Looking for myself

haha igår alltså.. kan ta de från början..
slutade jobba kl 8 sara kom hit lite tidigare och höll mig sällis, sen när jag låst och grejat åkte vi hem till alles pappa och hämta hunden sen hem till mig och kvällsfodra för att sen åka vidare till kbk och hämta min kamera.. men var tvungen att stanna och tanka.. haha gick ju inte allt för bra om jag säger så.. har haft körkort ca 1 månad och jobbar på en bensin mack men inte fan kunde jag tanka.. man var ju tvungen och trycka på massa knappar, tydligen! var lite pinsamt när jag sen gick in öfr att betala.. han som stog i kassan bah någon gång måste ju vara den första! haha jo ja menar det..:P

sen bar det iallafall av till kbk för att sen vidare till sura och kika på häst hoppning och vänta på att alle och dom skulle ringa från stan.. vid typ halv ett ringer fredrik så vi gick upp till han ett tag.. halv 2 börjar vi dra oss in mot stan för att hämta 5 fulla killar.. haha de första som händer är att jocke drar världens rova vid bilen, sen har typ dawa allsång hela vägen hem med  sig själv.. :) sen kommer vi till sura och får köra typ 3 varv för att folk/folket inte visste var dom skulle, eller rättare sagt dawa inte visste var han skulle..:P sen bär de av hem till hallsta var hemma typ 3.10 dö trött, av att köra i snö oväder också de var mindre kul.. å nu sitter jag på jobbet iallafall och väntar på att kl ska bli 8 så jag får åka hem och sova..:D

So long

Party all night long

blev ju som sagt fest igår.. började lite hemma hos sara och lagade tacos och drack lite, hann även med lite öl spel innan vi begavs mot kolbäck för att börja den riktiga förfesten, som blev hemma hos micke med massa gamla kompisar.. väldigt trevligt men blev nog lite mycket ett tag.. så slog av på tempot ett tag innan jag och sara åkte in till stan..
påväg till bilen så drar sara världens rova och landra på knäna, AJ! haha men kul va de..
väl inne i stan begav vi oss till Konrad för att fortsätta festandet.. det blev lyckat måste jag säga.. träffade massor av gamla kompisar..
Blev bjuden på en shot av kompisa Fernet hette den, aldrig druckit och kommer nog ladrig dricka igen heller.. fy fan va äcklig den va och stark, iallfalla för mig.. 40%ig..

Läste lite om den på internet idag:

"Fernet är också känd som återställare eller mag medicin" haha vaddå mag medicin?

"Det var den enda alkohol haltiga dryck som fick säljas inom USA, pga av sin helande effekt" vaddå helande effekt? att man blir full och inte kommer ihåg ett skit och glömmer alla bekymmer? hm.. skulle ju kunna vara så..
 sen vet jag ju inte hur väl dom här källorna stämmer men de låter ju lite kenpigt måste jag säga..
En sak vet jag iallafall aldrig mer! om man inte verkligen vill skcika igång sin fylla på allvar! :P

en väldigt rolig kväll och landade i min säng ungefär halv 4 imorse.. trodde även jag supit bort min kamera men som tur va, var den fortfarande kvar hos micke.. happy me!

ikväll då? hm, får väl se vad som händer.. alle ska dricka idag så jag ska vara hundvakt.. sara kommer över till mitt jobb lite senare och håller mig sällskap, får väl se vad vi hittar på tar nog en sväng förbi kbk idag med som de ser ut nu..
blir ju jobb imorgon med så att.. men de har ju ladrig hindrat förut eller hur!

kollade just ut genom fönstret och ser att de tok snöar ute.. blää jag vill verkligen ha sommar nu!

ska nog sätta lite fart nu, kankse ses i dimman, like always! :D

it hurts to much

usch ja, har fortfarande träningsvärk från träningen i Tisdags.. var väldigt bra träning skönt att få en träninga där man går tillbaka till basic och bara kör de.. var bra för båda hästarna..

