Try to live my life

sitter hemma med bästa och kollar på vem vet mest och inväntar på att idol ska börja..

klockan ringde som sagt 6 imorse, ingen höjdare direkt.. men men hem till mamma och fixa natta inför dagen och rullade väl iväg runt halv 8.. hon skötte sig inte super men hoppade bra.. sen var det bara hem att rida dom andra och två sen klippte jag kassi också fiiin blev hon :) sen packa iordning allt inför morgon dagen.. blir lite sovmorgon till halv 8 iaf åker inte hemifrån förns halv 11 typ.. och kassen går 130 och 140 imorgon..

tyvärr så är inte underlaget det bästa så får väl se om jag startar 140 men hoppas på att det blir bättre imorgon..

och mina tövlar funka inte :( som tur är ade jag tagit med mig chapsen så fick rida med dom, men trivs inte att rida i chaps gillar stövlar bättre.. men hann iaf upp med tretorn stövlarna till skomakaren så dom är fixade och kan användas imorn :) yeey

nu är det mys på högnivå..

Peace

I have a good life, do you?

It's just reality

sitter hemma och kollar på Inlåst.. man kan ju hoppas att dom där pojkarna verkligen tar tag i sitt liv när dom kommer ut..

hunnit med en del saker idag men ändå inte allt.. hämtat spån, idit varit ner till Linnea och hämtat mina stövlar, håll tummarna för att dom funkar imorn :P till sura lämnat hunden, friserat lite hästar.. dock hann jag inte klippa kassi. så får ta det imorn när jag kommer hem från hamre..

Natta går imorn 110 och 120.. klockan ringer 06.20, yeeeeey! hoppas inte det tar allt för lång tid där borta har ju två att rida när jag kommer hem och klippa.. :P my bad..

imorn kväll blir det en lung hemma kväll! mys pys på det.. blir även en vit helg(!) för på lördag är det middag med gudfar.. :)

Love & Peace

Have a great weekend

This is the end

sitter och kollar på Oskyldigt dömd.. jag och Niklas fixade ihop en kycklingsallad idag, mer än gott va det plus att det blev för typ 6 pers haha finns det matlåda iaf :P han försökte ta åt sig all ära ;)

Fia kom och red idag.. hon fick rida kassi så duktig va hon.. Hon kommer nog ha grymmaste träningsvärk imorgon har man inte ridit på 2 år så tar det.. ridmuskler är ju inte direkt dom man använder i vanliga livet.. ;) och jag red domino samtidigt, han va snäll idag också..

imorgon ska jag rida och kassen ska bli klippt förstår inte hur fort vinterpälsen växer ut hon är redan klippt en gång och domino ingen och ändå har han mindre päls.. jävlar kom precis på att jag glömt kasta in tvätten hemma hos mamma.. :( aja hinns nog med imorgon.. :)

Ta sig en dusch kankse.. a låter som en bra idé..

Love

Glad att du finns i mitt liv!

This is not it

Tränade igår, gick super! Kassi är så fin hoppas det håller i sig till helgen bara:P
men mina ridstövlar gav upp igår.. :( och mina andra behövde också fixas, så var bara att åka ner till Sadelmakeriet idag och flörta med jonny om han kunde fixa åtmindstonde ett par till fredag :P och de kunde han dom andra skulle jag skicka på reklamation sa han, tretorn så klart.. men har faktiskt inte haft någon otur med mina första gången dragkedjan går sönder och ändå haft dom 1,5 år.. nu ska dom ju inte gå sönder så fort men om man jämför med andra så..
så hoppas verkligen att han hinner bli klar med mina parlanti.. vad ska jag annars rida i? haha roligt..

träffade Linnéa också, mycket trevligt måste jag säga! :) go tjej de dära.. :P vi har våra planer ;) haha

nu ska jag alldeles strax gå ut och rida i detta härliga väder! finns inget bättre än att ha häst när solen skiner.. så himla mysigt.. så är väl bäst jag sätter fart har 3 att rida och minst 1 som måste friseras..
Taggad till helgen!

