Dont leave me this way

är sjuuuuuk!! blä, värsta jag vet.. ont i halsen, huvudet, världens tryck över tinningarna, snorig som ett as och kan inte ta nässpray för det är det värsta jag vet, det rinner ännu mer och jag nyser som aldrg förr..

upp imorse iaf ut till berg och fixa sen hem och mocka och fia, sen däckade jag i sängen vaknade igen runt 13.00 åkte upp med bilen till niklas och slockna på soffan igen och vaknade inte förns runt halv 5.. då hade Niklas varit så duktig och dammsugit, torkat golv, diskat, dammtorkat, sytt upp gardinerna.. så duktig så! :)  <3
Sen hem och ta in hästarna och ge dom mat sen handlade vi och de blev lite mat gjord.. nu är han på träning och jag har precis kollat på idol, bara älskar Erik! han måste vinna.. :D
och nu är det oskyldigt dömd som gäller..

imorn kommer hovslagaren runt kl 10.00 sen inget mer spec, måste hämta hö hur jag nu ska få krafft och ork till det men det löser sig..

Måste rätta en sak som jag skrev igår som Niklas kommenterade, skrev att det var innebandy match mellan hallsta och sura på fredag.. och hallsta fick man ju inte skriva utan det ska vara Norrby (finns bara ett hallsta lag i min värld, men men) så då var det gjort också.. :P

nu ska jag gosa ner mig i soffan med täcke och kudde, mest mys.. niklas kommer hem senare han skulle kolla på fotboll och det får man inte göra i denna lägenhet ;) haha sover antagligen då men men..

byye!

Skönt att det verkar lösa sig..

Life is hard sometimes, just deal with it

sitter hos Niklas har precis lagat mat, blev potatisgratäng och lövbiff.. för gott va det :)

haha skulle klippa natta idag, hade klippt halva hästen sen ska jag börja på andra sidan då slutar maskinen fungera helt plötsligt:P hon är inte alltför snygg nu alltså, måste fixa det där fort..
sen åkte jag med erica till sura och kolla på soffa, det kommer bli as bra i hennes lägenhet.. sen blev det en fika på Preem :)

imorn är de inget speciellt tror jag, försöka få Natta färdig klippt.. sen på torsdag kommer hovis och Domino ska iväg på en liten tur.. :)
sen på fredag så ska jag och mamma fixa fönstrena i stallet sen på kvällen är det innebandy, Hallsta-Sura blir spännande efter det vet jag inte vad som händer, sen på lördag är det utgång tror jag.. även jobb på preem ihelgen..

Nu ska jag nog äta lite mer mat för det vara för gott, sen ska jag och Niklas mötas i en hemlig korsning..

Byye!

Har kommit på att saker kan lätt missuppfattas som man skriver.. Jag som skriver tolkar det på ett sätt och personerna som läser på ett annat.. För att det inte ska uppstå missförstånd så tycker iaf jag att man ska prata med personen innan man tar något för givet..

Dont leave me outside, Let me in

upp kvart i 7 imorse, medans Niklas låg kvar och mös i sängen det lockade kan jag säga.. åkte hem och fodra, sen ut till Berg och fodra, släppte ut och mockade sen hem och kasta ut hästarna och mocka där..

Besiktigade bilen i köping, ja blev väl som väntat. haha tur hade jag iaf att dom inte kollade bakluckan fast lampan i bilen lös..
sen tog vi en tur till Hummelsa och köpte godis, Niklas skulle handla med måtta och det slutade på 72kr.. haha
sen åkte vi till Ikea käka och skulle kolla på någon hylla, men hitta inget bra så blev ingen..
sen hem och fixa lite i stallet och nu har jag kollat på Idol och Hollywood fruar, haha dom är ju för roliga alltså..

och nu ska jag göra pommes åt Niklas som snart kommer hem från träningen.. :)

Byye!

