Dag 5

Fick uppmaningar från mamma att jag skrivit om dagen ännu så gör väl de nu..
Jag och Evelina är smått deprimerade då alla är på Bråvalla eller cityfestivalen i Vås.. Här sitter vi en fredag kväll..

På fm red vi dressyr, skänkelvikning.. Kan fortfarande inte rida.. Antingen springer hon med huvudet upp eller så går hon i en fin form men inte framåt.. Hon reagerade inte på sadeln idag iaf!
Vet att Rebecca sa att hon är ganska svår att få fram för skänkeln och det kommer väl fram ännu tydligare nu, när vi ska rida sakta sakta hela tiden man rider liksom aldrig på.. Dessutom är hon rätt stor och behöver få komma igång med kroppen ordentligt och känns inte som hon får den möjligheten här..

Sen på em så hade vi hoppning, hinder i följd.. Hade räcke räcke 17m på ena långsidan sen oxer snett igenom till räcke 21m sen en oxer på ena långsidan..
Hon var pigg och verkade tycka det var kul! Så de va ju skönt :) hon skötte sig bra men blev antingen lite tom eller så körde hon sin specialare hon sätter upp huvudet och springer.. Tillrättavisade henne en gång sen gav hon med sig.. Hoppar väl gör hon då hon typ hoppar mig ur sadeln:)
Men måste få henne mer fram och alert, och jag tycker de är ganska svårt att ställa om från sakta/långsam till snabb/alert..

Imorgon ska vi iaf ner till galopp banan och rida temporiding, förhoppningsvis lite friare! Sen på em har vi framdelsvändning..


Kommentarer
Postat av: mathilda

Skönt att pollen din var bättre i ryggen! (Y)

2013-06-30 @ 02:05:50
URL: http://mathildaangelini.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0