Torsdag och vårkänslor!

Vilket underbart väder det varit idag och igår! Bara snön försvinner snart..

Varit en helt okej dag jobbet trots att vi varit en man(kvinna, tjej, dam, brutta, böna) kort, Två hästar har lyckats springa igenom staketen av olika anledningar.. Red ut på Calle för första gången, han skötte sig bra.. Blev piggare och piggare istället för tröttare och tröttare men men ;) va också första gången jag red utan att longera innan..

Måste ju bjuda på en "fail" bild också, dock inte lika rolig som den på Uno men men..


Feb. 27, 2013

Det är lite kul och ta still bilder från filmer..


Charlies

Beställde ju ridbyxor igår och fick hem dom redan idag:) snabb leverans kan man säga!


Insta bilder

Två bilder på Uno från idag..
Den ena ser ju för jäkla kul ut.. Han gör nån min och även jag :p


Feb. 26, 2013

Calle va så duktig idag.. Han förstår inte riktigt än och har inte det egna drivet men det kommer nog:) var ju bara andra gången uppsuttet och första gången var i höstas så det har han nog glömt ;) haha
Hoppade med Erika och firre, och firre skötte sig bra! Syntes att han är lite äldre och har mer fattat poängen med det hela;)

Efter det åkte jag och erica (en annan) hem till mamma och skrittade ut Uno och Clarissa.. Dom va sneela hestar. Idag!

Nu spelar vi quizkampen, väldigt underhållande!


Calle 26/2-13

Andra gången han hoppas uppsuttet.
Erica och Firre fick vara med lite också:)


To do list

• Mocka åt hästarna + övrig stall skötsel
• Rida ut Uno och Clarissa
• Hoppa Calle
• Handla (jag och erica ska ha skvaller kväll)

Så inte så värst mycket och göra:)
Har beställt ridbyxor från Charlies, deras egna byxor, ska bli spännande och se hur dom är.. Går ju åt när det enda man använder är ridbyxor hela dagarna..


Feb. 24, 2013

Precis ätit kvällsmat och sitter nu i soffan och kollar på Johan Falk..

Åkte in till Hamre vid halv 11 med Joanna.. Va där inne till typ 14 nångång sen hem och åkte tillbaka nu i ikväll och kollade på Elit lagen med Jossan, cissi och joanna kom också!

När jag sitter och kollar på lite större klasser så saknar jag verkligen att ha en rutinerad häst! Unghästar är charmiga på sitt sätt ;) men de blir en annan känsla när man har en häst som redan kan.. Åhh, om jag kunde köpa en till häst så skulle de bli en äldre med mer rutin som man kan ut och ha kul med!


Arena

Sandra tog lite bilder på mig och Arena i fredags när jag red:)


Häst dag

Fixade hästarna imorse och begav mig sen mot Hamre med Joanna och kolla tävlingarna :) man blir ju så sjukt sugen alltså!
Inte alltför långt kvar nu tills man själv kommer ut iaf!

Kvällsfodrade som sagt hemma för ett tag sen och mitt i allt råttkaos så provade jag täckena på Uno, så snygga! :)

Morgondagen kommer väl se ut nästan som idag, fixa hästarna sen Hamre men hoppas dock jag slipper råttorna imorn kväll! Haha


Rått jägare

Min hund döda två råttor när jag var ner i stallet och kvällsfodra, så jvla äckligt!!

Såg den springa över golvet och han efter och bet ihjäl den.. Fy va den pep! Åh jag klarar verkligen inte sånt där.. Stog typ och grina en kvart!! För han va ju såklart tvungen och döda den i Unos box också så jag var tvungen att ta ut den!
Tog typ 5min sen kom en till och han bet ihjäl den också!

Alltså helt sjukt att jag mår dåligt (börjar grina, blir illamående) över de! Det är en råtta som bara förstör, inte till nån nytta direkt!


Nytt in

Dagen blev inte så kaotisk som jag trodde dock så hade jag sov mode on hela dagen, så allt gick i slow motion.. De har försvunnit nu såklart när jag väl ligger i sängen och ska sova men så är de väl alltid!

Idag fick jag hem mitt ylle täcke och ländtäcke jag beställt.. Så fint! :)

Imorn ska jag fixa hästarna på fm sen bege mig in mot Hamre och sitta och sukta på läktaren efter att få tävla!