Vart är du

Earth, Wind and Fire

Varit seg hela dagen.. men hunnit med lite grann ändå.. fixat hästarna och så.. va även och kika på innebandy med aaalex, trevligt.. :) dom drar till London imorn, skulle med vilja åka..

nu blir det väl film med Niklas, vad vet jag inte men hoppas på någon bra så jag inte somnar :P

imorn ska jag besiktiga bilen,haha den går säkert igenom.. hm.. ;)

Byye!

Tur man roar någon då, HaHaHa,   Det finns mer att hämta

We dont give a fuck

blev som sagt WQ igår..började med förfest hos linnea, med sofie, alex och linnea.. sen vidare på förfest nr.2 hemma hos putte.. sen drog vi till wq.. gaaalen kväll kan jag bara säga och minnes luckorna är många, välkommna! :P haha
sjukt roooolig kväll iaf :D
fick skjuts hem av min bästa Sandra<3 som snällt ställde upp och körde, tummen till dig..
sov helt ensam i stora huset hemma, mamma har vart i stockholm hela helgen och Niklas jobbade, så Harry Potter fick hålla mig sällskap inatt ;)

Kvällens galnaste: får nog vi brudar dela på, Alexandra Löfstrand, Sofie Fernström, Linnea Lindberg och Jag

I
dag har det hunnits med en fika på markan, med karlsson och Nicksi.. nu sitter jag och kollar web Tv från Sm i Umeå, och det år ing vidare för det hakar upp sig hela tiden.. :(
sen blir det hem till stallet och fixa och ätaaa, hungrig är jag igen.. :P

nej, nu ska jag göra något..

BYYE!

Ska vi gå hem ill dig eller hem till mig.

haha finns människor till allt verkligen.. om jag vore du skulle jag nog inte vara så glad ;)

Put your money where the mouth is

Blev utgång på Silk igår! FÖÖÖÖR mycket folk, gick inte och röra sig plus att det va typ 40 grader där inne.. sjukt varmt.. Men ändå en kul kväll träffa mycket folk man kände! gick ner till donken och käka sen blev det nattbussen hem, och som vanligt en promenad från samhället med sällskap av Niklas och Max.. fan va lång den där biten är och gå ibland..

Kvällens galnaste : Ewonne Hultqvist

Och ikväll blir det WQ med Sofie, Linnea och Alexandra, Rytterne Röj spelar så kommer väl vara mycket folk där med så man inte kan röra sig.. men vad gör man inte liksom.. Får väl se hur kvällen blir! (Y)

nej, nu ska jag sätta lite fart på galosherna har lite att ordna med innan man kliver på! :)


BYYE!

Waking up in Vegas

förkrök hos erica nu med sandra och henne :)

blir nog silk ikväll.. :) se vilka som dyker upp då :D

aja ska fortsätta nu, ha en bra kväll allihopa!!

BYYYYEEEE!!!

Partyline

Vart i stan med farmor idag! snäll snäll <3 köpte iaf två par tygskor, ett par lår höga stövlar, två blusar, skinn imiterande tights och örhängen :) blev även lunch på vivaldi.. mumma.. fick även hem min blus jag beställde från H&M

kom hem till niklas för ett tag sen satt han och wöide och spela fifa, otippat.. enda dom gör nu förtiden..
blir iaf innebandy ikväll, kl 19.00 närmare bestämt..

haha just ja, Milton va med ut till berg imorse igen och han gick inte in i hagarna, haha han kanske lärde sig trots allt.. inte för jag tror det men, haha visar sig imorn..

precis dushat nu och väntar på att niklas och wöide ska komma tillbaka och hämta upp mig.. så bär det av!

blir utgång imorn också! Yeey, me and Sääändy<3

Byye!


If we ever

sitter hemma hos Niklas nu.. skulle följt med till Sala på match men blev ändrat i sista stund, så nu blir det idol för min del ist.. inte helt fel det heller..

