Don't wont to

ska snart få i mig lite lunch blir rester från gårdagskvällen lasagne :) mums..
sen ska jag bege mig ut mot stallen och rida och fixa åt hingstarna.. hoppas de är lite mindre kyligt, för de är inte roligt att sitta ute och rida i kylan går ju bra så länge man travar och galopperar men så fort man skrittar håller man ju på och fryser ihjäl.. blää

sen ikväll ska de visas en häst för en spekulant.. :) spännande !

lika bra och tag i allt så man får komma in i vämen någon gång igen ;)

Ciao

Pics

se om jag kan få upp lite bilder nu då :)

Milton :)

En av Nelly klänningarna



Andra Nelly klänningen

Skapligt snöoväder



Äntligen gick det :P


going round and round

Jobbat lite på fm och nu sitter jag och kollar på Top Model, bra töntiga dom är när de gäller make overs eller ja en del iaf.. haha

blv ju som sagt utgång i lördags fixade oss hemma hos Aleks sen blev det förfest i strömsholm begav sen mot BMB, spåra som vanligt.. va mycket folk också som vanligt en lönings helg.. men men i det stora hela va det kul :)
när jag vakna igår morse, jäklar va de snöa ute! såg inte ens vägen när jag åkte till A-L så alla hästar fick stå inne igår fm och gå ut lite på em istället då vädret lugnat ner sig betydligt!

nu ska jag snart bege mig ner mot mamma och rida lite så himla fint väder ut men såå kallt, hoppas jag överlever kylan :P
idag kanske vi kan få lite julstämning i hemmet också.. :P va ju första advent igår snart jul! :)

ciao

It is what it is

Blev innebandy igår med bästa, malma-sala ganska bra match tycker jag :) sen åkte vi hem till Frans och Linnea och kollade på nån psykfilm helt knepig va den.. Sincity tror jag den hette blev en brottningsmatch mellan mig och niklas också jag vann eftersom han gav sig! mouuhahaha

idag ska fixa stallen och sen kolla på Aleks match och efter det kör vi på en utgång :)
 
har huvudvärk och haft sen igår tog huvudväks tablett imorse innan jag åkte till stallen men har inte börjat värka än ... har ju lagt om kosten lite så kanske har med det att göra.. sen sover jag otroligt dåligt just nu.. sover max 5 timmar per natt och är ändå inte trött de är ju bra men ändå..

nu väntar jag på att disneydags ska börja, bumbibjörnarna är ju bäst! haha

Ciao

Inge bättre ?


Mornings

när jag gick upp imorse va de 10 minus, 10 minus!!?? Höll på att frysa ihjäl när jag kom utanför dörren och inte blir det bättre av att de typ blåser rakt igenom våra fönster så är ju näsan lika kallt inne.. nej okej inte riktigt men kallt är det iaf..

hunnit med och släppt ut hos A-L, stallet hemma är helt klart ska bara rida och en hingstarna kvar.. ska rida på fältet idag är så pass kallt att dom inte får några styltor idag har tidigare setat och åkt till ridhuset.. de negativa är väl att jag typ kommer förfrysa..

ska hämta mamma från jobbet och sen ikväll ska jag kolla innebandy, malm-sala och efter det ska jag möta upp Linnea och gå en sväng med djuren och snacka skit :P
och imorn blir det alla stall på fm, sen på em ska jag kika på Aleks match tänkte jag och efter det blir det utgång :)

Ciao

Over again

Precis ätit god mat, blev ungsbakad lax med råstekt potatis grönsallad med feta ost och advokado och färskpressad apelsin juice.. mums!!

bytt gardiner i lägenheten idag eller ja, sovrummet och vardags rummet.. har verkligen inte tålamod för såna saker och hur mycket tålamod behöver man? tog dom från vardagsrummet in i sovrummet tänkte är ju bara ta ner tången och sätta upp den igen, men icke då passade den inte i sovrummet så fick iaf ta av gardiner och och byta stång sen sätta upp gamla stången med de nya gardiner i vardagsrummet igen.. oj va jobbigt de lät men hatar när saker inte bara flyter på..

ska strax åka ut till A-L och ta in hästarna sen bege mig mot Arlanda och hämta mamma.. så himla tråkigt och sita och åka själv men men..

