True




Campolieti B




Bild




En lång tävlingsdag är slut

Oj så trött jag är nu! 

Perra hoppade imorse och levererade två felfria rundor i 80 och 90 cm.. Spänd som han är så försöker han ändå alltid göra rätt inne på banan och hoppningen kommer mer och mer ju mer han lär sig att slappna av :) 

Sen red vi div 2 omg 1 och slutade 2a! Bra jobbat av oss alla i laget.. I laget ingick Karro,Kati,Mathilda och jag..
Vi fick tom rida omhoppning;)

Sen efter laget så gick costa 110.. De blev snabba puckar mellan klasserna ingen vila här inte! Så blev ett stopp in i kombinationen som låg lite klurigt ur sväng och jag låg lite stort in och släppte handen..  Men annars va hon fin! Va endast en dubbelnolla i 110n.. 
När vi lastade in henne sen så kossade hon direkt så tror att hon kanske hade behövt gått på toa mellan klasserna.. Men så är det! Bara ta nya tag, på lördag rider vi final i div 2! Hoppas på vinst då! Hihi

(Varför går det inte att lägga in bilder längre när man börjat skriva?) 


Quanta Costa Hallsta Rk 28/9-14

Div 2 omg 1 slutade på en andra plats!


Campoliete B Tävlingsdebut Hallsta Rk 28/9-14

0fel 80cm, 0fel 90cm


Lördag

Sitter på jobbet och min lunch är snart slut.. Sol ute men blåser nästan storm.. Blir spännande att rida när jag slutat sen, hoppas bara solen fortsätter hålla sig framme.. 
Sen ska hästarna badas inför imorgon och sakerna ska putsas och packas ner :) 

P&J

Pay'n jump på Ekeby idag, med dom fina tävlingahindren! Kommer vara under 3 tillfällen till i höst:)



Snart slut

Dagarna rullar på i raketfart! Tänk att vi snart gjort hela September också..

Tränade som sagt i måndags, gick väl sådär.. Hade ju förväntat mig en häst som var likadan som för 2 månader sen när vi hoppade sist, det funkar ju inte riktigt så då ;) 



Söndag

Blev ett longeringspass idag.. Imorgon väntas det hoppträning för Erik på fm:)



Lång helg

Lång helg väntas.. Imorgon ska vi ut med Karro från jobbet som fyllt år, kommer nog bli kul! :) 

Imorgon på dagen så är det ridlärar clinic på ekeby och den leds av Marianne Esseen! Hoppas det kommer mycket folk och att jag och min häst sköter oss! 



Staketbyte

Var väl på tiden kan man säga då det gamla staketet hängt med i ca 8-9år och sen att hästarna älskar att tugga på de gör ju inte saken bättre..(Tips på vad man kan göra för att dom inte ska tugga mottages GÄRNA!) Kommer bli så himla fint när det är klart, vi kommer inte byta allt på en gång men det som är i mest behov just nu sen får resten vänta tills nästa år.. Trots att det "bara" är ett staket så drar pengarna iväg.. 

Får så himla mycket hjälp av Niklas! Eller ja han gör ju allt grov jobb som att slå stolp, borra/skruva och vara hjärnan bakom hur vi smidigast gör det hela (man kan tro att det bara är att smacka upp det nya staketet, riktigt så enkelt är det inte!) så står jag för ögonmåttet att allt blir rakt och såklart tar bilder! ;)
Är riktigt riktigt tacksam att han hjälper mig! Som idag tex så jobbade han 7-15 sen höll vi på med staketet direkt efter hans jobb fram till klockan 20.30.. 
Hur många skulle göra det för några hästars skull? 
Du är bäst! <3 



Två sektioner är klara idag! Se så fint.. 



Gnällspik

Min rygg dödar mig snart.. Men fått nr till nån nisse nu iaf som jag hoppas kan hjälpa mig! 
Använder mig förtillfället av olika sorters liniment som hjälper mig tillfälligt iaf.. (Går runt och luktar liniment dygnet runt, slipper jag ju lukta svett iaf;) 
Det påverkar både mitt jobb och min ridning, känns väldigt jobbigt att jag får ont efter att ha mockat 2 boxar på jobbet, har då ca 10boxar kvar då per dag.. Och sen allt vardagligt som att bära vattenhinkar/packa höpåsar/rida m.m 
Så, nu är det färdigt gnällt för ett tag! 

Perra tyckte det va onödigt att vi skulle rida idag, räcker väl med att stå med sadel på i boxen va? 



Onsdag

Precis ätit lunch hemma ska strax bege mig till stallet och rida dom 3 musketörerna sen är det tillbaka till jobbet och ha lektioner ikväll :) 

Perra är nu anmäld till sin första tävling! I Hallsta 28/9 så ska han hoppa 80+90cm, costa går div 2 laget omg 1 och sen 110 efter det..

VM FINAL

Sitter som på nålar i soffan! Och det har inte ens börjat än.... 



Dags för en ny

Tror min plattång gett upp! 



Lördag

Blev en skrittur ute med dom 3 musketörerna imorse ..

Fick med mamma som sällskap! (Kors i taket) 

Sen vidare till Vilmers dop! 




RSS 2.0