Färdig tävlad

Sitter i lastbilen påväg hem från Sundbyholm.. Skönt att redan ha ridit klart! Va klar vid 7.45 tror jag:) 
Fick ett stopp idag in i kombinationen men idag kände jag verkligen hur jag måste rida henne.. Hon blir lite osäker när det är oxer-räcke vilket gör att jag måste precisera min ridning ännu mer! Vilket är bra för framtiden.. :) 
Annars hoppade hon fint och har anmält en 120 på söndag igen, då jklar ska jag vara felfri!! Haha 




Onsdag, klockan ringer 4.30

Måste egentligen sova då klockan ringer 4.30.. Är tävling imornbitti som gäller! Åker till Sundbyholm igen och rider en 120 ska försöka att inte ramla av idag igen ;) haha 

Idag red vi till hästbadet så hästarna fick plaska lite:) 30 hästar ute på tur ännu en gång och det gick bra! 


Africa älskar att plaska i vattnet! Hon är även den hästen vi använder för att visa dom som är lite mer skeptiska att dom inte kommer drunka ;) 





Kärlek






Måndag

Igångsättningens 3e dag är över och idag tog vi oss ut på tur med hela 30 hästar samtidigt! Och det gick hur bra som helst! Med duktiga ryttare och hästar så funkar allt:) 



Semestern är slut!

Och jag har hunnit jobba 2 dagar, hittills har det gått smärtfritt iaf! 


Qwarn festivalen igår, samma som alltid men trevligt! :) 

Niklas har lämnat mig för ett par dagar och det är väldigt tomt här hemma.. 

Jobb dags imorgon

Sista kvällen innan det är dags att börja jobba imorgon ... Börjar inte förns kl 12.30 då jag och Frida ska hämta en häst sen sätter igångsättningen igång kl 15.00, vi håller på till kl 19 sen blir det snabbt hem och svira om innan vi ska vidare.. 

Nu ikväll har jag spenderat kvällen med Anna och Therese, blev lite balkong häng i hettan innan vi begav mot stan.. Va fullt överallt utom på Hatten, lätt konstigaste stället jag varit på!! Väldigt speciellt folk .. Va ingen hit direkt! 

Dags att sova! 

Bjuder på en bild på min fina häst! 



Upp som en sol ner som en pannkaka

Solen lyser ju det kan ingen säga något om, att det sen även serverades pannkakor i restaurangen idag är nog mer ett sammanträffande... 

Gick inge vidare idag ... 
Red 125 och ramlade av på 7e hindret, dock hoppade hon super hela banan fram dit fick även ett för "perfekt" språng över oxern mot kombinationen och min förhållning gick inte riktigt igenom som jag trodde (efter att kollat på filmen ännu en gång så gick tydligen min förhållning igenom FÖR bra så vi hamnade på 7,5 istället för 6,5 språng.. Vilket gör mig ännu mer irriterad över dagens ridning!!) så vi hamnade mitt emellan två galoppsprång och jag hamnade på backen ... 
Vilket resulterade i ett lite mer skadat finger ... 

Bara att ta nya tag! 
Rider en 120 nästa torsdag :) 

Varmaste dagen på länge

Försöker ta tillvara på mina sista semesterdagar! Börjar jobba på lördag igen.. Puuuh! 

Åkte till Sundbyholm och red två klasser idag och stjärnhästen var återigen nolla i båda starterna! Så sjukt glad över denna häst! 

Rider bara en klass imorgon, räcker gott och väl i denna hetta! Har dessutom lyckats få ännu en till bränna ;) 



Igår var vi hem till Jennie och Tompa och grillade och spelade en del kort :) mucho trevligt.. 


Costa Sundbyholm 23/7-14

110 warp up 0fel 120 warm up 0fel


Costa Träning Åskebro 19/7-14


Lördag

Vi kom hem från Göteborg igår kväll, packade ur grejerna ur bilen, åkte ner till mamma och hämtade Milton sen åkte vi tillbaka upp till Jennie och Tompa för grill och umgänge.. Vi blev kvar till kl 4 imorse(!) älskar såna här sommar kvällar, det är varmt, man kan sitta ute hela natten, det är underbart!! 
Vaknade dock halv 7 men somnade om igen som tur va ;) 

Nu ikväll har jag och Niklas varit ner til wq och Niklas slog ett par bollar, även jag (...) 
Sen åkte vi förbi hans mamma som är husvakt, sen hem och fodra hästarna och sen åkte vi till Lustigkulla och köpte glass :) 
Blev även 1 timmes promenad när vi kom hem sen.. Nu ska jag snart sova tänkte jag.. Så man kan ta igen lite sömn..


