Svar på kommentar

Såg att jag fått kommentarer som jag inte sett tidigare då jag måste kolla igenom varje inlägg för att se dom? Konstigt..
Ang Kassens bortgång så gick hon bort efter en operation, och somnade in helt av sig själv.. Kan inte gå in i mer detalj just nu men kommer göra det senare..

Dyon

Fick hem mina Dyon chaps idag.. helt nya för 800 kr, ett kap med andra ord..

Var rädd om det ni har

Ännu en hemskt natt har gått förbi.. Var en av läggargubbarna som fick hjärtstopp inatt, så himla otäckt! Jag såg hur han stog och höll på med kanten sen bara föll han handlöst framåt rakt ner i asfalten.. Som tur va så var vi mitt i Stockholm och flera läkare kom fram och hjälpte oss tills ambulansen kom (Vilket tog hundra år, fick till och med sitta i kö innan vi kom fram) Dom hade fått igång honom men med ytterst låg hjärtfrekvens innan ambulansen åkte till sjukhuset men han avled alltså senare.. Skänker mina tankar till hans familj och nära och kära!

Det här fick mig att tänka till ännnu en gång att man verkligen ska vara rädd om dom man har runtomkring sig Familj, vänner, bekanta. Såna som betyder något för en! Det kan gå så fort och känslan av att man inte talat om för någon hur mycket den betyder för en vill inte jag känna!
Så till alla mina nära och kära, Jag tänker extra mycket på er idag!
<3

28 September/ Snabb blogg

Ska strax sticka iväg på jobb, blir Vallentuna inatt.. Blir att ladda upp med nån energi boost då jag varit vaken sen halv 6 imorse..

Något jag ser framemot nu är Flyinge/Breeders, jag och mamma har blivit nerbjudna till Kassens förra ägare och ska bo hos honom och se mycket fina hästar (förhoppingsvis)..

Nu måste jag sticka, ha en trevlig natt!


Teknik

Min telefon har inte fungerat på typ halva dagen och inte internet heller.. Man känner sig ju helt bortkopplad från omvärlden, undrar om dom klara sig förr när det inte fanns mobiler eller internet?
nu går det iaf att ringa inte skicka sms och internet har hoppat igång äntligen!

Har haft hovslagaren här idag till Callis och Liquid, Liquid fick agera modell till en artikel som kommer finnas i Västeråsan (eller vad heter tidningen?) Tur han skötte sig ;)

Blir en tidig morgon imorn då jag ska till Uppsala en sväng.. Mer info imorn..

Helgen

fy för att flytta.. Kan vara det tråkigaste som finns men snart klara iaf... Städningen är kvar dock.. :/

Igår blev det förfest hemma hos Linnea och Frans sen vidare in till stan och BMB.. Rolig kväll va pigg imorse till och med.. Vet andra som inte va det iaf ;) mouhaha

Nä har inte så mycket att dela med mig av just nu..

R.I.P Cashmere Plus

Min fina älskade vän, du var en stjärna som fick lämna oss alldeles för tidigt!
Du var en sån otrolig kämpe och det dummaste du någonsin gjort var att hoppa ur hagen.
Alltid när man kom ut i stallet gnäggade du och kollade på en med dina stora fina ögon!
Nu får du springa på dom evigt gröna ängarna och vi kommer tänka på dig varje dag här nere.
Du har lämnat ett stort tomrum i våra hjärtan!

Cashmere Plus
2001.01.01-2011.09.21


Höst/Vinter

Dom enda vinter skorna som jag tycker är "snygga" är UGG's.. Och iår ska jag nog slå till på ett par riktiga.. Kan dock inte bestämma mig för vilka..
(Bilder från www.uggsinfashion.com )



Lite nytt

Precis beställt hem dessa, det är för lätt att shoppa nu för tiden ;)
Visste inte riktigt vad jag ville ha för färg och vet inte riktigt om jag gillar denna, tror det kan bli rätt coolt men det visar sig ;)
Beställde från SEG Company

-

Såg precis att hela inlägget blev helt sammanhängade.. Skulle liksom vara mellan rum så man förstår att allt inte sitter ihop men allt bara trycker ihop sig hela tiden.. :/

Dygnsrytm

Det blev en lång natt inatt men gjorde inte så mycket då vi blev bjuda på mat av NCC ;) .. Skulle ha börjar 21 men fick åka dit redan till 18.30 och vi var klara runt halv 7 imorse.. Låg hemma i min säng vid halv 8 och hunnit sova lite sen åkte jag och fixade stall osv..
Nu ska jag snart åka ut till pojkarna för intag och kvällsfodring.. Sen en sväng till ica blir en lung hemma kväll med Gossip Girl tror jag :)
Imorn ska jag börja packa inför flytten och förhoppningsvis börja köra lite saker.. Gud vad spännande det ska bli! ... Men det blir nog bra..
Och måndag morgon kör jag och mamma ner Kassen till Jägerso/Malmö för operation.. Håll tummarna för att detta går bra nu!

