What a smile

blev jobb imorse gick bra, sen blev det en vända in till stan för att inhandla saker till lägenheten.. har nästan allt nu :) men fattig blev jag, haha
måste försöka få i ordning på allt i lägenheten tills på lördag då blir det lite födelsedags firande sen utgång :)
Gick på bolaget för första gången idag! haha den berömda hatten kom..

jobbade på vägen i Arninge stockholm igår, gick bra va bara kort dag jobba från 6-14.30 så skönt att komma hem i skaplig tid.. NCC hade ringt till A-L och sagt att dom va jätte nöjda med dom två nya tjejerna (jag och madde) så kul när dom ringer och säger de då blir man lite exta peppad att jobba :)
Peab hade ringt A-L om Niklas också och sagt att dom va super nöjda! :) stolt man blir, hihi

dags att dra sig till lägenheten nu..

Puss

Kommer upp saker jag helst vill radera ur mitt liv..

Horses

 Campoletti & Campanj

 Liquid

 Cho'z-e-phine

Thank you for beeing you

det är dåligt med inlägg nu för kan inte blogga från mob och datorn lever sitt egna liv för mesta dels.. va om sagti skåne fre-lör och kollade på alla unghästar, super fina. :) längtar tills dom kommer upp inte långt kvar nu en 3 åring kommer upp efter sommar betet och en 4 åring i sep.. exciting..
bilder kommer på hästarna..

jobbat idag först hos A-L sen körde vi lite bilar till Stockholm, imorn blir det först hos A-L sen hjällpa Maria med en häst till örebro..

i lördags kväll blev det lite små fest först hos Hille sen gick vi vidare till bork, mycket trevligt och fick fira in min födelsedag med mina bästa! lyckades såklart tappa bort mina kära nycklar också så fick låna jonas soffa ett par timmar innan de va dags jobb och kom tillbaka när portarna öppats så jag kunde komma in.. sen va de dags för lite födelsedags fika.. gott!

nu ska jag kolla på Top Model.. Och tänka på Niklas som är i Lekhytta och jobbar och kommer hem imorn.. hade skapat skapliga köer idag på ca 6 km.. härligt jobb man har och dåligt med skit man får från alla häliga människor som får köa, saken är ju liksom den att vi kan inte göra något åt det.. är ju inte vi som kör alla maskiner..

Puss

Finally it happens

dags för ett inlägg kankse..

har äntligen flyttat upp sakerna til lägenheten.. så härligt.. men fy fan jag och Madde bar upp soffan helt själva! 6 jvla trappor, svetten rann så jag trodde jag skulle dö.. haha men upp kom den problemtet vi ställdes för där uppe va hur fan ska vi få in den i lägenheten.. där stog vi med halva soffan i lägenheten och andra halvan untanför.. tur kom erica till undsättning och hjälpte oss..
sängen gick lite smidigare iaf då fick vi hjälp av Niklas också.. fast han prompt skulle ha in den i hissen som rymmer typ 3 pers kankse.. haha gick inge vidare.. så va bara att kånka upp den..
det som saknas nu är tavlor,matta,tv,soffbord,tv bänk osv.. men kommer så småningom

jobbet rullar på bra, har fått ett litet föl hos A-L Pina Colada ur söt och har energi för 5.. haha bilder kommer..

fyller även 20 barre på söndag, wiie.. blir nog lite fika hemma då sen nästa helg blir det fest :)

på fredag och jag och mamma till skåne för att kolla på våra unghästar.. en av dom ska visas på 3års testet, spännande!

Puss

Youre far far away

Time to move on

jobbade på fm blev en mysig tur i skogen för hästarna idag.. hittade så sjukt bra vägar! toppen bra..

har fixat klart i stallet hemma gick för att käka lite lunch och sen fick jag något ryck att börja packa alla saker så det är det jag håller på med just nu.. tar en paus för börja komma förbi den roliga biten.. men gud va mycket kläder jag har!? haha helt sjukt.. men nu jäklar blir det ur resning av både det ena och det andra.. har ca 7 sopsäckar med kläder och då ska jag kasta/ge bort 3 till.. förstår inte vart alla kläder fått plats nånstans.. men nu är det bara kläder jag använder kvar! kankse till och med kommer finnas plats för lite nytt ;)
Får iaf hämta nyckeln till lägenheten imorn, måste jag åka upp och kolla hur jag ska möblera och vad det ska bli för köp av soffa.. :)

ska bli skönt att ta ett nytt steg i livet, har känt att man stått och trampat lite för länge på samma ställe..


bäst jag fortsätter !

Ciao

Diamonds

dagen är klar.. gått väldigt bra med alla hästar! :) så skönt när dom sköter sig..
nu ska jag strax hoppa in i duschen sen väntar jag på att N ska komma hem från träningen så blir det lite mat..

åhh jag vill flytta nu nu nu.. ska bli så spännande..

Puss

You make me smile

precis ätit lite lunch och tvättat lite.. så snart ska jag bege mig ut i stallet för att rida dom två vildingarna..sen ev vidare mot sara och hjälpa henne med en av hennes hästar och sen tillbaka till A-L mot kvällningen och trimma lite.. odde och paddan har fått komma hem nu så nu är det fullt stall där borta igen, skönt att ha något att göra ;) va och hämta lite spån och foder på fm så allt är klart bara hoppa upp och rida himla skönt.. :)

Behöver ha så mycket till lägenheten vet inte vart jag ska börja
Soffa
Soffbord
Tv
Micro
Dator
Liten diskmaskin skulle inte sitta fel..
Matta
Gardiner
alltså i princip allt.. haha Någon som känner sig manad? ;)

Dags att sätta fart nu!

