Want to fix it

försöker få iordning i lägenheten men är inte det lättaste för hyllorna har inte kommit upp än och vi har bara 3 st som vi kommer fylla på två röda.. så sitter och funderar lite på vad man kan hitta på.. förslag?
vi har så himla mycket små saker, typ hela lägenheten är full.. haha aja det ordnar sig väl.. :P

skulle varit och ridit Champ vid 10 imorse men karro skickade att hon va sjuk så åker dit imorgon istället.. måste gå in och kolla startlistor till Gävle också så jag kan planera lite..

dagens to do list:
Ta dom sista sakerna ur lägenheten
Städa ur den
Rida 3 st och fixa stallet
tvätta schabrak m.m.


Ciao

Du är bara sorglig

A new life

jaha, fick åka på natt jobb ändå i torsdags natt, men blev en kort en och va väl hemma runt 3 igen.. så ihelgen är flytten på börjad och inte riktigt avslutad än då men det ska ju vara klart på onsdag så blir ett sista ryck imorn..

i lördags blev det flytt sen åkte jag och hoppade Champ som troligtvis ska visas ihelgen på strömsholm.. hon va jätte duktig hoppad ca 2 ggr innan och hon bara gör det.. sån inställning vill man ha på alla hästar! dock va hon lite trött tror hon håller på och växer och bygger om kroppen så ska hoppa henne igen imorgon och se om det är bättre.. hon blev lite kantig i hoppen pga att hon inte hade den riktiga framåtbjudningen men får se imorgon som sagt.. sen på kvällen blev de kräftskiva åkte en snabbis till wq efter men va inte där länge utan åkte hem.. och gud va konstigt det va att åka hit inte hunnit vant sig riktigt..

3åring 2 och 1åring är också påväg upp snart, ska bli spännande!

idag fick jag åka på sprägning i Fagersta, glass jobb! haha fast första bilen skäller på mig för att dom inte förstod när dom fick åka.. (kärring!)

och ihelgen blir det tävling i Gävle med Kassen och med Champ i Strömsholm så blir pendla för mig del:) ska bli spännande iaf..

nej, en dusch nu och snart är nog älsk hemma också.. bjuder på lite bilder också..

       

       


It's make me smile

Love killer

tänkte precis börja packa i lägenheten eftersom vi ska vara ute den 1sep.. men ska åka på jobb i Sthlm istället.. och hjälpa några killar som är nya,inte lätt inte.. men dom är duktiga..
Jobbat natt dom senaste två dagarna det har gått bra faktiskt, va lite kaos igår bara när vi va mitt i/på södermalm men så fort rusningstrafiken försvann så va det lungt.. :)
va skapligt trött imorse när jag körde hem va hemma runt 8.. och idag? ja va har jag gjort sov till halv 2 typ sen ut till A-L med en bil och sen till körskolan för att prata funktionsbeskrivningar.. halv spännande..

ska väl ta och byta om och bege mig mot Stockholm för ännu en natt!

Ciao

im gonna

A fresh start

blev väldigt mycket under denna dag, helt plötsligt blev hela mitt liv upp och ner, eller så ska jag inte säga men allt blev väldigt mycket..

skulle ju jobbat imorse i Täby på vägen dit ringer Irene och sägeratt vi kan vända för at TA planen va inte godkänt.. så himla kul är det inte att gå upp 5 för att vara på väg till jobb sen få åka hem så va hemma igen vid 7.. Niklas va också hemma ungefär då där hade det blivit "missförstånd" så dom han skulle jobba för ville inte ha nå vakter idag.. ganska komiskt faktiskt.. så möttes hemma igen vid 7 imorse..
Men fick rätt mycket gjort, gick ner till hallstahem och skrev kontrakt på lägenheten så inflytt/utflytt ska senast 1 sep.. hm ungefär 1 vecka.. lite stressigt då vi båda jobbar hela veckan så blir att köra race i helgen kan man säga.. så har fixat med el och adressbyte och lite sånt idag, lite veliga hur/vad vi ska ta för tv och internet.. man vill ju ha mycket för lite.. :P

så ska iaf jobba natt imorn börja 18.00 så får vi väl se hur länge vi håller på..  så ska försöka börja packa imorn tänkte jag, inte ens hunnit packa upp allt än.. så lite mindre att packa ner.. höhö sen ska jag rida alla hästarna och fixa.. ska iaf vara uppe länge inatt så jag inte blir helt dö trött imorn tänkte jag fast är redan trött.. :( ska ut till A-L och byta en bil också.. himla underhållande! men ska kolla klart på fångarna på fortet först sen tillbaka till plikten.