15 September

Blev en lång dag igår, åkte hemifrån kvart i 5 igår morse och kom hem typ kvart i nio igår kväll.. Blev jobb i Nacka segaste dagen på väldigt länge.. Stog på samma ställe hela dagen och kollade på när dom satte upp kablar i luften, vet inte riktigt vad det heter :P Plus att det regna hela fm.. blää.. När vi väl fick åka hem ja såklart så va det en lastbil som fått nå fel på essingeleden så det var mer köer än vanligt, så tog oss 1 timme och 20 min från Nacka till Rotebro.. Men hem kom vi iaf..
Callis ägare Anna kom över igår kväll för att hälsa på sin häst och lämna lite mat :) Känns så himla bra att ha vettiga hästmänniskor runt sig! Det tycker jag är A och O om man ska rida hästar åt andra..
Inatt väntas det jobb i Örebro, blir troligtvis sista passet för denna vecka.. Åh nästa vecka är de lön, då ska det shoppas ;)

Take a walk in the park

Gått ett par dagar igen då.. I fredags va jag, Sara, Niklas och Eklund i Köping och kollade på innebandy..
Och Igår firade vi Zara som har fyllt 20.. Va en riktigt trevlig kväll med mycket skratt! Är ju så himla dålig på att ta bilder men fick en bild iaf.. Bättre än inget ;)
Blev på ingen mindre än Siv med Zaras nya toalett sits på huvudet.. haha


Bjuder på lite fler bilder när jag ändå är igång :)
Blir ett par bilder på 2 väldigt pigga killar förra helgen efter en kväll på BMB..





En bild på Sara när vi jobbade i Katrineholm förra veckan..

Så snygg regnjacka man ligger inne med..


Outfit bild från igår..


Kommer lite bilder på unghästarna också.. men dom är ju inte så lätta att ta bilder å ute i hagen :P



Och imorn är det ännu en ny vecka, inleder med att jobba i Eskilstuna.. Blir hämtad 6.15 så blir till att gå upp 5.30 härligt!

Sol, fest och oroliga föräldrar

Ska precis kolla på premiären av just det programmet.. Kan bli spännande ;) Men tänkte jag skulle slänga in ett inlägg först..

Jag, Sara och Erica drog oss mot Eskilstuna runt 6.00 imorse för lite jobb.. och jag klev innanför dörren för ungerfär 20 min sen.. Världens bästa mamma tog hand om hästarna idag, tack!

Och Imorn kommer hovslagaren och ska sko Bianca och sen verka Perra, sen ska jag fixa lite staket och rida lite och så.. Sen imorn kväll verkar det bli innebandy..

Ciao

I wish

Alltså känns som allt står stilla.. Händer inte mycket just nu överhuvudtaget.. Jobbar mest, rider lite grann och ja.. typ inge mer!
Har varit i Katrineholm igår och idag blev 12 timmar igår men klara oss från regnet ändå tills sista timmen så det va skönt, sen när jag vakna imorse så hörde jag att det fortfarande regnade.. usch ville inte gå upp sängen men som tur va avtog det hela..
Jag tror jag håller på och bli sjuk också, eller är väl typ sjuk redan.. snorig, tung i huvudet och ont i halsen.. Ska ta en dusch snart kanske man blir lite piggare..


Saknar att tävla så grymt mycket nu, och att köpa häst grejer ;) men har liksom inget spec behov av något just nu eftersom jag inte tävlar..
Jag hoppas hoppas hoppas att Kassens operation går bra, så kan det finnas en ytte pytte chans att hon kommer tillbaka till tävlingsbanan, men jag vågar inte hoppas på någonting.. Jag går hellre med inställningen att det inte går än att bli ännu mer besviken senare..

Min fina prinsessa <3







För det är jag värd

Ännu en helg har passerat.. Ifredags hade jag och Sara lite förfest här hemma sen blev det in till stan och möta upp grabbarna som hade varit in och kollat på fotboll på Pitchers.. När vi ska gå in där så ber vakten om mitt person nr plus att jag ska rabbla det baklänges.. haha kan man ju knappt nykter ju :P men det gick bra! In där en sväng sen vidare till Billobob för en syltburk sen vidare till bmb där det spårade för killarna.. haha ja jag säger då de.. Det var jag ju inte värd iaf ;)

Igår blev det bara lungt, jag och sara slog till på att laga lite mat och sen kolla vi på fångarna på fortet..

Idag har jag inte gjort nå speciellt utan mest fixat med hästarna och sen blev det lite grillat nere hos mamma.. Nu väntar jag på att Idol ska börja sen ska jag sova, jobb i Flen väntas imorn.. härligt!

Tiden räcker inte till

Herregud, denna vecka har gått i ett så har inte hunnit blogga..

Gick på jobbet i måndagsnatt och jobbar inatt med.. Har i princip bara hunnit hem och fixa hästarna innan det varit jobb igen.. Jo just ja, va ju ledig natten till idag.. Sen har det varit jobb Natt/dag all week..
Förhoppningsvis är jag ledig imorn... Eller jag ska vara ledig imorn, punkt . !

Nu ska jag kasta i mig lite mat sen kankse sova några minuter..

Tänker inte lova en uppdatering imorn men under helgen iaf ;)



RSS 2.0