Take a little trip

tog mig in till stan med erica som sällskap.. hittade litegranna iaf. :) två klänningar, en tröja, några ringar och lite smått och gott.. försöker hitta en jacka men hittar ingen alls som jag vill ha.. så blir väl att spara lite och köpa en ny goose antar jag..

måste ta mig ner till strömsholm någon dag också och beställa min chaps.. :)

snart nyårsafton, wiie..

Ciao

Asleep at heavens gate

blir ett litet morgon inlägg.. har varit nere och fodrat hos mamma och ska snart ner igen då hovslagaren kommer och fixar alla.. :) skönt när dom blir fina i fötterna igen..

igår sov jag ungefär hela dagen, kankse va uppe allt som allt 4 timmar.. mådde riktigt dåligt faktiskt.. men idag är det bättre.. tur jag hade erica igår som kunde fixa hästarna..

snart nyårsafton och har ingen kläningen än, börjar få lite smått panik.. måste försöka ta mig in till stan någon dag.. typ idag eller imorn...

Ciao

A few days pass by

Hunnit varit både julafton och juldag..

hade enmysig men stressig julafton, va på frukost hos pappa kl 10 sen hem till niklas pappa kl 13 och åt jullunch sen hem till denise och danne kl 16 och skulle äta igen och fira jul med dom, mamma och daniels släkt.. fick knappt i mig någonting hade ju ätit i princip hela dagen.. :P hann med lite hästar däremellan också :)

och igår på dagen firade vi jul hemma hos farmor och farfar med pappas släkt.. god mat som alltid! älskar julmat, ska nog ringa farmor och fråga om hon har någon mat låda.. ;) öppnade julklappar och fikade sen bar det av mot hallsta igen för att inleda kvällen.. blev för fest hemma hos Tompa med han,eklund, max, niklas, martin aleks och mig.. sen körde mamma oss till wq, lika urspårat om vanligt! men va faktiskt mindre folk än jag trodde det skulle vara..

har fått jättefina julklappar! super nöjd :)

just nu sitter jag och väntar på min beställning av kebabrulle som borde komma snart, sen ska ja ta tag i alla stall.. och ikväll så.. ja blir nog kankse myspyskväll med Linnea :) <3

Ciao

Joanna och Cissi, ni var guldvärda igår!












Wish for better luck

Igår va det inte riktigt min dag! förutom alla bil problem så frös vattnet ute hos A-L, jätte härligt at bära vatten från huset till 8 hästar, aldrig haft roligare faktiskt..
har verkligen noll motivation till hästar just nu vill inte ens gå utanför dörren.. men blir bättre så fort våren kommer om typ 3 månader alltså.. :/

idag ska jag och Niklas in till stan och handla dom sisa julklapparna :) sen ska alla stall fixas och ikväll blir det uppesittarkväll.. helt sjukt att det är julafton imorgon.. lagom stressig dag måste jag säga!
fixa stallen på morgonen senin till pappa och äta julfrukost sen ska vi äta lunch hos Niklas pappa och på em/kvällen blir det inne hos denise och danne.. :) blir en dag full av mat och hästar ungefär, kommer nog sova gott imorn kväll :P

Ciao

Bad luck

denna morgon kunde börjat bättre om jag säger så!!
hade vart hos A-L och morgon fodrat skulle hem till mamma och ska svänga ner i villa området men de ville inte riktigt Niklas bil.. de gick rakt på ut i en snöhög mot lyktstolpen.. jag hoppades innerligt att bilen skulle stanna innan vilken den som tur va gjorde, tacka gud för det! men jag satt där jag satt.. :/ fick loss den nu för ett tag sen, va ju ingen vacker syn direkt.. niklas har inte sett det än ....

och satan va kallt det är ute, 24 minus tror jag de va.. förfryser så fort man går ut ju.. usch..
så idag ska jag hålla mig inne så mycket som möjligt men har 3 stall att fixa, int direkt sugen om man säger så.. skulle kunna betala för att någon annan skulle göra det..

imornbitti ska jag besiktiga kian plus trailer, och hur rolig va den igår då? hade varit ner hos mamma och fodrat och fixat skulle bara åka ut till statiol och köpa treo men hade glömt plånboken hemma så åkte hem stängde av bilen sprang in och hämta plånboken kommer ut till bilen, ja då startar inte bil jveln!!! har inte nån riktigt tur med bilar just nu känner jag.. kankse inte borde köra på ett par dar.. så idag måste jag försöka fixa kian plus en balykta på släpet, skulle varit med niklas hjälp men känns som jag får klara mig själv..

