Beslutsångest

Har fått kolla på lägenheten och jag har besluts ångest deluxe! 
Den här lägenheten kommer bli hel renoverad så den kommer ju bli fräsch när den är klar.. Men den känns trång och sen är det inte ens en franskbalkong vilket gör att den känns ännu trängre.. Hmm.. 
Grejen är den att det finns inte en enda 1a till hallsta.. Så frågan är om man ska chansa och avvakta tills det kommer något som känns mer rätt eller ska jag ta den för den kommer bli helt fräsch och "ny" ... Har ändå 1600 ködagar så vill ju inte bara kasta bort dom heller på något som inte känns hundra.. 

Jaja har lite att fundera på kan man säga! 

Idag blir det innebandy och sen ikväll ska jag umgås med härliga människor och det vankas utgång :) 

Flyr sålänge man kan

Blev utgång igår med Ida, Mimmi och Becca.. Va mycket folk (konstigt när det är löningshelg!?) helt okej kväll.. Har väl haft roligare men även tråkigare... 

Har hunnit jobba några timmar och även  ridit.. Nu ikväll så söndagshängde jag med mitt favoritpar jennie och thommie.. Blev mat och en film! Bra film dessutom, uppskattas alltid! 



Man flyr sålänge man kan men tillslut så kommer verkligheten ikapp en. Och det kommer att hända frågan är bara när.. När ska den där riktigt käftsmällen komma, det är frågan. 
Hoppet är det sista som överger en. 

Torsdag, fredag imorgon och lön!

Trött på snön nu, det får härna bli vååååår nu!! Tänk när det börjar bli varmt och solen lyser var och varann dag! Åh härligt! 

Jag och mimmi var på gymmet, sen åkte vi hem och hade picnick i min säng och kollade på Familjen Annorlunda.. Mysigaste programmet men förstår inte hur man kan vilja ha 13 ungar(!!) galet... 

Imorgon får jag reda på hur det blir med lägenheten, hoppas verkligen jag får den! Tror jag avlider annars då det inte finns någon annan..   

Ah just ja, gulan faran är åter i bruk!! Wiihoo hade lite problem med hjärtat eller ja batteriet då så det var ju skönt då det inte blev så dyrt! 

Måndag

Är äntligen nästan frisk! Lite snorig och hosta kvar men annars så! Jobb helgen är över och det har gått bra:) 
Igår var det fullfart hela dagen, men kompisdag och lektioner på em.. Roligaste lektionen var Sannes och Alexanders! Haha vilka stjärnor, blev imponerad faktiskt!

Igår kväll åkte jag till Jennie, vi kollade film och snacka.. Mysigt! 
Ska snart ta mig ut i stallet och sen hämta spån.. Sen invänta Ida så blir det ett pass på gymmet.. 
Work hard, play hard! 

Fortsatt sjuk

Sjukdomen vill inte lämna min kropp! Ringde vårdcentralen igår men man skulle vara sjuk minst 2v innan dom kunde göra nåt.. 
Försökte jobba igår men var tvungen att åka hem.. Bläääää hatar att vara sjuk, ser hur pengarna rinner iväg! 

Sjuk

Usch, har varit sjuk sen i torsdags.. Feber, svullen/ont i halsen (inga halstabletter hjälper!!), huvudvärk, hosta.. Blir lite bättre ena dagen sen kommer det tillbaka igen .. Riktigt tröttsamt!! Men det försvinner väl nångång.. 

Har äntligen kommit ut en lägenhet iaf! Ska man bara se till att få den och att den ska vara fin! Håll tummarna!! 


2015

Fick inte direkt den start jag hoppats på!  
Nu försöker jag blicka framåt och se någon typ av framtid utan Niklas.. Känns konstigt då vi delat 5,5 år tillsammans och livet har liksom handlat om oss, men nu är det bara jag! 

Kommer nog aldrig förstå riktigt vad som hände.. Allt gick såfort men man kommer kanske till insikt någon gång.. 

.




Nytt år, 2015

Firade nyår hemma hos Sara och Linus igår! Var riktigt trevligt, blev 3 rätters meny och en del snapsvisor! 
Blandade bilder från kvällen.. 








Ramlade hem runt 6 imorse när Linus skicka ut oss ;) haha ja jag säger då det.. Sovit några timmar iaf.. 

Imorgon är det jobb som gäller, lite ångest över det må jag säga! Varit ledig 10 dagar(!!) galet, men ändå vill jag vara ha semester nu!  Och sommar... 


RSS 2.0