Humöret har inte varit på topp dag heller.. va är de som händer förstår inte riktigt.. ingen i min omgiving mår heller bra om detta ska fortsätta.. men men får väl ge det hela lite tid antar jag..

pricken över i:et va iaf idag, bestämde mig för att lägga in musik på min mob och ut och gå, precis laddat hem david guettas album (Och Niklas man uttlar det getta, hörde jag på radion imorse.. sådetså) så stoppa in sladden i mob ser jag att hund FAN bitit av den på mindre än 3 min gjorde han det.. hundjävel hade kunnat slängt ut han genom fönstret.. men de gjorde jag så klart inte.. fast det var jäcligt nära..
gick ut och gick iaf, hade vatten paus hos erica så ringde mamma och sa att jag va tvungen att komma hem.. jag som verkligen fått motivation för att gå, då ska man inte bli avbruten.. åkt iaf hem och red, dom va så duktiga så..
sen blev jag hämtad av Niklas och nu sitter jag här..

Kom på att in bil står kvar hemma, så får kanske slutet av min prommis ändå senare ikväll, blir perfa! :)
Känns som kl är typ halv 11 men den är inte ens 19 än, åh gud nu börjar jag bli nervös också.. hoopas det går bra för pojkarna idag! haha Senaste matchen jag va på, tyckte Karlsson jag skulle vara rädd om hjärtat, så kanske tur ändå att jag inte är med. ;)

Pappa ringde för ett tag sen också, och berättade att jag skulle bli syster igen, (Yiiipe!!) :) en del personer förstår, haha
måste försöka åka in till dom ihelgen, för jvla dålig jag är på det..

kom på mig själv att sitta och sjunga till Tomas Ledins - En del av mitt hjärta..

nej, nu ska jag nog diska eller nåt, känns bättre och säga att man ska göra det fast man inte gör det.. :P

Byye!


Hand i hand genom lycka och motgångar ska vi vandra, vägen kommer vara krokig, med tvära svängar. Ingen som säger att det kommer vara lätt men det kommer definivt vara värt det. För när vi når vägens slut så når vi den tillsammans.
Nu är det inte längre Du eller Jag utan Vi. Det handlar om oss nu. 

När två blir en.


Bad mood

sitter hemma hos Niklas u precis varit och handlat.. blir köttfärspaj ikväll :) yeeey

allt gick bra ute i Berg i morse också och va klar runt 9.20 så då var det bara ridningen kvar, och dom kötte sig bra där också :)

Milton blev trapad idag ute i berg men han får fanskylla sig själv, ska han jaga hästarna och bita dom i bakbenen kan de hända.. men de va ingen fara.. han skrek lite sen va de bra, bara hoppas han lärt sig.. vilket jag inte tror.. :/ terrier säger jag bara..

nu väntar jag på att idol ska börja, trodde ju de va igår så vilken besvikelse de blev när jag upptäckte att de inte va..

Byye

Happy ever after

vart en rätt lång dag idag.. kl stog på 6.30 upp åkte hem och fodra sen ut till berg fodra kasta ut alla och mocka, sen hem och kasta ut hästarna och mocka.. sen åkte jag upp till Niklas ett tag :)

på em har jag äntligen fått min garderob ihop skruvad, men den får inte plats så som jag vill ha den.. :/ blää..
Mitt tålamod har inte varit på topp idag vet inte varför, glad ena sekunden arg nästa ledsen nästa.. aja kankse är bättre imorgon...

Niklas är på träning eller dom har löpning, så kom Wöide med världens bästa ide att han skulle ta med Milton ut och springa, så dom är väl ute nu tror jag. undrar hur det går för han brukar ha en förmåga att jaga fötterna ist, haha (milton alltså :P)

Är tydligen hockey ikväll färjestad.. :( haha men fick väg han att kolla någon annanstans så jag kan se Idol och Hollywood fruarna, måste ju se vad Anna Anka kommer med för förståndiga tankar idag då.. haha

blir en dush nu..

So Long

You are mine only mine, Nobody can  take you away from me..