Feb. 21, 2013

Ligger i sängen och ska snart sova.. Laddar för en sista arbetsdag denna vecka sen ledig 4 dagar! Wiihoo
Fredagar brukar dock ha en förmåga att bli smått kaotiska.. Men jag och Evelina börjar ju bli proffs på de, så de ordnar sig nog!

Hade tänkt att jag skulle hoppa lite på Calle idag, men då jobbet drog ut på tiden och lektionerna började kl 16 så får de helt enkelt vänta några dagar till..

Vi va 4 st i ridhuset idag och märkte av att han tappade framåt bjudningen när vi blev så "många" (kan tillägga att ridhuset är 20-80?, om jag inte är helt ute och cyklar) så de va ju inte direkt trångt men han har mest gått med 1 max 2 andra hästar därinne.. Så de är något att träna på.. Om de sen va för att han ville kolla in alla tjejer eller om han blev osäker kan jag inte svara på men de släpper med mer erfarenhet av de hela :)

Sova kanske......


Lyx dag

Slutade kl 12 idag.. Skönt!
Under dagen hittills så har jag hunnit mocka 20 boxar, ridit 2 hästar och longerat 2 .. Nu sitter jag i soffan och kollar på One Tree Hill, snart blir det Vampire Diaries..


Film på canvas

Sitter och kollar på Maria&Mindy, dom är ju för roliga!

Fick en film av Erik på Canvas.. (Kassens avkomma för er som inte vet) han är ju så fin! Och kommer nog bli ännu finare dessutom godkänd!
Hans första start för detta året:

http://m.youtube.com/#/watch?v=WFQeFlJPA6o

Har ridit 3 hästar idag, 2 skol hästar och sen Calle.. Calle gör verkligen framsteg varje dag, så himla kul!
Longerade uno och clarissa idag med..
Ska fortsätta kolla på tv nu, sen ut med hunden och sen nåt avsnitt av Vampire diaries..


Feb. 18, 2013

Vaknade upp med migrän imorse, lovely! Måste vart för all information som skulle tryckas in i de lilla tomrummet under helgen;)

Tog mig till Ekeby vid 14 och va med på mötet sen fixade jag åt Calle..
Åkte hem till mamma och longerade Uno och Clarissa.. Sjukt vad snö det blivit, va på ridbanan för omväxlings skull.. Va ju nästan upp till knäna på dom så blev bara en kortis..

Har precis ätit kvällsmat och matlådorna tills imorn står i ugnen.. Ska bege mig ut på en sväng med Milton nu..


Pissed

Finns alldeles för mycket korkat folk i denna väg!! Usch... Förstår inte hur dom tänker! Och nej jag slutar fortfarande inte förvånas trots att detta borde hänt för längesen! Blääää


Vulk kurs

Sitter just nu och kollar på Mello med Vulk gänget:) de är ju så dåliga låtar, fattar inte..

Varit en intressant dag! Mycket tips m.m som vi kan ta med oss hem och hoppas vi kan genomföra en del:) får väl se, men lite framtidsplaner finns de ..


Film

Som ni ser i föregående inlägg så har jag lyckats knåpa ihop en film på Calle idag.. Med Maries hjälp;)
Lyckades ju ramla av också, haha han snubbla som ni kommer kunna se, här döljer vi inget;) blev dock nå konstigt med storleken på filmen men men..

Just nu är jag hemma hos en bekant till Niklas mamma som hon är husvakt åt.. Så hon och Niklas bastar och jag kollar gladiatorerna.. Hatar att basta verkligen!

Just ja, jag har ju blivit företagare också! Herregud.. Haha


Castellini Plus


Alla hjärtans dag

Varit en bra dag på jobbet!

Red Calle efter och han va superfin!
Går i stadig form i trav och gick i form i galoppen idag också:) än så länge så har vi bara en växel där men dom andra kommer så småningom..

Nu ska jag och Niklas ha myskväll, maten står i ugnen just för tillfället:)


Onsdag

Precis ätit mat, blev kassler, potatis och chili sås.. Mumsigt!

Longerade Calle igår, han gör verkligen framsteg.. Fortfarande väldigt jobbigt i höger galoppen men ska ta ut Monica så hon får klämma igenom honom och se om det finns något.. Ska även testa byta bett på honom:)

Nu ska jag kolla lite VD ..