nu kom Niklas hem se om han märker gardinbytet ;) haha

Ciao

Same as always

Precis betalat räkningar lika kul varje gång..

sover jätte dåligt på nätterna just nu vet inte varför men ligger vaken till typ 1-2 och sover oroligt. men men går väl över snart antar jag..
längtar verkligen till julen nu!

hade sjukaste mardrömmen igår natt, usch! sen när man vaknar och somnar om in i samma dröm är det värsta jag vet och hände typ 3 ggr.. Niklas va en stor del av drömmen och inget positivt om man säger så han hade fått någon knäpp och skulle döda mig fast först skulle han plåga mig så när jag försökte ta mig därifrån så högg han mig med knivar i fötterna så jag inte kunde springa knappt sen i magen.. lagom nöjd va jag när jag vakna och han låg där bredvid mig.. hm.. va lite skraj för att somna inatt men gick bra överlevde denna natt också :P

igår va ju iaf bästa PH avsnittet hittills.. äntligen börjar de hända lite.. och roigaste är ju att när folk satte sig emot Lin så gjorde hon ju världens grej av det hela.. haha som att andra inte fått ungefär samma anklagelser mot sig.. men är väl svårt för en prinsessa och inse att alla inte tycker om henne.. spännande och se vem som åker ut ikväll.. Och Heide hon verkar ju vara bra lost alltså..

Ciao


Every year

Haft en mysig eftermiddag med hjärtat gått på Ikea och åt kvälls mat där.. skulle leta efter lite julsaker men tycker inte dom hade så mycket snyggt faktiskt.. lite besviken.. blev iaf lite gardiner några fina tallrikar och lite smått och gott.. hitta ett häftigt "träd" jag skulle vilja ha, bonsai träd.. coolt..
sen storhandlade vi på Ica maxi..

blir så trött på folk som inte kan köra bil och tycker allt är läskig, håll er inne helt då och varför kör folk så fort om dom vet att det halt? dumt.. de blir ju såna här perioder varje år inget som är nytt direkt..

diskat och fixat lite här hemma, kan ju vara det tråkigsate men måste ju göras..

ska hitta nå spännande och kolla på tv nu, Niklas har somnat i soffan så får jag bestämma helt själv ;)

Ciao

Freezing cold

brr, blåser isbjönar ute.. Gillar verkligen inte kyla..
hunnit med hästarna och varit en snabbis till stan med erica.. (cheeseburgare, haha interntskämt)

har sett lite av Lanvins kollektion för H&M och de finns ju typ inte ett snyggt plagg ens? har iförsig inte kollat så noga mest reklamen på tv.. ändå kostar en klänning typ 1500 kr, galning som köper en sån..

just ja har ju inte visat er klänningarna som jag beställde än men två av dom åker tillbaka för dom va för stora men två behåller jag :) och det funkar fortfarande inte att ladda upp dom från min mob men ska försöka sen..

nu ska jag nog ta ett bad och tänka på alla stackare som är ute i blåsten ska iförsig själv ut snart men ändå :P

Ciao


gaah

skrev just ett inlägg och internet la av, orkar inte skriva ett nytt.. piss internet!
stog inget speciellt roligt men ändå, irriterande..

The day after

sitter hemma, kollade på Harry Potter genom datorn men datorn dog.. segast.se

igår vart det party, jag och erica började uppe hos Ante och Mirre sen gick vi vidare till Johanna och sen vidare till Jim.. Där de bjöds på champange, satan gick rakt upp i huvudet.. jääklar.. Julia sa de men trodde inte riktigt på henne men nu gör jag det.. haha sjukaste, blev lite trevligt tjej snack innan vi drog oss hemåt.. upp och jobba imorse häärligt..

fick erbjudande ikväll om att följa med ut men sa nej, men nu ångrar jag mig.. för är så himla rastlös.. Men får styra upp det Julia nästa gång du kommer till the big city ;)

nej, ska ta och sysselsätta mig med något kanske..