Take me away

Sitter på jobbet, blev just ensam efter att frukost gästerna gått..
slutar kl 14.00 får se ska väl hem och rida och kankse överraska får se.. ;)

igår blev det en lung kväll, körde erica in till stan och fick med lite passagerare hem sen blev det att kolla på andra halvan av Freaky Friday, så braa film :D sen slockna jag i soffan.. mest trött.. sen flyttade jag till sängen tror jag somna innan jag lagt huvudet på kudden ens.. haha vakna 7 imorse va bara att kliva upp och åka till jobbet..

gjorde världens tabbe igår när vi körde inne i stan, haha hur lyckas man körde mot enkelt riktad.. hm.. klant.. hade kunnat sluta bra det där.. :P men va så jvla mycket folk ute va ju tvungen att hålla koll på dom.. sen att kartläsarna inte fungerar som dom ska.. haha

Väntar fortfarande på mitt comviq kort som skulle kommit förra veckan typ inte kommit än.. så jvla dyrt att jag har 3 och Niklas comviq så beställde ett comviq så ska man börja hålla koll på 2 telefoner igen (Y)

nej, nu ska jag nog städa litegrann..

Byye

You are my heart
I'm so happy, i'm so glad that i got you..

Im famous you know

Sitter på jobbet nu, vart rätt mycket folk nu på morgonen faktiskt.. :) Får dagen att rulla på lite snabbare.. efter jobbet ska jag städa bilen, sen vidare förbi farmor tänkte jag sen hem och rida och ikväll satsar vi på mys kväll.. dreamteam..

Gårdagen blev inte riktigt som planerat, fick åka och hämta hem Debbie iaf och dom har fortfarande inte hitta något.. :/ satt i kö från början av Enköping från Uppsala hållet till Hummelsta typ.. jätte kul med en häst som inte samtycker.. hon är lite speciell den där damen om man säger, skrapar och lever rövare om man kör för sakta.. :P
va väl hem runt halv9 va de bara viadre till Ullis, satt där med henne och Erica trevlig kväll, sen vidare på lite äventyr sen ner mot centrum för att möta upp Niklas, har nog aldrig gått så fort att gå (ja, jag var faktiskt typ hemma men ändå går man ner till centrum fram och tillbaka) hatar att gå ensam på kvällen finns nog inge värre.. usch..

Ska nog göra lite nytta ist kankse.. :P

ByeeByee

Jag kan, Jag vill, Jag vågar satsa

Dont you understand, im not stupid you know

Precis kommit in från stallet, helt klar för dagen så sköönt! :) Hästarna skötte sig super också (Y)
har även hunnit städa mitt rum, duktig jag är idag.. snart ska jag hoppa in i dushen tänkte jag..
sen ska jag till sura och lämna hunden sen vidare till farmor en snabbis för att sen förbi sandra och hämta en skjorta och smaka på hennes bullar som hon bakat på nu i 2 dagar :P sen hem till niklas fixa det sista sen vidare till Erica för käk och dricka! :)

ser ut att bli en bra dag fortsättningsvis :)

Dushen kallar..

Kyss

Hur går man tillväg nu då?


You just dont get it

sitter hemma hos Niklas nu, väntar på att Idol ska börja..:)

Uppsala ringde igen och dom har fortfarande inte hittat något, dock så va inte sand grejen klar så dom skulle ringa om det imorn plus att dom skulle ta urinprov fast efter det finns det inget mer dom kan kolla.. och hur stor tror vi chansen är att dom hittar något? 0% känns det som..

är lite småsugen på en utgång imorn :) skulle inte sitta helt fel direkt..

en resa någonstans över nyår skulle inte heller sitta fel.. just nu känns det inte som det spelar någon roll om det är 3 veckor eller 3dagar bara komma bort inte heller om det är till thailand eller london, bara komma bort med min älskling!

nu ska vi kolla om vi måste handla tydligen till köttfärssås och spagetti, haha ingen vet hur.. nu måste vi hinna handla innan idol börjar om 3min.. kyss

I knew you were just a fantasy

Rådberg rindge nyss, och han är påväg.. se vad det kan vara för något..
dom ringde även från uppsala ang. Debbie och dom har inte hittat någnting än :/ Dom hade hittat att det var något med hjärtat men inget som skulle påverka henne på det sättet.. så imorn skulle dom kolla dom inre organen om det kunde vara något där och fortsätta undersöka.. hoppas på att dom hittar något!!

tänkte beställa en blus och ett par skor från HM helt kär! :P haha

nej nu ska jag glida en sväng..

