work

sitter på jobbet som vanligt nästan när jag skriver här..:)

va i globen igår då, det enda som va kul de var hoppningar och shoppingen.. det andra är ungefär lika varje år så lite tråkigt tycker jag..
hittade iaf några saker som jag köpte, ett ländtäcke, ett hundtäcke, pannband med svarowski, strumpor, schabrak, jacka a tror det var allt..

slutar iaf 20.00 ikväll då ska jag bara hem och sova sjukt trött.. kom hem från Sthlm halv 2 inatt sen upp imorse och rida innan man åkte hit.. skapligt trött..

ska försöka kolla lite på sändningarna från globen senare idag, se om det finns nåt kul och kolla på..

nej nu måste jag jobba..:)

so long


Whats happens in vegas

har nyss ridit och fixat klart hästarna, väntar nu på att mami ska komma hem så jag kan åka och jobba..
imorgon blir det globen, längtar till shoppingen:P haha har inge speciellt jag måste köpa, men mycket jag vill ha..

igår kikade jag och alle på whats happens in vegas, så sjukt grym asså...:)

i onsdags blev det även en spontan utgång, jag och erica kom på att vi ville på krogen och då va kl typ 20.00 redan så blev till att fixa till sig snabbt och alkohol.. har väl varit rolige om jag säger så.. men så skönt att bara kunna komma på något helt plötsligt och sen genomföra det..

nej nu ska jag packa allting..

see you

Stan

va i stan idag och inhandlade lite saker, va inte meningen att jag skulle åka dit för jag skulle ha varit och fixat mitt hår men frisören va sjuk så blev att åka till stan och tröst shoppa:P

blev ett par skor och en mascara..

senare blir det till att övningsköra med mami, haha håll er inne..:P

Globen på lördag, åh vad jag ska shoppa eftersom jag fick min lön idaf :) (M)


so long

mina skor..

kyla

fy fan va kallt det är ute!! bläää..

nästan nyss inkommen från stallet, har varit i heby och tävlat Kassen som sista tävling för säsongen.. blev plac i båda klasserna, i 1m00 med 4 fel, helt sjukt egentligen.. prövade iaf att rida på hackamore gick inge vidare kunde inte svänga och inte stanna så jag vågade inte rida nå fort:P ha men till 1m10 så fick sin vanliga betsling så det fungerade utmärkt, sköönt att hon fick avsluta med en bra tävling.. därför jag åkte dit liksom..

skulle iaf upp5.15 imorse vaknade av att erica ringde och väckte mig 5.50 hon sov nere och jag uppe, haha rätt komiskt jag sa igår att jag alltid vaknar tjo tjena inte imrose, så hon trodde jag redan gått ut i stallet men de va becksvart när hon kom ut.. så då ringde hon och frågade vart jag va..:P haha kom iaf iväg sen och fram i tid...

sen när vi ksulle hem började en lampa lysa:P haha ingen av oss visste vad det va, tydligen slut på kylarvätska.. lite rädda blev vi eftersom vi inte visste vad som kunde hända, men hem kom in..

sen har min hund varit på upptäcksfärd under huset:/ livrädd att han inte skulle komma ut, gjorde han knappt heller fick dra ut han..

Live your life

Reason To Cry

sitter här, med hundvalpens gnäll i ena örat, känns taskig och inte ta upp han men han somnar snart..

Idag har det väl inte hänt något speciellt fått bytt till vinterdäck på bilen eftersom vi ska till Heby och tävla imorn, skulle ha haft med nathalie på hennes första tävling men kollade vaccinationerna (stavas?) idag och såg att hon skulle vara vaccinerad tills imorn, så måste fixa det imorn när jag kommer hem. så Kassen får följa med istället och bara gå 1m00 och 1m10 som avslutning på tävlings säsongen tror de kan vara bra att hon får tycka det känns lätt nu..

Träning för Pether Markne i onsdag fortsatte jobbet som vi avslutade sist, rida med tagen bakdel framför, över och efter hindrena, grymt svårt när hästen blir stressad av både hinder och andra hästar.. haha men han tyckte iaf att hon gjort framsteg så de var ju bra..
ska även pröva rida kassen på hackamore imorn, kan bli väldigt spännade gjorde det idag hemma, men som sagt hon blir ju helt annorlunda ute..

annars händer väl inte så mycket just nu, håller på med mitt körkort.. haha utvecklingen går väl framåt:P

nästa helg hoppas jag iaf på utgång på fredag var ett tag sen nu, men det värsta är att jag slutar jobba typ halv 10 ingen höjdare sen är det globen på lördag:/ vill inte må piss direkt..

nu måste jag sova ska upp 05.15 imorn:) wiiie ( nu sover valpen också:P)


Live your life

tröööött

jobbar igen:P men idag är jag verkligen sjukt trött, blää.. gick upp 05.15 imorse skulle till hamre och tävla så va tvungen att fixa dom andra hästarna innan pga att jag började jobba kl14.00...