Ciao

Samma visa

New horse home

haha såg en video just som Joanna lagt upp, jäkligt envis ponny men lika envis unge.. haha synd om han faktiskt men roligt att se på..

Bianca kom ju som sagt hem igår verkade ganska nöjd faktiskt dock va debbie inte lika nöjd fick flytta om lite i stallet för debbie förstört sin boxdörr så kan inte ha gallret stängt för det är helt snett hon har väl blivit arg eller nåt. Så ställde Bianca där för hon kan inte hoppa över, höhö sen debbie i stora boxen bredvid men hon blev helt tokig och tod sats från andra sidan boxen och gjorde utfall mot bianca.. stackarn va ju livrädd stog i andra hörnet och vågade inte röra sig.. så kassen fick stå kvar i sin kung box och debbie fick en mindre på kanten då blev hon nöjd.. knäpp häst!

så idag ska jag sitta lite på ponnyn tänkte jag.. kommer ju känna mig jätte stor eller hon liten kankse.. tanken är iaf att jag ska rida till henne lite sen ut på lite tävlingar och sen ska hon säljas.. min fina lilla ponny..

va ju också och tävla igår i Sala red bara en 140 fick ett ner, lite irrierande då hon va så fin hela banan och de kom på sista linjen räcke 5 galoppsprång oxer-räcke kombination kom helt perfekt in helt perfekt imellan tappade nog bena lite över oxern där då allt kändes så himla bra.. enda förklaringen jag har.. men chefen var nöjd så det var ju bra!

ciao


The feelings you hide will never go away

ska snart åka ner till hästarna och rida och fixa allt inför imorn då det både är tävling och bianca kommer hem så är lite att fixa med..
men det är så tråkigt väder att jag döör.. hoppas det rids på grus imorn om grus banan är bra vill säga..

Niklas är iväg på bröllop idag, han va så snygg innan han gick.. så jag blev chaufför ikväll då men ska ju ändå inte göra något annat så..

sitter och funderar på vad jag ska äta ikväll, hmm.. sugen på nå gott se om jag kommer på vad..

setat och kollat runt lite och hittat ett super snyggt skärp(ridskärp) med argentisk tema.. vill ha och ska beställa hittade även en förbygel med samma tema.. me like..

dags att byta om..

ciao

move out

varit ganska full späckad dag idag.. jobbade först lite imorse sen åkte jag och träna, hon va super fin! mycket jämnare i språnget idag annars brukar hon över hoppa sig så det känns bra.. sen hämta jag kraftfoder och efter det hö..

sen har jag och niklas fått lägenhet så åkte och kollade på den också.. super fin verkligen! villvillvill.. haha

nustår niklas och lagar pannkakor han säger att han oc pannkakor är ett så dt visar sig om dom blir god eller inte.. haha jg har hunnit dikskat och dammsugit lägenheten.. blir att slänga i sig maten för att sen jobba lite igen.. sen ska jag hem, jätte sugen på att spela spel. haha sen igår blev jag sugen på vin(?) jag som inte ens dricker vin.. hm, aja..

blev inge baka idag heller.. får ta det kankse imorn? suget liksom försvann när jag såg disken..

ne, nu är maten klar.. upp till bevis vill säga ;)

Some people just make me sick

Satte nyss på djurpoliserna är nog det sjukaste jag har sett en hund har sår över hela sig, öppna hål som går rakt in i hunden och under huden är de fullt av larver.. dom hade hittat hunden på en bakgård, hur kan man bara lämna en hund sådär? och låta den ätas upp av larver.. Det är helt sjukt!

Mötet gick bra men kan ju inte säga att jag förstår så mycke än, men det kommer nog.. Nu vill jag att alla hästar ska komma hem.. åh det ska verkligen bli så himla spännande!

Niklas jobbar natt, så jag och milton är själva.. fick för mig att jag ville baka men sen blev klockan så mycket så blir att göra det imorn istället då tillsammans med Niklas vi ska baka mockarutor med mycket glasyr.. mysigt! :)

Love

En liten update

sitter nu väntar på ett möte som börjar 19.15 ni ska få veta mer om det hela när jag själv förstår mera.. haha

ridit och jobbat idag.. men vilket väder det varit, herregud hela fm spö regna det sen blev det helt plötsligt sol på em.. så alla hästar fick vara inne till lite efter lunch idag..
imorn fm ska jag träna för arnold sen ska jag väl jobba och fixa lite.. Bianca kommer upp på söndag och jag ska tävla på söndag.. Sen dröjer det nog inte alltför länge innan Pinan kommer upp, en 3 åring.. spännande.. nej nu måste jag sätta fart det börjars nart..

ciao


Hard work

kom precis hem och satte mig i soffan.. Jobbade i stallet imorse sen fick jag åka ut till Skerike och stå på vägen och nu kom jag precis hem väntar på Niklas då blir det mat sen ska jag iväg och jobba lite igen.. ska sätta mig nu med lite papper..

