Happy New Year

eller jag snart iaf..

vart inne i stan med sandra idag och shoppa lite, tänka hitta en nyårs kläning men hitta ingen så klart, fick istället med ett par skor, tre tshirtar, leggings och ett linne hem.. haha sen när jag sitter på tåger kommer jag ihåg att jag har en klänning hemma som jag aldrig använt, så funderar på att ta den imron..

jag och sandra ska iaf förfesta, sen vette fan vart vi ska ta vägen.. får se vart vi hamnar helt enkelt..

hoppas verkligen att nyårs afton blir en dag att minnas.. haha allt kan lätt försvinna när man glider in i dimman..:D


se you

ångest

jag har världens ångest, söndag idag och har fortfarande inga planer för nyårsafton?! och ingeting att ha på mig.. blää för de..
har ju varit i sälen med tjejerna i två år irad, blev som en liten traditon men de blev inge iår.. saknar de sjukt kul att bara festa varje kväll och inte behöva bry sig om nåt annat..:Phaha låter kankse sjukt men de är rätt skönt.. speciellt när en annan har hästar och ansvar hemma så skönt och komma bort och bara bry sig om sig själv..:P
skulle inte sitta fel med en sol resa heller.. bra sknt skulle de vara..

läste mitt horoskop idag, vad läskigt de är när vissa saker stämmer in till 100% jag skulle ha extra tur den 8 Januari, vilket jag verkligen behöver..;) haha så får väl se om de blir så..

just nu sitter jag på jobbet iaf.. väldigt lungt just nu rätt skönt.. idag åkte alle och boysen till sälen, avundsjuk? JA!

ikväll då? blir hem att plugga teori.. imron funderar jag på att åka till stan coh shoppa lite, se om man hittar nåt till nyår vad man nu ska göra..

jaja, take care

vimmel

jag och fanny fick vara med på ett hörn!



Vimmel från Silk igår, haha bästa var när vi skulle in.. jag kom in gratis pga av jessicas insident från juldagen(Y)

tröött

sitter på jobbet nu, inte en kotte har varit sen jag öppna imorse, kl 8 snart en timme sen..

utgång på juldagen blev det, med sandra, elli och jessica var hur kul som helst hamnade på silk sen hände de en olycka och jag avslutade kvällen på akuten!:/ fy fan va tråkigt de va men men så äre..

blev även utgång igår med,  fanny, sandra, elli och boys.. sammanfattar kvällen med, en jävla massa drickande!!
har sovit 1,5 timme inatt.. fast är inte så trött nu faktiskt, kommer väl sen.. va helt skum imorse när jag kom till jobbet, reagera skit mkt på minsta ljud och blev typ rädd för mig själv.. haha kan va så.. bara det att helt plötsligt så hoppar radion igång och funkar säkert 20min sen sluta den igen.. märke väl om nån spökar för mig..:P

slutar jobba kl 14.00 då ska fixa hästarna sen sova!! jobbar em imorn, och de blir ingen utgång ikväll, vill jag lova!

hade iaf en bra julafton med mammas sida och en bra juldag med pappas sida.. har fått pengar i julklapp och såna där välbehövliga saker..

haha såg igår att jag hade glömt ge alle en julklapp, haha hade inte ens slagit in den.. så han fick den oinsalgen lite i efterhand så där..

har fortfarande inga planer för nyår, har inte en aning om vad som kommer att hända!?

haha igår när jag kom så kolla jag på tv, och kikade på jeff dunham buktalaren(achmed the dead terrorist) men han hade en annan igår peanut hette han va skit rolig:D
jeff-fafa dun-haaaaam . com haha vet inte om de hade varit roligt idag iförsej men igår va de:D

back to work baby,

see you

Merry Christmas

har nästan precis kommit hem från syster varit där och fira jul iår.. jätte mysigt!
igår kväll blev det uppesittarkväll med bingo lotto och lite cider, var jag, alle, laiho, hellbom, mogge, brandt, brandts tjej och kusin tror jag de va:/ va trevligt.. men fan aldrig vinner man på bingo lotto..

idag var de upp imorse hem och fixa hästarna och sen hem till farmor på jul lunch träffa jerker hans tjej och barn.. sjukt söt unge..:)
sen hem till syster som sagt..

imorn blire fixa hästarna sen hem till farmor och fira jul med pappa och co.. sen ut på krogen på kvällen:) längtar.. haha

ne nu ska jag nog kika lite film sen sova..

so long, xoxo


22 december

det är nu två dagar kvar till jul, och jag har bara handlat två julklappar ännu.. helt otroligt och jag förstår inte att jag gör samma misstag varje år, alltid ute i sista sekunden.. ska iaf in till stan imorn och köpa julklappar..

var ju i Stockholm i lördags och skulle köpa julklappar hittade ingenting, hittade dock ett par jeans och ett par skor till mig(Y) hah

hästarna har fått lite ledigt nu, skönt fi fan va det blåste idag, dom var mer vilda än tama om man säger så..

i fredags blev det iaf utgång med jojjo, bettan, jessica och andrew slutade iaf på silk.. haha när jag och bettan kommer in så ser vi att nästan alla är balklädda, vi bah är vi lite fel klädda eller.. men det visade sig att dom hade haft julbal och hade fått nånting från silk så mer än hälften gled runt i balklänningar..:P haha

blir utgång på juldagen också, längtar redan..:P

ne nu ska jag hjälpa min mor att städa lite:)

so long

Utgång ikväll

har fixat hästarna nu på morgonen, för ska iväg och ha körlektion halv 1 till halv 3 efter det blir det hem och bestämma sig vad man ska ha på sig ikväll alltid ett stort problem..:P sen blir det utgång med Jojjo, Bettan och jessica vet inte vart vis ka än men de visar sig..

