Independent

blir inte ofta skrivet här nu för tiden men tiden finns liksom inte, just nu skulle jag vilja ha ungefär 6 timmar längre dygn.. så man hinner med allt man ska.. men men..

pluggar E-teori som en tok iaf, nu är det allför kort tid kvar:P haha menmen.. vad ska man göra liksom?
körlektionerna har gått bra ändå..

jobbet rullar på, varit hos Maria nu ett par dagar och kört det sista på unghästarna, dom sköter sig exemplariskt. sen finns de dom som är lite äldre och bara absolut ska ha av en, men där säger jag HA HA det fick du inte :D fast jag var mer av hästen än på den ett tag.. Sara och Maria tyckte de va riktigt roligt, tur man kan roa nån iaf.. :)

helgen va grym,. måste jag säga.. utgång både fredag-lördag.. och helgen som kommer, först är de lagtävling på fredag och nu har en annan häst blivit sjuk så vi är en man kort men förhoppningsvis löser det sig iaf.. måste vara en förbannelse av något slag.. sen på kvällen vankas det fest som det ser ut nu och lördag blir det utgång sen på söndag ska jag hem till pappa för lite påskmat är det tänkt :)

just ja, va in till stan en sväng med sara nu på dagen och shoppade lite.. hittade lite små saker iaf en väska och hår nålar, ett par tyg Lacoste skor grymt sköna! sen gick vi en sväng på ikea där hittar man verkligen alltid saker, blev handdukar,påslakan, ljus och även porslin :)

nej, nu ska jag betala lite räkningar sen väntar stallet och ridning :)

Cashmere Plus


Fireflies

ska snart kila ut i stallet och få allting klart där, sen halv 1 ska jag upp till körskolan och plugga BE-Teori för att kl 15.00 köra lite, haha undrar hur mycket dom kommer gnälla på min körning:P kommer knappt ihåg nånting om vad som va viktigt.. titta,blinka,placera?
det där med BE känns bra onödigt men måste ta det som sagt, Jag och sara va in på körskolan igår och boka in lektion sen boka vi även teori prov, haha vilket skämt.. de är inte allt för långt kvar om jag säger så och jag har inte ens öppnat böckerna:P

va ut och galoppa lite på hästarna igår, skötte sig bra.. till och med Debbie fick galoppera och hon tyckte det va ur kul kan jag säga! :)

har även hunnit anmäla lite tävlingar nu på morgonen, både Gävle och Högbo sen är det Div1 där emellan nånstans också..

löning idag eller om jag får in min imorn som vanligt :P men iaf löningshelg och jag jobbar! (Y) jaja, smällar man får ta helt enkelt..

nej, nu ska jag ut i stallet så jag blir klar nångång..

Ciao

I belive, Do you?

Youre a fool

fick rycka in på jobbet i sura idag pga att Sändy va sjuk.. gör mig inte så mycket förutom att jag inte hann med mitt andra jobb idag, vilket jag hade behövt eftersom jag va sjuk igår och kankse måste jobba här imorn med beroende på hur hon mår.. kan bli så att jag får jobba ihelgen också, vilket inte klaffar med mina planer eftersom Fohlin har 20års fest på fredag.. men men får väl se hur det blir..

red iaf min hästar imorse innan jag börja jobba, och alla skötte sig.. :) kors i taket.. haha

igår kväll var det ungdomsgård hos fransson igen, blev film med jonas,niklas,frans,linnea och sofie.. somnade efter halva som vanligt.. haha handla iaf om nå pool killar, The pool boys tror jag den hette..

haha idag, första kunden som kommer in får jag mig en redig utskällning av bara för att själva macken inte är Preem längre utan heter fordonscenter och hon inte fick en gratis tvätt.. jag skulle skämmas och byta jobb och jag vet inte allt hon sa.. sen spann hon här ifrån.. som att de är mitt fel, betala 100kr ist så fick du bilen tvättad..

känns föresten som det börjar bli vår ute, eller ja kankse inte idag men igår och innan det.. :) börjar komma sommar kläder och sommarens färger.. beige är väldigt inne..

Bye

You make me feel happy!

Time to think

händer en del just nu.. mycket jobb iaf.. måndags så va de jobb både hos A-L och maria så blev 7 hästar ridna den dagen.. och igår va det löshoppning med 4 st, dom skötte sig riktigt bra faktiskt.. idag blev jag hemma, känner mig lite krasslig så hoppas man är fräsch till imorn.. :)

i lördags va de ju Alexandra löfstrands 18års fest! hade sjukt kul! de jag kommer ihåg ;) haha nej då, även Niklas fyllde år.. :) jobbade även på preem ihelgen, gick bra det.. :)

igår kväll blev det mys med Linnea och Sofie hemma hos frans.. och till sällskap hade vi Niklas, wöide, Jonas och eskros.. jätte roligt va det och kolla när dom spela NHL och kolla på fotboll, men har man inge vettiagre för sig så är det alltid trevligt med lite sällskap :P efter fotbollen blev det film 2012, somna efter halva såklart.. och runt halv 2 kliver frans och linnea innanför dörren.. idioterna åkte till donken och jag hem och sov..

tagit det lungt hela dagen idag och känner redan att det kryper i kroppen, och hur längesen va det jag va ledig och kunde göra vad jag ville en hel dag? 3 månader sen kankse.. men iaf fått lite städat (lite!) och nu vet jag inte vad jag ska göra..

nej, det här går inte!

