All alone

sitter hemma hos Niklas nu, efter en lång helg... dock varit helt okej inte så bra resultat ässigt men ändåbra rundor, Natta fick gå in i 130 idag och de ville sig inte alls.. menmen så är det, dock så tar Kassi hem priset för helgen! Nolla och plac i 140.. hennes andra start  140.. så himla fin va hon!
morgonen började inte så bra, jag fick åka själv till tävlingsplatsen och rodda runt de där tur att man hade melle och sofia! tack tjejor, sen dyker mamma upp och allt gick som på räls.. har varit en lång dag! Stockholm vet nog inte vad tempo är för något iaf har dom bevisat om och om igen ihelgen..
Nästa tävling blir Ljungby om 2 veckor..

har världens blodblåsa på insidan av läppen, Pain(!) plus ont i fötterna av allt gående och i benhinnorna pga dåliga skor så får väl skylla mig själv:P

Undrar när Niklas kommer hem inte pratat med han sen i fredags.. :P nån gång lär han ju dyka upp iaf..

Byye!

Kunde inte vara bättre..


Bad ass

Vilken helg det har varit hittills, Natta gick vid 11 igår hon va hur fin som helst men ramla av på sista hindret, haha (Y) bra däär.. och Kassen va också fin rev sista i omhoppningen i 130, hon gick runt kvart över 8 på kvällen!! alla i 130 fick inte ens rida pga att de blev fö mörkt, förstår inte varför förstår att dom måst bryta pga säkerhetskäl men om man vet att man har mycket starter lägger man inte på ett kol då så man hinner med alla, istället för att varje ekipage ska få ½minut inne på banan så kan man ge startsignal på en gång.. de borde dom ju veta vid det här laget..
Ingen har koll på något, man får flytta starter hit och dit ka vara 5 st som har samma startnr, tar en paus heltplötsligt för att sladda banan.. det fungerar liksom inte, så hör jag Peder fredricsson säga idag; jag har inte märkt av det här kaoset som alla pratar om.. nej va konstigt.. skulle han säga att han ville starta nu skulle han få det..
Framhoppningarna är djupa.. Nog om negativa saker! hjälper i vilket fall inte man blir bara på dåligt humör!

imorn går Natta 110 på morgonen (hoppas jag) sen går Kassi 140 memorial klassen senare mot eftermiddagen, sen får jag åka hem! yeey.. tror inte de blir Stockholm något mer år iaf om dom inte styr upp allting, känns som dom tagit sig vatten över huvudet!

och imorn kommer Niklas hem också, om han överlever natten och morgondagen..
Dom hade tydligen varit duktiga igår(tror de va igår) vann med 6-3(?) mot ett elitserielag i danmark, så duktiga! hah har säkert tvärfel nu men tror de va så låg nämligen och sov när han ringde, för hade världens huvudvärk och illamående.. men men idag mår jag bra och nu ska jag mammi ut och äta något gott :)

Byye!


Saknar Niklas! hihi

Finally

nu ligger jag och sara på hotell rummet, efter en färd på ca 6 timmar :P haha
åkte hemifrån kl 18, åke tvärfel i Stockholm, haha fy fan sen fråga vi nå folk men dom kunde inte hjälpa oss inte heller folket i sekretariatet eller en från tävlingsledning, bra däär (Y)
till slut kommer vi iaf fram får stå i kö för att få lasta ut hästarna, känns mindre bra och lasta ut dom mitt i stan, men men de gick bra iaf.. packa upp alla saker och fixa lite, gick en sväng runt området så man har lite hum imorn om vart allt ligger.. när vi gått tunr området minst 20 min och påbäg ner mot ilen kommer jag på att jag glömt bil nyckeln i sadelskåpet så var bara att knalla tillbaka.. tillslut kommer vi iaf fram till hotellet och härär vi nu.. trött är Sara och jag längtar till frukosten:P

Niklas ringde också, pruttfull som få.. haha me kul verkar dom iaf tills han tappa bort mobilen.. klantarsel ;) men så länge han håller koll på sin plånbok med mitt kort är jag glad.. :D

få se hur det går imorn nu, ska nog sova nu så vi orkar upp kl 6 imornbitti :D


Byye!!

Addicted

Just nu väntar jag på att maten ska bli klar! blir potatis och fisk i foliepaket, mumma.. smart kommer jag bli också :P

Niklas åkte ju som sagt inatt, han ringer mig vid 8; Gabbi en bra nyhet, jag har ditt bankomat kort i min plånbok.. kom en del svordomar ur min mun då.. La ner de där igår för jag inte orkade släpa hela plånboken så tänkte får inte glömma ta de, och va fan gör jag! aja nu löser de sig ändå men jvligt irriterande..
så mitt kort är på utflykt till Danmark istället för att vara med mig i stockholm.. :P

idag förutom att äta snart, så ska jag rida, packa mina saker, lämna hunden till sura, åka upp till N och hämta lite saker som jag glömt och hoppas på att han har någon skiva så jag kan få en ny till min bil :P sen hem och packa in allt i bilen och sen bege sig mot Estocolmo:D Kommer nog bli en grym helg!!