Två bilder från hemresan från Göteborg, ett glass stopp! 




Imorgon bär det av hemåt

När vi kom ner igår tog vi en sväng till Avenyn och åt sen lunch sen tillbaka till hotellet och gjorde oss i ordning sen taxi ner mot avenyn igen.. Vi åt på ett ställe som heter Pinchos, grymt bra! 




 
Man beställde mat och dryck genom en app sen plingade de när det var klart då var det bara att hämta! 
Alla rätter var i miniatyr storlek så man kunde beställa in massa olika! Supergott och kul med något nytt! 

Idag har vi spenderat 12h på Liseberg! Haha helt galet, men varit bra väder och trevligt sällskap trots att jag förlora 8kampen.. Morr!! 
Avslutade med en tur i Lisebergshjulet.





Imorgon blir det frukost på hotellet sen rullar vi hemåt igen, blir ett stopp i Skara för en minigolf vända! 
Längtar hem till hästarna, sen är det tävling ons-tors på Sundbyholm som väntar! 

Göteborg ons-fre

Har precis packat upp Falsterbo väskan för att packa ner Göteborgs kläderna! Imorgon fm styr vi (jag,Niklas,Jennie,Tompa) bilen mot Göteborg för en mini semester! Vi ska umgås, äta god mat och hänga på Liseberg på torsdag! Hoppas bara jag inte blivit för chicken för att åka karuseller;) 

Ska snart hoppa in i duschen så man blir lite fräsh igen! Jag och mamma har påbörjat sommar städningen av stallet.. Mamma har damsugit och jag har skurat.. Även börjat skura taket.. Man känner sig inte så mysig nu direkt! 

Avslutade dagen med lite trim på kusarna! 



Santa Cruz

Sista shoppingen i år blev en sadelgjord med avtagbart fårskinn och en antibit platta båda från Santa Cruz.
Gjorden var det halva priset på, hade kostat 1300kr med kostade alltså 650kr.
Antibit plattan fick jag för 100kr, skapligt kap?!!!
Tydligen så hade någon snott en del av förbygeln så dom kunde inte sälja den så då fick jag köpa den plattan för 100kr, jag blev mer en nöjd då jag kollat på en från Dyon som kostar 600-700kr och nu fick jag en sadelgjord och en platta för samma pengar! Wiihoo

Har ju även min magplatta från Santa Cruz med avtagbart ludd som jag är mycket nöjd med, så då passade jag på nu när det var halva priset på gjorden också! 

Falsterbo helgen slut

Har precis varit och lämnat tillbaka husvagnen, vi var hemma vid 2 inatt så har inte fått många timmars sömn och nu väntar jag på att Tove ska komma vid 8 och kolla Calle igen..

Vi avslutade Falsterbo helgen med att kolla på Grand Prixen som Alex Zetterman tog hem! Helt gaaalet!! Vilket tryck det blev..
Fanns mycket fina hästar! 

Peder Fredricson

Katerina Offel hade en speciell utrustning på sin häst som jag aldrig sett förut.. Det visade sig att det var ett pungskydd.. 


Jag och evelina gjorde även Strandbaden i lördags natt.. Vi trotsade spöregnet och tog oss dit i tid denna kväll.. Vi var dit i fredags kväll också, och det var GALET med folk! 
Vi såg Långa Farbrorn också ;) 

Jag har även lyckats dragit på en sån bränna att jag har fulla axlarna med brännblåsor .. Icke så skönt kan jag lova..


Vi kollade på Derbyt i lördags, väldigt rolig klass att se på! Jens Fredricson slutade på en 4e plats! 

Angelica Augustsson

Patrik Kittel- Deja


Har även shoppat lite till men det får ni se sen..



Shopping



2linnen från HunkyDory.- 200kr/st
2 tävlings toppar från Kyra- 150kr
2par Kingsland ridbyxor -1500kr
En bok, med massa olika övningar i -250kr
Gummipluppar man stoppar i broddhålen så dom håller sig rena hela tiden-40st/40kr 

Soligt Falsterbo

Första dagen på tävlingarna är klar! Underbart väder med strålande sol och såklart har man lyckats få till en riktigt snygg bränna ...

Har sett fina hästar och det finns super shopping! 



