20 / 9

blev utgång igår på blue moon.. trevligt var det!
happ, veckan som gått har gått skit fort.. måndags var vi i brunmåla med en häst för att kolla upp den.. den var helt fräsch så det var skönt..
tisdag var det träning, gick super bra.. onsdag hjälpte jag jojjo på stora ekeby,
torsdag var jag med erica in till stan ett atg, och igår var det fest!
idag? vet jag inte vad som händer.. jo en sak har hänt en av hästarna hoppade över staketet som är typ 160cm högt, vi va tvugna att höja det gamla staketet för att hon inte skulle hoppa över men det hjälpte ju inte..
imorn ska jag ich hoppa en av hästrna på pay n jump i hallsta :)

nästa vecka blir det väl fullt upp igen antar,, tisdag - onsdag träning för lotta och peter.. mamma har kurs hela helgen så hon är borta från fredag - söndag så då har man stallet själv.. sen på söndag ska jag tävla..

Längesen jag skrev här nu

Har väl hunnit hänt en del saker.. Tävlande har gått framåt likaså på jobb fronten ska snart få börja jobba..

jag och fanny har även hittat en ny typ av killar, det finns killar som bara vill vara vänner fast man möter dom på krogen.. inge stötande eller nånting så himla skönt:)

nånting gammalt har blivit nytt och spännande, medans det nya har blivit till en ny underbar vänskap<3

Idag bär det iaf av till Linköping för att tävla med både cashmere och debbie. Jojjo ska också sällskapa med oss, ska passa på att hålsa på ellinor imorn kväll, när jag ändå är där.. inte träffat henne på hur länge som helst!
kommer iaf hem på lördag och då är det troligen party igen, gud vad jag älskar mitt liv just nu.. allting flyter på både på häst,kill och fest fronten.. så himla skönt att det inte finns några bekymmer just nu..


I love it

RSS 2.0