Ciao

you will never be able to get what you want the most




 <3  

Take me down

precis kommit hem från kiropraktorn, va bättre idag förutom min högra arm.. fi fan va ont de gör.. blää. så fått strechting övningar som jag ska göra sen återbesök om 2 veckor..
även besiktat bilen, fick me mig Niklas som sällskap.. igenom gick den, tur det :P

nu har jag precis ätit lunch ska snart åka ner till mamma och rida och fixa lite.. måste komma på något smart (nu) för hästarna biter på staketen vad kan man göra? ser mer ut som de är bävrar som går där än hästar..

ikväll är det träning får bli me kassi..

är sjukt taggad inför helgen i Hamre.. :) sen på lördag kväll blir det middag!

måste få mig ett jobb fick lön i fredags, betalat räkningar osv och har ca 100 kr kvar? hur fan ska jag klara mig en hel månad? ska bli intressant, nej egentligen inte... usch..

Peace

Du tror du är osynlig

Can you take me higher

precis kommit in från stallet, klar för dagen.. härnäst väntar att åka hem ta en dush sen gosa ner mig i soffan och kika på One Tree Hill.. i väntan på att Niklas kommer hem från en liten trip till Norway..

ifredags blev det utgång i köping med alex,sofie och karro.. trevligt folk och en helt okej utgång.. visste inte att de fanns en krog i köping så va lite skeptiskt men helt okej :)

igår blev det firande av Sandra andersson<3 som fyller 20 idag! GRATTIS!! blev fika först runt 12 sen på barndop sen tillbaka till sandra också blev det utgång med henne linnea christian och johan på Slisk.. :P trevlig kväll! förfesten är alltid bäst! :) kom väl hem runt 3 inatt ringde erica som va vaken snacka lite somna 4 kankse sen upp imorse halv 8 ;) yeyy..

veckan som kommer då..
måndag- inget planerat förutom hästarna
tisdag- kiropraktorn + träning
onsdag- hästarna, börja fixa inför helgen
torsdag- fortsätta fixa inför helgen
fredag- Natta tävlar i hamre 110-120
lördag- kassen tävlar 130, sen middag på kvällen
söndag- kassen tävlar 145

nej, nu ska jag åka.. :)

Peace

En del människor tänker dom ens

Move along

precis kommit hem från en tur till stan.. först till kiropraktorn, va fan i mig det värsta g gjort själv knakandet va inte så farligt men när han tryckte på muskelfästerna så gjorde de jvligt ont.. fy det värsta är att jag ska tillbaka på tisdag igen :(

sen blev det en snabb runda på stan köpte dop present till Alwin.. och sprang in en snabbis på gina skulle köpa jeans men blev ett bas linne och en två tröjor.. Niklas köpte en jätte söt mössa :)

ikväll vet jag inte vad som händer än, det visar sig.. :)

nu ska jag vila lite..

Adios

Dream on baby

Russian Roulette

Pay'n jumpen gick hyfsat idag åkte som sagt med natta och domino.. åkte så klart av domino på framhoppningen likadant som igår ;) men sen va han nolla i ena och hade 4fel i andra.. så fin va han :)
natta va as fin på framhoppningen men inte super på banan, hoppade hyffsat ändå..
fick dock väldigt ont i nacken, och börja dra si neråt axlarna nu.. men de blir nog bra.. behöver inte åka ut till berg imornbitti iaf.. så de är ju skönt..

nu ska det bli film och mys med bästa! :)

ciao

Det är kul

Some say yes, Some say no, Thats it

Jag har nyss kommit hem från inebandyn och väntar på Niklas som ska komma ur dushen någong gång, men han är som en tjej dushar hur lääänge som helst ;) fast kanske är för renligheen skull.. vem vet :P haha

Alex sköte sig bra på innebandyn iaf.. :) (Y) jag och sofie funderade på att börja, röra lite på kroppen skulle ju inte skada.. ;)

imorn blir det upp till Berg sen hem och fixa i stallet. på kvällen är det pay'n jump med domino (vilddjuret) och Natta så får vi väl se hur detta går.. hoppas jag sitter kvar till att börja med..:D

nej, nu är han tydligen klar iaf... snabb den där Nikas Lind.. :D hehe

Adios

Hoppas folket förstod att det där om innebandyn va ett skämt.. skulle aldrig falla mig in.. Ha Ha Ha

my life is good

precis kommit hem från pappa.. trevligt värre.. :)

ska tydligen iväg och kolla på innebandy träning med Sofie, AAaaalex ska träna så ska väl dit och kolla hur hon sköter sig ;) haha
sen hem och sova eller film :) myyys.. <3

så får ni en bild på håret å...