Bye

Close your eyes, Take a breath and count to 3

behind the scenes

.!

Adventure

vilken dag det varit, gått i ett precis hela dagen.. gick upp 8 imorse och va helt klar för dagen runt halv 7 :) härligt.. jobbat iaf varit en mycket effektiv dag.. hovslagaren va där och verkade alla och skodde. dom små hästarna har stått själva på gången för första gången, setat på en av 3åringarna resulterade i en ryttare och häst i snöhög.. haha men sen gick det bra! (Y) även ridit en 5 åring som inte var på sitt bästa humör, gjorde caprioler (stavning?) haha men där satt jag kvar iaf.. tur det annars det blivit två tårtor :P

imorn blir det jobb både hos A-L och maria så morgon dagen blir väl lika om inte värre än dagen, haha sen ihelgen är jobb på Preem som gäller och på lördag är det partey:D

kom nyss ur duschen iaf och ska ut på äventyr ikväll.. hihi

Bye

Pirr..

You don't know

jahaja, varit till vingåker idag.. köpte ett par nudie jeans och en wesc kofta.. älskar jeansen super sköna! (Y) sen en present till Niklas också, fyller ju år på lördag..
så på lördag blir det fest fast inte för Niklas, utan för Aleks som fyller 18.. taggad? bara förnamnet.. ;)

jobbade på fm idag, åkte med två av marias unghästar och löshoppade skötte sig riktigt bra.. blir nog bra det där.. dom ska ju visas på 3 års testet, spännande..
Va och kollade på lagträningen igår som jag skulle varit med på, men hästen har ju såklart fått en hovböld stackarn.. aja tur att det inte va nå annat iaf.. men tyckte de gick bra för alla :) våra täcken och schabrak är ursnygga iaf..

just ja min fot är typ helt blå för en häst jäkel klev mitt på den.. haha skit snyggt!

skulle åkt med Linnea och kikat innebandy i stan idag men är precis klar hemma så hade blivit så sent, men hoppas det går bra för killarna ändå! :P

nu väntas mat!

Adios

En längtan efter dig..

Goodbye my lover

ganska ovärd kväll igår, men hade trevligt ändå :)
va först hemma hos linnea och sofies moster sen vidare till stan för utgång, eller utgång och utgång va inne i stan typ 1 och kändes ganska ovärt att gå in nånstans så blev en sväng till donken och sen saffets för att sen knalla ner mot nattbussen..
sov hemma hos frans med linnea, poppis eller inte vet jag inte men skönt sov jag iaf.. haha eller vad säger du Linnea du som hade plattat håret, haha ;)

jobbat idag på fm och ska snart ut i mitt stall och fixa sen åka till Maria och kasta in hennes hästar sen till A-L sen ska jag hämta hö ikväll.. sen ska jag nog plugga lite E-korts teori, ååh gud va taggad jag känner mig.. noot..

bye

Don't give up

just nu sitter jag och väntar på Svergies segaste människor.. nån som äter? hallå, det kan man väl göra i något annat liv.. ;) blir troligtvis utgång ikväll iaf, vart är ännu osäkert..

jag och niklas va och sola igår och jag e tammefan rödare än en kräfta i ansiktet, haha skit snyggt! :P
imorn kommer sara hem också, härligt och få en extra hand i stallet.. varit rätt tung den här veckan men men.. jobbade på preem också torsdag-fredag gick bra det å..

nu är dom troligtvis på väg iaf, bättre sent än aldrig eller hur :P haha

Adios

What is happening?

Starting over

igår blev de girls night in.. haha blev först lite sola i D-tuna sen lite tv häng med S.G och L.L.

Va till preem/fordonscenter igår och hade nån kurs av nå slag i hygien grejs som Sibylla hade hand om.. sen blev det jobb hos A-L och sen hem och fixa är så förbannat trött på snön nu... skulle hämta hö igår gick bra att komma iväg och så men när jag va hemma och skulle in på gården igen, jo klart som fan jag kör fast.. blir galen på snön snart.. bara försvinn!

ska snart ut i stallet och fixa sen vidare till A-L men ska käka nudlar först, fastnat för det så nu blir det nudel ätande för hela slanten tills jag hittar nå nytt.. :P

och imorn är det jobb på preem som gäller likaså på fredag, jobbar 12-19 ganska sköna tider ändå..

Off to work.. Bye


Försöker få rätsida på det hela men just nu är allt ett stort blunder..
Börja på ny kula är nog ganska bra ändå..


RSS 2.0