Don't say i never give you anything

Heeeej, blir en liten update nu då..

red 140 i lördags och hade två ner, men hon hoppade super vilket bara gör saken ännu mer irriterande. men men bara ta nya tag..

sen blev det stressa hem och fixa sig inför kvällen sen blev de förfest hos Max med han jonas niklas tompa jennie och eklund för att sen dra och oss vidare mot wq, de va grymt med folk och jag hade kul med trevligt folk:)

igår hände de väl inte så mycket blev mys nere på sanda med tjejer och killar sen hem och rida sen blev det fotboll hemma hos Jonas, sen hem och sova..

veckan som kommer då, ska försöka städa ur mitt gamla rum, sen ska det ridas och fixas skulle behöva städa ur bilen invändigt också och städa i lägenheten..

Love

All i want is you

gårdagen va väl lyckad måste jag säga.. 4e plac i 120 och ett jäka skit pet i 130 men va mycket fel under hela dagen måste jag säga.. och lång tid tog det också, jag hade ridit klart 20.30 och va klar i stallet 22.30 så efter det åkte jag hem och käka godis och kollade på ett päron till farsa firar jul, gick och la mig halv 12 typ, sen blev jag väckt vid 3 av en inramlandes Niklas :)

nu ska vi snart åka till skästa för att idag rida 140.. hoppas på en tidigare kväll då de kankse vankas fest ikväll är ju som sagt rytterne röj på wq men får se hur lång tid allt tar och hur pigg man är när man kommer hem..

Love

Just say yes

just nu sitter jag och väntar på att få åka till skästa och tävla, men de tar en väldig tid där borta.. hade ju hoppats på att få komma hem i skaplig tid.. trodde jag skulle tävla lördag-söndag sen igår såg jag att de va fredag-lördag, haha bra där..

Jag och Niklas tvättade bilarna igår så fina blev dom förutom att jag hade missat en stor fläck på ena dörren, väldigt snyggt.. så nu är bilar och transport rena..

hästarna går bra just nu får väl se efter helgen.. Jobbet rullar på också mycket jobb på vägen just nu, faktiskt ganska kul förutom att min kropp protsesterar om den inte får mat med jämna mellanrum är väl bara det som är jobbigt..

planerna för ikväll vet jag inte än vad det blir.. blir nog lungt för min del eftersom jag ska tävla imorn också, men något mysigt ska man väl kunna hitta på.. sen imorn sägs det att det är wq och rytterne röj får se om man tar sig dit.. :)

Peace & Love

Come to me

Kan ha världens bästa pojkvän, somna på soffan sen när jag vakna så var maten klar fläskfilé och pommes, de va mums!
jobbade imorse sen vid 10 hade jag (troligtvis) min sista BE lektion bokade iaf uppkörning men fanns ingen förns i  sep(!!) så ska ringa och tjata på dom och hoppas dom fått in ett återbud..

hoppade hästarna idag, dom gick super bra.. så himla härligt.. En liten hemlis också, debbie kankse får följa med till skästa och tävla.. skulle va så himla kul om hon kunde de men det återstår och se.. Kassen ska iaf gå 130 och 140..

trött,tröttare,tröttast.. tror sängen kallar..

Puss

It just happen

sitter i soffan nu och är allmänt seg..
kom hem från karlstad vid 18 tiden då var de bara åka in till stan med en bil och sen hem och rida och sen upp till A-L och fodra..

va ju som sagt dop och 30års fest igår, de va trevligt va roligt och se alla eftersom det va 80tals tema på festen, men man va ju inte allt för snygg om jag säger så..

puss

In my head

sitter och ska bränna en skiva till karlstad resan imorn.. va svårt de är att komma på musik när man måste..

jag och sara jobbade natt i onsdags gick bra trots allt kaos.. i torsdag gick jag och niklas och kollade på utspringet i hallsta en käka vi lunch på kinan när alla vagnar åkte förbi, ur mys toppen väder va det också.. på kvällen blev det wq för att fira studenterna.. mycket roligt men kan ha dragit världens vurpa.. blå märke på rumpan blev resultatet och inte så passande ställe heller för gör skit ont när jag sitter och när jag rider..

idag har jag varit på 3 studentmottagningar i västerås, ätit så jag tror jag dör men ändå hungrig nu igen..
ska hämta Niklas inne i stan inatt.. sen imorn vid 10 åker vi till karlstad för att gå på dop och sen 30års fest..
ska upp tidigt imorn bitti såjag hinner rida innan jag åker..

just ja va in på spiltan en snabbis idag och hitta två par ridbyxor så då va man ett par tusen fattigare då.. men det är de värt! :)

nej, försöka fixa musiken nu..