New Moon

Fick mig en lufttur idag av självaste Domino.. ;) han har aldrig varit så busig som han va idag så kunde inte ens bli arg på han.. :P
funderar över va jag ska rida med för bett imorn, lite velig.. idag red jag på tre delat och graman och ibland rider jag på ett två delat med parerstänger och tvistat.. så har inte riktigt bestämt mig ännu.. så får väl hur det blir, hoppas han är lite lungare imorn iaf.. :D

aja, nu ska vi åka in till pappa :)

ciiao

You will never give up

Precis varit och käkat lunch så nu är jag nere hos mamma igen och ska rida hästarna.. så tråkigt väder idag med, helt sjukt.. vill ha soool!
efter det så åker jag och Niklas in till stan för att fira Oliver.. efter det vet jag inte vad det blir.. mys hoppas jag..

mamma åker till karlstad idag och kommer hem imorn.. så blir en lung kväll ;)

ne, nu måste jag sätta fart.. kankse tar en bild och lägger in på håret sen.. får se.. :)

Ciao

When you can't get what you want

Do you love me

varit en bra dag idag, sånt gillas!
haha när jag vaknade imorse 6.15 spelar niklas fifa och hade tydligen gjort hela natten.. så han gick och la sig när jag gick upp.. knäppis..

varit träning med Nathalie och hon skötte sig, innan det red jag igenom Kassen och domino hemma.. eftersom domino ska iväg och hoppa pay'n jump på torsdag, ska bli spännande..

vart ett skumt väder idag, varit dimmigt hela dagen..men inge regn och det tackar vi för..

imorn blir det rida och fixa sen ska jag hem till pappa och fira Oliver som fyllde år idag blidde lite missförstånd men men.. löste sig iaf :)
torsdag var det ju som sagt pay'n jump..
fredag? inget planerat..
Lördag är det dop, lilla alvin ska bli döpt..

även fått mitt hår fixat idag.. kände att det var dags för en förändring..
nej, nu ska man väl kolla på fotbollen somman blir tvingad att kolla på.. ;) hehe

chicko

Det sista som lämnar oss är hoppet

You can't say no

är så förbannat trött idag!! vet inte vad det kommer ifrån, fick ju faktiskt sovmorgon igår till kl 10.00 så borde tagit igen sömnen tycker jag men ikke det heller..

ska ut och rida snart tänkte jag, hoppas inte att det börjar regna bara.. pissväder..
ska hämta hö och åka in och köpa vikter också, nu bleb det helt plötsligt stressigt också, blää gillar inte denna dag.. kan det ha att göra med att det är en jvla massa gnäll hela tiden.. spelar ingen roll, åh jag blir så trött..

nej, bort med alla negativa tankar och fram med dom positiva! :)


Kom på igår att det var världscuphoppning så hann bara se omhoppningen, vilka rundor alltså.. kommer perfekt ur varjesväng får dom perfekta avsprångspunkterna m.m. känns att det finns en hel del kvar att lära.. fast så har dom ju typ 20år extra på nacken så.. Svante Johanssons runda va grym! Hästen hoppade super bra.. :) alltid roligt när svenskarna slår sig fram..

Har försökt lägga upp bilderna från helgen också, men något som inte funkar för dom finns inte.. fast jag vet att dom gör det, helt skummt så får väl se när dom kommer.. snart hoppas jag iaf! :)

Adios

One word, the best

sitter ny dushad i soffan med mina nya morgonrock (badrock) urmysig fick den av farmor idag! :)
jobbade som sagt från 14-20 gick bra.. förutom att tvätten lever sitt egna liv och inte fungerade när den skulle utan hoppade igång av sig själv helt plötsligt och fastna så allt vatten rann ut istället för att stanna i hallen, hade en egen bassäng där. :P
Maten stog på bordet när jag kom hem, det gillas skarpt..

blev party igår hemma hos erica, först var det only girls bestående av mig, linnea,linnea,sofie och erica senare dök sandra och michelle upp.. även killar började ramla in.. åkte in till donken runt 2(?) med fransson syster, sen hem och sov.. :P väldigt trevlig kväll iaf!! ;) pics från helgen kommer.. :P