idag så har jag namsdag och min pappa fyller år så ska snart ringa och gratta honom.. så farmor var här med lite smycken och grejer, tack tack!
sen ska jag nog äntligen få fixa mitt håt på eftermiddagen idag, ska bli så skönt.. skulle vilja göra någon drastisk förändring men varken törs eller vill tror jag, för jag kommer iallafall vilja ha tillbaka de som de är nu..

nej, nu ska ut och rida odjuren! :)

If i could turn back time

jaha, då var helgen över..
fest som sagt i fredags, hade himla trevligt tills vi inte hade någonstans att vara så stog ute i 100 år kändes det som.. för frös fötterna men men värre har man väl varit med om..

lördags alla hjärtans dag blev väl inget speciellt red och fixade i stallet sen lite middag här hemma på kvällen sen var de bara och sova..:P

söndags var det tävlingar i Hamre med Kassen red 120 bara för de var första tävlingen hade två ner, men såna där skit pet som man bara tycker kan ligga kvar.. har ju som sagt bytt bett nu och nu kan vi faktiskt kommunicera med varann, haha helt otroligt! sen var det bara hem att rida debbie för att senare iväg med natta till hallsta på pay´n jump hoppade 1m och 110 och hade ett ner i båda, väldigt spänd och så där men hoppade helt okej.. hon utvecklas hela tiden så de är roligt..:)

idag blir det stan på eftermiddagen, sen kankse en liten fika ;)

hoppas min nya telefon kommer idag också!

Take Care

Fredag den 13

det blir party ikväll! :) wiiiehoo med det ga,mla gänget i hope..  hoppas att allt går bra fast det är oturs datum!

har fixat stallet nu på morgonen och badat hunden, ska iväg och sola nu med sara och louise..

blir lite mer skrivande imorgon!

So long

I stay up high

blev klar i stallet för kankse 1 timme sen as skönt, bara kunna ta det lungt hela dagen..
träning för Lotta igår gick helt ok.. kassen hoppar jätte väl hela tiden men ridbarheten mellan hindrena är fortfarande mycket att jobba på.. så har bytt bett idag hon gick hur bra som helst, stadig hela tiden.. så himla skönt hoppas bara att det fortsätter funka!
har faktiskt skurat golvet i sadelkammaren och foder rummet idag, mamma kommer bli så stolt så! :) hihi

Blir fest på fredag! med Sara och det gamla gänget hoppas jag! :) skulle vara så kul att få träffa alla igen..
sen på lördag är det alla hjärtans dag dås ka jag vara fylle chaffis åt alle..:) för första gången haha ska bli spännande..
sen på söndag är det tävling i Hamre sen på eftermiddagen så ska jag med Nathalie upp till hallsta och hoppa..:)

har fortfarande inte laddat upp bilderna från helgen, men lovar att göra det ikväll för ska alldeles snart in till stan med Erica, vi ska sola och springa en snabbis på stan:) wiie hoppas jag hittar nåt..

Take Care!

Bakis dag

sitter på jobbet nu, ganska sliten om jag säger så.. blev ju in i dimman igår med haha värre än vanligt, om my god säger jag bara!

det var jag, fanny, janet och elli som va ut senare dök även jossan och nån mer upp.. blev förfest hemma hos therese, så himla skönt och vara i stan innan annars måste man åka bil typ 20 min innan man e inne.. skit drygt..

har sammanlagt kankse sovit 6timmar sen i fredags och jobbat på det.. så de börjar kännas nu kan jag säga.. men igår alltså det var så sjukt kul.. och det blev kankse lite för mycket av både det ena och de andra men men.. lägger upp bilder sen när jag kommer hem,,

när jag, alle och jocke skulle käka igår alltså de va så kul, kommer fram en brud som dom "känner" och börjar prata och äta av jockes mat, jag bah " har inte du egna pengar att köpa mat för eller" hon jo, men jag äter hellre av andra.. alltså? jaja det finns folk till allt som sagt..:P

och jag gjorde typ bort mig hundra ggr igår.. igår var de ju inget pinsamt men idag när minnena börjar komma tillbaka lite smått så vill man helst bara dö.. haha men men sånt e livet!!

just nu känner jag bara att jag vill ha fler hästar! Gud ge mig:D
 
ÅH på lördag e de alla hjärtans dag! och jag hoppas jag får de jag vill ha.. haha

ne nu ska jag nog engagera mig lite i jobbet!