Adios


Give me some luck

finns en häst jag älskar mer än allt annat Debbie B! hon är på gång :)
 
jobbat idag och hstarna va riktigt fina på slutet, gillas skarpt.. :) A-L visade även två st på 3 års testet Ode och Mary dom skötte sig riktigt bra!

imorn blir det jobb sen hem och rida och ev hjälpa sara med en av hennes hästar :) hoppas det står ett litet föl i stallet när vi kommer imorgon..




Puss!

One step at a time

Varit på dop idag va lilla Mio som döptes det var trevligt.. :)

jobbade på fm hos A-L sen åkte vi Strömsholm och kollampå 3 års testet Maria hade 2st som hon visade idag och dom skötte sig bra :) Dock så är underlaget under all kritik! Förstår inte att dom inte fixar det dom är ju ändå "Strömsholm" som dom ser det..
A-L har två st som visas imorn Paddan och odde :) ska bli spännande hoppas dom sköter sig!

igår va Sara, Oscar, jag och Niklas och käka i stan efter det bowla vi.. jag va helt sämst, som vanligt haha.. fick en strike och det va med vänster hand..

ikväll blir det bara myskväll med bästa! <3

Puss

Asstastic

screwed

jobbade på vägen igår kl ringde 3.15, och va hemma 21.30 kan det finnas nå bättre? haha va i stockholm gick bra tills jag blev magsjuk eller nåt? :S spydde gjorde jag iaf inte så jvla fräscht måste jag säga speciellt inte när man har bilar man stoppar och inte kan lämna vägen.. där stog jag med flaggan i ena handen och bara önskade bilarna kunde flyga iväg så jag gick gå till kanten och spy.. men icke.. skönaste iaf bilen som stog bakom åkte ner till nästa vakt och sa "Tror inte din kompis mår så bra" nej hade jag mått bra så hade jag väl inte spytt rakt ut.. men men.. haha lite kul i efterhand eller nej det är det inte för jag mår fortfarande inte helt 100.. konstigt det där..


Sitter och funderar lite.. vad ska man göra med sitt liv? Jag är nöjd som det är just nu men hur länge kommer jag vara det innan jag känner att jag måste ha en förändring.. en sak har jag svårt att förstå med en del människor dom som inte har något fritids intresse.. dom jobbar och sover dag ut och dag in och på helgerna super dom.. sen gör dom liksom inge mer.. måste känna sig så sjukt obehövda..
ska man fortsätta som man gör nu eller ska man satsa på utlandsjobb eller vad?

Puss
Always and forever N.L

The impossible made possible

blir ingen tävling till helgen i högbo.. :( då hon är lite svullen i ett bakben det är på väg ner så det är ju bra iaf.. så nästa tävling blir nog norrköping hade bestämt mig att åka på den stora men får bli lilla iaf fick inte ihop livet riktigt..

jobba idag på fm sen åkte jag och farmor och kolla på soffa, jätte svårt och veta vad man vill ha tycker jag.. på kvällen blev det ikea med älsk.. :) mys.. är ju inte långt kvar tills jag flyttar nu..

Puss

I'm gonna fight for this love

precis kommit hem från A-L har gått bra, blev en tur i skogen på 3 av hästarna :) så duktiga så!

blir mat här hemma sen med denice,danne alwin och niklas.. och mamma såklart.. myspys.. ska få efterrätt det bästa på hela dagen.. haha

imorn ska jag och sara ta oss en tur till Ikea tänkte vi.. massor att köpa :)

Puss

It might take a while

sitter och väntar på att mina räkor ska tina kan vara mest gott! dagen har rullat på och kvällen ser ut att bli lugn med soffhäng, har hört att det ska vara bra!? jag är tveksam för börjar redan bli rastlös men men..

så sugen på mina räkor nu.. imorn blir det jobb på fm sen ska vi äta mat hos mami.. efter det ja, mys!

1 maj idag inte långt kvar tills jag flyttar inte långt kvar tills jag fyller år.. sen va de väl inge mer spännande..

vad ska jag sysselsätta mig med? har köpt en tidning jag kan läsa iaf..
 
haha just ja får skumma sms av ett konstigt nr.. "do you still like your prostitute girlfriend?"

Bye



Turn me on

blev wq igår, hel skön kväll måste jag säga! :) mycke kärlek till den!
va först hemma hos linnea och grilla och mös sen bar det av mot wq som sagt va hemma nångång runt halv 4 imorse men de va det värt.. nu har jag precis kommit hem från A-L jobba lite på fm.. jag sara och madde ska åka och käka lunch på hamncafét efter det ska jag fixa stallet sen ikväll vet jag inte vad som händer... niklas jobbar iaf..

jag blir så trött på mig själv ibland glömmer saker överallt! i onsdag när jag och sara jobba på vägen så la jag ur mina nycklar i hennes bil sen när jag kommer hem så va jag helt säker på att jag lagt dom i firmabilen så leta igenom hela bilen men fanns inga nycklar så trodde jag tappat dom.. sen kom vi på att dom låg i andra bilen.. sen  i torsdags kväll glömmer jag min plånbok i firmabilen så fick brassa in till stan igår och hämta den.. och igår kväll glömmer jag mina nycklar i dörren hemma på utsidan, tyckte jag va smart att sätta i dom lite innan jag skulle åka så jag inte skulle missa och låsa men glömmer att låsa och glömmer nycklarna.. duktig!

Va och träna igår.. gick bra men mycket jobb nu med att stärka upp henne men kommer bli kanon det där :)

Ciao

Hoppas inte

RSS 2.0