Fair to you

förstår inte riktig hur jags ka få den här dagen att gå ihop.. måste åka och hämta hö, men får inte tag på bonden sen ska jag hinna fixa alla hästar hemma + plus ute i berg sen måste jag åka med alle och hämta hans 4a hjulare sen tillbaka till Hallsta för att kvällsfodra för att sen tuill sura ännu en gång, för att me and Sändy ska ut på äventyr som vanligt:D

men de löser sig väl på något sätt! :)

Står i ett mittimellan läge nu, fick en förfrågan om jag ville åka utomlands och jobba med hästar.. ska man eller ska man inte? det är en sån grym erfarenhet och man kommer lära sig hur mycket som helst.. Det tåls att fundera på *verkligen*

Tränade Domino igår gick bra hoppade en serie och sen hinder som man gjorde små tillbaka svängar på, funkade bra förutom att han blev stark men det kommer mer och mer.. han har ett hopp som är utöver det vanligt men än så länge är inte ridbarheten mellan hindrena den bästa så det jobbas på just nu! :)

kassen och natta gjorde samma jobb hemma igår, la bara ut två bommar på backen så red jag på fram imellen sen tillbaka och grejen var att dom skulle hålla sig lugna fast jag gjorde olika hela tiden.. båda dom två har ne förmåga att stressa upp sig men dom skötte sig galant! speciellt Kassen :)

nej, nu måste jag sätta fart om jag ska hinna med allting! ska först och främst åka till farmor och hämta mat (A) mumma..

Hörs

Föresten Valborg imorn, några planer?

Wanna be starting something

Sitter och kollar tävlings termin nu, Dom flesta tävlingar som jag vill åka på ligger faktsikt inte på dom helgerna som jag jobbar vilket är bra slipper jag hålla på och krångla och greja..

från och med denna helg är det fullt upp varje helg fram till vecka 38.. är det inte tävling så är det jobb ska bli kul och se när vecka 38 är här och se hur det gått osv.. :)

Dom tävlingar som är spikade just nu är Högbo som är v 19 sen är det Norrköping v 21 (Samma helg som jag fyller år, typiskt när man till och med fyller år på en lördag så är man iväg och tävlar, haha)

dom andra är inte helt spikade men blir väl snart:)

ska iaf träna Domino ikväll för Stina ska bli kul och se om hon ser någon förändring på honom!

men nu måste jag sätta fart med jobbet här hemma har 3 hästar att rida innan det!

Hörs!

h
aha måste bara säga att Alle ska ut och löpa idag?! haha trodde jag aldrig, han har ju iförsig inte gjort det än men han sa att Jeppe tvinga honom! Så är väl upp till bevis nu då!

kingen are back in city

haha, ja vad händer onsdag torsdag fredag lördag?

Gabriella,Sandra, we are the best wha?

Some people care, some dont

Måndag igen, en ny vecka en ny start!
helgen som gått då, varit rätt seg faktiskt.. Min jvla mobil jvle ha blivit snodd!! struntar väl i mob i sig men alla nr och skit, alla bilder på mig och Sandra! haha okej dom kan man ta nya vi är rätt bra på de men ändå, det suger!!

tävlade i lördags på natta, gick över förväntan faktiskt! red en 115 och var nolla i grunden men fick två pet i omhoppningen och 1 tidsfel, så de är godkänt, haha men de sjuka är jag var första utanför placering på 9 fel i omhoppningen!? sjukt..
På kvällen där blev det lungt åkte förbi Sandra och hämtade upp henne, höll på att krocka med en buss vidare hem till Alle kika lite hockey sen somna jag och sandram haha kl 22.00 däcka hon i fåtöljen och jag i soffan vakna igen vid 00 typ och drog mig till sängen..

Tävling igår med då fast med kassen, hoppade 125 & 135.. i 125 så hade vi ett ner i grunden ett skit pet men de va jag som klantade mig, hon hoppade superb!! och i debuten i 135 så hade vi ockås ett ner men ett så kallat skit et, så irriterande men så är det! :) Duktiga va dom iaf helgen..