Hörs!!

tankarna tär på mig...

you are putting a strain on my mood

sitter hemma hos Niklas nu precis kollat på Idol måste bara säga att Anders Bagge är såååå mysig!! :)
nu kollar jag för första gången på kändisdjungeln och det verkar elt värdelöst så ska byta kanal nu och hoppas hitta något bättre!

Tränade för Pether idag, uppvärmingen va bra handla om att få hästen igenom kroppen ordentligt.. bra bra (Y) men sen avbröt jag träningen för hon känns inte helt 100, så blir en vetcheck imorn så får vi se vad det kan vara för nåt..
dom ringde från Uppsala idag hittade ingenting från blodprovet, så imorn skulle dom göra hjärtultraljud, skulle vara skönt att få ett svar på vad det är med henne eftersom hon är så himla pigg och glad, men nånting är de ju som inte står rätt till.. även om svaret inte blir positivt så vet man iaf vad det är..

Milton ska även bli vaccinerad imorn, fast det sköter Erica! eftersom jag måste vara hemma och vakta telefonen.. thanks! :)

har fortfarade inte hittat något att kolla på så får blir efterlyst..

Ciiao

En del människor går mig verkligen på nerverna.. Blir så irriterad fast vet inte om jag ska vara det egentligen..

Stuck in the middle

varit och lämnat Debbie på uppsala kliniken ikväll.. gick bra! haha var bara ett helt företag att ta sig utdärifrån kan man ju säga.. tror vi körde förbi samma Preem mack 3 ggr.. ;) haha
sen gick vi in och fråga och fick hjälp, så körde vi som man skulle så kommer vi till samma väg som vi kom in i uppsala från där vi stannat och frågat poliser om vägen, nej då kunde mamma inte köra ner där för hon tyckte det va pinsamt så då kör hon rakt på, och vi va vilse igen(!) haha men hitta ut tillslut iaf.. va väl hemma runt halv 11 åkte kl 18.. :P

imorn blir en rätt busy dag, ska upp fixa hästarna hemma sen ut till berg.. sen hämta hö sen är det träning för Peter Markne på eftermiddagen fick en plats av Jossan, ;) efter det blir det en tur med erica lite guidning sådär:P
sen imorn ska jag fan i mig kolla på Idol, missa i torsdag och idag.. imorn kan inget stoppa mig från att kolla på det..

nej, ska ta mig en nattmacka nu sen sova!!

Nightynight!

Tankar, tankar

Its to much

Fått en del gjort idag faktiskt! :)
fixat allt i stallet och berg, bara ridningen kvar! ring vet och bokat vaccinations tid till Milton, fått tag på Rådberg så ska göra en vet check här i veckan på hästarna, åker med Debbie till Uppsala idag för att göra en utredning om vad som är fel på henne så hon blir nog kvar där några dagar!
Är träning ikväll men får se om det hinns med eftersom Debbie ska köras, visar sig helt enkelt..

Hästarna är nu anmälda till Lidköping (Natta & Kassen) sen efter det blir det Hamre sen Heby kankse Avesta 2 veckor innan Heby får se lite vad det är för klasser och så.. Domino ska få åka på pay'n jump så snat han är helt igång igen dom hade ju ända fram till december så det ska nog hinnas med! :)

Åhh jag vill ha upp mina unghästar nu! men får vänta iaf tills januari.. inte så långt kvar ändå.. :)

Nu ska jag väcka Niklas som slumrat till lite han börjar jobba 16 så han lär väl få i sig lite mat kankse..

Ciiao

I love you

If i could turn back time

jaha, har som sagt varit i Ljungby och tävlat hela helgen..

