Don't let the world change you

precis klivit innanför dörren, det har gått i ett idag.. men vad gör det? ska strax hoppa in i dushen för att sen hämta upp erica och göra våra sista sysslor för dagen sen är vi redo för ännu en kväll i dimman..

blev förfest hos mig igår sen vidare till wq, vädret va ju de tråkigaste men vad gör det.. verkar bli bättre ikväll iaf är sol nu.. så hoppas.. ikväll kör vi förfest hos aleks.. och sen wq igen då..

outfiten igår, världens sämsta kvalité men skyll på 3 dom som är sega med att reparera min mob så får funka så länge.. vad jag ska ha på mig ikväll är inte riktigt klart än men de visar sig :)

nu Niklas Lind är det dags att komma hem! Varit borta allt för länge...

waka waka eeyo


don't forget about me

precis städat klart ska nu hoppa in i duschen och göra mig klar för kvällen.. klädvalet ikväll  svårare än vanligt eftersom vädret, ja? vad säger man om det.. det regnar och är sol om vart annat och så fort solen kommer fram blir det tok varmt..

så funderar på om man ska ha klänning eller om man ska dra på sig nå byxaktigt.. det visar sig..

ses i dimman gott folk!

And it all comes back

Vädret tänker jag inte ens kommentera.. Det är sjukt bara.. det började precis spöregna igen.. och det värsta är att det skulle regna hela dagen imorn också.. mindre kul..

va på Ica och skulle handla mat til ikväll men va inte sugen på något så kom hem med räkor för 120 kr, haha och en korsords tidning.. så det ska jag sysselsätta mig med ikväll.. försöker även ladda hem One tree hill och 90210 och hem har det kommit men inte kan jag kolla på dom för det för de är avi filer och det går inte att kolla på denna dator.. då blev jag lite små sur faktiskt. och är ju inte super haj på datorer direkt så försöker klura ut det hela men lyckas nog inte..

haha jag lyckades nästan helt själv.. fick lite hjälp av niklas bara.. så nu vet ja va jag ska göra resten av kvällen..

ciao

Pour some sugar

vaknade runt 5 imorse av världens åsk knall och det var ju inte bara en.. satan i gatan va det small! då hade ju inte varit fel med lite sällskap.. men men jag och milton klarade oss bra ändå.. ska regna hela dgen till och från kollade vädret imorn och det ska regna hela dagen och kvällen.. inge vidare kul med tanke på att vi ska på wq men på lördag skulle det bli hyffsat väder iaf.. blir förfest hos mig imorn och hos Aleks på lördag, kommer bli great!

just ja, köpte nya benskydd till kassi igår hon fick ett par young jump.. eftersom hon är så känslig så får väl se hur det blir med dom på..

Peace

Love åh love

kom precis hem från sofie vi hade mys kväll jag,sofie,Linnea och Aleks käka lite mat och snacka skit, fick träffa hennes "man" också.. ;)stackarn.. ja vi är inte blyga..

nu sitter jag och försöker få igång niklas mob så jag kan ta emot mms från han men den vill inte riktigt som jag vill..

va in till stan och slingade håret och färgade bryna, klippte lite också men ytterst lite.. skönt och va lite fäsch igen.. passa ju perfekt för helgen också måste bara jobba lite på brännan den är sen i år..

nu har jag annat för mig...
adios

Where do you go

precis kommit hem från A-L,jobbat lite.. ska in till stan idag och få mitt hår fixat, finally(!) de behövs mer än gärna om man säger så..

igår blev till att fixa biljetter till wq ihelgen så behöver man inte bekymra sig om vad man ska sysselsätta sig med.. sen blev det mys hemma hos sofie, satt och prata och hundarna busade.. kom väl hem runt 12 kankse va de bara att lägga sig på stört..

fick veta att niklas och dom kommer hem redan på onsdag bara en vecka kvar idag..
jag vill åka till ullared skulle shoppa upp alla pengar och sen leva på vatten resten av månaden.. eller? nej den strategin är inte så hållbar men skulle iaf shoppa en hel del.. niklas ska dit innan dom kommer hem såklart..

har en godis påse som är väldigt lockande bredvid mig men jag har fått lära mig att man äter frukost först så ska väl ta och göa det nu då..

waka waka

But can you find the inner strenght?
Can you wipe off the fear?
Can you learn to trust?