Kvällens galnaste: Linnea Lindberg

vaknade med ett ryck kl 10.00 imorse, och första tanken som dök upp, FAN jag har försovit mig hästarna ska liksom ha mat kl 7.30, puttar lite på Niklas och fick nog det bästa beskedet för dagen.. att han varit hem och gjort det!! hur söt får man bli liksom? haha bästa bästa bästa..

morgondagen är väl inget speciellt, upp hem och fodra sen ut till berg sen hem igen och fixa i stallet.. sen in till stan och köpa nå vikter till toto.. :) se hur det blir.. sen hem och rida sen vettefa alltså..
tisdag är det träning för Lotta plus att min lillebror fyller år.. onsdag vet jag inte än kankse blir in till stan opch fira Oliver.. torsdag är det pay'n jump i strömsholm Domino och natta får åka.. fredag Fest? lördag fest? söndag lämnar jag blankt.. Niklas åker till norge ihelgen och hälsa på en friend.. så blir en lonely helg fast mina brudar kan nog styra upp det ;) haha även löning ihelgen så det känns ju ännu bättre..

Min pojkvän är den bästa som finns! underbar kan man nog sammanfatta det..

Nej nu ropa sängen mitt namn..

Nightynight

du förnekar det

Can't stop now

Precis kommit hem från berg, inte mycket att göra där idag någon vänlig själ hade mockat åt mig :)
klar i stallet hemma också, så nu väntar jobbet fram till 20 sen bara kliva på igen.. ;)

Blev lite idol kikande och dricka hemma hos Erica igår, med linnea,linnea,sofie,sandra och martin mycket trevligt.. va hemma i skaplig tid faktiskt :)

nu ska jag hoppa in i dushen sen bege mig mot jobbet!

Love & peace

No Limit

Nu är jag precis färdig så nu ska snart grönsakerna käras(?) upp och köttfärsen stekas, sen ner i magen i en god blandning :) hehe
väntar även på Säändy, sen blir det snabbt hem till erica där Idol tittandet ska börja är tydligen Michael jackson tema idag (Y) kan inte bli bättre, efter det vet jag inte vad som händer om de blir utgång eller en hallsta kväll visar helt enkelt..

nej nu ska det lagas mat i Frössvi!

Byye

My friends in crime

Precis färdig i stallet för dagen, nus ka jag kolla lite på tv för att sen sätta igång med fix inför kvällen :) ska käka lite tacos hä'r första för att jag måste vara hemma och kvällsfodra sen blir det hem till Erica och kika på idol och sätta igång med festligheterna :) blir erica,sandra,jag, och tror sofie och co skulle dyka upp också kan inte bli annat än trevligt :) (Y)

fick en sista uppmaning av min pojkvän innan han åkte och jobba, Ta det lungt ikväll ;) haha gör jag väl jämt tycker jag..

Imorn blir det först upp och fixa stallet här sen ut till Berg sen förhoppningsvis hinna se 1 period av innebandymtachen innan jobbet kallar.. hoppas påt iaf.. :)

nej, nu ska jag sätta lite fart.. :)

Peace


Welcome to my world

Precis fått lite massage av min älskade.. :) hur skönt som helst, men förstår inte vad min rygg värk kommer ifrån.. ibland liksom låser det sig.. ingen vidare känsla..

Renee va här också, det gick bra och hon var nöjd med Domino :) alltid bra att höra..

Planerna är gjora för imorgon iaf blir käka mat, kolla på Idol och lite alkoholhaltiga drycker till det med bästa tjejerna! :) sen på lördag tror jag det blir lite mer röj, eller hoppas på det! ;) haha

nej, nu ska jag sova kl ringer som vanligt 06.30 imorgon (Y)

Love

Don't bring me flowers after im dead

precis klar i stallet för dagen, alla hästarna gick super bra! :) (Y)
och nu sitter jag och väntar på att renee ska komma, Dominos hästägare..