Åkte i torsdags eftermiddags runt 18.00 och va nere typ 23.00, finns inge värre än att sitta i en bil i typ 5-6 timmar det bara kryper i kroppen.. resan gick iaf bra och packade upp allt och så när vi kom ner sen begav vi oss mot hotellet, världens mysigaste hotell Linne hette det super trevlig personal och allt..

upp 06.45 i fredags och ut till stallet och fodra och fixa lite sen åkte vi och hälsade på Hanne och alla unghästar samt Bianca :)

Bianca & Campoliete



Cho-q-laté

Cho-q-laté & Campanj

Liquid

Choz-e-phire

sen tillbaka till tävlingsplatsen och bara gå ch strosa tills man skulle ria vilket va typ 20.00 på kvällen, hade ett nedslag i 130 en godkänd runda ändå förta inomhus plus att hon va super taggad :P så istället för att hon tog igenom halvhalten så börja hon studsa och svårt att få något riktigt bra läge då.. men men så är det..

Lördag åkte mamma ut och fodra och jag fick sova! super skönt, gick väl upp vid 10 och dusha och käka frulle sen ut till tävlingpltsen och trimma Kassi lite sen var det bara att vänta, fy fan va segt det varit hur mycket starter som helst dom har inte varit klara förns 20.00 en enda dag senast blev det i lördags iaf tror dom var klara runt 22.00-22.30 lite väl sent kan jag tycka.. dom var ändå hyffsat snabba med att släppa iväg ekipagen men de som tog tid va preparering av banan och ombyggnaden.. Fick iaf 3 ner i 140 bara skitpet men ändå 3 ner än 3 ner för mycket men en mycket jämnare runda rytmiskt sett än den på fredagen..

Sen på söndagen var det jag som fick åka och fodra sen tillbaka och slumra lite sen frukost, red vid 18.30 typ.. största och mest tekniska bana jag ridit på 140 nivå och det största Kassi gjort så fick 4 ner.. egentligen inga grova nedslag där heller men men tar det som en lärdom, alla har ju lärt sig någon gång..
va väl hemma runt 01 inatt bara börja packa ur allt natta hästarna ta en dusch sen somna jag:P
jag och mamma delade på hemvägen, skönt för henne att slippa köra hela vägen så jag körde väl från Mjölby kankse.. höll på att köra på en räv också, mamma skriker akta djuret men jag ser inget djur förns jag är typ bredvid de som tur är sprang de åt rätt håll ner i diket.. dom brukar ju kunna ha en förmåga att springa upp på vägen framför bilen men de slapp vi iaf..

Helgen bästa kommentar drog iaf Andrew; Det är ungefär som att jag skulle säga att jag var dietist!? haha

just nu sitter jag hemma hos Niklas han ligge roch sover på soffan tillsammans med Milton ska snart väcka dom för att åka ut till Debbie sen hem och rida och packa upp det sista..

Tack till Erica som fixat hästarna hemma, vet att du läser detta din snokare ;)


Milton   Kassi  Niiiklas


nu ska dom väckas för att få lite fart på dagen!

Byye!


Ska man skratta eller gråta?

Sing Hallelujah

Niklas och Karlsson har precis åkt in i stan, hoppas dom får trevligt :P haha
Jag och Karlsson satt här och ratade fotbollen medans Niklas va på träning.. Snacka lite och hade allmänt trevligt medans nisse fick svettas.. :P

Vart väldigt duktig idag tvättat transporten, mockat hage, vart in till stan köpt knappar till min kavaj (hanns med mat på gränden och fika på stugan)lämnatin täcken på tvätt, bytt laddare åt Niklas för hans tjöt när man stoppa in den i vägen :S, hem och red djuren sen hem till Niklas.. :) imorn bär det av mot Ljungby och kommer hem söndag..

Ska sälja lite hästsaker, så ger de väl en chans och lägger ut dom här.. :P


Kan väl maila om ni är intresserade [email protected]
Magplattan är Devocoux, ridstövlarna Parlanti och kavajen Cavallo


Undrar när dom vill komma hem, börjar redan tröttna och kl 22.00 :P haha inte van att sitta hemma om man säger så.. Men som Karlsson säger "Dags att prova något nytt", men blir nog första och sista gången :P

men nu ska jag kola på tv och hoppas telefonen ringer snart! ;)

Puss!
Kärlek kallas det va?, Hell YEAH!!

