Snart nytt år

Några dagar kvar tills det är dags att fira in det nya året.. Inget jag ser direkt fram emot just nu.. Kommer vara en tuff period ett tag framöver... 
Men man kan inte göra mer än att hoppas! 



Söndagsångest på en fredag

Hade en trevlig kväll igår.. Först så firade vi jul på mammas sida med Denise och Putte och barnen.. God mat och fina klappar! Sen begav jag mig hem till Linus där Sara och Anna var, Ida kom även senare.. Vi hamnade tillslut i parken, var faktiskt helt okej! :) 

Imorgon väntas det jobb mellan 7-14 och efter det är det dopdags.. 





Godjul alla vänner

Julafton börjar lida mot sitt slut! Niklas sover sen kl 21 och jag kollar på Tomten är far till alla barn.. Lika underhållande varje gång man ser den! 

Har varit en väldigt mysig julafton med alldeles för mycket mat! Och fina klappar.. :) 

Har en julafton imorgon också, då ska vi hem till Denise och fira med mammas sida sen på kvällen väntas det utgång! :) ser ut som det lutar åt qwarn i nuläget men får se helt enkelt.. 




22/12

Var in till Erikslund med farmor idag och inhandlade  lite julklappar! Hann inte med alla så ska åka in en sväng imorgon också tänkte jag! 
Har hämtat Niklas och Bork på Arlanda också.. Så nu är dom hemma igen och Niklas sussar gott sen ett par timmar tillbaka.. 

Imorgon kväll väntas det Uppesittarkväll med BingoLotto, kommer bli miljonär jag bara vet det! 

Söndags middag

Jobb helgen är avklarad och nu väntar ledighet fram till på lördag! Ska bli riktigt skönt :) 

Blev bjuden på middag av svärmor! Hur mysigt  som helst och super god mat!! Hon är bara Bäst!! :) 

Imorgon ska jag inhandla julklappar med farmor sen åker jag mot Arlanda och hämtar hem killarna... Jag är nog gladare än dom dock ;) haha 

Förtroende

Fastnade framför hoppningen från Olympia nu ikväll som var en Puissance.. (Höjdhoppning)
Galet vad hästarna hoppar!! 
Tänk vilka fantastiska djur vi håller på med!? 
Dom litar till 100% på sina ryttare som säger åt dom att hoppa över något som är högre än dom själva och dom vet inte vad som väntar på andra sidan! 



Sömnlöst

Tänkte sova men precis som vanligt den senaste veckan så är jag hur pigg som helst... Tröttsamt då jag vet hur segt det är att gå upp imorgon bitti, men lär ligga vaken ett par timmar till minst! 

Red ju Marianne imorse, kändes helt okej på slutet iaf.. 

Nä försöka sova kanske... 

Städ dag

Har städat här hemma idag.. Har sista tvätten kvar i tvätt stugan som jag tänkte ta efter paradise.. 
Seg dag idag måste jag säga, sjult tråkigt väder och klockan har gått långsamt.. 

Ska rida för Marianne imorgonbitti kl 8.00, sen har jag inget mer "måste" för imorgon förutom det vanliga.. Sen är det bara jobb tors-sön sen har jag jul ledigt! Ska bli riktigt skönt:) 
Nästa måndag ska jag och farmor in till stan och fixa med lite julklappar sen ska jag pka till Arlanda och hämta grabbarna.. Sen är det typ jul ju ;) går fort nu.. 

Nyårs planen är fortfarande inge spikad än.. Hmmm 

Personal dag/kväll

Började dagen med att fixa stallet sen vid halv 2 körde mamma mig, Frida och paris mot st ekeby dör det väntades personal dag/kväll! 

Vi åkte buss från ekeby in mot Västerås och Saluhallen där vi gick runt och kikade och sen fick prova på Square Dance, måste säga att vi va grymma!! Haha sjukt roligt vag det iaf.. 
Sen styrdes bussen vidare mot Hällby Säteri där det väntades hemlagat julbord och musik! Och ingen mindre än Tomas Thörnholm stog för musik delen.. Han har skrivit flertalet eurovision låtar m.m , innan kvällen avslutades där så sjöng han 'Sista andetaget' som han och Dan Attlerud skrev dagen efter 9/11 och var även med i melodi festivalen där Jan Johansen framförde den.. Det var en magisk stämning kan man säga! Galet... Han och hans fru hade även tillagat julbordet som vi fick avnjuta! 