åh, fick sova ända tills kl 7.00 imorse gissa om de va skönt, minns inte när jag hade en sovmorgon senast.. har varit saker hela tiden i veckorna upp till Berg, helgerna jobb antingen börjar man kl 8.00 eller 14.00 och börjar man 14.00 så måste jag iaf upp och rida och fixa innan så ingen sovmorgon där heller, och dom andra helgerna har det varit tävlingar.. och blir likadant denna helg jobbar plus att mamma precis åkte till Stockholm och kommer hem söndag kväll så hästarna också.. nästa helg tror jag dock inte att det är något så bara kämpa en vecka till sen kankse man får sova ut lite :P

Hann till Dingtuna idag och köpa krafftfoder iaf fick sällskap av Niklas och Wöide..

Såg precis innan jag logga in här att det kommer öppna ett Harry Potter land i USA, jag som tycker filmerna är så himla mysiga måste nästan ta mig dit på något sätt, hur och när är bara frågan :P

Anmälde även till lite tävlingar idag blir Hamre v.44 och Södertälje v.46 om det löser sig med jobbet vill säga.. till hamre åker iaf Natta och kassen, natta går 110-120 och kassen går 130-145 om allt känns bra så får helt se hur det går.. tänker inte pressa henne bara för att.. ska bli spännande iaf..
och till Södertälje åker bara kassen..

nej, nu ska det ringas lite samtal och planera helgen sen skrivas cv.. ;)

So long

Live to win

Har precis ätit lite mat med min älskade, det blev kyckling i ung med pommes och bea sås..

Nu sitter han och kollar på fotbollen och jag väntar på att den ska ta slut.. va är de för vits att kolla på en match som dom leder med 4-1 och inte hjälper det dom till Vm för det, allt handlar ju om Malta och hur stor är chansen att dom vinner ungefär 0..

Julen börjar närma sig är iförsig ca 2 månder kvar, men det går fort alldeles för fort.. snart står man där och det är den 22 december och man har alla julklappar kvar att köpa.. så brukar iaf jag lyckas ha det.. men tänkte försöka vara duktig i år och börja i tid.. Men det är så svårt att köpa julklappar tycker jag, har varken fantasi eller ork att fundera på något vettigt att ge folk.. bäst tycker jag skulle vara om man gav pengar för då kan folk köpa precis vad dom vill ha och dom blir nöjda.. Fast hur kul skulle det vara egentlig och få pengar av alla, nej inte vet jag men svårt är det..

strax efter julen så är det nyår, och vad ska man göra då?
Tillbringat dom 2 senaste nyåren med mina underbara tjejer i Sälen.. men lutar inte åt det iår.. så jag vet inte vad som händer, resa någonstans kankse..

Åhh kollade på första avsnittet av One Tree Hill säsong 7 idag, så himla mysigt.. :)

Nu sa jag försöka hitta något trevligt att kolla på och bara mysa!

Love!


Today is a good day

fy va trött jag va imorse, usch.. men blir man väckt mitt i natten snarare halv 2 och somnar om typ halv 3 sen gå upp halv 7 så är man trött..
och grannen har en unge som skriker varenda jvla morgon, får panik.. usch..

va ut till berg imorse och det rullar på om vanligt.. :)

skulle åka till Dingtuna och köpa krafft foder åt Debbie tror ni inte de va stängt då?! jo såklart, så får åka dit imorgon ist..

ikväll ska jag kolla på onetreehill säsong 7.. mm, älskar de programmet se om de blir något avsnitt av 90210 också.. :)

och imorgon kväll kommer Renee och hälsar på Domino.. :)

Chickoling



I don't understand

precis klar i stallet för dagen då.. rullat på bra faktiskt..

i övrigt är den här dagen riktig skit dag.. skulle aldrig gått upp imorse eller ens gått och lagt mig igår kväll..
För mycket tankar snurrar nu, inte bra!
Känns inte som detta kommer gå min väg denna gång..
Får vara glad för det man fått..