Its never gonna happen

sitter hemma hos Niklas nu, precis kollat på Idol haha så sjuka människor det finns har fått en favvo iaf, västeråååsaren! (Y)

Tränade som sagt för Lotta idag, det gick bra :) bra övningar.. jag och lotta hade en övernskommelse också, har lätt för att "rätta" bakåt när jag blir irriterad på kassi för jag vet att hon kan ändå ska hon hålla på och tjaffsa.. pucko.. aja det va iaf att om jag rättade bakåt 1 gång till så skulle jag få springa 10 varv runt ridhuset, då jvlar gick de bra helt plötsligt jag som skulle behöva springa dom där 10 varven.. :P ha ha
hade iaf mycket flytta undan för skänkeln och få med hästen runt i sidorna hela tiden, gick uber bra på slutet! :)
så positiva tankar inför Ljungby ihelgen.. hoppas de går bra nu..

nu ska jag snart hoppa in i dushen.. blev en Hundtricket kommentar för ett tag sen.. när han såg att jag satt med ridbyxor i soffan (ooops) Kom di hit med tuben eller? ;) haha så nu sitter man med byxorna i knävecket och känner sig allmänt dum.. :P
efter dushen blire nog en film sen soova :)

ska tydligen hämta Niklas och Karlsson istan imorn... (Jag?) dum fråga egentligen men man får väl ställa upp då, somden underbra flickvän man ska vara.. Fast det blev ett sug i magen.. ;) haha

Byye!

Tell me

smått irriterad just nu, varför vet jag inte men förhoppningsvis går de väl över :P

niklas har rit duktig och diskat och dammsugit just nu hålls på och tvättas.. ska snart ner och hänga upp de..
sen ska jag hem och rida natta och domino och ikväll är de träning ör lotta med kassen! :)
ska försöka hinna äta något också kanske därav mitt dåliga humör..hm aja de visar sig..

nej, tvätten ropar!
BYYE

When, Why

varit en hyfsat lung dag idag, va ut i stallet i morse även ut till Beg och fixade! :) debbie ska få komma in från betet nu, när även hennes älskade jackson ska gå in.. kan ju inte skilja på dom där två heller :P
blve lunch på kina (idag igen!) illa de där, skärpning men de är ju för goott..
sen hem ochmocka och fixa sen hem till niklas och kolla film me han och wöide , tänkte att vi skulle kollat på wallander (tjuven) men va nå fel med texten så blidde att kika på (glöm) sarah marshall helt värdelös, så seeeg..

efter det hem och ge hästarna mat sen handla lite sen hem och laga mat blev klyftpotatis med fläskfilé för gott.. då fick jag äntlig se filmen också finally.. helt okej, sen blev de en snabb dusch och nu stter jag här..
så har min dag sett ut, intressant va?


Byye!

You spin my head right round

som sagt blev WQ för våran del igår, jag sara och erica satt hemma hos erica först.. erica skulle ha följt med men blidde icke så..
kan bara sammanfatta kvällen som Galen! haha kul vare.. haha åkte väl hem tunr två, blev ett stopp på Mimmis för att käka med robin max och niklas.. räkmacka, ja tack! :P sen efter lite mat i magen vare bara att börja knalla hemåt för oss.. de är längre än man tror spec om man går i högklackat, fy va ont jag hade men jag härdar mig själv..:D väl hemma tog vi farväl av Max och sängen kallade.. somna nog ganska fort.. bra skönt!

Kvällens galnaste; Alexandra Löfstrand

Tack för en trevlig kväll folket!

Tigrarna förföljer mig i sömnen 3 natten irad som dom finns där och smyger sig på..

Nu sitter jag på jobbet och väntar på att få åka hem slutar 20.00 då ska jag hem och tvätta(!) behövs verkligen.. sen sova Niklas jobbar inatt så blir till att sova själv, fast ganska skönt ingen som klagar över att man tar för stor plats i sängen..

Hästarna har skötit sig bra idag också.. :)

Byye!


Jag har dragit högsta vinsten, och du nitlotten...
Jag är lyckligast!