Ciao

Time for lunch

Pratar med Erica och kikar runt lite på internet försöker hitta nå kläder till henne men hon är ju så kräsen ;) haha
ska snart åka och luncha med Sara..

en av mina klänningar har kommit, visar er sen :)

Icecream for me

Just nu sitter jag och ter glass vilket jag gjort mig förtjänt av efter dagens brottningsmatch mot Niklas, jag vann (!) behövde jag väl inte ens säga.. haha sjuk hur svag han är faktiskt, kan ju låta han vinna ibland för att han inte ska bli ledsen men idag va det MIN dag haha ;)

Niklas kläder från Nelly kom idag, sjukt snygga! För att inte tala om hur snygg han va i dom :) Hellre en snygg pojkvän än en stark!
jag fick ett mejl från Nelly att ena kläningen jag beställt va slut så va bara att kika in igen och kolla om jag hittade något vilket jag såklart gjorde.. 2  till och med :) så blev en Elise Ryan klänning och en Motel..

Nu ska jag skriva om min önskelista och fortsätta äta glass sen ner och fodra!

Adios

Brr.. It's cold outside

idag va det riktigt kallt ute.. usch, tur jag satte på små pojkarna sina täcken igår.. va första gången dom hade täcken på sig, Liquid stod blickstilla vågade inte röra sig trodde väl täcket skulle sluka honom eller nåt.. haha såg så rolig ut men lockade runt han med lite mat sen gick bra :) och Perra hoppade i luften så fort täcket lät lite men va mycket bättrre idag, men de är ju typiskt honom så..

Hittade en supersöt sparkdräkt från Kingsland

Kanske en av julklapparna ;)

Ciao


Good girl

Har hämtat både hö och krafft idag, skönt och ha det hemma igen :)
sitter just nu och kollar på That 70´s show, sjukt fula kläder ! haha å vad jag längtar efter mina kläningar!
har börjat fundera över vad jag ska köpa till folk i julklapp, gud det är så himla svårt.. för en gång skull har jag iaf önskat mig något i julklapp första gången på ja ? hur många år.. sen hur billiga dom är är ju en annan sak, har ju iaf önskat mig något :P

Här kommer länken till hästbloggen, Enjoy
Http://stallgb.blogspot.com


Ciao

Är dom inte söta?


Maybe i don't care, Maybe i do

Setat och fixa lite med en hemsida eller blogg eller vad man nu ska kalla det.. är iaf bara hästrelterat på den.. ska fixa lite till sen länkar jag den..

idag ska jag hämta krafft foder är en hel del för egentligen så hämtar jag i olika vändor men nu tänkte jag försöka få allt i samma veva så man slipper sitta och åka flera ggr..så är en del som sagt.. roliiigt.. sen måste jag hämta hö också men det blir inte förns på em då erica lånar mitt släp nu på dagen..
Så kommer Joanna och lånar en sadel ska kolla om en ligger bra på hennes häst då hon har väldigt svårt att hitta en sadel som ligger bra, så man kan ju alltid testa..
ska även hämta nå däck åt mamma så hon får på vinterdäck någon gång (Y)

Dags att sätta fart :)
Ciao

Give me more

Min pojkvän är nog bäst, han sa att jag fick beställa kläder idag, (yes tänkte jag och gladare kan man nog inte göra sin flickvän, haha) så blev 2 klänningar från Nelly en fest och en lite mer vardagsklänning med går ändå att ha till fest.. :)
hittade en jätte fin lite mer fin fest klänning men de får vänta tills jag ska på någon sån fest :P

sitter och kollar på PH kom äntligen in en tjej som inte är rädd för intriger, varför är man annars där?
festa är ju typ prio 1 sen alla intriger det som gör att de är kul att kolla på ju ;)

ska åka ner och fodra efter de här sen en sväng med hunden :)

Ciao

Niklas är bäst!


More

hittat lite mer saker :P


Kan ju inte säga att prislapparna är direkt billiga, men helt prisvärda..
Equlines bandage hållare ligger på ca 1380 kr
Tränshängaren i trä ligger på ca 600 kr

Skärpen kostar runt 600 kr
Dyon täcken kostar runt 2000 kr, men gud så mysiga !
Kavajen kostar runt 4000kr, och jag är helt KÄR!
Argentinsk inspirerade tränset kostar runt 1300 kr finns även matchande förbygel till för 1200 kr
Tolga skydden tror jag kostar runt 2500 för både fram och bak, har deras stigläder hemma och dom är super mjuka!

en liten julklapps lista kankse ;) haha
Niklas tycte det va tråkigt att det bara va häst saker, haha men kankse kommer in någon "vanlig" sak också ;)

Ciao


Something to cry over

setat och kollat runt lite på olika häst saker, hittat HA BEGÄR saker! 