Blev chockad när Niklas sa vad han ville äta idag, fisk? haha av allt han brukar aldrig vilja äta det.. men jag är glad att han ville de för han behöver bli lite smartare.. ;)

Jag vill åka utomlands! och enda gången jag har tid är över jul och nyår.. så får se om det finns någon tid då.. :) men skulle va himla mysigt.. ligga där i solen och inte tänka på någonting!

Ciao

Åh Yes



The princess has arrived

Sitter och väntar på att Niklas ska komma från jobbet jag ville gå ut och äta och vardagslyxa lite men verkar bli sent så blir väl pizza eller möjligtvis en smörgås istället..

va iväg och tränade för Arnold idag, gick faktiskt himla bra hon börjar bli starkare och är inte alls lika tjaffsig med huvudet som hon va när hon kom.. vilket är väldigt positivt då hon kan koncentrera sig på det hon ska istället.. ska dit på fredag och hoppa lite inför tävling i Sala på söndag..

på torsdag ska jag på möte också, får inte glömma det.. hur jag nu ska lyckas med det..

Ciao

Push them away

Kom precis från A-L och hästarna nere hos mamma.. don har fått lite kvällsmat sen har jag diskat och nu ska jag sätta mig och göra lite pappers arbete.. spännande..
Mailade 3 idag också som chefen där sa så hoppas jag det löser sig ed min mob.. :)
imorn får vi reda på om vi fått någon lägenhet också.. :) iih


Varför plågar jag mig själv, varför ens försöka förstå det hela, inte första inte andra men allt för många gånger försöker jag..

Give me what i want

Kom precis hem, jobbade på vägen imorse började kl 7.00 och va klara vid 10.00 rätt skönt.. sen har jag fixat hästarna och lunchat med Erica..

ihelgen blev det att umgås med mina tjejer.. hamnade på sjökrogen båda dagarna och va ganska sliten igår måste jag säga.. humöret va konstigt också är det normalt att man vill ställa sig och banka in det i en vägg? tror inte det..

imorn ska jag träna för arnold.. och på söndag åker jag till Sala och rider en 140 sen kommer Bianca hem då också.. så finns en ponny till salu för den intresserade!

Nu väntar jag på att Niklas ska komma hem ska vi äta och nåt sen ska han träna ikväll och jag ska jobba litegranna..

Ciao

Hoppas Hoppas

Cashmere Plus



En liten presentaion av min underbara häst

Sto f-01
e. Cortez - Leuthen I

Plac upp till 140 startat 145 matchas mot det riktigt stora klasserna :)
Hon är helt underbar dock en liten diva hon gillar inte att gå över bommar och göra markjobbet så att säga.. Hon älskar att hoppa och gör alltid sitt bästa när det kommer till tävling är lite speciell då hon tycker andra hästa är läskiga om dom kommer för fort framifrån eller bakifrån.. men för att sammanfatta det hela, Hon är bäst!



The big thing

Hovslagaren var här imorse och skodde hästarna ska testa en ny grej på en av dom när inomhus säsongen sätter igång.. :) spännande.. Och Milton fick leka med hennes hund så nu ligger han och sover bredvid mig.. sköönt.. :P

ska på någon föreläsning ikväll vet inte riktigt vad det handlar om men det visar sig.. :P vet att man kan tjäna pengar på det iaf det räckte med info för mig.. haha

lägger upp en lite mer planerad tävlings planering då jag vet vilka klasser jag ska rida i dom närmsta tävligarna..
v.33 Sala 140
v.35 Gävle 130-140-140
v.37 Karlstad 140-145-140 (lite osäker på kasserna)

Fick mina skattepengar idag :) wiiie så ska åka till banken imorn och föra över dom..