Känns som jag har allt underkontroll förutom vägen dit:P vet att vi åker förbi Hummelsta så blir nog ett snabbt stopp där för att inhandla lite godis:D Sara misstycker nog inte..

nej, ska äta nu sen sätta fart ordentligt en del soms ka ordnas med ändå!
Håll tummarna!

HejHej


I can do this

  

Worthless

fått en del gort idag med..känner mig duktig dom sista sagran haha :P
fick allt packat inför imorn, hästarna ridna, bilen tvättad in&ut vändigt så fin bev den, milton tyckte dock inte de a lika kul n'är vi satt i biltvätten, haha'
även varit och köpt ett bett åt Kassi och fixat det sista med hästvakten.. :)

sitter hemma hos N nu han packar inför danmarks resan dom åker halv 3 inatt och kommer hem söndag.. tur att jag med ska bort så man får något annat att tänka på.. åker till Stockholm imorn ikväll, så jag slipper värsta rushen lite nojig inför de där men de ska nog gå bra.. haha har ju Sara med mig så vi löser nog de där alldeles utmärkt! :)

är ju borta helgen som sag så blir nog inge bloggande, kankse hinner med något imorn innan jag åker..

Fan!! kom just på att jag glöm packa mina egna saker, aja hinner nog imorn hoppas på at allt är rent bara:P

ska mysa lite nu..

Byyeej

Kommer sakna dig i helgen mer än du tror, du är mitt hjärta!

Bring it on

Fått en del gjort idag, städat mitt rum som va fullt med kläder överallt.. tränat och Kassi skötte sig utmärkt(Y) hämtat hö och ridit dom andra två djuren, beställt besiktningsid till bilen och tvättat schabrak..
imorn blir det att städa bilen in och ut vändigt, börja packa saker inför helgen rida och hem till erica och städa:P

Jag och Nicks åkte till sura och käka hos farmor & farfar, supergott.. :)

skulle precis beställa ett par skor från nellys som jag såg ihelgen, så fanns dom inte kvar.. :( men va väl inte meningen att jag skulle ha dom..

sa krypa ner i sängen nu, där N edan somnat.. haha väntar på att Paradise ska börja. :)

BööJJ!

Delight and angers

då va äntligen jobb veckan slut, jobbat 9 dagar isträck nu men är iaf ledig ett tag fram över ska bli sååå skönt :)
helgens bravader då, jo blev ju sjökrogen i fredags med erica..trevligt.. igår va tanken att det skulle bli sjöis med sandra och erica men så upptäckte vi att det inte gick någon buss och fixade ingen skjuts heller så blev kavr i hallsta hos erica ett atg sen kom det där rosa pantern suget så åkte till en trappa köpte en panter iväntan på att mimmis skulle öppna sen keeeka vi sen hem och sov (Y) reeekmacka is the shiet på fyllan..

fick världens stöt idag, fan trodde tänderna skulle ramla ut.. jag som mobbade kassi när hon fick en stöt tidigare,, tjii där fick jag..

Kikat lite inför helgen och det är ca 1000 pers (+hästar typ 50milljoner st) som ska dit och rida.. kul med mycket folk,, plus att det är tjejmilen på söndag med typ 40.000 springare och att anläggning ligger mitt på Östermalm, kommer bli bra det där.. är iaf ryttarfest på café opera på lördag! (Y) me liike.. men det blir lungt där..

Kassen går 130 fredag, 135 lördag och 140 på söndag.. medans Natti går 110 fredag, 120 lördag och 125 söndag och om hon skötit sig bra under helgen får hon gå 130 på söndagen ist.. så får se vad hon vill ;)

Just ja, En viss Niklas Lind har lovat att rida imorgon också! jag glömmer inte! :P

bilder från helgen orkar jag inte lägga upp nu, för trött så får bli imorn eller någon dag.. dom finns på fejjan annars för intresserade..

Jo jävlar kom på att det är fan lön på tisdag! weeeehooo :D
och imorn ska jag käka kina vart sugen på det i 2 dagar men liksom inte funnits tillfälle så imorn blir av, mumma kardemumma.. sen ska jag åka till farmor och äta någon dag också, får se när jag ska klämma in det ;)

nej, nu ska gå och gosa ner mig i sängen och hoppas på att jag inte blir för rastlös ;) hehe

BööJJ!

Kommer bli en tung helg vill jag lova..