imorn ska jag och alexander till stockholm och julshoppa, haha verkligen valt bästa helgen kommer vara smockat med folk.. men men är man ute i sista minuten får man skylla sig själv.. hoppas på att jag kan ta de relativt lungt ikvll efter som tåget till stockholm går kl 9, ingen höjadre kommer de va om man är mega bakis..

har verkligen ingen aning om vadjag ska köpa till alla, tycker det är jätte svårt.. men får försöka komma på något..

haha min mamma inatt tyckte så synd om henne, hon jobbade i stan till kl halv 1 sen när hon skulle låsa så upptäcker hon att hon inte har nycklarna med sig.. så hon fick sitta och åke hem och hämta nycklarna och sen tillbaka till stan och låsa.. hon hade även ringt mig typ 100ggr men jag log och sov så svarade inte.. kännde mig väldigt taskig imorse..

men men nu ska jag peppa mig lite inför körlektionen som jag tycker är så himla tråkig varje gång, men ett nödvändigt ont som sagt..

So long

Taken

sitter på jobbet just nu, lungt förtillfället men varit rätt mycket folk faktiskt.. har typ gjort allt fel som man kan göra..:P haha

Var och bowla igår med alle, alles syster och ergan, haha jag var fan bra! kom två på 420p och alle vann på 455p fast han aldrig körde i rännan som en annan, så hade jag inte gjort det så många gånger hade jag vunnit.. haha hade varit skit kul för han e en så dålig förlorare! var på julbord innan det också, var helt okej men tyckte att det kunnat vara bättre va på wester qwarn..

kollade även på en grym film i torsdag taken hette den as bra.. blev aldrig långtråkig utan de hände nånting hela tiden..
ikväll blir det lungt efter jobbet slutar kl 20.00 sen börjar jag 8.00 imorn bitti, så orkar inte göra något speciellt sen..

nästa helg blir det nog Stockholm och julshoppa, äntligen och jag som vanligt ute i sista sekund.. plus att det kommer vara så grymt mycket folk.. blää hatar och gå på stan när de är smockat med folk.. men men får ju skylla mig själv..

lite info inom hästvärlden då: hästarna fungerar bra, väldigt skönt.. funderar på att byta klubb till nästa år, får se vart det blir nånstans bara.. har en klubb som vll att jag ska komma dit så får väl se.. men som sagt inget spikat ännu.. hade också velat vara nere i danmark och tävla, hade varit urkul.. men så blidde det inte, tyvärr..

ska fortsätta jobba,

so long!!

Snow

Gud vad det snöar, att det aldrig slutar.. fast skönare att det snöar än att det regnar iaf, jaha ikväll blir det Julbord å qwarn sen viadre till Strike för att bowla igen:P haha jag kommer vara sämst..

fixat hästarna på morgonen dom skötte sig hyfsat tyckte inte att det var så kul ute i snön..

Hade körlektion igår från halv 1 till 5.. lagom seg jag var sen, usch ja. men läraren tyckte det gått framåt iaf.. nej nus kajag kika över mina kläder lite och se vad jag ska ha på mig..

so long

Let it Rock

utgång blev det igår på Silk, bra längesen man var där.. Riktigt roligt var jag, malin och Johanna ägde fast jojjo var försvunnen halva kvällen..:)

jobbar just nu, mår inge vidare bra.. en morgon som imorse vill man definitivt INTE ha hästar då skulle jag kunna sälja dom billigt.. mådde piss usch ja, sen ska man ut till hästarna och fixa när man egentligen bara vill ligga i sängen och tycka synd om sig själv.

jobbar just nu iaf slutar 20.00 efter det blir det bowling med Malin och Johanna:) ahha jag är helt värdelös på att bowla, men det är kul..

har börjar kolla om alla säsonger av One tree hill, är nu inne på 3an åhh de är så bra.. skulle kunna isolera mig från omvärlden och bara ligga inne och kolla på det! hihi lite patetiskt jag vet men de är så sjukt bra.!

Nobodys angel

Party tonight

sitter här och väntar på att jojjo ska ringa mig så vi kan åka till systemet och ica och köpa grogg virke..
på förmiddagen har jag ridit och fixat med hästarna, just sitter jag mest och funderar över vad jag ska ha på mig ikväll.. men det får väl tiden utvisa..

imorn är det jobb 14-20 innan de är de rida 3 hästar bakis och härlig känner jag att jag kommer vara..:P
söndag kommer helmut.. sen ska jag nog sova resten av dan..

see you

I dont know what to do with myself

känns som jag kommit till en återvändsgränd i mitt liv, låter knäppt men just nu vet jag ingenting, förutom att jag hatar att ta det där jvla körkortet, kan man inte bara få det hem skickat i ett cornflakes paket eller nåt..

är jätte party sugen men ändå inte, vill inte att något ska komma upp som jag definitivt inte vill ska komma upp..
är sugen på att rida men bara just nu, när jag sen kommer ut tappar jag sugen, va fan kan inte allt bara kännas lätt och bra som det gjorde för ett tag sen..
blir alltid så deppig när man börjar känna efter för mycket, ska sluta med det nu.. men svårt att ta sig ut svackan när man väl hamnat där.. får försöka komma på en lösning..

blev lite deppigt inlägg kankse:P men iaf imorn ska jag och mamma åka och julhandla på Ikea alltid lika mysigt!

Take care

RSS 2.0