Men måste kommentera en sak! Tävlingarna började kl 9.00 på morgonen och igår när jag hade ridit sista klassen var jag hemma 20.00 på kvällen! Så sakta får det bara inte gå, varför inte börja 1 timme tidgare på morgonen för så man kan komma hem i skaplig tid istället.. är väl nån jvel som är morgon trött och inte orkar..

veckan somkommer då, händer väl inget speciellt.. träning imorn, lungt på onsdag (kankse) valborg på tosrdag (Händer?) , fredag? lördag-söndag jobb.. är äl typ det..:P

ne, nu ska jag åka till stan och äta! :)

Hörs

Feel this

veckan som gått då inte hänt något spec men tänkt ta en kort sammanfattning

Måndag kommer jag inte ens ihåg vad jag gjorde red säkert som vanligt..:P

tisdag tränade jag Domino för Lotta gick super bra! så de va skönt! (Y)

onsdag red jag alla 4 hästarna red debbie för första gången på typ 3 månader, men hon va lika fin som innan lyssna lika bra lika mjuk i båda varven helt sjuk den hästen! :) <3 sen blev det en sväng till stan på nattkvisten med Sandra!

torsdag åkte hem från sura vi 8 körde hem sandra sen hem och sov ett par timmar sen kom Sandra vi drog och käka på Lustigkulla( för gott) sen tillbaka hit och tog lite siesta sen fixa mina hästar för att sen hem till henne och fixa hennes hästar, sen ner på sura och vi tog en vända runt sura! Hurtiga måste jag säga! sen blev det att kika fotboll hemma hos alle med jeppe kalen & sandra, finns inge tråkigare än att kolla på fotboll, det händer ingeting tacka vet jag hockey blir iaf lite fighter..:D göteborg vann!

Fredag ja, kom hem från berg för ett tag sen fixat där ute ska snart ringa Sandra, se om hon dyker över då ska jag kasta upp henne på Debbie :)  sen ska dom andra två nissarna få hoppa! dom ska ju som sagt tävla ihelgen..
ikväll blir det faktiskt lungt för våran del! Jag & Sandra ska göra smörgås tårta och kolla på film! :) Mysigt värre..

nej, nu måste jag fixa lite saker, men vi hörs

Runaway

vart vaken sen 7 imorse, ändå så känns det inte som jag hunnit gjort nånting.. åkte ute till berg, fixade där ute sen hem och fixa mina hästar käka fryulle vidare för att hämta hö och nu sitter jag, hur seg får man vara egentligen..
blir iaf träning på Domino ikväll, ska bli intressant! :)

imorgon är det onsdag! hm, Sandra vad ska vi hitta på då? lite sugen kankse? :P

Hoppas verkligen mina planer går vägen, skulle vara så sjukt kul och nej löf jag är inte barn! haha

nej, nu ska jag sätta igång igen :)

Hörs psykopat

Sandra & Nötkrämen

haha fråga mig inte vad jag fått de ifrån stod så i min mob imorse när jag vakna..:P ahah de va säkert kul..

igår va vi hemma hos limpan på lite fest, va trevligt väldigt blandade människor där men de är kul de med! :) kvällen blev väl inte riktigt som man tänkt men så länge Sandra finns i närheten så är stämingen på topp om inte kalen råkar vara det också för då är de adhd på hög nivå, haha kingar!

blev just tvungen att göra en tunnbrödrulle, jag är helt sämst på de och har verkligen jkämt förökst slippa göra dom men idag var jag tvungen den blev helt mobbad!

tävling igår i Hallsta med Domino, han skötte sig bra han var nolla på hinder i 110 men fick sig nån knäpp och ville inte gå från utgången, men fick iväg han tillslut iaf! sen debuterade vi 120 fick med sig två bommar dom sista hindrena men bensinen tog liksom lite slut i honom, men det är han andra tävling i hela sitt liv vad mer kan man begära?

får väl se nu då hoppas på att det blir Högbo iaf! :) skulle va roligt..:D

So Long

i can't hear yoooooou

sitter på jobbet nu, pratade med sandra för ett tag sen och vi började redan planera kvällen haha, kvart över 8 på morgonen, bra där men vi har liksom inte tid under resten av dagen ju vad ska man göra? :P

hoppas på en trevlig kväll igen! :) (Y)

haha Vem va de som fick B-kepa hem? Jeppe?
fick se filmer från när killarna va i turkiet, säger bara vilka kingar!! :P

ska iaf tävla idag åker från jobbet halv 12 och direkt till hallsta där hästen är redo att hoppa upp på, vilken lyx säger jag bara! ska iaf rida Domino 110 och 120 om 110 går bra vill säga! :) vilket vi hoppas på..

igår blev de lite mental träning med hästarna, spec för natta som hatar vatten mattor, men de gick bra ramla inte av en gång faktiskt! haha


Sov gärna på soffan! haha Lyx


Vi tar inte slut på allt toapapper joajoajoaaaaaa

Måste bara säga att det här inlägget tillägnar jag min underbara vän Sandra Andersson! Hon vet hur man tas med våra I-landsproblem på ett bra sätt! Hon är för skön alltså!

