one life

sitter här och känner mig allmänt seg idag faktiskt.. var ut på Strike igår och bowla, och jag var verkligen helt sämst! fick ihop 50 p på 2 timmar kankse.. kul..

nathalie var ju på pay´n jump igår och hon skötte sig faktiskt i  andra klassen. i 1m hade hon ett stopp och två ner och i 110 var hon nolla, men grymt spänd och blåste upp sig till tusen..

skulle ha blivit utgång ikväll igen men känner att jag inte orkar, längtar bara efter god mat och en fet godis påse:P ska även upp och jobba kl 7 imornbitti, så skippar nog det.. blir nästa helg i stället! :)

nu ska kika lite på 90210 :)

One Tree Hill

Det finns inget program som kan ta fram så mycket känslor som det..

nu ska jag ut i stallet och fortsätta, för att sen åka på pay´n jump sen vidare in i dimman!

Hörs!

You´re on my heart like a tattoo

Va faktiskt duktig imorse och gick upp vid 8 fodrade hästarna, åkte och hämta hö alldeles själv aldrig kört med släp, haha det gick bra höll på och köra i diket en gång bara! :D

ikväll blir det bowling på Strike, med erica, annika, jojjo, jessica, alle, lahio och han tjej tror jag..:P fan ikvälls ka jag tamefan vinna!

kollade på något sjukt program på 5:an här om dagen, det var människor som bodde typ i Afrika och hade olika hud sjukdomar, så var det en amerikansk läkare där som skulle hjälpa en av dom.. alltså det var helt sjukt! han hade vårtor över hela kroppen och händerna och fötterna var typ 3 ggr så stora som i vanliga fall pga vårtorna..:/ han och hans kompisar tjänade pengar på att åka runt och visa upp sig för folk som betalde för att titta på dom, typ som om dom vore djur som bodde på ett zoo, förstår inte hur deras arbetsgivare kan göra så. okej han tycker att han hjälper dom eftersom dom får pengar men jag skulle vilja kalla det utnyttning.. sen satt alle och jag och fundrade på vem av dom man skulle vilja vara, den som var mest drabbad men hade minst ont av det eller den som var minst drabbad och hade ont? tuff fråga det där.. skulle inte vilja vara nån av dom kom jag fram till.. men men..


No matter what you say about love
I keep coming back for more
Keep my hand in the fire
Sooner or later I get what I'm asking for

I loved you once, needed protection
You're still a part of everything I do
You're on my heart just like a tattoo


I have to move on, without you

nyss kommit in från stallet nästan.. gick bra att rida djuren idag, fast jvlar va halt det är ute jag och min syster åkte till ridhuset och fick sladd på bilen i typ 5km.. sen höll vi även på att bli prejade av vägen av en lastbil, när vi svänger in på E18 så kommer det en lastbil och svänger in i vårat körfält så han missar oss med typ 1dm.. jäavla nisse asså, det värsta är ju att vi hade typ dött samt hästarna och med han hade det inte hänt ett skit!

Pay´n jump imorn då, spännande :)


Förstår inte varför det ska vara så himla svårt att släppa taget!? Jag vill, men jag kan inte..

I cant forget, but i try

shiiit..


I hate this part

precis kommit in från stallet nu.. mockat och grejat.. tränade för Lotta igår gick bra men jag har en liten Primadonna:P haha

Nathalie ska kanske gå pay´n jump på S-holm på fredag om jag kom med vill säga, sen blir nästa tävling hamre sista dagen med Kassen hon ska gå en 120 sen på em där ska nathalie till hallsta på pay´n jump..

blir troligen bowling på fredag iaf, ska bli nice :) för jag e så jvla sämst.. haha

ska troligen iväg till ekeby och rida idag..:P undrar varför..

Just nu känner jag mig kluven, vet inte vad jag vill eller hur saker och ting ska vara.. Jag tror jag börjar komma på mig själv med ett fel val som jag gjort, och det känns riktigt pissigt alltså.. På något vis vill jag ditt bästa men ändå inte.. Jag vill finnas i ditt liv och jag vill att du ska finnas i mitt men på något underligt sätt skulle allt vara mycket lättare om det inte var så.. om vi bara skar av tråden och låsades som om vi inte fanns.. men det kan jag inte heller göra.. va fan ska livet vara så svårt för kan man inte bara vara som en maskin som man kan stänga av och sätta på känslor när man vill!

