---

idag har jag varit väldigt duktig:) faktiskt cyklat 5 km på en cykel utan luft i däckena står mer still i nerförs backarna än rullar framåt.. haha jobbigt vare:P

sen har jag ridit och mockat ute i berg.. Imorgon åker Bianca och fölet ner till Hanne..

imorgon kommer även Alle hem, äntligen:D sen ihelgen är det jobb och hela nästa vecka med och helgen efter det.. mkt pengar blir det:)

det enda som är tråkigt just nu är att det knappt är några tävlingar jag rider Strömsholm och Hamre sen är det inge mer.. Fast iförsej skönt nu när det börjar bli kallt men ändå, jag och jojjo skulle åkt till danmark andra helgen i december och tävlat men det var fullt.. så blir något i sommar istället..

ne nu ska jag ut och kvällsfodra..

So long

höst dag

alltså finns det nå tråkigare en riktiga höst dagar, det är grått, regn och allmänt piss väder.. inte konstigt att vissa människor blir deprimerade..

idag är det iaf träning för lotta:) 

På fredag fyller min älskling år, och jag har inte en blekfet vad jag ska hitta på att köpa till han.. får inte lön förns på fredag heller så hoppas att jag hittar något annrs blir det jobbigt:P men de ska nog ordna sig hoppas jag, efter stan så blir det hem till alle och fika sen in på hockey och sen vidare till krogen:)

på fredag tror jag även att mamma kör ner bianca och fölet till hanne och tar med 3åringen upp :) ska bli jätte spännande:D


peace

Måndag igen då..

I fredags blev det utgång, mkt trevligt.. men trodde jag skulle dö när vi åkte hem.. åkte taxi och han kunde tamefan inte köra.. skit rädd va jag.. men det var en kul kväll, förutom att det var folk som började på burger corner så det flög mat över
hela stället:(


i lördags blev det upp på morgonen hade dock bara sovit två timmar men var ändå pigg, skit konstigt.. fixa hästarna sen jobba 14-20, sen hem och kolla på film.. igår blev det jobb 8-14 sen hem och rida och kika på världscup hoppningarna och äta mat med family.. 

idag vet jag inte.. rida iaf kankse hjälpa jojjo med hennes hästar får se..

jag har blivit så jvla tråkig, igår kväll somna jag innan kl 22.00, rolig flickvän man kan vara ibland..:P

jobbig dag..

Vill bara gå och sova och vakna upp imorgon och glömma den här dagen.. usch, hatar när man vaknar på morgonen och känner så..

börja iaf med att mamma ringde och väckte mig kl halv 8, skulle inte gått upp förns 10 egentligen.. så börjar hon skälla m.m. orkade inte ens lyssna.. sen fick jag skjuts ut till bianca släppte ut hästarna där och mockade.. sen hem och upptäcker att det är vatten läcka i taket på stallet:/ så de ska komma hit nå nissar och fixa det kl 10.00 skulle dom varit här fortfarande inte kommit.. sen när jag tar ut våra hästar är det ungefär 2dm vatten bakom stallet för att det har regnat så jävla mycket.. nu sitter jag här, ska snart ut i stallet och mocka och bära hö, sen rida och sen ikväll ska jag jobba.. vill bara gå och lägga mig i sängen och dra täcket över huvudet..

nu kom dom.. haha som tur är att dom bara kan prata engelska och lettiska(?) jag som är så förbannad bra på engelska..:P


igår kväll innan jag somna så kollade jag på slutet av kvällsöppet med ekdal, dom diskuterade hur man skulle få uttrycka sig i tv.. var tydligen nånting som katrin ? hade sagt i Tv400 när drt var eftersnack i Idol.. hon hade väl använt sig av är han inte lite bögig, eller nåt sånt.. sen stog hon och försvarde sig med att hon menade något positivt med det hon sa, Fine det kankse hon gjorde men i dagens samhälle vet man ju att ordet bög är ett laddat ord.. så förstår inte varför man behöver använda det i den benämningen, har man så dåligt ordförråd att man inte kan uttrycka sig på andra sätt?

jaja, blev ett långt inlägg idag.. nu ska jag sätta fart med dagens sysslor:D

underbar helg!

igår kom jag hem från tävlingar i Lidköping hela helgen, det har gått hur bra som helst:D

fredag så var kassen dubbel nolla i 120 och debbie hade ett ner i 130..
lördag så hade kassen ett ner i 120 om hoppning och debbie hade ett ner i omhoppningen i 140 så blev placerad där..
söndag så hade kassen ett ner i 125 väldigt irriterande eftersom jag hade varit 3a om jag inte rivit:( men men så är det hon blev placerad iaf.. och debbie var dubbel nolla i 135 och placerad!
så kan verkligen inte klaga på reslutaten..

Det var jag och fanny som åkte ner själva och det har verkligen varit underbart:) tack för all hjälp! <3

Något som jag kan bli irriterad på är bortskämda jävla snorungar! dom kan åka till en tävling med kankse 3 hästar sen har dom med sig 4 häst skötare, och bara står och kollar på när häst skötarna gör iordning hästarna sen hoppar dom upp och rider direkt när dom kommer ut från banan hoppar dom av och lämnar över hästen till en av skötarna.. okej att det kan vara så om man har typ 5-6 hästar med sig och inte har tid men har man 3 hästar med sig finns det ingen ursäkt. plus att dom är så jävla snobbiga när dom rider att det bara är dom som existerar på fram ridning+ fram hoppning det går inte att flytta sig från spåret när någon annan kommer eller att vänta med att ta ett språng så att någon annan som ska in på banan som nästa person kan få hoppa! men det finns folk till allting!

take care!

Lidköping hela helgen :)

nu är allt färdigt packat och klart :) imorn bitti åker jag och fanny till lidköping med två hästar..s ka faktiskt bli kul att komma ut:D

först imorn bitti ska vi släppa ut alla ston och föl ute i norrby och mocka sen hem och kasta in hästarna för att senare åka:)

ni får rapport senare om reslutat!

RSS 2.0