Cosy

haft en myskväll med hjärtat vi lagade lasagne och spelade bingolotto, dock ingen vinst som vanligt :P hade ju hoppats på miljonen ju men men så är det ibland..
imorn ska jag till Hedemora och hämta bilen som varit inne på lagning.. höhö den gick sönder när mamma va på väg hem från jobbet så hon fick sitta i kylan i 2 timmar och vänta på bärgaren.. stackarn..

ska försöka ladda upp lite bilder idag tänkte jag..

går fortfarande inte, åh blir så himla trött! så dom kommer upp på FB istället..




sitter och kollar på beck, bästa när Gunvald skallar en som han förhör och säger att han gick in i väggen, klockren !


Ciao

Passing by

precis käkat lite, klar i stallen iaf har bara kvällsfodringar kvar.. bli en lung kväll ikväll tror jag.. :P som de verkar iaf.. igår blev det fest hemma hos Johanna sen lite efterfest uppe hos grannen kom hem 5.30 härligt kl ringde 7.30.. men va inte så överdrivet trött faktiskt.. åkte och fodra och fixa sen hem.. kunde inte somna om så va väl vaken ett tag sen somna jag, Niklas vaknade inte förns kl 15.00, haha bra sliten kille måste jag säga ;)

åt super god tårta hos erica igår, MUMS! och nu är jag sugen på apelsinkrokant, blir nog att svänga förbi ica när jag åker och fodrar sen..

försöker ladda upp bilder men det går inte.. blir så trött...

Ciao

Heaven is a place nearby

Sick of this

SNÖ!?
och inte är det måttligt heller.. tog mig knappt fram med jeepen 4 hjulsdrift så fick jag byta till mammas bil, liten bmw med sommar däck, ja ni ka ju gissa hur det gick.. fastna 2 ggr mellan milano och pakeringen, och hur långt är det liksom? redan trött på det, visst snö i all ära mysigt om det inte blir överdrivet mycket och man inte kan ta sig fram.. speciellt då jag har 3 olika stall att ta mig till imorn, önska mig lycka till! glad om jag ens kommer ut från parkeringen kan jag säga..

fick iaf byta till vinterdäck på jeepen imorse, det kallar jag tajming.. höhö annars har dagen varit bra.. fick alla stall gjorda och hästarna fick komma in i skaplig tid pga ovädret.. sen åkte jag  och kollade på One tree hill med en kopp te i soffan och kollade ut på snöovädret, mysigt så länge man är inne.. :P

nu ska jag mysa med bästa sen sova och hoppas på att all snö är borta imorn..

Ciao

She is my superstar

Debbie är awesome!
Vilken häst hon är, hon va nolla och plac i 120 idag.. dock borde vi fått två ner för jag klanta mig rejält men hon ställde upp och kämpa till 100 % .. nu har hon gjort 6 starter och 6 nollor och 6 plac :)  kan inte vara annat än nöjd med henne då jag för 1 år sen trodde att jag skulle få ta bort henne, trodde aldrig jag skulle kunna sitta på henne igen, då hon slutade äta och föll ur mer och mer vi gjorde alla tester som går att göra men va inge fel på henne så vi hade bestämt att vi skulle ta bort henne, för hon hade tappat livsgnistan.. Hon har ju ändå gjort mycket i sitt liv plac i 155 hoppningar i Tyskland.. Sen helt plötsligt började hon äta igen och nu är hon tillbaka!
En askunge saga



Kassen fick gå 130 idag pga underlaget och nöjd över att jag tog det beslutet fast såhär i efterhand ångrar jag att jag hoppa henne överhuvudtaget.. då hon inte alls trivdes på underlaget idag och det släppte hela tiden i varje sväng i princip.. så var nog dumt och förstår faktiskt inte hur man vågar rida större klasser med det underlaget, jag skulle inte tycka att det var värt att något hände.. Så hon fick 3 ner, jag tar på mig första nedslaget kom lite nära, de andra kom ur sväng det släppteoch det 3 kom på hindret efter.. Låter som jag skyller allt på underlaget men så är icke fallet.. tyvärr kankse man ska säga..