Today, Tomorrow

Precis kommit hem från Berg.. gick lätt där ute idag.. skönt..

idag händer väl inget speciellt, ska rida och greja och försöka få mitt Cv klart så man kan börja söka jobb.. vore en bra idé kankse.. annars blir de lungt..

gårdagen va också lung, va me erica upp till Försäkringskassan, så hann träffa farmor lite.. sen körde vi hem Domino, han går så snällt in i transporten nu.. duktig duktig.. :)

   Saker som kan reta gallfeber på mig är,

  • Personer som inte svarar i telefonen när man ringer
  • Personer som kommer försent
  • Personer som säger en sak och gör en annan
  • Personer som ljuger


Ciiao

Du finns inte i min värld

Love is all i can give you

kom hem från Lidköping ikväll, har varit en rätt okej helg faktiskt :)
kassen va plac i 130 och hade ett ner i 135 plus att jag la en volt sen i 140 idag va hon 7 plac WR :)
Natta har väl inte gjort så bra resultat men hoppat super bra ist får väl vara nöjd me det!

Just nu sitter Niklas och spelar fifa som han gjort hela helgen :P förstår inte hur man kan fastna i något så mycket;) haha

nej, för trött.. sova nu sen upp imorn och ut till berg för att sen hem coh fixa sen följa med erica in till stan, sen hem och jogga igenom hästarna lite!

haha nu blir han förbannad också, för att domarna e kassa ;) haha

Ciiao

You wish you lived my dream

hunnit med en hel del på dessa två dagar..

igår va det upp till Berg på morgonen fick med mig Niklas.. haha fast han somna där ute.. :P efter det blev det fika Markan med Karlsson och sen kom massören till natta och Domino.. Dom kändes bra i kroppen så det va ju skönt :)
efter det blev till in till stan med Niklas och Wöide, Niklas skulle äntligen få köpa sitt älskade Fifa 10, så nu går han väl in i en bubbla ihelgen och kommer väl andra mer ut kan jag tänka mig haha ;)
sen blev det hem och fixa det sista i stallet.. På kvällen blev det bowling med Niklas, Sandra och Christian. och jag VANN såklart!, inte.. men kom faktiskt inte sist heller.. :D

idag va det upp och ut till berg sen hem och fixa hästarna,  körde ut Domino till Berg också eftersom dom andra åker till Lidköping ihelgen och han kan inte vara hemma själv..  sen blev det fika på markan idag igen (A) med niklas och karlsson.. efter det hem och rida, bada hästarna och packa allt inför ihelgen..
nu sitter jag hemma hos Niklas ska snart hoppa ni i dushen.. han kommer hem från jobbet om ett litet tag och då ska vi handla sen blir det mys pys kväll <3
tror vi ska kolla på johan falck film 3,4.. dom första va juhur bra som helst.. :)

åhh, när vi va i stan så såg jag min gamla kamera som försvann på öland, sakna den och min mobil.. dom matcha så bra dessutom, rosa och fina.. :)

Denise ringde idag också och sa att hon skulle flytta in till stan och frågade om jag ville ha hennes lägenhet.. fy fan de första jag sa när jag klev in där va att säg till om du ska flytta för då vill jag ha den, men trodde ju inte att det skulle bli såhär snart.. varför har man inget fast jobb för ? :( ska verkligen ta tag i det och söka massa massa jobb.. skulle vara så skönt att flytta! men men..

nej, nu ska jag hoppa in i dushen för snart kmmer älskling hem och då måste jag vara klar!

Byye!

Don't even try

Let me fly away

Sitter och kollar på The Hills maraton på Mtv, det är så bra.. fast jag redan sett alla program så kan jag kolla på dom igen..

Tränade för Lotta idag på Kassi, och det gick helt okej.. mycket bättre på slutet när hon börjar slappna av lite.. sen åkte jag hem och klippte färdigt Natta, som varit halv klippt ett par dagar nu :P hon blev så fiin..

är så himla sugen på gränden fläskfile, hur gott skulle inte det vara?
får se när Niklas kommer hem då han är och spelar tv-spel, typisk kill grej förstår inte de där riktigt..

blev precis bestämt att de blir fika imorn med karlsson och niklas..

ciiao

I dont give you fake diamonds

Shadow from the past

Började med att jag försov mig 1 timme imorse.. :/ ingen bra start på en dag direkt.. aja hann med allting iaf åkte med erica in till stan en snabbis, sen va de bara hem och hämta hö.. och nu sitter jag här..

har ingen inspiriation alls till att skriva.. fast har det egentligen.. nej jag vet inte..

