1-0

Till boris men jag kommer ta honom ikväll !


Äntligen

Framme i sälen, nu kööör vi!!


Snart

Färdig packat och allt är fixat, nu väntar jag på Hille som ska hämta upp mig, Jennie och Jacke sen beger vi oss mot Sälen!!

Jag har allt jag behöver ;)


Längtar

Är det normalt att känna jobbabstinens efter en halv dag hemma? Fattar inte hur folk utan jobb klarar av det?!

Imorn vid 15 styr vi bilen mot Sälen, gud va jag längtar nu! Men har tusen saker och göra, Så imorn blir det packa, städa lägenheten och fixa hästar..

Kom precis på att jag har grejer i tvättstugan :p dags att hämta dom och ta en sista tur med dogge..


Vår väder

Det är verkligen vår väder ute, så himla härligt! Hoppas snön håller sig borta.. Va ett par år sen ridbanan var tinad i slutet av december redan..

Väldigt lungt på jobbet så fick sluta tidigare och passade på att stanna på erikslund på hemvägen och shoppa lite:) fyndade litegrann ;) en plånbok, ett par skor, ett par mörk blåa chinos, svart topp, en mörkblå kavaj, ett par svarta leggings och en mörkblå stickad kofta..

Har ju inte sagt att jag fick fina julklappar heller.. Lite kläder, pengar och annat smått och gott :)

Är ledig imorn, hur skönt? Jobba en halv dag sen ta helg ;) eftersom vi åker till Sälen på torsdag så har jag tagit ledigt torsdag-fredag men fick alltså ledigt imorn med eftersom det är så himla lungt på jobbet :) ser fram emot Sälen resan få komma bort lite och ha en mini semester!

Ha ha alltså jag rensade min plånbok på kvitton idag, behövdes om man säger så ;)


Myskväll

Precis slängt in stripsen i ugnen och satt på första harry potter filmen.. Älskar harry potter så himla mysiga filmer har dock inte sett dom två sista måste ta tag i det tror jag! :)


Livet

Sån jvla urspårad kväll på wq så det finns inte!! Strömavbrott, slagsmål, tjaffs..

Förstår inte hur en del människor tänker, hur kan man sparka någon i huvudet som ligger ner? Man hörde hur det bara small till! Fy säger jag!!

Det finns så många människor idag som ska ha ångest och börja tänka på hur fan dom beteer sig!!??
Det är pinsamt!!

Vill också säga att det finns underbara människor där ute som kan stå rakryggade idag och vara stolta!


-


Juldagen

Och redo för utgång:)


God Jul

God Jul på er!

Dock så gillar jag inte dagen idag... Stress, irritation, hala vägar m.m och nej jag orkar inte vara positiv.. Men hoppas er jul är bra :)


Uppesittarkväll

Sitter hemma hos Hille ett par st och kollar på bingolotto och dricker lite.. Har dock ingen lott då jag inte orkade stå i kö :p va en lugn dag på jobbet iaf.. Men suger ju att det bara en dag extra ledigt.. Men men imorn ska jag äta tills jag spricker!! Är dock grymt otaggad på julafton men kanske kommer :)


God Jul på er!!


Baka liten kaka

Hm.. Snickers va det


21 December

Nu är som gott som alla julklappar klara :) några få kvar bara! Jag och farmor va riktigt effektiva..

Tänkte jag skulle göra snickers idag men får bli imorn istället.. Mums!


20 December

Ja vilken dag.. Va grymt mkt på jobbet.. Har i vanliga fall 4bur med paket idag hade jag 8!! Galet... Men överlevde ju iaf.. Hö hö

Något som gjorde mig på lite bättre humör va att jag beställde den nya JW jackan för 950 kr istället för 1899kr, ett kap! Eftersom jag duktig som jag är lyckats tappa bort min kingslands jacka..

Och imorn ska det inhandlas julklappar, möter upp farmor på stan vid 17.30 se vad vi ska kunna klura ut ;)


19 December - jag har gjort det igen

Ja, vad har hon nu lyckas med? Jo nämligen att låsa in mig i bilen (en vanlig bil) den här gången men är det ens möjligt?

Jo det är nämligen så att förar dörren går inte att öppna när det är kallt ute man får alltså hoppa in på fel sida och kravla sig över till förar sätet.. Ja och ni kan ju tänka er hur det ser ut? Det är ju inte direkt världens rymligaste bil om man säger så..
Iaf tar mig ner till ica och dörren vill fortfarande inte öppna sig så puttar upp den andra medans jag ska försöka se lite smidig ut eftersom en bil pakera precis bredvid.. Men dörren åkte igen och fastna(!) gick inte att stänga eller öppna.. Helvete tänkte jag, hur ska jag ta mig ut? Och hoppas han i bilen bredvid ska gå iväg så jag kan ta i lite, eftersom den är så liten och minsta lilla rörelse så gungar bilen.. Och hur ser det ut för folk som går förbi? Men han i bilen bredvid hörde tydligen hur jag försökte få upp dörren.. Så han kommer till min undsättning och hjälper mig ut.. Varpå han frågade
Har förar dörren frusit?
Ja, svarar jag och tackar så mkt för hjälpen
Ja, det är ju en seat sa han och garva!
Jag har nog aldrig varit så snabb in på ica nångång! Ha ha


-

Tungt


17 December

Sandra kommer snart och hämtar då blir det lite förfest sen utgång troligtvis :)


16 December

Fredag och helg! Sandra lämnade mig nyss efter en film, mycket prat och en prommis med hunden..