han kollar på bilen nu.. :/

Ciao

Kanske äntligen får ett avslut, ett steg i rätt riktinig! :)

To die for

precis slagit ner min rrrumpaaa i soffan..
fixat stallen och lite så..

jag och N tog en promenad ner till cafét och käkade lunch, blev bakad potatis och skagen röra.. för gott! sen gick vi till volvo skulle fråga om nån slang.. kolla lite på bilar börja dreggla när jag såg ny s60, jag döör.. vill ha!
börja prata med försäljningsnissen som undra va jag hade för bil nu berättade snällt.. och han sa att om jag köpte en annan bil (volvo typ v.50 el v.60) kunde jag spara nästan hälften av mina månadskostnader på bensinen, men vaddå 1,2 liter/mil är väl inte mycket, 1,5 med släp.. hmm.. eller?

skulle åkt och fika nu innan vi kom hem men trodde inte vi hade någon plånbok med oss, sen hitta jag den på golvet när jag kliver ur.. bitter blev jag men blir en fika imorn ist :)

Ciao

As we speak

Precis kommit ur en lång dusch, sköön..t  ska dra mig ner och fodra hos mamma och imornbitti kl 8.00 ska jag byta däck.. puuh.. in med däcken ut med däcken in med däcken ut med däcken..

kollar just nu på Böda Camping, jag vill ha sommar! Saknar att gå i shorts och linne ute och känna en varm bris blåsa genom håret..


Tänk om du skulle våga stå upp för vad du tycker och säga det till mig istället för folk runt omkring mig.. Blir väl upp till bevis..

Sick of this

Om det är någon som är patetisk, så är det fan ni två??!!
Så förbannat jvla trött på på detta triangeldrama, eller nej de är ju inget triangeldrama längre de är ju snarare en fyrkant!

Du utger dig för att vara så himla lycklig och bla bla, men om du vore de.. va fan bryr du dig då om vad jag skriver i min blogg.. de gör det hela så genomskinligt.. du har försökt sen dag 1 att förstöra och du har varit bra nära på att lyckas flera ggr.. men som du håller på nu är ju bara sjukt(!) du har ditt men vill ändå ha ditt gamla, fast är ju inte första gången detta händer heller tydligen.. Kom inte och säg att jag är patetisk för om det är någon som är de så är de fan du själv! synd att du inte inser det bara..


Och du, du bara ljuger och lever i din fantasivärld.. inte värd någonting i mina ögon längre! och du har själv satt dig i denna situation.. Tar inte emot mera...

Living the dream, HA HA

Living in a bubble

Kan någon sätta ord på hur man känner? Hur länge kommer bubblan vara flygande och hel? Vad händer när den spricker? Varför skulle den spricka? Vad är det som finns och inte finns?



Va och kikade på innebandy i ramnäs med Aleks igår, va Malma-Sura som spela.. rolg match att titta på faktiskt :)

Igårkväll blev det lite chill drickande hemma hos Wöide, mucho trevligt.. haha slutade med att alla sov ett bra resultat av en fredag kväll.. Martin va iaf värst.. haha
ikväll blir det en helkväll i soffan med One tree hill.. :) egentid <3


 

Smaka på sin egen medicin, finns det nå bättre?

I´m ready

jag och erica sitter här med varsin sin dator i knät.. ätit blodpudding har vi också gjort.. mums, idag färdigställd jag mitt pepparkaks hus.. superfint! ;) haha ericas fick inge tak för hon orkade inte vänta sen käka hon upp skorstenen..

hästarna är fixade ska bara ner och fodra det sista, sen vile alkes att jag skull komma förbi innebandy men får se hur det blir med de.. måste se PH ikväll missa igår..

just ja, jag gillar att ha hela sovrummet som garderob men mindre gillat av Niklas så jag fixade in allt i mina garderober.. :) fint blev det tyckte han jag gillar mer klädesprydd sovrum.. :P

Ciao

I´am human

pensionärsjävlar börjar precis så blir ett korfattat inlägg..

blev ju som sagt utgång i lördags med Joanna och Cissi, hade sjukt kul!! fick träffa aleks också..

