätt tid.. Äntligen måste jag säga, för mina kläder börja sina.. så dags nu.. haha fast det blir Niklas uppgift eftersom jag jobbar.. hehe tookigt det kan bli.. ;)

och jag är toksjuk, har snor upp till hjärnan så de blir sånt där obehaligt tryck.. och ont i halsen.. så hur bra sömn får man på nätterna liksom.. vart bättre tror jag.. och jag hatar att ta nässpray kan vara det värsta.. usch man nyser och det rinner och nej inte min grej det där..

Sätta lite fart nu kankse.. :)

Peace

N.L

I'm already gone

Gud va skönt att det bara är typ 13 minus idag, haha helt sjukt hur man kan säga att det är skönt men har varit sjukt kallt senaste dagarna 25 minus är inte okej..

va på div 1 möte på Vänsta igår kommer nog bli himla bra det där.. :) ska bli spännande om inte annat.. :P
setat och kollat på tävlingar inför nästa år också.. fullt upp skulle även vara kul att åka till Lummen iår, får se hur det blir planer finns det iaf.. :)

mycket jobb är det nu också va ledig igår men börjar ikväll och sen kör vi till på söndag/måndag.. så har som sagt fullt upp.. :) men skönt dä..

nej ut till stallet och hovslagaren för att sen kasta i sig i lite lunch sen ut till berg och sen vidare till A-L :)

Byye!


I'm a superstar

haha klockan är kvart över tio och jag är fortfarande vaken, knappt törtt en. haha ;) borde få pris.. :P
sitter och kollar på paradise som äntligen började idag igen dubbel avsnitt också.. :) kan va det bästa.. :D
snart kommer Niklas från jobbet också.. nu rättare sagt :D yyeyy..

Puss!

Hero of war

herregud vad jag haft mycket att göra dom senaste dagarna/veckan.. är mycket på gång nu och det är väl bra iaf.. :) känns att man lever om man säger så.. :P de dåliga är dock att jag är så sjukt trött på kvällarna somnar senast kl 21.. och hur kul är de att umgås med någon som ligger och sover.. skulle inte jag tycka iaf och förstår till 100 %.. men de kommer bli bättre..

Hästarna är så gott som igång och halv galna.. haha sen är hästarna hos A-l också på gång nu, red två igår jag och Sara en 3 åring och en 5åring.. blir bra det där är kommer även vara ca 3 st till där som ska igång så ska bli himla kul! :) vi har lite planer.. hihi hoppas det går i lås bara.. :D

va fest hemma hos erica i löradgs, sjukt kul var det alla va helt galna och stod och dansa på borden och stolarna, haha kvällen avslutades med en donken va väl hemma runt 5 som vanligt.. haha spelar ingen roll om jag säger att jag ska vara hemma senast kl 2 klockan rinner iväg och plötsligt är den 5.. haha tookigt..

fick en lillebror inatt också.. :)

morgondagen ser ut som denna.. först hem till mina fodra sen ut berg och kasta ut alla sen vidare till A-L och fodra,utsläpp och mocka sen hem igen och rida och fixa skiten sen tillbaka till A-l för insläpp och ridning och ett litet framtids möte :P

nu ska jag ut till A-L och ta in hästarna

Byye

Du är underbar!


The heart is taking over

Vilken kväll igår!! hade det sjukt bra med 3 rättersmiddag och alkohol med bästa folket! vill bara spola tillbaka tiden..
martin hade tydligen filmat hela kvällen haha vill man se ? ;) lär väl få göra det iaf.. vet att det blev en del bilder tagna också.. usch, haha.. nej men ska bli kul att se allt, jag är inte den som är den bjuder gärna på mig själv..

och såklart blev det bråk också, tråkigt slut på en underbarkväll.. men vissa människor borde ta tag i sina liv..

va sjukt trött imorse, blev mycket av det goda igår men va inte bakis så hiimla skönt.. för borde varit död typ.. :P
fixade A-L stall på morronen va väl klar runt halv 12.. sen hem och käka och sov lite sen mit stalll coh sen ut till Berg, och nu sitter jag hemma och väntar på att Sara ska komma och hämta mig så ska vi åka och ta in odjuren..

Ikväll blir det bara mys med Niklas, mat och film :) va längesen och känns som de behövs.. <3 Vi hade även 6 månader igår..

måste ha en kväll som igår snart igen! Åhhh.. Ler så fort jag tänker på det! :) hihi

haha drog min första vurpa för året(-09) ut genom stalldörren.. se hur länge jag klarar mig detta år.. ;)

Byye


RSS 2.0