Walking

Put on my blue suede shoes
And I boarded the plane
Touched down in the land of the Delta Blues
In the middle of the pouring rain
W.C. Handy won't you look down over me
Yeah I got a first class ticket
But I'm as blue as a girl can be.

Then I'm walking in Memphis
Walking with my feet ten feet off of Beale
Walking in Memphis
But do I really feel the way I feel?


Can you learn to trust

jobbat lite på fm idag.. blir en lung dag idag då aleks kommer hem och rider mina så ska bara rida als sen.. :)

L.L va här och mös igår blev mat och massa prat man behöver prata av sig ibland så är det bara

ciao

Remember



Two way street

precis kommit ur duschen sitter och väntar på L.L vi ska äta mat och snacka skit, ska bli mysigt. blir en kall också :)



  Så fint va <3


 Saknar mitt hjärta!

Close your eyes and open your heart

är hemma för att äta lite lunch, jobbade lite på fm sen va jag hem och fixade hemma och ska snart ner igen sen ut till A-L och rida..

hade piss väder i gislaved igår, det regna och regna och regna.. så fram ridning va lera men banan höll sig faktiskt hyffsat bra med tanke på vädret.. hon hoppade super på fram hoppningen sen när jag kom in på banan och hade hoppat 8 hinder så försvann all hennes energi, så tror hon tog ut sig för mycket på fram hoppningen och orkade inte hela vägen.. så fick 2 ner och sen la jag en volt för låg väldigt stort och tycker det är onödigt att hon ska behöva ta i allt hon har när hon redan är matt..
så nu laddar vi om battrierna och hoppas på SM.. :)

något kul som hände i igår va iaf att Jörgen.L ringde till hennes gamla ägare och frågade vad han ville ha för henne, han hade missat att hon va såld.. höhö.. sen va det en som kom fram till Erik efter jag ridit och brömde hennes otroliga bakben.. alltid lika kul :)

har nog kommit på vilken hingst vi ska lägga på Debbie sen också.. :) spännande!

Puss

Drop dead

kom precis in på hotell rummet har varit och fodrat och setat och pratat med Erik om allt möjligt egentligen.. :)
dagen va väl inte super men inte heller super dålig, fick två ner i 140 idag.. det som irriterar mig är att alla svårigheter va klockrena så kommer nedslagen på det "enkla" hindrena.. hm.. får fundera på det tills imorn då det är 140 igen.. och jag hoppas verkligen att jag rider tidiagre än jag gjort dom här två dagarna för då har jag varit klar runt halv sju sen ska man packa in allt och har en bil resa på 5,5 timme hem då ska debbie hämtas och allt ska packas upp sen börjar man jobba kl 7 på måndag, härligt!

Nu är Niklas på väg till Gotland på sin/deras så kallade roadtrip.. och kommer hem om ca 2 veckor.. hur ska jag klara mig utan någon som tjatar om disken m.m. kan jag ha det precis hur jag vill.. haha nej då.. kommer kännas lite konstigt faktiskt.. vill hitta en lägenhet nu! men hellre en som känns helt rätt än något halvdant..

nej, nu ska jag hoppa i säng, och gissa vad jag ska drömma om? Frukosten och inte om de jag drömde inatt, fanta och rosé som jag inte ens tycker om.. haha men men någon mening med det också kankse..

Hejpa

Don't rush things

You and I

Kom precis upp till hotell rummet har ätit middag med Kassens gamla ägare super trevligt.. imorn ska jag få se lite filmer på hästar ;)
Kassen va 0a i 130 idag, hon är ju bara för underbar alltså, går inte att beskriva! Hon går 140 imorn och hoppas på bra väder.. idag va det sol och typ spö regn ett tag, jätte konstigt man såg liksom regn dropparna som diamanter som kom ner från himlen.. (Om det bara varit sant, haha) sen var himlen helt kolsvart men vi klara oss från åska iaf.. så hoppas på lite bättre väder imorn..

Hotellet är super mysigt och super trevlig personal, kan jag verkligen rekomendera om någon ska hit någon gång..

nej, nu ska jag hoppa i säng och drömma om den goda frukosten.. haha

Arrivederci

Don't go

The winner takes it all

Niklas och jag cyklade till brukshotellet igår och åt tog en cider och satt och njöt av det underbara vädret! efter det cyklade vi hem till Max där killarna vill ha en match i Monpol, jag som spelat monopol en gång i hela mitt liv.. jag vann, eller som Jonas uttryckte sig"Pissa på dom allihopa" haha va en del sura miner måste jag säga..

varit och jobbat nu på morgonen och bara varit hem och ätit frukost med hjärtat ska snart dra mig ner mot mamma för att göra klart allt för avfärd..

uppdatering under helgen kommer..