imorn ska jag och erica baka pepparkaks hus, spännande jag hoppas bara att mitt blir fint! :P men bästa är ju när man får äta upp de sen.. höhö

hade ett litet bråk här i lägenheten dag, Niklas ringde och skällde på mig att jag tappat bort nyckeln till grejen så man kan boka tvätt tid, hade jag iförsig gjort de (trodde jag) men kom hem kollade lådan och där låg nyckeln.. och han hade varit ner och provat den och alltså provat fel grej, YEEES! haha

Löshoppade Pinan igår, gick lite bättre igår hon gick mer framåt än tidigare men kom på att hon kunde gå mellan väggen och hinderstöden kankse va 30-40cm men hon kom på tillslut att de va nog lättare att hoppa ändå, ja hon är rolig hon.. :P

Ciao

One more day

blev inflyttningsfest hos erica igår.. va första jag erica sandra och viktoria sen dök de upp lite mer folk, några överaskade positivt och vissa negativt. men jag måste väl inse att vissa människor aldrig förändra! har nästan lite träningsvärk imagen efter alla skratt.. :P va väl hemma runt 4 imorse, tur att hon bor nära nu för tiden iaf..
'
idag har jag fixat stalen ch varit på möäte på Vänsta och inviging av den nya cafeterian.. :)
Anläggningen har blivit super fin :) så de är kul..
sen övertalade Joanna mig att följa med ut så de blev ett himla stressande men är klar och sitter och väntar på a hon ska hämta mig.. se vart kvällen leder ska iaf vara lungare än igår om jag säger så.. haha

Ciao

Related

Precis fixat stallen och ätit frukost.. på schemat idag står stan med farmor sen hem och fixa lite hästar sen till Vänsta och kolla på träning.. Ska bli spännande!

När jag tog sista kvällspromenaden igår så mötte jag en hund som va sjukt lik Milton visade sig att det var han halv syster.. har åkt förbi den någon gång när dom varit ute och gått med den och tänkt, va fan gör Milton ute.. men nu fick jag ju svar.. :P

snart är det jul också dagarna bara springer iväg..

ciao

Love is all around us

Tänkte berätta en liten kärleks historia för er:

Dom två människorna möttes av en slump på studenten för 2 år sen. Flickan som inte hade någon skjuts hem frågade vänligt (då dom "kände" varanndra sen tidigare) om hon kunde få åka med honom hem och såklart kunde inte pojken säga nej till denna vackra tjej, så hon fick skjuts hem och dom bestämde då båda två skulle ut med vännerna dagen efter att dom skulle höras av, vilket dom gjorde och hade en förträfflig kväll och dom klickade liksom.. Natten skred som sitt slut och dom skulle båda bege sig åt vart sitt håll när pojken helt plötligt frågar om han får spendera natten hos flickan, ja men du sover på soffan svarade flickan. Och så blev det och dom fortsatte träffas och började fatta tyckte för varandra, men såklart så har ju alltid underbara människor ett "bagage" (kan man kalla det så, hm.. ja det kan man faktiskt)
Det där bagaget ville inte riktigt släppa taget (vilket jag kan förstå) men man måste vid någon tidpunkt inse att det är dags at gå vidare. well well.. Pojken och flickan igenom gick en väldigt tuff period och perioden skulle visa sig bli ännu tuffare men någonstans i mörkret insåg dom att dom var meant to be så dom kämpade sig igenom den tuffa perioden och började om på nytt med nytt hopp om att kärleken kan vara så underbar som man föreställer sig att den är. Dom har ställts inför svåra val och vägen ha varit krokig med många hinder i vägen men i slutändan står dom är hand i hand. 


Neerds

Niklas ligger och nöter Fruit Ninja ihopp om att han ska slå mitt rekord, haha han blir verkligen sur när jag är bättre än honom.. men gubben "Det är bara ett spel" citerat av honom själv när jag blir sur att han slagit mitt.. höhö nördar vi är..

imorn ska in till stan med bästa farmor :) kommer bli mysigt..

inte så mycket att säga förutom att jag ska ta och diska snart, väldigt spännande!

Ciao

Give me a good morning

little bit tired of some people..

hämat hö och fixat stallen idag ungefär det jag gjort och nästan frusit ihjäl.. känner när jag sitter och rider att jag förfryser mina kinder.. haha sen när jag kommer in i stallet gör jag grimaser och känns som jag har världens mormors kinder.. haha

just nu sitter jag kollar på bartender skolan.. Vanita?! Vem är hon liksom.. haha stjärna!
imorn ska jag hämta foder och hoppas på en varmare dag.. skulle vilja ha en hel kroppstrumpa så man slipper frysa..