Sandra Andersson for life!

jag är frugan, jag är mamman tjänar pengar som ingen annan

So Long haa


Domino


Stand up for the champions

jag är sjuk,jag som hatar att vara sjuk, är nog inte ensam om de men när man gick i skolan tyckte man de skulle vara sköönt att vara sjuk, men nu öär de bara värdelöst..

jobbade på ekeby igår, gick bra trots min sjukdom så när jag kom hem var jag helt död.. tror jag somnade ca 20.00 och vaknade kl 8.00 imorse bra utvilad.. :P
ska snart åka till farmor och hämta matlåda, och inte laga något..

Tävling i Fagersta i måndags, gick väldigt bra!
Domino hade ett ner i 1m klassen väldigt fin.. och i 1m10 hade han två ner spoka lite in i kombinationen så fick med sig dom.. men de är ju andra gången han är ute så vad mer kan man begära!.. :)
Han var hur cool som helst på tävlingsplatsen som att han aldrig gjort annat! Tummen upp till han!

Natta ja, hon är ju som hon är så att säga, hade två ner i 115 och var nolla fram till sista hindret i 120 och tvärvägra hoppa det.. haha kom inte ens fram till det, knäpp häst! men de roliga är skulle jag kankse hoppa de idag då skulle de inte vara några problem.. psyco..

nästa tävling blir på lördag i hallsta med Domino då ska han få gå 110 och 120 :)
sen blir det hamre med Natta och Kassen.. :)

nej, nu ska jag åka och hämta min mat!


So Long


Disturbia

kan sammanfatta veckan som så här, helt klockren! haha

har blivit festande och ridande de är typ det jag pysllat med hela veckan.. haa Jag och sandra är kingar..<3

onsdags blev det Pluto, bara jag och sandra men helt okej kväll..
torsdags blev de Silk jag och sandra kommer bara ihåg att de va bra kul! ;) Sandra är ju så jvla skön, haha ramlar in i nån gardin som skärmar av in till en annan bar och river hela skiten..haha tror fan att alla som såg de as garva..
fredags hamnade vi på Silk igen skulle ha varit maskinen men de blev inställt pga sjukdom på någon.. tråkig, men hade skit kul iaf! jeppe hade glömt sitt legg hemma, så börja vi prata om de i bilen hem..
J: man har ju alltid körkortet med sig
A: men jeppe du har ju inget körkort
kankse inte låter så kul men de va de..:D han lyckas även köpa typ 20hamburgare på donken.. haha till vilken nytta:D

igår blev stan igen, gick först till silk men då va ju abra Rock&K baren öppen och de sög, va inne i typ 2 sekunder sen gick vi viodare tänkte gå in på BMB men va så sjukt mycket folk så vi drog till konrad istället, helg okej kväll! :) även fast en talanglös person lyckas bli utkastad! haha bra där..:P väntade iaf på nattbussen och sen vidare hem till Tobbe på efterfest, kom hem ca halv 7 imorse..
säger bara Smirinoff raspberry och påskmust är inte för gott alltså.. men ner gick de..:P

idag har jag ridit och flyttat hästar och fixat dom inför imron, ska upp kvart över 5.. inte alltför lockande om jag säger så..
därför blir de sova nu!

Godnatt  Me and sandra is the shiiet<3

Tyst på dig Ulla

haha igår, hade jag så jvla kul.. längesen de va så roligt faktiskt! blir stan idag med, med maskinen som spelar :) hoppas på att de blir roligt..

åkte ut till berg 8 imorse och red och fixade där sen hem och fortsatte, så nu väntar jag på att få åka och hämta hö för att sen hem till farmor på påskmiddag och sen vidare:P

"Tyst på dig Ulla, en kebab passar dig bättre" m.m. är bara några saker som sas igår min mage vred sig av skratt!

kortsammanfattning av hästarna: Dom sköter sig utmärkt allihopa faktiskt, fast natta e schizo men de är ju en annan sak..:P blir fagersta på måndag, får vi se hur de går då! ska bli spännande..

Glad Påsk foks

That girl is so dangerous

precis ridit klart alla djuren, dom var väldigt sköt samma idag! :) tränade lydnad på allhiopa om dom skötte sig hela tiden.. till och med Natta fast hon varit helt shizo dom sista dagarna är väl vår känslor antar jag plus att hon står ute i berg så där rider man bara ute och har ju inte precis några ridvägar här så kanske är känslan att få komma ut också..:)

smsa lite med Sandra och kvällen slutar nog i stan idag! :) ska bli så himla mysigt att umgås själv med henne;) haha

imorn blir det till att rida 5 hästar + stan med farmor för att inhandla vår jacka.. vet  inte om jag ska köpa en jeans jacka eller skinn? *Help please*

just ja, har ju även klippt mig:P (lugg.se)



nu ska jag ringa Sandra och planera kvällen!

Have a great night!