Puss

Kan det bli bättre?

Life can be difficult sometimes

igår åkte jag niklas och karlsson till täby för att kolla bil åt Niklas och hem kom vi med en grön v40.. har nog aldrig sett en lyckligare 22åring, så söt hjärtat :)

blev lite jobb på fm hos A-L och ikväll åker jag och sara till Uppsala för ett nattskift vi börjar 20.00 hoppas på att vi är klara i hyffsad tid så man hinner hem och sova lite för imorn är det firande av studenter som gäller.. alltså det är 2 år sen jag tog studenten vart har tiden tagit vägen? helt sjukt..

farmor ringde igår.. inte alls avundsjuk på att dom är utomlands, nej nej.. fusk (!)

nej få lite mat i magen nu och sen åka ner och rida för att sen göra i ordning alltinför inatt..

Puss

Det är bara så underhållande!

people just people

fick en ledig dag idag.. ska åka med Niklas och kolla på bil idag, hoppas att det blir något köp :)

just nu sitter jag och kollar på One tree hill, ska åka ner och rida snart hoppas jag klarar mig undan regnet..

åh va jag skulle vilja åka utomlands nu.. skulle vara hur awsome som helst bara komma iväg och inte behöva lägga energi på nånting förutom det man vill..

Puss

You make me laugh and im doing it right in your face

Sometimes life just smile right back in your face

Niklas står och lagar mat blir tacos, mumsigt.. igår blev de som sagt wq, kvällen kunde väl blivit bättre men hade en rätt hyffsad kväll ändå :) några fick ju iaf gotta sig tur det!
blev bakispizza med nicks,ek,max,jonas och jacke.. testa en ny miami helt okej faktiskt.. sen blev det tennis hos max.. sverige va säämst!

nej nu ska jag eeta..

Puss

Just get away

precis fått lite mat i magen och nu sitter jag och Niklas och kollar på djurpoliserna.. helt sjukt vad folk gör mot sina djur!!

Gick upp och red och fixade hästarna imorse sen åkte jag och Niklas till strömsholm och kikade lite på tävlingarna och satt i solen och hade det allmänt bra :)

imorn ska jag ocksåfixa hästarna på morgonen för att vid halv 11 glida mot strömsholm och tillbringa hela dagen där sen efter det blir det fix inför kvällen och sen wq :) kommer bli grett!

puss!

He makes me fly

jobbat i köping och kungsör igår och idag, jätte snygg bränna måste jag säga,står i shorts och sen en väst och solbrillor.. (Y) imorn verkar jag vara ledig iaf.. strömsholmtävlingarna har ju börjat också så ska väl försöka ta sig dit i helgen..
och på lördag blir det lite partaj verkar det som :)

fick ta en promenad från mamma och hem eftersom Niklas har bmw och har inte slutat än (!) och jag tog firmabilen imorse men va rätt skönt kan ju verkligen inte klaga på vädret iaf..
så nu sitter jag och väntar på han håller på och hungrar ihjäl också, va fan kom hem nu! haha

haha just ja va ju en liten incident idag, va en kille och tjej som försökte åka förbi kön igår så stoppa dom och bad dom backa tillbaka (väldigt nöjda blev dom) sen kom dom på em också och sen imorse kom han och hans kompis sen idag på em så kasta han ut en lapp med telefon nr på, haha

Puss

Some people make me sick

Vissa människor är bara i behov av att hävda sig och att andra personer inte förstår det gör mig irriterad..

helgen va trevlig blev nog lite föör mycket för bra många av oss, haha men så kan det va :P det va dock inte lika kul och vakna upp och se hur lägenheten såg ut!! fy fan säger jag bara.. smällar man får ta antar jag..

jobbade på/i Lidingö i måndags gick bra va faktiskt hemma i skaplig tid och imorn ska jag till Kungsör först på morgonen och sen Köping efter det.. Niklas ska vara ännu närmare än så.. HÖ HÖ

ihelgen är de Strömsholmstävlingarna, ska bli mys hoppas på super bra väder bara!

nu ska jag äta lite jordubbar, blev sugen på choklad doppade men får bli ngon annan dag..

Puss

RSS 2.0