Kanske är dom som flyttar härifrån

Give it to me baby

precis fått lite mat i magen och sitter och kollar på Hollywood fruar.. haha va en av dom som hade middag med sina söner och deras tjejer första gången hon träffar tjejerna och hon tar upp att de går ett rykte om att en av dom varit trogna.. akward or what.. haha

och äntligen börjar det hända lite i PH också.. Rimon och JP kommer ju köra sitt rejs men verkar ändå som att JP har förstått att det inte bara fungerar att köra taktik hela tiden.. men de mest sjuka är att foklet blir svartsjuka om någon av deras partner kysser någon annan, men kom igen!! kolla på danska PH, va ju bra mycket bättre mer intriger av alla möjliga slag.. men men "vi danskar" är väl mer vilda kankse.. haha ;)


Live my life

julbordet i lördags va riktigt gott! de enda som är tråkigt att dom trycker in för mycket folk och man fick köa hur länge som helst till maten sen när man väl vara framme ja då fick man stå vänta för att allting va slut.. bättre om dom tar in mindre folk eller iaf anställer fler så det finna mat hela tiden.. jätte trevligt va det också :)
efter det åkt jag hem till Fransson och kolla på film med honom och Linnea, kolla på wild target tror jag den hette.. haha helt störd film!

sen igår tog jag hem Pinan från A-L och åkte iväg och löshoppade henne i Vänsta.. skötte sig faktiskt, över förväntan :P

och igår kväll hade jag och niklas myskväll, de va klass på den vill jag lova :P

längtar till PH börjar ikväll och tills jag får gå och lägga mig.. sjukt trött..

Ciao

Give me food

precis kommit hem efter en heldag i stallen ridit och fixat, och hur fan kan glömma långkalsongerna nu.. när de är typ 100 minus ute.. jo jag lyckades, höll på att dö.. haha typiskt mig..

ikväll är de dags för julbord, ska bli så satans gott.. älskar julmat! sen efter det ska jag hem till Frans och spendera kvällen med Linnea och Erica och 3 hundar (två små och en rottis) kan bli spännande i en 1a.. haha
då dom små springer runt som små tokar och den stora, ja hon är bara stor.. :P

igår hjälpte jag erica i hennes nya lägenhet, fullkomligen älskar den! lite avis faktiskt.. Fast trivs i min och Niklas lägenhet också.. men ericas blir lite mysigare för den är lite mindre än våran men skönt med stor lägenhet spec med två tjurskallar i familjen ;) haha

ska hoppa in i duschen och göra mig vid innan det vankas mat på WQ :) mumma.. kommer typ äta ihjäl mig skit hungrig och sparat mig hela dagen..
nej nog skrivet om mat kankse..

Ciao

Christmas feeling

kollade på adventskalender igår, blir sån himla julkänsla när man kollar på de och inte blir för gammal för det någonsin? dom bästa som visats hittills är Mysteriet på Greveholm, Pelle Svanslös och teskedsgumman :) årets påminner lite om greveholm ju bode i stan flytta ut på landet.. Niklas berättade att dom hade varit tveksamma om att visa den pga att den va för grov så de återså att se helt enkelt..

imorse va det 23 minus ute, kallt! men står fast vid att vi hästtjejer är hårdare än andra vi gör det vi måste vare sig de är 23 minus eller 23 plus grader.. vi vet att hästarna måste motioneras och dom ska in och ut de ska mockas osv.. hur mycket är en "normal" person ute om det är 23 minus antagligen inte mer än dom behöver.. där är skillnaden!

en del människor som färgar sig hår kan jag bli så trött på.. man kan inte färga och färga och färga.. håret blir mättat tillslut och tar inte åt sig av färgen alltå måste man avfärga det.. lika om man blonderar eller färgar mörk.. jag tycker personligen man ska göra det hos en frisör som vet och vet hur mycket håret klarar av innan det blir förstört och kankse går av.. men jag är väl bara bortskämd på det planet antar jag.. :P

nej, dags att gå ut  kylan.. Ciao

I said

brrrr, va kallt de är ute nu men tror iaf vi hästtjejer är mycket hårdare än vanliga.. :D haha
kanske skulle önska sig en utlandsresa ändå..

ska snart laga mat blir kyckling potatis och sås :) mums.. köpt lite julgodis hem också inte så mycket kvar men ändå ;P
niklas har fixat med lite gardiner osv..

hoppas jag slipper gå ut nå mer idag men tveksamt på den fronten va..

Ciao

RSS 2.0