Can you feel it

precis klivit innanför dörren..
vilken jvla dag, haha klockan ringde 4.10 imorse jobb i stan kl 5.30.. hade blivit nå fel på någon maskin så asfalten kom inte.. Så Niklas och gänget blev kvar i stan medans jag och Emma fick dra till stockholm för att vakta vid en fräsning.. halv skönt va inte så mycket bilar när vi kom och va lungt enda till em rushen kom igång.. människor är ju bra roliga tror dom att det ska gå fortare bara för att dom tutar?
blev en rbetsdag på sisodär 15 timmar.. :) men ruuligt var de.. så va hemma ca 21.00
an ha haft världens bästa mamma idag, hade ju som sagt inte hunnit med stallet imorse och när jag kom hem va hon precis klar.. fy fan vilken känsla det va!!

imorn är jag ledig som det ser ut nu, så ska åka och träna kl 11 sen vet jag inte så mycket mer lite småfix tror jag mest.. sen imorn kväll bär det av mot L.L för förkaka :) <3


nu ska jag hoppa in i dushen och duscha bort allt äckligt damm och grus och vet fan inte allt jag har i håret men äckligt är det!'

ciao

Take that

varit en spännane dag! jag och sara va ute och jobbade på vägen i västerås så kl ringde 05.15 imorse.. härligt värre men va inte så farligt att komma upp ändå.. va riktigt spännande dock svårt när man inte visste hur/vad man skulle göra men löste de ganska bra tycker jag :P inga olyckot iaf.. så imorn är det jag och niklas som ska ut.. haha de kan bli kyyyl.. :P ska vara inne i stan halv 6 så blir en tidig morgon imorn med.. skulle egentligen jobbat natt på vägen men slapp, eller slapp va nog lika bra för de va i stockholm och jag har ju inte mycket rutin direkt.. så lika bra de tror jag.. (så farmor du kan va lugn) :D

på fredag är de valborg så blir nog wq.. :)

en dusch nu sen käka nåt sen ska jag nog sova.. :)

Bye


You can't bring me down

sitter hemma hos niklas nu och väntar på att han ska komma in från en promenad så ska vi åka neroch handla lite.. Blev lite jobb nu på em också:)

va som sagt in till stan ihopp om att min mob skulle kommit tillbaka.. men nej de hade den ju då inte gjort lämnade in den 1/4 och det har snart gått en månad då visar det sig att företaget som ska fixa den har tappat bort den!! blir man nå trött? nej inte alls, hade telfonen 1 månad och den har nu varit inlämnad 1 månad.. man ska för det första inte behöva lämna in en mob efter 1 mån och behöva vänta 1 mån och sen få reda på att den är borta.. helt sjukt.. blir så trött på 3.. nu kankse de inte är deras fel att den är borta men de va dom som sålde mobilen..

hittade en klänning på gina också, alla kommer väl ha den men kunde inte motstå.. haha så nåt positivt med att åka in ändå.. besiktigade Niklas bil också..

måste vara nå fel på min bank för min lön har fortfarande inte kommit in och mamma hade inte fått in sin heller.. hoppas dom löst problemet tills imorn..

imorn ska jag åka till möbel outlet! :)

Adios

My love is my love!

I need something new

snart blir det frulle på markan.. :) härligt.. sen blir det en sväng in till stan också, måste komma ihåg och hämta mina ridstövlar också!
efter det blir det att fixa stallet rida och greja.. :)

igår blev det grillning hos sara, jag och Niklas va grillmästare! duktiga så gick iaf och äta :P haha va en tur på ikea också så blev lite ljus och en blomma till nicks..


bye

Även om vi har delade åsikter ibland så vet jag alltid vart jag har dig! <3
41


Can you be proud of me

precis kommit hem från jobbet nu blir det en promenad med hund och sen kila ut i stallet och få det klart där.. sen i em blir det nog Ikea och sen grillning efter det :) mys pys..
fick in min lön idag eller iaf från ett jobb.. att det alltid ska strula!

nej, ut i det härliga vädret!