Efter det så åkte vi "ungdomar" vidare mot stan och avslutade kvällen på bmb.. Lika kul som alltid ;) 

Har precis pratat med Niklas i telefon, var första gången på 11 dagar som jag hördes han röst! Nog för att jag kan vara trött på den så var det skönt att höra den även om saknaden inte blev mindre direkt... Men nu är det inte många dagar innan dom återvänder hem.. 8 för att vara exakt! 
Ser inte ett dugg skönt ut va?? 

Onsdag

Sitter och kollar på Big Brother, tänk att det är slut samt att Paradise är slut! Vad ska man då sysselsätta sig med på kvällarna? 

Gick in och va vikarie igår kväll samt två första  lektionerna idag då Karro är sjukis.. Gått bra iaf, skönt när ponnysarna sköter sig! :) 

Räknar ner dagarna till Niklas kommer hem, har han varit borta en vecka nu? Hmm! Vet iaf att jag ska hämta dom på Arlanda den 22.. Så är väl kanske ett tag kvar ;) 

Vetcheck

John var ut idag och kollade Calle och Costa.. 
Calle blir bättre och bättre! Han börjar även bli finare i kroppen så det går garanterat åt rätt håll! Vilket känns väldigt skönt då han ett tag nästan var utdömd för att man inte hittade nåt fel så John var lite min sista chans och se så bra det blev! Hans magical hands can do it all! Haha 

Costa hade lite små grejer som blev fixade men inget stort så de känns också skönt! Planen med henne är att köra på till jul så får hon vila jul-nyår och sen är det fullt fokus mot våren/sommaren 2015! 

Ska bli spännande med båda dessa nästa tävlings säsong! Ser verkligen fram emot det:) 






Galen

Vet inte om jag håller på att bli galen av att vara själv? 
Pratar med mig själv, gör lite olika låtar(ljud), skrattar åt tvn vilket alla som känner mig vet att det MAX händer 1 gång per år och har redan hänt detta året.. Så whats happening with me? 

Kommer dessutom på mig själv att jag går och små ler titt som tätt.. 
Är det så att Weise spelar mig ett spratt? 



Topnight

Vilken kväll det var igår! Hade riktigt roligt och träffade mycket roliga människor! 
Allt från Weise till Norrköpingsbor till vänner! Woop 
Har gått runt med ett fånigt flin hela dagen, haha tööönt! Men alltså hur snygg är inte Andreas Weise? Riktig mumsbit! 




Tompa blev avundsjuk att Weise fick ta en bild med mig så han ville också ta en ;) 



Frikort

Hade turen att träffa på mitt frikort igår! 



Idol final

Har precis ätit upp min kvällsmat som bestod av kina mat idag! Riktigt gott.. Kollar även på Idol finalen, svårt att säga vem som vinner! (Tror Lisa kommer vinna, efter att ha hört hennes 3e låt) 

Jobbet gick bra, på fredagar jobbar jag em så börjar 13 och slutar ca 19-19.30.. Skönt faktiskt för då hinner jag rida och fixa stallet på fm! 
Imorgon på dagen ska jag ha en träning med ponnylag tjejerna inför Lucia :) 
Innan de tänkte jag fixa stallet sen på kvällen vet jag inte.. Mamma och Denise åker till Danmark (avundsjuk) men lagt en liten beställning så får hem en del från danmark iaf :)



Vissa har det bra

Som min käre Niklas han har från och med idag semester i 35 dagar, 35 jvla dagar!!?? Sjukt orättvist sen att han åker till Thailand imorgon och är borta 3 veckor är ju inte heller direkt rättvist va? 
Nej fy ... 

Vi var ut och åt på Grekiska igår, va mysigt och gott!  
Min kropp börjar återhämta sig! Så på em idag kravlade jag mig upp på en häst och överlevde! 




RSS 2.0