sjukt trött pga att min kära pojkvän kommer hem typ halv 3 och från halv tre till halv 4 ringer de i hans mobi konstant! fy fan säger jag bara,, var inte alltför glad när de ringde dom sista gångerna..

tävlingen då gick inge bra alls:/ eller hon hoppade fint men var väldigt stressad och på idag och då blir hon så trippig och går mer uppåt än framåt så fick tre ner dock river hon endast fram aldrig bak.. finns inte i hennes värld att riva med bak.. sen gjorde jag en halt pga hennes springande spelade ju ingen roll om jag hade 12 eller 16 fel liksom... så avslutade vi säsongen, haha men va fan är bara glömma och gå vidare kan inte göra något åt saken ändå nu..

så får vi se hur Natta beter sig i sin tävlingsdebut nästa helg, har iaf hört att de ska vara typ 10-15 minusgrader ute.. alltid svinkallt när man är  Heby, ussscha

nu längtar jag bara till min säng och få sova är dock är de ca 2,5h kvar.. yiiiiiiipe


so long

Övningskörning

haha jag ska ut med bilskolan om typ 1timme.. haha vet hur de kommer gå kommer inte komma framåt ens en gång:P känns stabilt..

träning i Tisdags med Kassen hon skötte sig riktigt bra, har kommit på att jag ska träna henne med lindor bak de gör att hon inte överhoppar sig lika mycket iaf.. hon åker till hamre ihelgen och hoppar 1m25 :)

Träning igår med natta, hon överraskande mig faktisk på ett positivt sätt, hade bara hoppat henne hemma en gång och bara några få språng men igår på träning hoppade hon faktiskt fint, lite tittig och så där men.. så hon ska få åka till heby och tävla 1m00 1m10 den 23 nov, ska bli spännande..

nej nu ska jag ut och byta hagar till hästarna..

see you

Thats hot

jobbar igen, känns som man inte gör annat än jobbar.. men cheferna kom hem imorse så är iaf ledig ons-fre sen jobb ihelgen igen..

träning ikväll och imorn kväll, spännande ska träna den nya imorn ska bli intressant och se hur hon sköter sig, sen ska hon få åka till heby och hoppa 1m00 1m10.. Debbie och Kassen går 1m25 på Hamre ihelgen..


Jg har körlektion på torsdag hha så bäst att folket håller sig inne..:P

hundvalpen bara växer och växer, haha han börjar bli så stor nu:)


ne nu ska jag fortsätta jobba:)

have a nice day

Hard work work

sitter på jobbet nu igen:P idag har jag ridit tre hästar gick faktiskt bra, kassen fick träna väldigt mycket sidvärtes eftersom vi gjorde det på peter träning i onsdag och det gick inge vidare, hon är en väldig fuskis, men nu blir det hård jobb på den saken.. Debbie fick ta det lite lugnare idag skulle ha varit till Strömsholm och tävlat men hon kändes inte helt 100 på träning i tisdags så då tyckte jag det bara va dumt att åka dit, hon får åka till hamre nästa helg och gå 1m25 istället.. Natta gick väl också bra förutom att hon har världens björnpäls så blir typ svettig av att trava men hon ska klippas snart iaf..:)
sen ikväll är det jobb till 21.15 sen hem till alle träffa Fanny ett tag och ta hand om vovvsingen, imorn blir det jobb 07.45-14.00 sen hem och rida:)




Alltså det finns folk som inte förstår sitt bästa, varför gör dom som dom gör, varför väljer dom att göra dom valen det är ju dumt!


Take Care

jobbar..

sitter på jobbet nu, rätt lungt för tillfället:) idag har man blivit hundägare till en 8veckor gammal jack russel/tibetansk spaniel, skit söt ska hämta den imorgon:)

sen har det även kommit hem en häst till, ett sto 10år e. landlord - karlsdal som jag ska ha hemma på försäljning.

sen jobbar jag hela nästa vecka för bossarna är på semster, inge avundsjuk alls nej..:P

imorn ska jag åka och köpa hund grejer:) hihi och rida mina två hästar sen ut till berg och rida natta:)

igår kväll blev att spendera tillsammans med Sandra alle co.. va först hemma hos jeppe sen hem till alle ett tag sen vidare till tobbe, trevligt vare men fan va trött jag var på slutet.. sandra sov hemma hos oss och jag tror alla tre somna lika fort som vi la oss ner:D


ciao

Hallowen

just nu jobbar jag, jätte kul.. har varit massa krångel, bränt bullar osv.. haha så kan det vara..
ikväll blir det umgås med sandra och fanny och killarna tror jag.. fast först ska jag hem och rida och fixa.. sen imorn bitti åker mamma och jag till skövde 6.00, gud vad pigg jag kommer vara:P tur att jag får sova i bilen:D sen börjar jag jobba kl 14.00 till 20.00 wiiie.. inge trött kommer jag vara..

ne nu ska jag göra lite nytta ist..

ciiiao

RSS 2.0