Bye

crash and burn

kom in från stallet för ett tag sen idag va det segt.. och nu väntar jag på sara ska till A-L och ta in hästar.. sen färdig jobbat för dagen.. igår blev de fest hos Annika /Stikkan mucho trevligt..
blev lite bakiskäk efter jobbet i fm med Jonte c, soffipropp, nicke liten, max och Ek.. niiice.. a jag vet.. hha

ikväll blir bara mysgos hela kvällen eller halva iaf..

veckan som kommer? ja jobb iaf sen på fredag är det valborg! 

min näsa är helt röd btw.. snytit sönder den tror jag..

hej då

Stop dreaming

If only you

precis kommit in från stallet, de va tungt idag då jag är sjuk!! är nästan aldrig sjuk.. men snorar som en tok känns som huvudet typ sprängs snart sen är jag sådär öm i ögonen och ont i halsen.. skyller på Niklas eftersom han jobbar med barn och dom är smittospridare så har han tagit med sig någon smitta hem.. usch!

kl ringde i vilket fall kl 6.00 imorse va bara att pallra sig upp vare sig jag ville eller inte.. åkte hem och kasta ut mina hästar sen vidare till A-L och fixa lite där sen vid halv 9 hade jag och sara väg och vakt kurs.. så man får jobba på vägen och tjäna maaaassa pengar! :) va väl klara runt 16.00 begav sig mot A-L igen och sen hem.. nu ska jag betala lite räkningar och sen förflytta mig till Niklas.. blir lung kväll ikväll(kors i taket) då kl ringer lika tidigt imorn om inte tidigare för är kurs imorn med.. bara till kl 12.00 så de va ju skönt..

igår slingade jag iaf mitt hår, härligt när det börjar bli ljust igen.. och så skönt att ha en mamma som e frisör slipper man betala och man vet att det blir bra! :P haha efter det blev det käk på stan med Niklas och en fika såklart :)

nej, ska börja dra mig.. Adios

Time for a change

Sitter hemma hos erica nu och snackar lite skit.. mysigt värre.. :)

blev lite jobb på em idag iaf.. inte många dagar kvar till lön nu :)

imorn ska jag fixa mitt hår blir slingor precis som förra gången.. går mot ljusare tider = ljusare hår!
längtar tills sommaren är här! :)


Ciao

The Globe

Trotsade vädret idag och satt mig och red fast det snöa, tänkte om jag inte gör det nu så kommer det fortsätta snöa hela dagen men så fort jag ridit klart sluta det såklart.. är väl typiskt.. men nu är det gjort iaf..

blev faktiskt en promenad igår på hela 1,5 timme med Niklas och hund blev en tur runt skantzen.. riktigt mysigt fast va lite tråkigt väder men men..

nu ska jag snart åka och äta tänkte jag efter det? ja bra fråga.. göra nå vettigt som kankse börja städa och lite så inför flytten? haha de vet jag inte kommer hända ändå så inte ens värt att jag säger det :P

nej, dags att åka!

Bye


So hard

precis kommit in från stallet håller på att laga lite mat :) vad hände med vädret? va ju jätte fint imorse..

är inflyttning i lägenheten den 15 Maj :) spännande men har hur mycket som helst jag måste köpa!

ska försöka mig på den där power walken idag!

Adios

It was you

Bringt it on

precis kommit in från stallet efter en skritt tur på Kassi.. Va en som va hä'r och prov red Domino idag, gick skit bra! :) så de va kul.. har även hunnit med och jobba och hämta hö, skrivit kontrakt på lägenheten.. mycket gjort idag :)

Liten sammanfattning från helgen i Gävle då.. :)

åkte upp med Jossi i torsdags o0ch red första klassen i fredags va 0a och plac i 130 kändes super fin ! lördags red jag också 130 dock med två ner pga av missförstånd då jag testade att rida henne på hackamore de är lite klurigt men får se ska försöka hitta något.. på lördags kvällen blev de middag inne i stan med jossi helena och stefan va på ett sjukt ställe folk va klädda till cowboyer och de va nöt skal på hela golvet, haha man fick nötter innan man beställde sen hade man bara ner skalen på golvet.. ganska roligt och lite annorlunda ställe men maten va super! (Y)
dock så va ingen av oss duktiga på att hitta tillbaka till tävlingsplatsen så dom åkte nog en tur på 5 mil extra och jag körde runt i cirklar.. haha men tillslut så..
och i söndags red jag 140 hade 3 ner hon kändes lite matt och sen blev hon lite slarvig men men..

men gud va mycket starter det varit i lördags började dom 7.30 och va klara 21.30 på kvällen (4klasser).. helt sjukt!

nu väntas det promenad med hunden och niklas sagts att det är en powerwalk som står på listan men får väl se :P haha

Ciao

emptyspace

ja ska snart springa ut i stallet och få ordning på det sista.. snart rullar bilen mot Jossan hästen får åka med i lastbilen och jag tar egen bil upp.. skönt att jag får åka bmw ist för ådi ( inge illa menat Niklas men den är bra mycket sköanre att köra!)

kommer hem igen söndag kväll tippar jag på.. mer update då!

ha en trevlig helg alla!

Puss!!

