Hammarö imorn

Imorn bär det av mot Hammrö, kommer hem lördag då blir det först gårdfest hos pappa och sen vidare till mina underbara tjejer och Qwarn. Sista helgen innan Izabella åker till Frankfurt och är borta ett helt år:(

Nära döden upplevelse idag, mamma och jag åkte hem till Stina och tränade sen på vägen hem hade vi grönt i en korsning så körde en tant rakt ut, 1 dm från att vi blev påkörda men det gick ju bra iaf:)

idag har min älskling åkt till Tylösand, lite orättvist tycker jag då.. ville följa med men så blev det inte..

1 år

har precis kommit hem från Norrköping, vart och hälsat på min gudfar m. familj, jätte mysigt.. vi hinner ju inte ses så ofta.. dom har byggt ny gård super fin..

Idag firar jag och älskling 1 år tillsammans, blir att äta något gott och sen bio.. Jag fick bestämma film så det blev Sex and the city! (Äntligen)

ne, nu ska jag ut och rida om det inte spö regnar..

Take Care<3


sommar?

känns som sommaren går hur fort som helst.. fast det knappt är någon sommar:( hoppas på att den kommer..
imorn ska jag åka till norrköping, ska bli trevligt..

Marre är iaf såld nu, känns både bra och sorligt.. men det kommer nog funka alldeles utmärkt:)

Va ju ner till Hanne förra veckan och kolla på mna bäbisar, eller ja dom är 3år och 1år, jätte fina va dom :) sen åkte vi även till peter i Göteborg (Lerum) rättare sagt... Jätte jätte fin gård har dom..

nu ska jag ut och rida i det fina sommar vädret..

Söndag

Var nere på Power Meet igår med Fredrik och min pappa och massa kompisar till han, så vi cruisa lite:P haha hade pappas bil tog ca 5-6 timmar och köra runt.. Och jag hade sagt att jag inte skulle komma hem så sent.. tjena var hemma halv 3 ungefär...
Väldigt trevligt var det iaf..

iveckan blir det iallafall lite blanadade saker, ska köra hem våran ponny från det stället där hon haft föl och greja lite med sånt. sen på tisdag ska jag åka till Göteborg och prova hästar..
sen ska jag gå på stan någon dag med farmor och jag måste se Sex and the city filmen iveckan!


Take Care♥


Älskar dig Fredrik

Power Meet

Då var det början av en ny dag då..
Nu på morgonen har jag städat mitt rum:P väl behövt kan jag säga.. Snart ska jag gå ut i stallet sen ikväll blir det in till pappa med Fredrik och sen ner på stan:) massa mys kommer det bli<3

Det är så himla varmt ute man kan knappt röra sig, vet att man inte ska klaga men ändå.. hoppas på att det blir varmt ikväll med så man slipper ha jeans på sig..

Over and out♥

Marley


Kommer saknar dig oerhört mycket<3

Utkast: Jaha, då ...

Jaha, då har man en sån här också då.. Har ju snart allt som går att ha.. men har kommit på att såna här sidor går i olika perioder som ett mode ungefär.. Ett tag var det Lunarstorm som gällde, sen bilddagbakoen och Facebook och nu börjar det här komma.. det finns säkert fler saker men de är dom sakerna jag har/haft..


Idag iaf har vi kört iväg Marre.. Tror verkligen att det kommer att bli jätte bra.. men man vet aldrig men mag känslan säger mig det:)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0