Bye

Forbidden rose

hann se Niklas i ungefär 20 min igår.. direkt när han kom hem från jobbet drog han på träning sen åkte jag till A-L och va hemma någon gång strax efter 23 då va de dags för han att gå och lägga sig då han jobbar i Sollentuna denna vecka.. inte ett dugg avundsjuk, höhö

Får hem min ponny Bianca på måndag.. känns lite konstigt då hon inte varit hemma på ca 2 år.. men ska rida till henne lite och ut på nå små tävlingar sen ska hon säljas.. så någon som är intressrad av en D-ponny med plac  i Msv B och va utbildat när jag köpte henne piaff och passage.. så dessyren finns där bak någonstans.. ;)
Längtar tills jag får upp 3 och 4 åringen då 4 åringen fått idel lovord från flera tränare där nere.. ska bli så spännande.. 4 åringen är efter Qalle och 3 åringen efter Empire men den är väldigt liten så hoppas den växer på sig lite nu under sommaren..

Va som sagt ut till A-L igår hann gosa lite med fölet, den klarar sig så bra trots att vi var tvugna att ta bort mamman.. fölet är ju bara 2 månader men väldigt stark som tur är.. Sen planerade vi lite hur vi ska lägga upp det med ung hästarna.. Är 2st 3åringar en som är inriden och en som ska ridas in sen en 4 åring och en 5 åring som är under "uppbyggnad" som ska ut och tävla i år är tanken.. Sen ska vi börja sitta lite på hingstarna i vinter..

Nu ska jag kolla lite på 90210

Ciao

I'm here

ridit hästarna och dom fick sig ett riktigt dressyr pass med lite hopp/markarbete inslag i.. Tycker det är bra att kombinera alltihopa tycker oftast dom blir mer avslappnade i själva hoppningen när man inte bara fokuserar på hoppning..

Nu sitter jag och väntar på att Niklas ska komma hem från jobbet och åka igen och att A-L ska ringa så jag kan åka över dit och fika och planera lite..
blev ju fint väder nu på em/kvällen skönt med inte bara regn hela tiden..

Bye

Finns för dig

The wish i never say out loud

va nere för ett tag sen och tog in hästarna då de regnar och åskar och blixtrar ute, svensk sommar!

Legat och kolla OTH och är nu klar med säsong 7 men jag hoppas för guds skull att det kommer en till säsong (för er som följer det läs inte resten) kan ju inte sluta med att quin och clay blir dödade, det funkar liksom inte.. sen ville man ju att brooke skulle få barn också.. blir så trött på serier som slutar dåligt. men thats life i guess..kanske ska börja inse att livet inte kommer vara som en saga och allt får lyckligt slut.. men vill inte sluta tro det nu..

haha just ja skrev ju aldrig om när jag körde i sthlms trafiken precis när DN galan va slut.. haha va lite halv spännande höll på att köra in i en bil och höll på att bli påkörd.. :P Men duktig som jag är reddejag ut allt.. hm eller.. ?

nej, nu ska jag äta lunch :)

Happy ending

Give it a try

va in till stan och fikade igår hos Denise och Danne, mysigt.. vi hann med och kolla på två lägenheter också varav en är intressant.. men får se vill hinna kolla på nån mer innan vi bestämmer oss..

Niklas är och jobbar idag så tog snål skjuts med honom ner till hästarna så dom är klara för nu och kl är halv 7.. va inte ens så trött när jag gick upp..

dagen då, blir hem och rida och fixa sen ut tll A-L för att planera lite med hästarna där sen hem och diska.. usch..
nu blir det frukost och One Tree Hill..

Love

Exercise makes you better

är hemma från SM som sagt..
Red val 1 med 3 ner helt godkänt.. hon hoppade super men bensinen tog slut lite på slutet kom in lite tight i en 2 kombination och hon fick a i som satan ut så efter det blev det två ner till på vägen.. men men så är det sen idag red kval 2 145, ja vad ska man säga om det? fick några ner sen fick jag lägga en volt då hon tittade/halkade vet faktiskt inte vad hon gjorde men hon vågade inte ta av iaf så hoppa mellan bommarna och får den ena framför sig så lägger en volt sen hoppade hon super några hinder sen en lite speciell kombination med räcke-räcke lägrapå vänster sid och sen högre på vänstersifa på b hindret.. så fick med mig ut där den va kort också och hon får ju alltid super kort, sen fick jag ett ner på en oxersom jag inte riktigt vet varför och sen två i 3 kombinationen men de hade börjar rega så antar att underlaget sög.. Men allt som allt så är jag ganska nöjd varken hästen eller jag har ridit/gått 145 förut eller ridit/gått ett SM..