Never open the door

jaha, då var det jobb men till 20.00 idag..skönt 1 timme kan göra så himla mycket.. :)
blev utgång med Erica igår på sjökrogen, väldig trevlig kväll måste jag säga! dock gillades inte vädret spöregn, nej usch och fyy..
hoppas på bättre ikväll! :) för ikväll äre jag och sändy som gör västerås gator osäkra, eller rättare sagt sjökrogen osäkert..

red innan jobbet natis och domino, som för övrigt va lugn idag! (Y) och kassen fick bli longerad.. duktiga pållar..
 
haha jag och erica gjorde världens  "bästa" video igår efter det att vi kommit hem, kommer nog upp imorn eller nån gång.. haha fast den är rätt tråkig ändå men då tyckte vi att det va kul iaf, tur det!

inatt alltså jag nös minst 14 ggr, ha men det roliga va att jag kanske nös 2 ggr sen somna jag sen nös osv. haha jag kom knappt ihåg de förns Niklas sa det.. han va inge vidare glad direkt.. :P nej va jag/är snorig som ett as, värsta jag vet och jag kan inte ta nässpray heller.. så får gå runt och snörvla..

Jämt när jag har varit på toan är på jobbet så skjuter jag aldrig upp dörren ordentligt när jag ska gå ut, så slår jämt i armen i dörrhandet som det inte finns nån mjuk plupp på så river mig jämt, och gjorde det nyss igen och såg att jag hade två riv märken strax ovanför, snyggt.. putta upp dörren nästa gång va fan!

outfiten för ikväll tror jag är bestämd, tror det bli en svart klänning med silver plajetter på (lät som hela klänningen va täckt så är dock inte fallet, aja skitsamma.. kankse får se den på någon bild sen..)
igår blev det leggings och linne, bra skönt men kankse därför jag e lite snuvig idag och antar att det inte blir bättre imorn, det värsta är att jag fryser aldrig när jag har alkohol i kroppen och de är dumt för då blir jag ju snorig, ska kankse tänka ett steg längre ikväll.. hur bra nu de kommer gå vet ju alla :D haha

Känns som det blev mycket svammel och osammanhängande men men det får ni stå ut med.. nu ska jag jobba..

BööJJ!

You are my world, You take my breath away..

Ready for a girls night out

sitter hemma hos erica på lite förkrök, blev oväntad utgång iaf.. ;) otippat..:D kul ska de bli iaf..

jobbet gick bra efter jobbet åkte jag ut till Debbie och gav henne mat sen hem och red.. min snälla mamma hade mockat och longerade Natti åt mig.. så behövde bara rida Kassi och Domino.. dom skötte sig bra, fast domino va halv galen.. tyckte de va kul och komma igång igen...

imorn blir det eftermiddags jobb och därefter krogen :D men sändy och christian i think..

har så dåligt samvete, glömde mammas födelsedag idag.. fan, pinsamt! ska ge henne en super fördelsdags present efter tisdag när jag fått lön.. :)

ska va lite social nu..

BööJ!

Me like you very much, and you make me soooo happy darl!

Pointless

jaha, då var det jobbet igen då.. :P
 gick faktiskt bra att gå upp imorse vakna 5 min innan klockan ringde till och med.. ;) fast gick inte upp förns kl 5 för de va så satans kallt, så sängen lockade mera men släpade mig upp, gick en sväng med hunden och satte mig och åkte mot sura.. morgonen har varit lung bakat lite och så, fick även smörgasbeställningen för ett tag sen, Sandra hade beställt 55 mackor, trångt är de i kylen.. vi brukar vanligtvis beställa runt 25 st.. :P aja de finns iaf mackor hela helgen nu!
nu väntar jag på tidningarna så man har något att läsa, har redan läst allt annat som finns.. sen kommer väl DHL också antar jag.. alltid krångel med det där så hoppas det går bra idag! (Y)

slutar iaf kl14 då blir det ut med hunden sen hem och rida dom 3 djuren, sen blir det väl till att fixa sig inför kvällen och invänta Sandra som slutar 21.. hon kommer förbi och hämtar mig sen bär det va mot Christian för förfest, som det ser ut nu men hinner nog ändra sig under dagen.. ;)
va det blir ikväll vet jag inte riktigt ännu, det visar sig..

imorn är det jobb igen, vet ej om det blir förmiddag eller eftermiddag än.. hoppas på en eftermiddag.. :P haha så jvla slö..
och imorn kväll tror jag det blir utgång.. :)

Blir Stockholm nästa helg med Nati och Kassi, vet dock ej ännu hur jag ska lösa fredagen för mamma ska ha möte i Stockholm och känns inte som jag kommer klara mig själv, så får se hur det går.. alla är ju upptagna ju.. :(
men ska bli kul att komma ut igen, va ett tag sen nu.. kom på för någon dag sen att Kassi inte tävlat sen Norrköping i Maj.. haha har helt enkelt inte blivit av eller passat ihop med jobbet.. men nu jvla sätter det igång på riktigt.. :) ska bli skönt att få lite struktur på det hela! ;)

nej, nu ska jag nog städa lite tror jag..

BÖÖj!

Vet inte hur jag ska säga, allt känna så himla bra nu! Bättre än på länge.. yeey..