All the right moves

jahapp då va denna dag nästan avklarad.. började jobba kl 7 imorse och slutade kl 18.00 härligt väder har det varit och då finns det inget bättre jobb än mitt!
varit 3 vändor och löshoppat idag alla hästar skötte sig mycket bra måste jag säga, en del utvecklas snabbare än andra men så är det ju.. sen har det blivit ridning av 5 st också.. :) så skönt att nästan all snö är borta nu verkligen lycka!

tackade ja till lägenheten idag också, hihi ska bli spännande.. va inflyttning egentligen 1 Juli men jag kunde få flytta in redan 1 Maj så vi får väl se hur fort det går :) (Garanterat efterfest hos mig) haha ;) appropå fest mycket snack om mig och sofie..

tror de löser sig med Gävle också, eller hoppas det.. min anmälan hade tydligen inte kommit fram men skickade en ny nu så skulle de lösa sig.. och hästen får åka med Jossi upp i lastbilen så får vi se hur det blir med resten, just ja måste ringa och boka hotell nu.. alltid sista sekunden!

dusch nu sen upp och trycka in lite luft i däcken på bilen kan vara det värsta som finns! usch men jag måste för Niklas har ju varit duktig och bytt till sommardäck iadg :) efter det ska jag hem till Niklas tydligen folk där som kikar innebandy, jätte roligt(!) haha men ska passa på att plugga lite tänkte jag!

Ciao

What to say

Reach for the top

sitter på jobbet känns lite tråkigt eftersom de är så härligt väder ute men kunderna säger att det blåser.. aja ser ju skönt ut iaf.. :)

blev förfest hos Soffän igår sen begav vi oss vidare mot Silk, va faktiskt riktigt roligt trots lördag brukar inte gilla silk på lördagar men dom har överbevisat mig nu så.. kankse hamnar där fler gånger :P blev iaf nattbuss hem med linnea och emelie sen kom deras mami och hämta dom, snäll(!) en annan började traska upp mot fredhem hittade på en filur som skulle åt samma och vidare på efterfest, skönt säger jag slapp jag gå själv! kliver väl innanför dörren strax efter halv 4 ligger de någon och sover som ett litet barn i sängen såg jvligt skönt ut, tror jag somna samma sekund som jag la huvudet på kudden.. och så vaknade man sådär härligt utvilad imorse kl 8.00 ! hm eller inte va! haha men va inte så trött ändå..

slutar jobba kl 16.00 då ska jag hem och fixa i stallet sen ska jag försöka hinna kolla på en lägenhet idag tänkte jag.. så får vi se hoppas den är fin :) hihi sen blir det väl bara mys ikväll, ska ta en efterlängtad dusch man känner sig sådär halv fräsch dagen efter.. nej jobba vidare nu!

Ciao

Jag lever efter spelets regler det bästa är att jag satt reglerna själv!

When we run out of time

tiden går väldigt sakta nu.. vill bara att kl ska bli 16.00 så jag kan sluta ska till a-l och ta in hästar sen efter det hem och fixa mina och hämta hö.. sen blire in till soffään..

som det ser ut nu verkar det inte bli någon tävling i Gävle helgen som kommer.. men men kommer flera..

blev en kort update.

I know you want me

vällen avslutades på slisk igår, va riktigt kul faktiskt! (Y) nu är jag på jobbet och va inte ens trögt och gå upp imorse vakna första gången kl 5.00 haha
blir jobbet fram till kl 16.00 sen hem och fixa hästarna sen ikväll tror jag de lutar åt utgång  eller har jag hört fel? ;)

fick tillbaka på skatten inte mycket men lite iaf fan så mycket bättre än att få betala iaf! haha och Niklas den jävlen fick tillbaka en del bara :P hoppas på en utlandsresa men de kan jag väl se mig om i stjärnorna efter.. haha

nej jobba lite nu kankse, adios

Du kan va den bästa!

money, money, money

jobbet har gått bra idag, drog över lite på tiden men va gör det ? :)

ikväll blir de förkaka hos Sofie sen utgång och jag har alltid samma problem vad ska man ha på sig? ja vet världens i-landsproblem men så är det.. funderar och funderar men kommer inte fram till något vettigt ännu..

imorn är de jobb i sura som gäller fram till kl 16.00 sen imorn kväll har jag ingen aning.. visar sig väl vet va de lutar åt men :P haha

ska göra mig iordning nu iaf :)

ha en bra fredags kväll allihopa!

Give me your love

precis kommit in från stallet, träningen gick bra och va väldigt nyttig! peter tyckte jag skulle testa hoppa henne på hackamore vilket gick hyffsat, jag fick en helt annan häst. en häst som va lung före-efter och inte slog med huvudet, nu gäller det bara för mig att få till ridningen på det också för i vanliga fall är hon lite springig och slår med huvuddet så blir en väldigt omställning när hon väntar fram till hindrerna istället för att bara rusa på.. hoppade iaf bana idag en bana på 18språng.. inte ofta man gör en bana med så många språng men tror det ä'r nyttig iblöand både för en själv och för hästen, just att lära sig att hålla koncentrationen hela banan och likaså hästen..

nu väntar jag på niklas sen måste jag äta, super hungrig!! haha som vanligt vill säga.. :P men undrar vad det blir för mat idag, hm vet inte vad jag är sugen på..