Ciao

Gonna miss you

You are not the only one

precis klar nere hos mamma.. kassen gick super idag så himla skönt när allt bara flyter på.. packat det mesta också och bokat hotell rum, som sagt bättre sent än aldrig..

ska snart hoppa in i duschen och göra mig iordning för ikväll, jag och niklas ska hitta på något mysigt bara vi två, eftersom jag åker imorn och han åker innan jag kommer hem på söndag.. men det ska vi väl klara ;) haha you can try bby

blev lite strulit med alla hästar bara, men hoppas det löser sig.. eller det måste lösa sig rättare sagt!
nej, in i dushen nu..

Bye

Simply the best

jobbat på fm, skrittade ut hästarna och lite sånt.. verkade som corona och pinan va super nöjda över att få komma hem :)

ska snart åka ner till mamma och fixa hästarna där och börja packa.. för imorn åker vi mot gislaved.. Kassen ska gå 130-140-140 blir nog bra inför SM.. :)

va ju över till Linnea och Frans och fikade igår, super mysigt hade i.. skitsnack och mys på balkongen.. dock va jag glad när jag och Niklas skulle traska hem att jag bor i centrum för det regna.. kul det hade vait och gå upp till han.. höhö

nej, sätta fart nu!

Puss

Who's next

kom precis hem efter att hjälpt A-L och kört lite hästar för en koll om dom va dräktiga och det va dom båda två.. så nu blir det förhoppningsvis två föl nästa år och samma dag ska dom ha också, hihi myysigt.. och den lilla har blivit så stor redan.. fan hon bet mig idag och satans så ont det gjorde..

Snart ska jag och Niklas gå över till frans för en fika, det ryktades om att linnea hade bakat ;) så ska få träffa henne och sofiiie va sjukt längesen nu.. så det ska bli mysiigt :) <3

Adios

Just hold me

haha satt nyss och kollade på beverly hills dom gamla avsnitten och såg att Dan från One tree hill va med.. lite sjukt :P

jobbat på fm gick bra.. champ är ju bra rolig va ute i skogen och skulle gå över ett diket fast hon hade ingen lust så hoppade av och gick över och hon hoppade hade fram hovarna ovanför mitt huvud.. jäklar säger jag bara, från stillastående rakt upp i luften..
sen galoppera vi ca 2,5 km det behövs på dom.. sen va dom så snälla så..

nu har jag precis ätit lunch och ska snat åka ner till mamma för att rida och fixa där nere.. kom på att jag måste tvätta också inför helgen.. hinner ju inte mer än hem innan man ska iväg igen, men det är kul! :)

Peace

Who's the one for you

precis kommit hem från att fixat stallet emma och ridit hos A-L, champ skötte sig riktigt bra idag, tillslut när hon accepterade att dom läskiga människorna runt ridbanan skulle vara kvar där.. hon är bra rolig hon.. :P

fick hem mina klänningar från nelly idag, åh jag älskar dom båda två..super fina!
och något jag älskar ännu mer är mina fina hästar!

nu ska jag titta på något roligt på tv.. generation fett blev det..

Adios

Det är pinsamt så sjukt pinsamt bara.. väntar och ser..

I don't wanna be without you

vilken helg! Red som sagt 140 idag, och fick ett skit pet ut ur 3 kombinationen,så irriterande när rundan verkligen kändes helt super annars.. men hade en snabb tid så blev placerad iaf.. 3 starter 3 placeringar och 2 nollor, inte illa pinkat om jag får säga det själv :P
nu är jag hemma tills på torsdag sen åker jag till Gislaved som ett sista genrep innan SM som är v.31 :)

nej, nu ska jag umgås lite med hjärtat, är ju bara hemma till torsdag och kommer hem söndag kväll sen på söndag åker han och är borta 2 veckor.. så blir ett tag vi inte ses på.. men men..