Some say love

sitter på jobbet återigen! har varit fullt upp idag faktiskt, än så länge nu är det ganska lungt ett tag.. skönt.. fast de får tiden att gå när de är mycket folk..
slutar kl 21 blir det ut till debbie sen hem till mamma en snabbis sen vidare hem och sova för ska upp 04.45 imorn, känns inte som jag kommer lyckas men jag måste!!
alltså de är fan jobbigt att jobba varje dag har jobbat 6 dagar i rad nu och har 3 dagar kvar, när man inte är van så tar det på krafterna..
slutar iaf kl14 imorn, blir det att åka hem och rida och greja lite.. för sen tror jag det blir party imorn kväll, vart är ännu oklart..! det visar sig..

Läste en bilaga till aftonbladet eller om det var Expressen, a skit samma.. ska iaf börja ut och gå fanns shema och grejer, ska ge det en chans och se vad det blir för skillnader.. det är dock på 8 veckor och jag har så dåligt tålamod vill att allt ska ske på en gång.. men ska iaf börja på måndag.. :) hm, pepptalk please.. ;)

nu kommer de folk igen..

BYYE!!

its real love!!

Everytime you look at me

sitter hemma nu, på tv är det Det sora grå handlar om andar och shiiet.. älskar sånt så himla spännande! :P
snart kommer älskling hem och då vankas det skräckfilm, uuäh..Ser inte fram emot det direkt, kommer kissa på mig lr nåt..

Alltså det var en kund på jobbet idag, som bara ar priset! HA glömde bensin slangen i bilen när han tankat och kör iväg.. och jag som sitter där inne i godan ro hör bara en smäll, kollar ut genom fönstret och ser att hela glas rutan till kortautomaten är sönder, går ut och jag lovar det var verkligen glas över hela preem typ, låg glas borta vid kärrorna till och med.. så var bara att börja sopa upp allt glas och sätta upp lappar skit om att den va trasig.. klantarsel! (Y)
och så typiskt att det ska hända när cheferna är på semster och såklart när jag jobbar.. :( aja glad att det inte började spruta bensin iaf.. :) Positiva tankar..

ska kolla på tv nu :)

ciiao

Vissa saker som verkar självklara för en,uppskattas oerhört av en annan..

You take my breath away

sitter på jobbet återigen slutar 21 idag, då blir hem till mammi en snabbis och ge hästarna kvällsmat sen vidare hem och kika på film, The Strangers (såg trailern, kommer skita på mig!) usch, hatar gentligen skräck filmer men ändå en kick av något slag.. kommer garanterat inte kunna vara själv hemma i huset dom kommande veckorna..haha blir helt nojig..:P

Det har varit action i sura och hallsta idag, nån som snodde bensin på OK och körde vidare mot hallsta kommer garanterat stå om det i Vlt imorgon..

Hästarna blev skodda på morgonen idag också, så fina dom blev! :) Fortfarande helt fascinerad över Natis träning igår.. king..

Alltså igår det finns ett tv-spel som heter UFC, som Niklas är helt betagen av.. haha enda han hade i huvet igår va de där tvspelet och skulle göra som dom osv och vem va det som råkade ut för allting då, jo jag så klart.. nisse pisse.. ;)
plus att han skulle kolla på de på tv, och de var nog det tråkigaste jag sett, men lyckas man få en blåsa i handen av att spela så är man nog ganska inne i det. ;) haha

nej, ska fika lite nu!

Adios!!

Dreamteam, Ultrateam<3

Like a miracle

Sitter hemma just nu, nyss käkat lite..
träning för Stina idag med Nati och hon överraskade mighelt (!!) hoppade en bana på 140 todde inte hon kunde hoppa så högt men de jävlar gjorde hon och med marginal också.. kankse finns en stjärna i den där hästen tog bara ett tag att få fram henne:) Me like<3

jobbet går bra, lite små segt bara, men de får fungera.. blir eftermiddags jobb imorgon och på torsdag sen på fredag blir de förmiddag, helgen har vi inte riktigt bestämt ännu, får se.. :)

ska kika på paradise ikväll, missat flera avsnitt.. sen upp 7 imogronbitti och hem till mamma och fixa hästarna sen kommer Emma och skor.. :)


yaya, byye!

Im the happiest girl in the world

Love is love

sitter på jobbet nu, precis öppnat rätt lungt hittills men de kommer väl..

blev inte mycket sömn inatt ca 3 timmar, kommer inte vara allt för pigg när denna arbetsdag når sitt slut..
efter jobbet blir det hem och rida och fixa städa mitt rum kankse också.. om jag känner för det, och kankse upp till Erica och städa.. :) hehe

nej, ska vara social med stammisarna nu!

Ha en bra dag folket!  BYYE

Från och med nu 18 Augusti 06.15 ska jag börja tänka i nya banor.. Det jag håller på med nu fungerar inte..
Jag vet vad jag vill och jag vet vad du vill.. Det kan inte bli bättre!
You make me happy darling!