What hurts the most

sitter på jobbet nu.. relativt lungt väntar på att världscup hoppningarna från Zurich ska börja, kommer antagligen bli världens rush precis då.. min vanliga otur..

har iaf setat och kollat på asos, alltså ge mig alla pengar i världen, Jag vill shoppa!! men så klart när man har andra utgifter så man inte kan shoppa det man vill, då ska man alltid hitta något.. typiskt..

har kollat på lite tävlingar, vet inte vart det blir att åka som första hade tänkt åka till Hamre men anmälningarna vara stängda så de skets ig.. så nu har jag verkligen ingen aning om vad det blir.. dåligt med tävlingar är det också fram till mars, tyvärr.. behöver verkligen få igång mina hästar nu!

Natta ska iaf förhoppningsvis ut på pay´n jump på fredag om jag kommer med vill säga, dom ska bara ha 40st startande..:/ men men jag lär väl få komma ut nån gång iaf..

Måste säga Grattis till Johanna som gjort fina resultat nere i Kungsbacka!

So long

Why are you doing this

sitter på jobbet just nu och segar, väldigt lungt så iförsig skönt :)
igår blev det utgång med Sandra på Konrad träffade en rad gamla kompisar, skit kul!! det var sjukt mkt folk också..

har ju som sagt jobbat på St. Ekeby nu två dagar sen jobb på Preem lördags-söndag och kankse jobb på måndag igen men de beror på jojjo...:P gillar de sen när pengar kommer iaf :)

veckan som kommer är de väl ingenting speciellt vad jag kommer på.. dyker väl alltid upp något..


Förstår mig inte riktigt på dig, vad vill du.. Säger en sak ena dagen sen nästa dag en helt annan.. Lite svårt för mig att förstå vad du tänker.. men det är väl de som är meningen, men skulle ju underlätta bådas liv bra mycket om du bara kunde berätta vad du tänker..

I try to hold on but it hurts to much

skrev nyss världens längsta inlägg, sen lägger mitt internet av.. blir så förbannad aja iaf..

jobbade på St. Ekeby idag pga att jojjo skulle iväg och tävla, så jag fick hoppa in.. väldigt trevligt och trevliga människor jobbade från halv 8 till 12 inge länge men var tvungen att gå upp 4.20 imorse för skulle låna alles bil så blev en tur till stan imorse sen hem igen, skapligt trött.. varför kan man inte bara vara morgon pigg för skulle underlätta allting!

Hästarna går verkligen super nu, så himla skönt.. träning igår och Kassen skötte sig exemplariskt med hennes mått mätt:P haha

imorn blir det först jobb till12 eller 16 vet inte än.. bra där.. sen blir det utgång, wiiehoo det var nåt nytt:P haah
helgen blir jobb och hästar mamma är i Sthlm och har kurs hela helgen, men de ska nog lösa sig ändå..

nu ska jag se om det finns några kläder att beställa, så trött på min garderob..

So long

Körkort

klarade teorin idag, vilket resulterar i att jag äntligen är klar med körkortet! :) sån himla lättnad men har nog ändå inte riktigt förstått det.. känns overkligt på nå sätt..

helgen då; Fredagen blev lung, lite mys och sådär.. tror jag kommer inte ihåg egentligen men har för mig det iaf..

Lördag blev det party.. först super stressad hela dagen skulle hinna hämta hö rida tre hästar och fixa och greja.. kl 5 skulle jag vara klar och färdig fixad.. åker iaf hem till Fanny först, sen viadre in till stan och hem till tessan, träffade även Jossan.. haha ur sköna brudar måste säga!! :D blev för fest där sen vidare ner till Blue Moon Bar.. Jag hade skit kul, även om det var så mycket folk att man inte kunde röra sig, fick öl över sig och tjejer som var allmänt muppiga.. men sånt är livet, man ska inte hänga upp sig på små saker.. blev efter fest istan iaf, inte tanken men så blev det.. somna typ vid halv 7 på morgonen för att sen vakna vid 9 och vänta på att man skulle kunna ta sig hem.. Finns ingen skönare känsla än att komma hem efter en hårt festande natt! haha


Just nu väntar jag på att mamma ska komma hem så jag kan åka rida dom 3 djuren..

so long

I belive

blev solande igår kväll.. hur skönt som helst speciellt när de är typ -10 grader ute.. men förstår inte att det ska vara så svårt att få färg.. men men de kommer väl med tiden..:P

va in en snabbis till stan idag, erica bokade resa till thailand.. usch vad avundsjuk jag är.. vill också åka de värsta är att den va inte dyr heller.. men de blir mitt i säsongen så kan inte åka då speciellt inte om mina planer går i lås..;) hehe

var till Dingtuna och red nu på kvällen, så skönt och komma in i ett ridhus när de är så sjukt kallt ute..
just nu sitter jag och väntar på alle som ska hämta mig, får se vad vi hittar på..

imron blir det iaf utgång med fanny och några av hennes jobbarkompisar! ska bli trevligt..