Åker till Lidköping ihelgen och tävlar, ska bli skönt att komma bort faktiskt, och lite taggad för tävling också..:) dom har så trevliga tävlingar där, hoppas bara på bra väder! inge regn och rusk tack!

det som är kvar på denna dag, ja vad händer då? hm ska laga mat till mig och Niklas iaf kolla på Hollywood fruar, dusha, sova.. ja är väl typ det.. sen upp imorn igen, yeeey :)

Ciiao

Pågår ett krig i mitt huvud..

Who do you think you are

En bricka i ett spel, som jag inte vill vara delaktig i.

Who do you think you are

En bricka i ett spel, som jag inte vill vara delaktig i.

A cinderella story

happ happ.. vilken kväll igår, både positivt och negativt.. hmm..

har iaf tappat min mobil min älskade guld/rosa mobil, så nytt nr 076-0538447

blev pubrunda igår med Niklas, Karlsson, Macke och Erica.. Kvällen började hemma hos Niklas sen vidare till Bill&Bob, sen en macka på Subway och vidare med nattbussen hem.. inte jag som va trött igår iaf..
ja som sagt, kortfattat..

blir jobb idag 14-20, sen hämta mamma på stationen runt 22.30 sen sova för att sen upp imornbitti igen (Y) skönt med sovmorgon, haha :P

Mia kommer och rider Nathalie, om hon nu får tag på mig vill säga.. hade sån tur med min gamla mob iaf att dom flesta nr finns, fast många borta också.. så lika bra att ni skickar ett sms med namn..

jag är trött! usch..

Ciiao


Mycket hände igår..
Förlåt..


Bryt reglerna, Förlåt snabbt,
Skratta okontrollerat
Och ångra aldrig något som fått dig att le


You have the key to my heart

sitter på jobbet, känner mig smått flummig orkar inte med mig själv riktigt..

blev en tråkig förlust igår men men så är det.. bra tryck va det iaf, typ döv efter alla tutor och skrik, satt precis nedanför det hejande folket..

blev utgång efter det iaf med niklas,tompa,joel och wöide.. trevlig kväll fast en kort krogenvända blev det.. sen nattbuss hem va så jvla trött så somna så klart.. vägen hem e fan den värsta att gå alltså fast hoppa iaf av på rätt ställe denna gång.. (Y)

ikväll vet jag inte vad som händer, mamma är i växjö så har stallet, sluta kl 14.00 iaf ut till debbie sen blir det en snabbis in till stan med erica sen vettefan..

ciiiao

finns sms som inte alla ska läsa ;)

I wanna know what love is

Fy satans va de var kallt imorse, är ingen höjdare att gå upp halv 7 när de är minus grader ute.. fick iaf med mig Niklas upp, helt otroligt.. haha fast vi hade en deal så han hade inget val :P

har longerat alla hästarna idag, kan fortfarande inte anstränga mig utan att få andnöd.. dom skötte sig hur bra som helst! va så härligt väder också, frisk, halv kall luft och sen solen som värmer.. underbart..

ikväll blir det innebandy derby mellan Norrby-sura med alex,erica och linnea.. får se vad som händer efter det inte riktigt bestämt ännu..

nej, nu ska jag hoppa in i dushen..

Ciiao

Don't even try

fortfarande lite sjuk, fast lite bättre idag så hoppas de är ännu bättre till imorn :)
fått mycket gjort idag ändå va ut till berg och fodra imorse, sen hem och fodra och slockna på soffan :P tillbaka ut till berg och mocka och fixa, fick dock hjälp av Erica<3 sen kom Emma runt 10.00 och fixa debbans fötter, sen hem och och hämta hö och fixa.. käka lite lunch sen somna jag och niklas, haha vaknade igen runt halv 4 bara ut och ta tag i stallet de som va kvar..

nu väntar jag på att Niklas ska komma hem så vi kan åka och handla ska äta köttfärspaj, massa gott.. sen blir det idol sen ska jag nog sova..'

haha kollade på Fråga Olle dokumentären igår, säger bara det.. haha

undrar vad som väntas ihelgen, enda jag vet är att de är match imorn i Nibble sen vet jag inge mer jo att jag ska jobba.. och mamma åker till Växjö för att ha kurs på lördag..

nu ska jag ringa till Erica och planera lite,

BYYE
!

RSS 2.0