Nu är det nån sjuk film på 5an, snakes on a plan? Den verkar helt sjuk, en jvla massa ormar på ett plan som attackerar människor.. Det va nyss en gubbe som ramla som dom andra sprang över och en tant trampa ner med klacken i hans öra och den fastna.. Fatta smärtan!! Aja iaf imorn får vi se hur planerna blir, inget bestämt än.. :)

Föresten märkte ni av snön som kom idag? Den va iförsig borta lika fort men sjukt stora flingor!


Lucia

Dags för ett riktigt inlägg kanske..
Lucia idag, någon som känt att det är lucia? Enda jag har märkt va att dom hade tänt massa ljus imorse vid rondellen vid ok.. Nu är det inte många dagar kvar till jul alltså..

Jobbet rullar på just nu haft ett par lugna dagar *peppar peppar* blir det väl kaos imorn bara för det.. :p

Niklas kom hem med kina mat ikväll.. Han vet hur man gör sin tjej glad ;) gott vare!


13 December - otuuur

55 på 30 väg säger inget mer!


13 December - otuuur


11 December -

Ännu en helg har passerat och är redan 3e advent! Går tiden såhär fort är vi snart inne i våren/sommaren igen..

Kom hem från Vänsta för ett tag sen va en liten "julfest" med gröt och skinkmacka, mumsigt!

Igår va jag och louise hem till jonas och spela "med vilda gester" med han och simon.. Har nog aldrig garvat så mycket.. Ha ha sjukt! Men va hemma i skaplig tid och blev väckt halv 5 av nån som ramla hem från efterfesten..


10 December -

Igår festade vi till hos Sara.. Sjuka grejer som hände under kvällen som frambringade många skratt!

Idag blev det dop för Trixie, hon är ju för söt den ungen :) och fick godaste smörgåstårtan jag ätit! Yammiie

Just nu kollar jag på vampire diaries.. Niklas ska på julbord med innebandyn och känner jag dom rätt kommer det bli en spårad kväll! Ha ha ska skratta åt honom imorn när han ligger bakfull.. ;)

Bjuder på lite bilder vet inte i vilken ordning dom kommer då jag bloggar från mob..


7 December - Dålig dag

Va sjukt mkt på jobbet idag, fy gillar inte såna dagar sen gör ju inte vädret det bättre heller...

Nåt roligt är att nya bilen kommit, ska ta en bild imorn så får ni se :) hi hi

Just nu sitter jag och väntar på att Niklas ska laga mat, han är ute och "går" med hunden.. Brandbilen åkte förbi med sirenerna på och stannade längre ner på gatan.. Han har nog aldrig varit så snabb ut genom dörren.. Nyfiken i en strut!!


4 December - Äventyr

Idag var jag och mamma ut på ett litet äventyr till en av mina gamla ridlärare Fia(!) och provade en 4 åring efter Corlensky, Hade ett bra hopp och trevlig på backen men inte gjort så mycket än.. Men har nog mycket potential.. På tal om att vi var till Fia.. Inte träffat henne på många år och det va såå kul att träffa henne igen! Och komma hem till henne där jag varit på ridläger, väckte många minnen när man åkte in på gården.. Åhh! Längtar lite tillbaka.. Man kan säga att det är Fia som lärt mig rida ordentligt, hon som lagt grunden för det jag kan idag! Bästa Fia! Just nu sitter jag och niklas och kollar på copycat singers.. Tror inte vi gissat rätt en enda gång :p Och imorn är det måndag igen och ännu en jobbvecka som väntar med andra ord!


Bra där

Bra att den laddar upp samma bild 100ggr!


3 December - Duktiga unghästar

Idag har jag ridit på Liquid, han är så himla cool! Kommer bli en super ponny det där :). Perra fick även sadel på sig för första gången, och tro det eller ej han brydde sig inte! Ha ha men han ser ut som en 1 åring i kroppen trots att han blir 3..


1 December

Imorn fast förra året hade vi 23 minnus grader ute och massa snö, iår har vi typ 8 plus och regn! Och fy vad jag tycker det är skönt.. Finns inge värre än kyla! och snö gillar jag inte heller allt blir så himla mycket jobbigare med den.. Jobbigt att ta sig fram, man blir blöt m.m. Va en bra dag på jobbet idag! Det börjar rullar på nu och det är himla skönt! Bästa med mitt jobb är att dagarna går så himla fort! Och faktiskt ett jobb som jag "hatar" att man inte får jobba över på.. Låter sjukt men så är det! :P Imorn är det fredag sen helg, wiiehoo! På lördag ska jag och mamma ut på ett litet äventyr, det börjar hända lite saker nu :D

RSS 2.0