Pratade med en gammal vän som jag inte pratat med på typ 100 år, skönt och höra att du lever och mår bra! :) blev jag glad..

ska hoppa in i dushen nu..

so long..

Made in Sweden

Hade premiär igår, och jag tittade så klart.. haha var helt okeej, men dom hade en tittar fråga /diskussion.

Gör desmond rätt?

okej, han kommer från Usa och är hur stor som helst.. men jag tycker inte han hade rätt att behandla Kim som han gjorde.. han hade ju kunnat vara lite ödmjuk men icke det heller.. aja

håller på och pluggar teori så ska ävl fortsätta göra det :)


so long suckers!!

The Hills

är inne på 3 säsongen nu, asså egentligen är de inte ens bra men de är alla intriger som gör de bra..:P den enda dom gör de är äter,jobbar och super.. och bråkar förstås.. de som är konstigt hur fan har dom råd? har sett dom laga mat själva hemma 3 ggr på 3 säsonger, helt sjukt..:P vet inte vad jag ska kolla på sen när jag har kollat klart på the hills, har inge mer förslag..

va ut och bowla igår med alle, jojjo och jessica.. fan blev så jvla arg alle slog mig med 9 points, skit arg blev jag.. usch.. haha har iaf huvudvärk idag:/ fattar inte hur men tydligen..

mamma har kurs ihelgen så har jobb och hästarna själv, men ska nog gå bra iaf..

prövade den nya pepsodent tandkrämen, white now.. vet inte om den funka för var lite små dimmig men kommer ihåg att den va stark som fan!! usch.. haha

nu måste jag ta en huvudvärks tabeltt och fortsätta jobba..

so long, fuckers!

Im so lucky

klarade uppköringen idag, känns hur skönt som helst att ha den klar.. men usch va nervös jag var innan helt sjukt.. bara den där jäkla teorin kvar nu, mindre kul.. haha fick även skäll av körskolan idag bad dom boka en ny tid till mig för teorin men de fick jag inte för att jag inte setat där uppe och pluggat till förra provet..:P haha så ska upp imron och sätta sig tänkte jag..

men först ska jag till djursjukhuset med Carina..

kom in i stallet på em idag så ut som värsta massakern varit där, inne i fodrer rummet var det typ blod över allt, antar att det har varit en katt och råtta lek men ändå.. skit äckligt!

imorn kväll blir det bowling med alle, jessica, johanna och kankse sandra.. sen är de jobb ihelgen.. sen händer de väl inte så mkt mer..

see you

hmm..

blev lite samma sak i inläggen.. pga av att det första inte hade kommit upp när jag skrev de andra.. så ni vet..


Sverige - Canada

kikade på matchen inatt, fy fan.. dom var verkligen värda ett guld igår, men så blev det icke, och vilka jvla domare sen vad fan höll dom på med egentligen?? fattar inte.. vågar man inte stå på sig bara för att hemma nationen spelar hemma eller, helt sjukt.. då har man inget där och göra!!

kollade även på semi finalen med girlsen i måndags, oh fy fan var bra det var när tedenby dribbla igenom alltså.. haha helt sjukt!

längtar redan till nästa års junior - vm..

imorn är det körlektion som gäller, mindre roligt.. blää.. sen för övrigt är det inte så mycket som händer.. rider, jobbar mm.

egnetligen ska man väl sammanfatta år 2008, men de orkar jag inte.. det fanns bra tider och dåliga tider. man gjorde bra beslut och mindre bra beslut, men de är sånt man får leva med helt enkelt! går iaf inte att ändra på.. sen kan man bara hoppas att man lärt sig något inför 2009..

nu ska jag kika på the Hills, hörs!

I Hate This Part

kvällen igår spenderades iaf med Izabella, jojjo och jessica.. spelade spel och umgicks, jag och jojjo drack lite cider och mös..

egentligen ska man väl summera 2008, men nej de orkar jag inte.. det har varit vissa bra stunder och vissa dåliga precis som alla år..
jag känner att just nu är jag innne i en så kallad down period, vet inte varför.. men känner inte riktigt var jag har folk är inte helt säker på om jag vill veta eller inte heller.. ibland kan de bara var skönt att blunda inför vissa saker.. men tillslut kommer det upp till ytan och blir ofta 100 ggr värre än de va från början.. men känns som jag gör valet att blunda just nu, orkar inte hålla på och gräva fram massa saker.. tillslut visar de sig ändå vad som är vad, vill säga..

idag är det väl hockey som är planerat på shemat, kl 16.00 i arboga tror jag det va.. får väl se hur de blir med den saken..

nu ska jag, käka lunch och fixa i stallet..

so long fuckers!

RSS 2.0