28/7 2011

Har lite bloggtorka, ingen direkt motivation till detta just nu men det vänder snart..
I tisdags va jag hos Joanna och red Wilda, bytte bett på henne då hon har samma träns som Cleve som skulle bli riden samtidigt men tycker hon va mycket mycket bättre på det nya bettet, bar sig själv mycket bättre.. Man känner fortfarande att hon blir trött väldigt fort i galoppen och tappar framåtbjudningen men hon har rätt mycket som hon ska sätta under sig och är bara 5år så tycker det är helt okej.. Så fort jag känner att hon tappar framåtbjudningen har jag ställt mig upp och galopperat på framåt för att sen sätta mig ner igen och har funkat hittills.. Skulle varit dit och ridit igår med men hade sån magvärk till och från hela dagen och det ville liksom inte ge med sig så blev ingen ridning igår.. Men nu har Joanna och co kommit hem från sin semster iaf, antar att dom haft det himla skönt och liite bättre väder än vi haft här hemma..

Nu ska jag ska snart åka och besikta trailern hoppas den går igenom! Sen ikväll blir det grill hos hemma hos Sara.. Och imorn är det fredag och qwarn festvialen dag 1..

20 år eller 21 är det någon skillnad?


Göteborg

Kom hem från Götet igår kväll.. Har varit riktigt trevligt bestående av god mat, karuseller, fem kamp, alkohol, sena kvällar, mycket skratt och även tårar.. Underbart med andra ord! Tack mina vänner <3

Idag har jag hjälpt Niklas lite i lägenheten, eller ja jag satt och spela angry birds och han måla men jag höll han sällskap iaf ;)
Sen fixa jag lite hästar och åkte till Joanna och red Wilda.. Red ut och var första gången hon va ute själv, hon skötte sig riktigt bra lite tittig men gjorde inga dumheter.. Va väldigt spänd men slappande av mot slutet så då fick hon jobba lite.. :)
Sen efter det har jag och mamma varit ute och sprungit, så duktiga så :P

Even angels will fall

Ska strax ta och äta lite kvällsmat tänkte jag, fick med mig matlåda från farmor igår.. Godaste maten!

Tar gårdagen först då, va hos Maria och red 4hästar på fm, alla va duktiga.. Sen åkte jag och mamma in till Stadium outlet och köpte oss varsina löparskor, japp här ska det börjas springas! köpte även såna där fula löparbyxor, haha
Sen igår kväll åkte vi till farmor och farfar och åt supergod mat och bara umgicks, trevligt :)

Idag har jag påbörjat skurning av stallet, fy fan va tråkigt det är alltså!

Sen åkte jag till Joanna och red Wilda eftersom hon är utomlands.. Gick bra, hon va lite tjurig först och stretig i munnen men gav med sig hyffsad fort.. Hon blev sur och skulle inte gå fram när Cleve gick tillbaka till stallet gjorde några luftsprång men sen var det inte mer med det..  Hon började även sparka i galoppen mot skänkeln för hon inte ville gå fram så jag ställde mig och bara galopperade framåt tillslut kom framåtbjudningen och även formen.. Så på slutet va hon riktigt fin! Nu ska jag åka bort över helgen så blir inte ridning förns nästa vecka igen, då jobbar vi på på samma sätt..

Som sagt åker till Göteborg imorgon em med Niklas, Linnea, Robert, Sara och Niklas.. Ska bli underbart med lite semster faktiskt.. Mamma är snäll och tar hand om hästarna och Milton..

Bilder

Bjuder på lite bilder :)

<3

 Sara

 Linneas mans ben ;)

 LL

 Outfit

 Lite mini golf

 otursbarnet :P

 Hejdå puss

Be twisted

Precis släppt ut hästarna eller ja iförsig för drygt en timme sen men.. Nu sitter jag och väntar på transportören som ska komma och hämta Choklad.. Hon åker hem idag.. Annars vet jag inte så mycket vad som händer faktiskt..

Igår kväll åkte jag hem till Sara och hade lite mys kväll, kollade på en skräckfilm Drag me to hell sevärd faktiskt trots att den va rätt sjuk..

Längtar så sjukt mycket till helgen, vill komma iväg nu nu nu...

Walk of shame

Japp en sån blidde det imorse, haha kankse inte av den andledningen man kan tro utan av vi igår av någon konstig andledning tog ett hotellrum på brukshotellet för 800 kr istället för att traska hem.. haha ja va ju god frukost iaf men om den va värd 800 kr vette fan alltså.. Finns det någon frukost som är det?

I fredags låg jag bara hemma (kors i taket) och kollade på Gossip Girl och igår blev det lite partaj mötte upp Linnea och Sara hemma hos Linnea och Fransson i deras nya lägenhet som va fin btw.. sen åkte vi vidare hem till Hille där förfesten fortsatte och sen vidare till bruksan som sagt.. Blev efterfest på hotell rummet eller jaa.. jag niklas hille och koski.. haha

och idag blev det lite minigolf uppe vid skantzö, va inte såå himla dålig som jag trodde kom 2a av 4 st iförsig men inte kom jag sist det lyckades Linnea med.. Sen fixade jag lite hästar och nu på kvällen har jag och Linnea haft myskväll med grillning och ett antal One tree hill avsnitt.. Måste vara bästa serien någonsin..

imorn är det fullt upp.. hämta lite foder fixa hästar och åkte till Hedemora för att besikta trailern känns ju bra ovärt men så är det när man är ute i sista sekunden vaaarje gång!