Adios

Give me all of your love.

Count to 3

Precis ätit liote frukost ska snart bege mig ut i stallet och fixa lite sen kl 13.00 är de träning för peter markne va ett tag sen nu, men de ska bli kul! efter det blir det en sväng till körskolan..

va på arosfortet igår, med alex,louise,martin,hoffe,frans och niklas.. vårat lag va iaf bäst! Jag, Niklas och Frans! (Y)

just ja, har ju fått lägenhet också! :) blir till att kolla på den någon dag också :) hihi

Ciao

Sometimes you bring me down sometimes you take me up.

Take me away to a happy place

igår kväll blev det plugg och sen mat med bästa! lövbiff,klyftpotatis och bea.. mums! såg även The ugly truth va riktigt bra faktiskt, till och med jag skratta som aldrig gör de till film :P

idag väntar äventyr på högnivå med Sofie tar en tripp till örebro ;)
efter det blir det hem och rida och fixa stallet sen vet jag inte :) är ju lill lördag som sagt.. :P

alltså Debbie B hon bara älskar att retas med mig, tog in dom andra hästarna vid 4 igår hon ville inte komma som vanligt nehe, tänkte jag får hon väl vara ute då men när klockan va halv 8 och jag skulle åka ville hon fortfarande inte komma in eller jo när Niklas kom och tog henne såklart.. antingen har han en jvla hästkänsla eller så hatar hon mig bara :P haha

nu ska jag göra mig iordning :)

Adios and Goodbye


Baby Goodbye

helgen har varit sjuk! haha blev ju som sagt fest hos W.D i fredags W.Q i lördags och soffhängs groggar i söndags:D haha ganska ruulig jag va där eftersom vi va hemma hos soffan också, haha okej kankse bara jag som skratta men ändå..

varit ledig idag, ganska skönt fick lite sov morgon sen stallet sen lite plugg och de blev lunch på markan synd bara att solen inte ville visa sig hade varit en perfekt dag..
nu sitter jag här ska snart ut i stallet och rida tänkte jag..

just nu vill jag bara bort från hallsta!

Adios

Passerar snart gränsen in i den andra världen.

I want you to know

slit,slitnare,slitnast! haha va fest hos the big w igår, riktigt kul faktiskt! :) va väl hemma runt 4 imorse tror jag.. idag blev de jobb hos A-L på förmiddagen sen lunch med niklas,frans,eklund och jacke.. :) va så himla mysigt oh sitta ute(!) och äta i bara tröja och inte frysa, kändes helt overkligt..haha

ikväll blir det först mat och förfest hos Linnea sen Wq med tjejerna <3 :)

lämnade som sagt in min mob i torsdag för att den skulle uppdateras, gick det?? nej såklart inte så nu har dom skickat in den och hade dom någon låne mob? nej! så har endast ett nr just nu.. och de kan jag inte utantill,skit jobbigt..

va ju tävling igår i Rådmansö, typ Norrtälje.. va 0a i för klassen hon kändes jätte fin verkligen :) sen i laget hade jag ett ner lika fel som jag alltid får på henne.. gick inge vidare resultat mässigt för laget.. fick ta till en reserv plan då Jossis häst skadade sig på framhoppning.. så jvla typiskt men hoppas det inte är någon fara! helt sjukt vilken otur vi haft hela tiden, men bara att komma igen!

nej nu måste jag sätta fart!

Bye / The big G

När är det dags att bli vuxen?

This day is not mine

vilken sjuk dag! önskar den bara kunde vara slut nu!! har något börjat gått fel så måste hela jvla dagen fortsätta!

va i stan idag igen inhandlades mer saker (A) 2 par Björn Borg skor, väska, plånbok, armband och en tröja.. nu är det köpstopp! haha
sen hem till sara och red, haha hon ramla av :P sen vidare hem till mig och jag åkte också av mitt i en vattenpöl blev inge blöt!? nejdå.. domino som va pigg och for och flög.. sen så har jag fixat allt inför imorgon nu väntar jag bara på ett samtal så jag kan hämta en bil :)

ikväll blir det mat i stan med bästa :) sen film med sara och oscar om jag överlever vill säga! med min tur jag haft idag så ser det inte bra ut..

Adios

Time to forget the past and focus on the future.

RSS 2.0