So long suckers!

Party like a rockstar

sitter på jobbet nu, känner mig lite allmänt seg men det funkar..

blev utgång med sara<3 igår inte setts på typ 100år, riktigt trevligt blir nog nästa helg med (A) ska försöka styra upp något..
åhh men gud, dom har ju världens största bildskärm som dom visar gamla vimmelbilder på, tro på fan att man hamnar där 2ggr jag som är på konrad så himla ofta också, haha lite skämmigt kankse...
så står man och dansar neranför baren och så klart ska nån full jävel ramla ner på en, om man inte kan stå på sina ben vafan gör man då där uppe?

alltså en del brudar!? va fan håller dom på med? pinsamt verkligen, haha jag diggar Adams kommentar igår.. den var klockren! :)  "Jag har brud men jag vet iallafall hur man dansar med en tjej för det utan det blir missförstånd" vet tydligen inte vissa andra.. hihi

blir utgång ikväll med, just nu känner jag mig inte allt för taggad om jag säger, så får se hur pigg jag är senare mot kvällen..

så himla skönt att allt känns bra nu för första gången på ett par dagar.. och att jag har kommit på hur jag tycker och hur jag ska hantera det..

nu ska jag jobba vidare, so long kankse ses i dimman ikväll..

Dream on

Träning igår som sagt, gick faktiskt väldigt bra! (Y) var väldigt bra övningar min lilla häst..

har precis kollat på ett avsnitt av One Tree Hill och 90210, förstår inte att man kan fastna så mycket för serier.. haha och att dom kan ta fram känslor man inte trodde att man hade..:P

blir utgång ihelgen igen! ovanligt:P nej inte direkt.. får väl se hur man lyckas denna gång är iaf jobb ihelgen.. sen ska jag kolla på nån hockeymatch i hallsta tror jag men får se hur det blir men den saken om de hinns med..:)
imorn kommer iaf hovslagarn och fixar Nattas fötter, finally..

annars händer det väl inte så mycket.. Jo, tänkte jag skulle ringa tandläkaren ifdag som jag sagt typ i 2 veckors tid nu för att jag vet att jag har hål men får liksom aldrig arslet ur vagnen.. fick iaf brev från dom idag att jag hade tid på tisdag 13.20 kul att jag ska vara med hunden hos vetrinären halv 2.. så ringde jag tid och sa att jag måste byta tid då hade dom en tid imorn halv 11 men så klommer hovslagarn kl 10.. bra tajming så nu fick jag inte tid förns den 20 Feb kl 8 på morgonen.. blää.. men men måste dit och fixa mina hål som jag alltid lyckas med! :) hihi

jaja, nu ska jag  ta en tur med hunden! :)

see you

Jag vill ha sommar, nu!

gud va jag är trött på den här snön och kylan, blää..

var in til stan igår och solade och in handlade ett par jeans och en tröja.. lite snabbt sådär..:P
träning igår kväll för Stina på natta, gick över förväntan faktiskt hon kan ju bara hon vill och är på rätt humör..:P

blir träning idag med för PM med Kassen då istället, se om hon sköter sig.. haha hon har en förmåga att bli lite för pigg..
sen blir det väl hem och rdia dom andra två, sen ska jag nog till sura träffa fanta en snabbis kankse annars iaf hämta min platt tång, saknat den..

igår när jag låg och funderade lite så kom jag på att jag druckit 11 helger irad :/ känns ju lite sådär men men man lever bara en gång.. tävlingarna sätter ju igång snart så då kan man ju inte.. hihi

 Jeansen och tröjan som blev inhandlad igår..


nu ska ut i stallet och sätta fart, so long

RSS 2.0