Hit the road

va en bra dag igår! :) red och fixade på morgonen så allt sånt va klart sen mot kvällen blev det utgång med Sandra Christian och Johan, hamnade på Silk tillslut.. helt okej, va ett tag sen man var där, men lika kul som vanligt.. fast jag har festaste bulan i bakhuvet och ont i knät, blev en vurpa.. hmm..

gått bra och jobba idag och känner att mitt humör är på topp! (Y)
slutar om ca 1 timme, då blir det att hämta upp sara sen vidare mot Nibble hallen och kolla på match.. ska bli spännande.. :D efter det hem och rida se om Sara vill vara snäll och rida en häst åt mig idag så går det lite fortare.. Mamma har varit snäll och longerat Domino åt mig så bara två kvar då..

efter det blir det nog utgång som det ser ut men lite delat om vart vi ska Qwarn efter som det är sista för säsongen eller BMB, kommer väl bli nå helt annat bara för det, får se vad kvällen bjuder på helt enkelt.. :) trevligt kommer det bli iaf..


Byye!

Whatever you do

nyss käkat lunch med erica blev kina mat idag igen(!)
ridit och fixat allt i stallet även klippt kassi, så fin blev hon.. förstår inte att dom börjar få vinterpäls redan, sjukt ju.. så natta ska klippas inom kort också..

jag och niklas började kolla på män som hatar kvinnor igår, verka bra men somna såklart efter en liten stund.. så måste kolla klart på den idag om jag hinner.. för ikväll vankas det utgång med bästa Sandra! (Y) hon & jag, bättre team finns inte <3

så ska hämta niklas från jobbet snart, sen ut till debbie en snabbis sen hem och hämta grejer sen vidare hem till niklas och börja fixa sig lite smått, samma problem som vanligt återstår fortf. vad ska man ha på sig? så konstgt väder idag också, regn om vartannat... svårt och klä sig då, (i-landsproblem eller vad)

nej, nu ska jag kolla när erica och tesa försöker koppla in hennes telefon, går mindre bra om jag säger så.. ;) haha

Ciiao!

Peace out

Nyss plockat undan lite på mitt rum, städerskan kommer imorgon och då får det inte ligga något på golvet:P haha

idag har jag ridit och fixat hämtat hö med hjälp av min hästpojke ;) haha sen städat och fixat.. fick även hem min registrerings skylt idag (Y) kommer det bara ta ca 2 månader innan den sitter på bilen om jag känner mig själv rätt..
imorn blir det stallet och fixa hoppas sen på en "gammal" utgång sääändy.. ;)

inte så mycket mer att tillägga..

CIIao!


 

Åh vad jag kommer få sota för dom här bilderna, haha men det är det lätt värt! ;) Hästpojke #1


Dont say a word

va trevligt igår :)
idag mår jag lite halv taskigt faktiskt, vet inte varför men hoppas de är borta tills imorn..
jag och N gjorde iordning godastematen idag lövbiff,potatisgratängoch bea sås.. fi fan va gott de va börjar bli hungrig igen och vet inte om de väntas tacos.. :P skulle inte sitta helt fel iaf..

Longerade Domino coh Kassen idag, skött sig bra.. Natta fick vila och hon åker inte med till Ljungby så blir bara Kassen sen nu får vi se om det blir Niklas som följer ist för mamma:P ska nog gå bra, hehe han är så duktig istallet!! :) min skatt<3

komme lite bilder från stockholm dom personliga kommer upp sen har dom i mob och sitter typ aldrig hemma vid datorn så jag kan lägga in dom och tänker inte på att ta med sladden hit..

Ciiao




<3

Golddigger

Sitter hemma hos Erica nu med henne och Annika, jag och erica käka tacos för ett tag sen och nu blir det kankse en grogg också säger hon.. :)

tränade Natta idag för Stina gick helt okej.. speciell som hon är.. hittade lite bilder från stockholm också kommer väl upp sen..

va även in till stan med niklas idag på dagen han köpte ny telefon, så fiin :) kollade även på baksmällan men tyckte inte den va något speciellt alls.. han börja kolla lite på hundtricket också blir nog fortsättning på det senare när Niklas kommer hem från sin match.. hoppas det går bra för dom!!

Ciiao!!

RSS 2.0