The person who knows you the most can hurt you the most

Sitter på jobbet började 14 och känner redan att jag vill åka hem.. Stänger 21 idag så är väl hemma runt 22 kanske, bara kasta sig i sängen och sova för har öppning imorn alltså kl06.00(!!) vilket betyder att jag måste gå upp 04.45.. alltså såna här tider finns inte i mitt liv.. blää.. men ska väl vara positiv iaf och man får ju faktiskt pengar för det..

Händer inte så mycket spec just nu, jobbar hela veckan + helgen efter eller före jobb är det hästarna som gäller så hinns inte med så mycket annat..

Hästarna går bra nu iaf, dom har fått konditions tränat ute på fältet och de behövde dom kan jag säga.. Nästa tävling blir Stockholm Horse Game och efter det blir Ljungby som det ser ut nu.. :)
Domino ska få börja travas, kommer vara mer vild än tam kan säga, såg bara hur han höll på när han blev släppt i stor hage, haha kan bli en upplevelse.. ;)

ska nog städa lite nu..

Byye!

Varför kan jag inte låta mig själv njuta av livet, borde vara världens lyckligaste just nu.
Lycklig är jag men vågar inte tro att det är sant. Det är för bra för att vara sant och hända i mitt liv.
Då håller jag hellre tillbaka så blir inte fallet lika hårt, för jag vet att det kommer att komma det är bara fråga om tid.
Men ska försöka leva ut nu om så inte för min egen skull så för personen/personerna i min omgivning..

Dont trust

kärlek.
varför vill man ha något så mycket för egentligen
de kanske är de mest underbara som finns men ändå är det så svårt
varför vill man göra livet svårt för sig
egentligen
hur vet man att den andra känner lika
ingen kan ju bevisa eller göra så man ser det
man måste helt enkelt lita på den personen
kan man lita på någon helt och fullt 100 %
man måste våga chansa
men är chansningen värd det
är det värt att kanske må ännu sämre
är det inte lättare att vara själv då
då finns det ingen annan som kan göra att man mår dåligt bara en själv
och det finns ingen som kan göra att man mår bättre heller
är det inte lättare att vara två
ha någon att dela problem och lycka med
eller ska man stå själv
om man känner starkare än den andra personen
är inte det mer frustrerande
är det inte lättare att hålla det inom sig istället då
än att inte få samma svar tillbaka
det tar hådare att öppna sig och inte få samma respons tillbaka
än att vara tyst och hålla det inom sig
en eller två?


Baby we can do it

Sitter på jobbet, har jobbat fm. hela helgen duktiga jag brukar vara Sandra som är den morgon pigga annars..
och blir jobb hela veckan som kommer plus nästa helg.. cheferna är på semester rättare sagt på kreta, fick en fin lapp av dom igår när jag kom till jobbet.. Ta hand om "eran" mack nu tjejer så ska vi ta hand om oss på Kreta, inge avundsjuk man blev.. förstå ligga på stranden och steka med en paraply drink i handen, skulle de kunna bli bättre?

Jobbade som sagt till kl 14.00 sen va det bara stressa vidare, först ut till Debie ge henne mat sen vidare upp till Niklas och hämta lite saker sen hem och rida två hästar, men som tur va hade mamma mockat och fixat allt annat så va bara att hoppa upp på hästarna och rida va väl klar i stallet typ kvart över 4.. Anlände hemma hos Linnea kl 17.10 snabba bud där.. haha jag som stressat så mycket sen när jag kommer dit så va jag först.. aja bättre de än sist..

Blev käk och massa ölspel.. väldigt trevlig kväll till regnet kom men de gjorde inte oss något för vi hade ju party tält:D weeey
Tack boys and girls!
Märktes när alkoholen börjar ta på människor .. dom försvinner och blir allt djupare..
blev iaf tidig hemgång för min del va väl hemma runt halv 1.. skönt för en gångs skull att inte komma hem typ halv 4..
fick skjuts till kolbäck byta bil sen vidare mot Hallsta.. blev avsläppta vid Ok och tänkte att vi skulle käka på mimmis kommer vi dit ser att dom inte öppnar förns kl 1 och inte fan orkade vi står där och vänta 1 timme i regnet så vi började traska hemåt..
Fick sån jvla magkatarr igår kväll, de va hemskt.. usch men alvedon och sömn gjorde susen.. :)
Hade även nattgäst hos oss inatt igen.. haha

Niklas tyckte vi skulle ta taxi från samhället och hem, sen när vi gått kankse 20 m till då va de inte värt de längre.. haha som att de va jobbigt att gå dom där extra metrarna då.. :P slöa jvel..

Bara 4 timmar kvar tills jag slutar....

Bilder kommer senare idag när jag kommer hem.. ska väl låtsas göra lite nytta nu då..

Byye!


Jag kan inte beskriva med ord

im in love

Du betyder mer än vd du tror..Just nu finns ingen annan än du i mitt liv.. Du är min bästa!

If tomorrow never comes

sitter hemma hos Niklas och kikar på idol 2007 med ett par groggar till :) mys pys..