Puss


Sky's the limit

va nolla och plac i 135 idag.. så fin min lilla häst.. två starter två nollor två placeringar, kan det bli bättre? och imorn är det 140 som gäller..
va sjukt varmt på dagen idag också men jag är smart och tog med mig shorts och linne (som jag glömde igår).. men inte fan får jag någon färg, vad är det för fel? fått ytte pytte färg i pannan bara..
dom sa att det skulle bli oväder här uppe inatt, det hoppas jag verkligen då hästarna står ute och boxarna är glesare än snö bergen i sahara.. så hoppas på att man slipper möta en dygnsur häst och ännu blötare saker..

Kom på mig själv idag när vi va på väg till hotellet att sitta och kolla i asfalten efter fräsnings pilar.. haha arbets skada? sjukaste va att jag hittade ett par stycken också, stackars den som ska få jobba där, kan ha varit den längsta sträckan..

idag måste jag faktiskt ge lite beröm till Scandic för idag va dom super trevliga och maten super god..

Ciao
Saknar mitt hjärta


You dont fool me

sitter på hotellet efter en varm dag! red dock inte förns runt kl 19 så då hade den värsta värmen lagt sig..
va nolla och plac i 130, duktig häst!

hänt mycket under dom här två dagarna på tävlingsplatsen, igår avled en häst där och idag blev en kvinna över sprungen av en lös häst och fick åka ambulans, blödde ur huvudet.. läskigt! vad händer imorn? :/

måste ge kritik till Scandic Nord för servicen i resturangen.. sämsta jag varit med om..

mamma envisas om att kolla på dom sämsta tv kanalerna just nu, svt 24 och bcc news.. hur kul är de att kolla på?

nej en dusch på det här sen sängen.. sovmorgon och frukost imorn med, yeey!

Adios

Miss my heart

Miss Independent

kom nyss till hotellet och ska snart lägga mig och sova.. tog faktiskt bara 5 timmar att köra upp.. ser framemot den goda frukosten det bjuds på imorn, kan ju vara det bästa plus att jag får sovmorgon till 9 iaf..

tävlingsplatsen är iaf jätte fin.. framridningen ligger precis bredvid vattnet och tävlingsbanan är super stor.. hoppas på sol men inte allt för varmt.. hörde att ni hade regn hemma, moouhahah

vet inte hur jag ska klara mig nästa vecka när Aleks åker till gothia.. har fått super hjälp med hästarna när jag jobbat dom senaste veckorna speciellt natt.. man blir helt lost man är hemma mellan 6-8 vaknar igen vid 13-14 sen åker man vid 16 typ, man hinner ju inte med någonting.. så då uppskattas all hjälp man kan få! :)

nej, sängen kallar..

Bye

Always and forever

Close the door and leave your key

första natten på bra länge man kunnat sova utan att vakna helt svettig.. va hur skönt som helst och när jag vaknade halv 7 imorse och det va molnigt ute blev jag faktiskt glad.. tänk om man skulle kunna få en hel dag utan att svettas göra allting på dagen istället för att spara allt till kvällen.. tji fick jag redan vid 10 va det sol igen och nu är de värme bölja..

om en timme har jag tvätt tid, yiippe men så behövligt har hur mycket tvätt som helst.. och sen åker jag ju till Sundsvall imorn så måste tvätta alla dom kläderna också.. tvättade iaf schabraken och sånt nere hos mamma igår och så ska jag väl börja packa allting men brukar alltid lyckas göra det samma dag som man ska åka så varför ändra på det nu? :P

ett under att hallsta klarade sig ifrån ovädret, det brukar alltid regna här.. ganska skönt tycker jag.. får gärna regna och åska och blixtra lite grann men inte för mycket..


dags att sätta fart!
Adios Amigos


Always and forever

It's gettin hot in here

Damn, va varmt det är ute.. rätt skönt så länge man slipper svettas som en tok och kan sova på nätterna..

jobbade natt i sön-mån och när vi kom dit och skulle börja va det 38 grader!? fatta helt sjukt där skulle man stå mitt i solen med en långärmad väst på sig, ja ni kan ju tänka er hur skönt det va.. tror aldrig det blev under 24 grader den natten..