Har tillåtit mig att kolla på två dressyr ekipage också ;) 

Sverige blev 2a i nations cup! 



Tyskland vann

Ikväll blir det en sväng till Strandbaden med Kati och co :) hoppas vi är pigga imorgon ändå! ;) 

Imorgon bär det av mot Falsterbo

Så är en hel del som ska fixas idag! Ska hämta hö vid 14 sen ska det handlas en del inför resan sen vid 18 får vi hämta husvagnen.. Sen ska jag börja packa ;)
Sen rullar vi kl 4 imorgonbitti mot FALSTERBO! Wiihoo

Snart dags för Falsterbo

Igår hade vi planeringskväll, jag, mamma, evelina och hennes mamma.. Vi körde på lite grill och vin drickande.. Känns som vi har läget under kontroll, men man vet aldrig ;) är inte många dagar kvar!! Längtar sååååå, hoppas bara att vädret vill vara fint! Det behöver inte vara sol men bara det inte regnar hela helgen! 

Har varit in och fixat håret idag, blev lite ljusare sen har jag även hunnit sola ett par timmar.. Så man kanske har liiite färg innan sommaren är slut.. 




Tävling i Köping

Vaknade när Niklas gick till jobbet och kan nu inte somna om, tröttsamt! 

Tävlingen igår gick ju verkligen över förväntan! Gjorde två debuter en i 115 och en i 120. 
Hon va nolla och placerad i båda! Till och med så jag fick färgade rosetter det hör ju inte till vanligheterna ;)
Men det var väldigt mycket fel över lag.. I 115 tror jag det var 5 dubbelnollor av 40(?) starter, i 120 var det 4 nollor av 30 starter! 

Satt och räknade igår att av 13 starter så har hon inte rivit en enda bom hittills (peppar peppar) sen att jag ramlat av en gång och haft en annan kommunikations miss är ju en annan sak.. 





Utekväll

Nästan precis kommit hem från Västerås, vi har firat Hille som blir 25 idag! Mycket trevligt var det, vi hamnade på Bill och Bob var riktigt mycket  folk ett tag.. Och såklart sände dom nån jvla fotbolls match! Hoppas den där skiten är slut snart .... 

Imorgon kommer Evelina och hennes mamma så blir lite grillning och planering inför Falsterbo trippen som bär av på torsdag! Ska bli så himla kul verkligen!! 

Köping 5/7-14

Debut 115cm 0fel 5plac
Debut 120 0fel 3plac


AmazonaSueca

Mina jordphurs kom idag! Har bara hunnit prova dom ännu men dom är HUR sköna som helst! Man kan bestämma utförande och färg helt själv till ett pris av 1600kr. 






Kärlek i 5år

30 Juni hade jag och Niklas våran 5 års dag! Att tillägga är ju kanske att jag kom på det IDAG, eller rättare sagt nu ikväll.. Kom hem och frågade Niklas om han kunde komma på något som vi glömt.. Satt långt inne men efter tag kom han på de ;) 
Jag brukar ALLTID ha stenkoll på det där men i år så glömde jag tydligen.. Illa illa... 



Det var nog inte så många som trodde på vårat förhållande från första början. Men vi har överbevisat både en och två och tre stycken att så länge kärleken finns där så är ingenting omöjligt! 
Vi båda har våra egenheter men vi har lärt oss att leva med det och kompensera varandra. 
Jag älskar dig! 

Middag i Eskilstuna

Har precis landat i sängen, blev en middag i Eskilstuna ikväll med Evelina, Frida och Kati! Mycket trevligt, dock så får vädret gärna vända till endast sol hela tiden:) men man fick ju se solen idag iaf alltid något! 



Imorgon ska jag åka till Ekeby och hoppa lite inför helgen.. Har anmält henne till Köping på lördag 115 och 120.. Hoppas bara att det är sol mesta dels nästkommande dagar då tävlingarna är på gräs, och känner inte för att halka runt mer än nödvändigt.. 

Tisdag

Idag blev dagen lite mer som tänkt iaf! 
Blev en vända till Erikslund med Erica och Denise, en sväng på Ikea och sen en tur i lite affärer.. Hittade lite smått och gott! Det mesta på rea faktiskt;) 

Imorgon blir det en tur till Etuna för lite middag! Hoppas vädret vill vara fint så man kan sitta ute! 

Qp verkade lite piggare, ätit/druckit och magen har varit igång men ändå inte helt hundra.. Får se om hon verkar piggare imorgon! 



RSS 2.0