Hästarna idag gick bra, va ute och kantrade dom ( konditionsträna) fick gå 5 varv runt gärdet bra trötta va dom.. Kassi har iaf visat att hon kan bocka..;) haha
imorn blire jobba förmiddag för att sen hem och rida sen vdare till Linnea för kräftskiva, kan inte bli annat än mysigt! :D

BYYE!

Me like you<3 you are the best!

I belive in us

sitter här, piss väder ute, blää på regn.. skulle bli fint imorn iaf tyckte jag att jag hörde..:)

gårdagen va väldigt trevlig förfest hos erica med ölspel, och snacks och massa snack! åkte vidare mot stan och sjökrogen där de inte va en kotte så åkte vidare till något annat ställe, med linnea, jossan och malin kan de ha hetat frans?! :P haha ingen aning, blev iaf tidig hemgång runt halv 1 tror jag.. aja få väl ta igen krogen rundan någon annan gång..

idag har jag äntligen fått mitt älskade hår fixat, så imla skönt och se sig i spegeln utan att man ser en fet utväxt.. sen efter de kom Niklas in till stan och vi käka på Gränden fläskifile, strips och bea.. mumma!
blev lite shopping också, kofta, stor T-shirt, skärp, linne & mascara välbehövliga saker :)

Fick jvla P-böter på 400 kr också, fan! aja va ska jag göra åt saken nu bara betala och se glad ut! Happy face:D

nej, nu ska ordna lite saker ska ut till debbie sen upp till Niklas och hämta saker sen vidare och lämna dom hos sara, sen ska jag hem och fodra sen upp till Niklas soova..

BYYE!

Det kommer lösa síg till det bästa, det vet jag

Sense the fire

sitter och väntar på att Sara ska bli klar med plattången, håller på opch fixar oss inför kvällen.. och Niklas står duktigt och diskar i köket! (Y)

blev en snabb vända in till stan också hitta en klänning som blir till att ha ikväll.. såg även att jag fått mina skattepengar:) weeey

nej nu är hon klar måste fixa mig sen blir det hem till Erica sen vidare till sjökrogen!!

have a great night!


you and me..


Not the same

hänt en del saker idag.. började dagen med stallet sen vidare mot akuten med Niklas fot men va inge farligt med den iaf trots smärtan som gör att han åller på att avlider ;) haha stackarn... sen blev de mekonomen och biltema, hmpf.. inte världens bästa tempo där inte..:P
sen hem fixa stallet sen upp till hum sen vidare hem tog en liten tupplur, sen blev de fixa sista i stallet sen en fika på Hummelsta med sandra, christian och niklas, nu hemma ska snart sova tänkte jag.. :)

imorn blir det stallet på morgonen sen stan med Sandra och hennes mamma :) myyys.. sen hem och rida och fixa sen bär det av mot linnea som fyller 20 imorn, Grattis!! sen blir det utgång på sjökrogen :) kommer garanterat bli trevligt precis om vanligt!!

nej, blir sängen nu!

BYYE

Inget utan dig

Know youre enemy

Jag är lycklig, men ändå på något sätt känner jag mig otillräcklig.

All over us

klar i stallet för ett tag sen.. skönt att det inte är super varmt ute idag..
skulle egentligen åkt och sola och bada på Sanda med sara idag, men blev lite ändrade planer pga vädret..:/ aja kommer fler dagar men måste verkligen sola för är hur blek som helst..

onsdag blire utgång med tjejorna Erica,Sandra,Anna,Sara,Linnea blir förkrök hos erica sen vidare till Sjöis.. :) sen på lördag blir det kräftskiva hos linnea, och kanske grillning hos sandra på fredag(?)

inatt alltså jag kunde verkligen inte somna, va trött ett tag runt 12 sen gick de över så somna halv 5 :P plöjde igenom hela s.5 av The Hills och confessions of a shopaholic sen somna jag som en stock.. blir definitivt tidigare idag dirr efter Paradise!

alltså, är de någon mer som börjat fundera över nyår? de är ju liksom nästa event som kommer.. vad ska man göra.. vill definitivt inte vara kvar här.. måste bort funderar över en utlands resa!... skulle vara grymt skönt.. bryta vardagens mönster lite och bara slappna av inte bry sig om något spec.. värt att fundera över!!

ska åka till min syster och fira hennes födlsedag!! Congratz sis..

BYYE

All i ever wanted

jobbet nu igen då, slutar 20 och då blire hem till Sara och fira hennes 20 års dag:) Grattis gumman<3

igår blev de ett par groggar hos erica, satt där och tog de lungt blev sen sugna på rosa pantern så gick till en trappa tog varsin rosa pantern sen åkte vi hem. :P

Hun har match, hoppas de går bra! nervös faktiskt:P haha varför vet jag inte men så äre..
Mamma är i Göteborg på Madonna, inte nå avundsjuk alls, nej.. måste va skit fränt!!