Mitt hjärta kom upp igår också, ett super bra stöd! <3 Tack hun.. vi ska ha mysväll ikväll och just nu sitter vi ch kollar på djurpoliserna.. en person hade 3 hundar varav en/två fick avlivas och när dom öppna den ena så hade den 60 stenar i magen som den hade ätit för att den inte fick någon mat.. hur fan fungerar man som människa då? förstår inte!! Sen står hon och säger att hon gav hundarnamat hela tiden men hur fan kommer det sig då att alla 3 var smala som pinnar och inte hade ett gnutta fett på hela kroppen?

Imorn ska vi kolla på lägenhet också :)

Filmen kallar.. Ciao

No one can love me the way you do

kom nästan precis tillbaka till hotellet efter att varit och kvällsfodrat.. hade två ner idag det första på första hindret vet inte riktigt varför men kändes som hon "fastnade" lite i språnget hon har ju inte gått på gräs på länge så va säkert det.. sen ett ner till ett skit pet men kankse kan vara bra inför imorn.. då första kvalet är..

hittat min drömbil.. höhö bil och bil en lastbil.. íngen super stor alldeles lagom bodel och häst del..



nej, tagga inför imorn nu..

så nu säger vi godnatt från Stockholm..

är DN galan imorn också lär bli kul att köra i stan då stadion ligger mitt i smeten..

Fight for your life

har fortfarande inte kommit iväg till stockholm då allting strular! känns som jag inte borde åka dit ni vet när allt som kan gå fel gör det.. men men hoppas på en vänding..

allt är färdig packad och står och väntar..

En av hästarna i stallet där jag jobbar fick tarmvred inatt så är opererad.. hon hade ingen puls när hon kom in till djur sjukhuset men den kom tillbaka när operationen nästan var klar.. så operationen gick smärtfritt, om man kan säga så.. Så nu hoppas vi att hon återhämtar sig som hon ska inget är dock säkert ännu.. hon har ju en liten fölis hon måste ta hand om också.. så kämpa nu!

nej, nu ska jag försöka äta något innan jag åker.. så på återseende..

I will try to fix you

Precis ätit lite frukost ska alldeles strax sätta igång med dagens måsten.. är en hel del.. jag måste packa till mig själv, kassen och debbie.. så dagen kommer mest bestå av det.. sen ska debbie köras iväg, hunden ska lämnas, ska hämta rid stövlar och köpa nyaskor.. och allt annat..

Niklas är på g till liseberg.. knappt nå avundsjuk men verkar som dom inte får så bra väder.. höhö synd.. ;) Men han kommer till stockholm på fredag..

tävlingarna som jag tänkte rida framöver är
Stockholm nu ihelgen
Sala
Gävle
Karlstad
Strömsholm
Hamre
Södertälje

Är sommaren över? Vad har jag gjort, jobbat.. faktiskt så har jag inte gjort någonting annat ända jag varit iväg på är tävlingar de klagar jag inte över.. men kunde ju kankse varit trevligt att gjort någonting som inte inkluderar hästarna..

Ciao

highway man

precis fått i mig lite mat.. va och tränade inne på Rocklunda idag och det gick strålande! hon hoppade super bra så känns bra inför helgen.. åker som sagt upp till Stockolm imorn em och kommer förhoppningsvis hem på söndag om allt går enligt planerna.. :)

försöker få tag på en förbygel också men hitter ingen.. Vill ha en snygg och med bra kvalité så tips uppskattas.. :)
sen måste jag nog börja leta ny sadel.. kan ju vara det svåraste som finns..

stt och funderade på om jag skulle ut och springa men kom på attjag inte har någon musik i mob och ingen kabel till datorn, och det går INTE att springa utan så får bli en dusch istället..

Family affair

försöker få ihop planeringen inför helgen, åker redan onsdag så är lite att fixa..

blev wq i lördags också.. va treevligt, men alltså en del tjejer vilken nivå ligger ni på? haha bara för kul iaf..
står utanför wq och funderar på hur jag ska komma hem buss eller gå.. då är det en viss Madde som berätta att Niklas och dom va på g hem.. vem blev glad? jo jag.. hoppade glatt in i bussen tills jag insåg att de va getingar i den.. så nicks va hemma runt 4 eller nåt, jag hade somna.. haha

igår hade vi myskväll blev lite film tittande bla Farsan som jag inte tyckte va så himla bra.. fick jag kommentaren av Niklas men Gabbi du skrattade ju faktiskt 2 ggr.. jaja.. :P
sen blev det Snabba Cash med J.W han tog oss in i den undre världen.. förstod inte allt om jag säger så.. fick säga åt Niklas att pausa typ 3 ggr så jag kunde fråga hur allt låg till..

nu ska jag boka hotell så..

ciao

RSS 2.0