Welcome to my sunny day

nog för att det inte är någon sol idag, men känner ändå att humöret är på topp! :)

sitter på jobbet, har varit lungt hela förmiddagen.. rätt skönt..

igår blev det hem till hellbom som fyllde år, var där ett tag sen vidare in till stan blev bowling med alle och löf, jocke va väl med på ett hörn också..:P haha väldigt trevlig kväll, jag vann en serie iaf! wiiie fast förlora allt so allt som vanligt då..
haha trodde allvarligt att vi skulle dö när vi åkte hem, jockes homie körde hem oss! haha never more om jag säger så..

idag slutar jag kl16.00 då blir det hem och rida och ta tag i lite saker som ska göras, ikväll blir det lungt ska sova tidigt ikväll! har inte blivit allt för mycket sömn den här helgen..:) så kan de vara...

om allt går som planerat kommer de bli en rolig sommar! :)


hoppas även på en thailands resa över nyår! :) skulle vara bra härligt, men jag kommer få sån hem längtan får alltid det när jag är utomlands, vet inte varför eftersom de är skönt att komma bort från det vardagliga livet ibland, blir ju inte alltför ofta om man säger så..:P

Take Care

busy day

sitter på jobbet nu, usch va stressigt det varit.. så måste ju alla komma på en gång och samtidigt börjar allting krångla:D hah
jobbar till 12 idag så skönt, men jobbar till 16.00 imorn istället.. inte lika kul när de är så fint väder ute men men så är de..

igår blev de spel spelandes hemma hos alle, de va jag sara linnea erica och oscar och alle då.. va väldigt trevligt.. blev en tur ner till woken, haha skulle käka men när jag kom ner va jag inge hungrig längre så satt där ett tag och pratade och va sociala.. (the gate, som nån kallade det)

gick väl hem runt halv 2 somna inte förns typ halv 5 va ju sanningens ögonblick och en från Strömsholm va med, då va man ju bara tvungen att kika.. somna iaf sen upp kl 7 imorse, mindre pigg men de gick bra!

när vi är påväg hem från centrum så står ericas mamma och väntar på henne, sen är de nå jvla påtända människor som börjar sparka på hennes bil så de blev värsta bucklan!? hallÅ? vad håller man på med då? skaffa ett liv för fan!! hoppas vi kan ta reda på vilka dom va, är väl inte alltför svårt om man säger så ;)
blir så jvla förbannad på sånt där, okej om de hade varit någon dom kände. eller nej de är inte okej då heller men iaf mer ok.. varför bara göra det liksom? va tjänade dom på det? som sagt det finns fan folk till allt!!

slutar om en kvart! wiiiiehoo ska jag äntligen få gå ut i solen, så ska jag hem och rida i de fins vår vädret!! :)


So Long sunshine!

crazy day

son sagt varit en sjuk dag idag, fast egentligen inte men känns som allting gått iett och ändå har jag inte hunnit göra något..:P

imrose va jag till Etuna stad och fick mitt hår fixat, äntligen! så imla skönt att bli va med utväxten och få bort dom slitna topparna.. haha jag och mamma kom även fram till att de va ca 1 år sen jag klippte mig.. ooops.. sen var jag på väg hem, hästen skulle kollas igenom också.. sitter jag och kör och pratar i telefonen när jag lagt på, undrade va fan ja va nånstans!
haha hade jag kört fel, hur lyckas man men men hittade hem iaf till slut..
kommer hem hästen va fin och fräsh så väldigt skönt! :)

sen åker jag och erica till köping för att käka, börjar må sjukt illa och blir typ yr, aja käka  iaf ringer Nina precis när vi käkar klart och säger att min häst ute i berg har hoppat över staketet till haden, bra där kassen.. vaknar till fort som fan springer ut i bilen kör hem står hästfan och käkar gräs på gräs mattan.. helt cool lung.. haha riskera man körkortet i onödan det tog liksom 12 minuter från det att Nina ringde tills de att vi va på gården.. haha
sen kom jag hem fixade mina hästar och nu sitter jag här.. helt död enregin jag hade kvar gick liksom åt till att köra..

imorn blir det häst byte ute iberg, nu får natta åka ut dit eftersom debbie vägrar:P
just ja rådberg kollade även på debbies sår och han tyckte de såg fint ut så nu ska hon börja ridas efter ca 7 veckor, hon kommer vara gaaaalen! ;)

Tränade Natta igår och Stina var väldigt nöjd med henne, aldrig sett henne hoppa så fint så de va kul! :)

även gjort lite planering på tävlingar nu för dom! :)

blir fagersta den 13 med Domino (1m och 110) och Natta (115 och 120) ska bli skönt att komma igång igen på riktigt!
sen blir det hallsta den 18 med Domino 1m och 110
Kassen går i hamre och även Natta som de ser ut nu! :)

ne nu ska jag läsa Ridsport och vila lite tror jag!

So long

RSS 2.0