Läste tidningen igår om mordet på Therese 15år.. helt sjukt att de finns folk(barn) som klarar av att göra något sånt.. förstår inte vart samhället är på väg nånstans, barn som mördar barn pga en kyss....    ???

ska jobba vidare nu..
BYYesing

Jag är kääär!!

Something gotta change

jobbet nu då slutar 20 sen hem och rida två kusar sen blire umgås med Erica och sandra :) mys pys..

igår blev de hemma kväll med The Hills, sen hämta niklas sen vidare och hämta syster ryster..

alltid lika kul och jobba när de är uperväder ute! :/ speciellt om man vet att vissa andra är ute på sjön och roar sig.. hmm..
nej, ska fortsätta nu :)

BYYE!

Im lost without you

the moon is glowing

nu börjar abstinensen komma, plöjer The hills för att hålla mig sysselsatt:P väntar på att få hämta hun men verkar dröja ett bra tag till... aja blir nog bra..

haha måste bara säga att Sandra Andersson är en klass för sig!! tappar bort nycklarna till jobbet letar som en idiot ringer runt och sen hittar hon dom under sin mammas säng.. haha  va säger man älskling!?

blir jobb 14-20 imorn sen efter de är de party som gäller:) weeey

ska fortsätta plöja nu..

BYYEE

Come home to me.. I want you and i need you in my life..

Eyes of a angel

haha det är fredag och jag ska inte låta kroppen få en droppe alkohol i sig! (Y) känns bra för en gångs skull ska jag vara chaufför, men blir nog en engång företelse det kryper i kroppen redan nu för att jag inte har något att göra vad kommer de då göra när de börjar närma sig små timmarna och man tar en snabb titt in på Fbook och ser att alla är fulla och glada.. hm kommer bli en hård kväll;) haha
men imorn blire iaf lite smått och gott, me and erica and sändy maybe!?
även jobb ihelgen så de blir någorlunda lungt iaf :)

blev bad i tortuna gropen med niklas och macke, dock inge bad för mig idag vägra hoppa i :P haa dom andra va som små barn som aldrig sett vatten förr..;) och för att upplysa er som ska åka dit så är det exakt 1860 steg från "parkeingen" till badet.. har man tråkigt så har man liksom va dock inte jag som räkna, orkade inte ens börja.. så vem kan de ha vrit om inte Mr. Blind himself..
haha igår blev de bad i Sanda, dock inte så frivilligt jag och niklas "ramla" i, eller jag ramla iaf han vet jag inte hade nog något i kikaren :P
haha diskussionerna igår på sanda slår nog de mesta, diskutera homosexuella m.m. haha

nej, ska fixa det sista hos hästarna sen ska jag åka hem till niklas och slänga mig på soffan, äta nåt gott och hoppas att jag somnar så man inte sitter där en hel kväll och känner paniken sprida sig i kroppen..

BYYE!!

Here it comes

sitter hemma hos hun nu som nyss har haft träning och ser lite små trött ut ;)

blev som sagt grillparty igår inne i stan! mycket trevligt bjöds på mat och trevligt sällskap för att sen vidare mot sjökrogen..:)

idag va de träning för Pether, gick bra men va mycket lydnad och min häst tycker inte att hon ska göra sånt, hon ska bara hoppa högt enligt henne själv.. men grejen är även om hon inte är lydig på träning så blir hon en helt annan häst inne på banan och lyssnar till 100 %.. så de är väl postivit iaf.. pratade väldigt mycket om sitsen och själv kontrollen av oss ryttare.. som sagt vi i sverige är över lag väldigt dåliga på de om man jämför med andra länder som Usa, holland m.m... sen är de klart att inte alla är så man ska inte dra alla över samma kant men över lag som sagt.. pratade även om den nya sadeln Butet har kommit ut med bara ett säte inge stöd för ryttarens skänklar osv som ska jag göra att man lär sig var man själv har bäst inverkan på hästen och hitta sin egen balans istället för att förlita sig på dom sadlarna vi sitter i nu, så är lite sugen på att köpa en sån.. tror de hjälper en själv väldigt mycket..
de var vekligen sjukt varmt träningen började 11.30 mitt i värsta värmen, så efter de blev de Sanda med niklas och macke lite bad, hm kallt.. ja!! sen blev de tacos sen hem och rida resten:) lite skönare att rida 8 om man säger så..

fredag imorn, har faktiskt inga planer ännu, får se vad de blir.. vet iaf att de blir rida på morgonen sen blire bada:) vad kvällen erbjuder visar sig!

nej, ska mysa lite nu..   :)

BYYEE!!