Pratade med Niklas för ett tag sen han hade tydligen badat på sin rast, haha men måste ju svalka sig på nåt sätt iaf..

helgen som va var mysig i lördags va jag och älsk ute och åt på grekiska.. hur gott som helst.. sen åkte vi hem till jennie och Tompa drack lite och killarna kollade på fotboll.. (Äntligen är VM slut, ingen är gladare än mig haha) efter det drog vi oss mot stan och Bill&Bob, va hur mycket folk som helst.. men trevligt! :)

på torsdag åker jag till sundsvall (Näset) och tävlar och kommer hem söndag, hoppas hoppas på lite svalare väder då faktiskt.. det är olidligt att rida i denna värme.. man kan ju knappt rida vid 20 på kvällarna fortfarande 30 grader då.. så hoppas det.. och nästa helg åker jag till Gislaved..

nej, nu ska jag ut i solen.. :)

Adios
Det sker positiva förändringar

Another perfect person

ska snart bege mig ut i värmen för att skritta ut hästarna en vända.. kommer dom tycka är mysigt och jag har en känsla av att dom kom vara rätt galna.. haha men det är kul så länge man inte har livet som insats..

red ut champ och liquer i skogen idag, dom fick klättra.. champe dampe som hon nu mera kallas hon är ju bra rolig.. trimma henne på banan igår och hon va mer i luften än på backen.. fast tillslut la hon ner och accepterade att det bara var att börja jobba..

mot kvällning ska jag och Niklas in till stan för att äta middag blir på grekiska, kan va det godaste! mysigt ska det bli hoppas vädret håller i sig :)

sen ikväll får man väl se vad som händer, bolaget är kirrat i vilket fall ;)

Ciao

Hur kan du vara så stark

Don't call my name

Jag och Niklas drog oss hem till pappa igår, för lite fest.. va himla mysigt :)

Jobbat natt i veckan som va.. jobbade mitt i stockholm S:t eriksgatan, de va absolut inge trafik.. men det gick bra faktiskt! :)
så har Champ och Liquer kommit hem, red ut dom i skogen igår och dom skötte sig riktigt bra så idag blir det lite trimmning på banan..
så idag är det hästar som står på schemat ska rida mina sen vidare till A-L.. men först måste jag få mat i magen för nu skriker den..

just ja, har fått lämna in min mob igen, är så sjukt trött på 3 just nu.. och dålig service är det också ska bli intressant och se hur länge den är borta denna gång 3 mån?

nej, maten kallar!

Adios

My number one

Love the way you lie

sitter hemma hos mamma nu och har precis anmält lite tävlingar och fixat lite sånt.. blir en hel del i höst faktiskt.. :)
ska snart ta och dra mig hemåt till min ensamma lägenhet då Niklas är iväg och jobbar natt, enda positiva man har ingen som gnäller över hur man får och inte får ligga i sängen ;) haha
ska ta och göra mig choklad doppade jordgubbar och äta upp allihopa så det inte finns några kvar, japp sån är jag..
sen imorn ska jag in med farmor och farfar till stan en sväng sen vet jag inte men jag och Niklas pratade om att gå ut och äta imorn verkligen välbehövligt, sen efter det eller före beroende på vädret så ska jag och Aleks rida så skönt och slippa sitta och harva själv jämt..

helgen blev lung.. i fredags va jag och Niklas en sväng till sura och kollade på när pappa spelade sen åkte vi hem och mös.. sen i lördags så blev det grillning hemma hos Jennie och Thommie på deras balkong med Max, Jonas och Eklund.. himla mysigt va det! och idag har det väl inte hänt så mycket farmor och farfar kom förbi och tittade på lägenheten.. så va ju tvungen att plocka undan lite men va ju inte så mycket eftersom det blev storstädning i veckan som va..

nej nu är jag alldeles för sugen på jordgubbar ska slå mitt hjärta en pling och höra hur det går för han också..

Puss

I love the way you are

You can't bring me down

storstädat lägenheten idag, så himla skönt när de är gjort men bra segt innan man börjar.. ska snart ta en dusch tänkte jag och sen bädda rent i sängen.. kan inte bli bättre..

Milton badade för första gången i sitt liv igår och han gör det endast för att man kastar ut hans älsklingsboll (en rosa med svart smilegubbe på) haha
och idag tog jag och niklas en promenad upp till skantzö och han och milton badade idag med.. :) mina hjärtan

har även jobbat nu 3 nätter irad i Stockholm, gick bra va bara första natten jag va sjukt trött sen kom jag in i det.. nu är man nästan ledig i helgen är två hästar som ska hem från Maria imorn så är ju inte så mycket jobb eftersom dom bara är två..

imorn kväll ska nog jag och älsk gå ut och äta på grekiska kan va det godaste(!) sen efter det blir det nog en sväng till sura förbi farmor och lite så..

duschen kallar..

Peace

RSS 2.0