Ciao

16-7-11

På lite bättre humör idag.. :) Ikväll blir det spel och alkohol med vänner skulle ju inte skada om det blev liite bättre väder också.. 

nu är de nå fel på datorn så nu blev jag på dåligt humör igen...
BYE

Upp och ner

Finns inte så mycket att skriva om då de inte rids några hästar för tillfället och jobbet är väl inte så intressant direkt..
Fick hem Bianca igår, hon såg pigg och glad ut :) Skulle rida henne idag så va hon halt ... Säger inget mer!
Va även hos Joanna och hjälpte henne rida lite igår, ska ju hjälpa henne rida då hon åker utomlands en vecka den jvlen :P

Han känt mig väldigt positiv under en längre period, men nu är det på väg ner.. varför? ja alla har vi vara upp och ned gångar såklart.. Men känns som det är mycket tråkiga saker som händer just nu och tillslut så orkar man inte vara positiv längre.. Så just nu känner jag för att falla tillbaka i gamla mönster det vill säga in i min egna värld.. Men jag säger bara men...

Nu ska jag kolla på Gossip Girl håller på och nöter och det, kommit  en och halv säsong på 3 dagar..

Ciao

Det är lördag kväll ni vet vart ni hittar mig

Så var denna helg med Power Meet över då..
Ifredags va vi hemma hos Fransson och festade till det lite.. Tog cykeln hem vid 3 och kan säga såhär, cykla i klackskor med platå när man är full är inget att föredra att jag sen också fick träningsvärk i rumpan..Men va en trevlig kväll..
Igår tänkte jag varit hem men, nej ett samtal med joanna så va planerna spikade.. haha Blev förfest hos Wöide, sjukt mkt folk men kul hade vi, blev en liten promenad till BMB och bittraste vakterna ever.. men men in kom vi efter det blev det donken käk och nattbuss hem.. Möttes av Niklas vid terminalen och fick skjuts hem på cykeln..
Just ja, tappat min älsklingskofta också :(

Hänt en annan tråkig sak också, Choklad kommer åka hem.. Himla tråkigt efter allt jobb man lagt ner och det äntligen börjar visa resultat men som sagt så är det när man inte äger hästarna själv..

Men nu är det verkligen kris på häst fronten.. Så hör ni något intressant, hör av er!

Nu ska jag äta chips!

Mini semester

Blev en riktig mysig kväll hemma hos Linnea och Frans.. :) Tack mina fina vänner!

Det roliga är att vi bokade en resa weekend resa till Göteborg 22-24/7 helt plötsligt bara sådär ;)
Satt och snackade lite om det och hittade ett fint hotell som inte kostade multum så var bara att slå till eftersom det bara fanns 3 rum kvar.. Det jobbiga är ju att det är precis innan lön, de är ju inte så bra direkt då ekonomin redan är lite tajt, men det positiva är ju att vi kan hoppas på att det inte är full smockat på Liseberg iaf..
Ska bli skönt och komma iväg på en liten mini semester va ungefär 2 år sedan jag var iväg någonstans sist..

På schemat idag så är det tvättning, har tvätt tid mellan 13-17 men ska bli skönt att få undan lite, ska boka en ny tid idag då folk får komma och kolla på lägenheten från och med den 14e..

nä nu ska jag äta jordgubbar och glass :)

Sommar

Precis tagit en dusch och målat naglarna i en härlig sommar rosa färg :)

Ikväll blir det grillmys med lite fina vänner, man får passa på när vädret tillåter.. Har inte varit fint väder på flera dagar ju, typiskt svenska sommaren.. blä!

Jag är sååå avundsjuk på Joanna,Lina och Zara som åker till Rhodos på en veckas semester snart.. Gud va härligt det skulle vara!


Åh typiskt

Uppdaterade precis min mob, och så klart så försvann ALLA nr.. Hatar när dom försvinner eller om man byter mob och inte kan få över alla.. Så ni kan väl vara gulliga och skicka ett sms med erat namn :) 073-5301117


Tog lite bilder på unghästarna igår.. :)

Campoliete B




Liquid





Har visst missat att lagt upp lite bilder från Midsommar också.. Bättre sent än aldrig ;)






Kan bjuda på en bild på mig själv också :)


Ciao


Vill Vill Vill

Jag vill till Falsterbo!


otur

Choklad har lyckats skada sig, så för tillfället har jag ingen häst att rida börjar redan få abstinens.. :(

Igår kväll va planen att vi skulle åkt in till stan men allt drog ut på tiden så blev kvar i hallsta.. Blev lite grill hos Fransson sen åkte vi till bruksan.. va hemma i tid för en gångskull skönt det!

nu ska jag kolla på co segemyhr..

ciao

Cider & Vin

Sitter just nu i lägenheten med Linnea och Niklas.. Jag och Linnea har haft mysig tjejkväll med lite cider och vin.. *Första gången* haha :) imorn blir det stan med ett gäng och kolla in September och Petter efter det blir det väl en pubvända.. ;)
ska fixa alla stall och sånt innan.. :)

Hörs imorn då eller idag kankse man ska säga :D

RSS 2.0