Me like you<3

I was made for loving you

som sagt blev grillning igår iaf, chock! ;) haha nej men super mysigt och super gott! (Y)

Blir grillning och lite alkohol inne i stan ikväll med Sandra m.m. hoppas på en super trevlig kväll! :) sen vet jag inte om det bär av mot krogen eller om det blir till att stanna där, visar sig! :)

Är iaf klar i stallet för dagen så skönt, även hunnit med att städa lite där ute.. är så grymt mycket flugor nu så har torkat av alla burkar och grejer se om de hjälper..

nu ska jag föna håret och börja fundera på vad man ska sätta på sig, är ju så varmt ute men vet samtidigt att när kvällen kommer, kommer också dom förbannade myggen! men men får se vad de blir för outfit..

BYE!



I'm watching you...

Sunshine

färdig i stallet för dagen då! skönt, känner man inte stressen komma för att man inte är klar..
blev en tur till McD igår med hun och myran, haha sen har Milton sovit hos myran inatt.. skräll de där;) men tydligen gått bra iaf! :D så får väl aldrig tillbaka honom eller så är de tvärtom att han aldrig mer vill ha han..:P

ikväll blir de grillning iaf, (hoppas jag;) med sändy, christian och nils, mys pys!

Blev bjuden på grillfest på onsdag, hehe men får väl se hur de bli med den saken, skulle vara skönt träffa nytt folk, knyta lite nya kontakter och bara umgås med folk man inte vet något om och dom inte vet något om en själv, tycker iaf jag kan vara skönt ibland.. men som sagt får se..

Nu ska jag äta glass!

BYYE!

Jag har en egen vilja, och kan ta beslut själv.. Trust me

No matter what

Sitter hemma hos Nils nu och kikar på 2 ½ men med choklad bredvid mig medans han är på träning och svettas och gör lite nytta:P haha
har iaf fått god mat idag, mys pys och massa gott va det!

veckan som kommer då, är väl inget speciellt nu som de ser ut grillning imorn med sändy & myan, fast vi sagt i 2 dagar att vi ska göra något och de inte blivit som planerat så vi får väl se om morgondagen skiljer sig..;) onsdag? bra fråga brukar vara krogen men vet inte, inget planerat ännu.. torsdag är de träning för Pether igen, kan verkligen behövas!! :P helgen som kommer vet jag att det är jobb som gäller som de ser ut nu sen är de jobb hela vecka 34 06-14 eller 14-21 ve inte vad som är värst att jobba så jvla trött på mornarna och gå upp 4.45 känns inte som någon hit direkt, men jobba 14-21 känns som hela dagen blir förstörd för man e skit trött på morgonen sen ska man rida och greja sen åker man direkt till jobbet sen hem och sover igen, känns ovärt.. men men me and sändy lär ju dela lika på det där iaf eftersom de bara är vi två, ska bli spännande att se hur de går ;) skuller inte förvåna mig om de blir kaos och allt slutar fungera så vi får ha stängt hela veckan, hha nej de får vi verligen inte hoppas..

aja, ska nog ta mig en macka nu sen väntar jag på att hun kommer hem och sen blir de Paradise! :) Yeey..

Byye!

You're my world, You're the moon and stars bove. You're the reason i know love, You make me come alive...




It's only life

Skulle ju blivit bowling igår men de va stängt så blev en utflykt till Hummelsta för fika vid 23 sen vidare mot Ängsö, haha så kul där ute när alla blir rädda! ;) sen blev de hem och sova och vi bestämde att vi skulle bowla idag, men de är svårt när vissa människor är totalt värdelösa på att planera!! svårt då, får väl se vad som händer ska ut i stallet om ett tag sen blire käk fläskfilé pommes och bea, finns inge godare! yummie..:D
efter det är de träning för vissa medans en annan ska ligga på soffan och bli fet! (Y)
och just nu sitter jag och nisse och kastar bollen mellan mitt rum och datan till hunden, snacka om att vara lätt roade.. weey..
 Nu blire lite bilder från helgen! (Y) Enjoy..




Kärlek till er girls!<3


Careful what you wish for..

Walk away

nån dag sen jag blogga nu, men har varken haft tid eller ork så blir nu..:P

Blev Pitchers i fredags med sandra, erica, fia, nisse och myran.. väldigt trevlig kväll måste jag säga:) bilder kommer.. och igår blev de WQ med sandra co.. blev förfest hemma hos david i kbk sen vidare till wq väl där så är de vakter från stan som jobbar, hah typ putta in mig och sandra, lyx.. men de va FÖR mycket folk inte ens kul när de knappt går att röra sig nej usch..  stog vid baren typ 1 timme utan att komma fram, nej inget för mig sånt där.. Annars en väldigt trevlig kväll fast honey va tvungen att jobba.. :/ 
vaknade halv 8 imorse svin pigg inge bakis alls så skönt! åkte hem fixa lite grejer och nu har jag precis kommit hem från affärsmöte (vuxenpoäng till mig) :D ska ut i stallet och rida sen ikväll hörde jag något om bowling lr nåt sånt med nils,säändy och myrr.. kan inte bli bättre! :)

BYYE!


En del människor kan man skratta åt, och en del människor ska man skratta åt! Jobbigt att inte inse att man skämmer ut sig själv bara...

RSS 2.0