Ny vecka

I fredags firade vi Mimmi som fyllt år.. Tror vi va 15 tjejer i en 1a.. Kan säga att det var ett jäkla liv! Haha men kul hade vi.. Blev utgång på BMB men de va väl sådär.. Lyckades missa nattbussen också.. Väldigt fancy!
I lördags morse flög Niklas till Malmö och hade match så va änka, väldigt skönt;) kollade på Vampire diaries hela kvällen/natten utan att bli störd..
Är helt inne i de, så fort jag får chansen så kollar jag;)

Jobb imorgon/idag (då detta inlägg skulle kommit upp igår) fram till lunch sen va vi på "kurs" mellan 13-16..
Va intressant, blir några uppföljnings träffar också:)

Inte går de att ladda upp bilder heller...


Canvas Plus


Snart helg

Kom nyss från Rebecca nästan, varit där och fixat mina naglar:) blev så fiina och betydligt kortare ;)

Fick rid sällskap av Evelina och Breeze idag..
Calle va jätte fin på slutet! Lite spänd i början men de hoppades samtidigt i ridhuset så inte så konstigt:)
Va bättre med galoppen idag(Y) och han travade på fint i form på slutet, svårare åt höger varv.. Men är nog en blandning av att jag är starkare där och att han inte riktigt orkar ännu..

Calle gillar tjejer vääääldigt mycket!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/627240/images/2013/pic_511420e2ddf2b36c0390df7a.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/627240/images/2013/pic_511420e2ddf2b36c0390df7a.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/627240/images/2013/pic_511420e2ddf2b36c0390df7a.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/627240/images/2013/pic_511420e2ddf2b36c0390df7a.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/627240/images/2013/pic_511421e6e087c3423c00cbf2.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/627240/images/2013/pic_511421e6e087c3423c00cbf2.jpg" class="image">


Min vanliga otur

Bilen gick såklart inte igenom!
Stog och vänta i 20min utanför Bilprovningen, 1minut innan jag får åka in så börjar varningslampan för att en lampa gått sönder lysa!! Då har båda halv ljusen gått sönder.. Skapligt irriterande!! Hade jag fått kommit in 5min tidigare så hade den gått igenom... (Arg!!!)

Åkte sen och hämtade alwin på dagis som va lite hängig! Blev ett stopp på donken då blev han lite piggare iaf;)


Top model

Helt sjukt att hon vägra klippa sig! Dom skulle ju aldrig klippa henne fult precis som dom sa! Och att hon tog det som personangrepp m.m är ju bara patetiskt!
Bortskämda barnunge!


Feb. 04, 2013

Imorn blir de en sväng till Västerås med syster, ska besikta bilen och hon är bättre på att få dom att gå igenom än jag;) sen blir de lite lunch också.. Vid 14.30 ska jag och Erika rida lite, får vi se om vild djuren sköter sig;)


Bild på calle med ett av de nya täckena skulle ta på de andra också men mob dog..


Kingsland täcken


Rida hästen i form

Precis kollat på kvällens avsnitt av ponnyakuten..

Jag förstår inte varför man inte lär barn att rida sina ponnyer i form!? Eller lära dom att ha en stilla hand?! Hela ridningen blir ju lättare av det, du får ju en annan kontroll på hästen och du lär "känna" hästen på ett annat sätt.
De är något jag alltid haft med mig, hästen ska gå i form så är det bara och man ska inte sitta och små rycka dom i käften. Kommer ihåg min b-ponny jag hade,(ett gotlandsruss) jag kämpade varenda dag med att få han att jobba i rätt form, de va då inte enkelt då det inte var något "naturligt" för honom.. Men det gick och sista månaderna jag hade honom så var de som att rida på en rund miljon, tänk er de själva ett gotlandsruss liksom,
det går bara man lär barnen rida ordentligt!


Helg!

Jobb helgen är slut och jag tar precis en paus ifrån Vampire D och ska laga lite mat.. Ledig Mån-Tis, på schemat står hästarna och hovslagaren kommer imorn till små grabbarna, sen är det möte på jobbet och sen ska jag nöta VD hela tiden;)

Just de maten va de!

Calle & Chilli


Ändrade planer

Vi överlevde och tog oss igenom dagen trots 3 man kort.. puuh! men de gick och inte blev vi sena heller! 👍

Blev lite ändrade planer ikväll då de inte gick ihop för alla ikväll eller imorn, men men :)
Ska ev träffa Jennie nu ikväll :)
Och imorn är det jobb 7-17, yeey!


Lunch time

Sitter på lunch just nu.. Dennis kommer snart till Lance som ska skos..

Red Doloress nu på fm, hon blev fin efter en liten diskussion;) lite lat först men sen så, trampa på som bara den..

Dags att sätta fart!


RSS 2.0