Ciao

You will always be my hero

Hästarna har varit duktiga idag! Debbie blev 4a i 110 idag, fortfarande lite svårt att bromsa men men :P och Kassen blev 8a i 130, helt galen på framhoppning/ridning.. längesen hon va så galen..
så debbie går 120 imorn sen skulle Kassen gått 145 på söndag men har beslutat att rida 130 imorn istället då underlaget är under all kritik.. sjukt halt och djupt på kortsidorna och gropigt i mitten och tycker inte det är värt att något händer bara för att jag sjäv vill rida 145.. Åker ju till Södertälje nästa helg så..

och nu har jag precis tryckt i mig en kebabpizza, gott ! ska kolla på Idol tänkte jag.. men sjukt trött så får se om jag håller mig vaken.. :P

Ciao

 Debbie har nu varit plac i 5 av 5 starter..

 Min stjärna

Heavy day

precis ätit kvällsmat, hamburgare blev det idag och Niklas lyckades bra då jag aldrig gjort hamburgare.. :P

hunnit med och ridit,tvättat och klippt hästar idag, med lite av ericas hjälp :P har nästan gett upp om perras och knoddens pannluggar,manar och svansar nu.. då Perras pannlugg ser ut som en strut som står rakt ut pga alla kardborrar som sitter i den som finns i hagen. usch, hatar såna och dom är svåra och få ut också.. något tips?

varit på ett möte på Vänsta också.. Va väl inte så interssant men men :P Fick iaf träffa lite trevligt folk :)

imorn är de tävling som gäller :)
ska ut till AL först och släppa ut alla hästar sen hem och fixa det sista inför dagen.. :)

Ciao

Don't mess with me

Sitter och kollar lite på PH, intriger.. love it! :D

satt och kolla på Kenza & Tyra show lite innan, handla om att peppa sina vänner när dom var i en litn doen period osv, väldigt bra program men sen åkte dom på pedikyr och typ skrapa bort hur mycket hud som helst, as äckligt.. och jag som hatar fötter blev verkligen illamående.. USCH!

efter PH ska jag åka ner och fodra, funderar över om jag ska klippa Debbie eller inte.. hon är typ korthårig men lite längre på hals och bogar.. känns rätt onödigt då de bara är en tävling kvar och hon kommer verkligen inte ha någon päls alls på kroppen om jag rakar henne.. Så de får nog vara..

Hingstarna sköter sig jätte bra! dom ville till och med gå in först idag :) mina duktiga killar.. ska ta ett kort på Perras pannlugg imorn då den är full med kardborrar och inte haft någon borste där ute men de ska med imorn.. imorn är de en liten packdag då tävlingarna börjar på fredag.. Niklas ska följa med då :) alltid kul när hjärtat är med! sen har dom DM på lördag tydligen synd att jag inte kan kolla då.. :( men så är det ibland..

nu fortsätter PH dags för Pandoras ask, höhö

Ciao

Trodde de va det du levde för

You cidding me

Väntar på Niklas som är på väg hem från stan.. ska åka och handla då blir tacos ikväll, gott för jag hungrar typ ihjäl..

skulle ha tränat idag men de tyckte inte min bil.. då de är något fel på den och den blir tok varm.. så johan ska kolla på den ikväll (!?) för måste träna imorn inför helgen..
Tävlar i Hamre
debbie går 110 på fredag och 120 på lördag
och Kassen går 130 på fredag och troligtvis 145 på söndag..
men såg att jag inte stod med på startlistorna trots att jag anmält  tid och pengar finns på kontot så vet inte om något blivit tok..

Johan ringde nu och han kollar på bilen ikväll så det blir ju super..

det slog mig idag att vi redan är inne i November, och idag var det typiskt höstväder.. usch inte långt kvar till jul heller, längtar faktiskt lite.. är rätt mysigt men maten är den bästa!! haha

Ciao

Man kankse ska styra upp sitt eget innan man försöker styra upp åt någo annan..
trött på folk ..

Feelings

Jag vill känna den här känslan igen. Glad, lycklig och att allt är underbart  och det finns inget/ingen som kan få den att försvinna..
Men vart på vägen försvann den ?


Don't give up, Never give up

Bianca har åkt idag, tror de kommer bli jätte bra.. dock vägra hon gå in i transporten, haha typisk ponny.. aldrig varit mågot problem förut liksom..
hingstarna verkar trivas iaf så de är skönt :) blir lite tomt hemma nu ett tag men men..

sitter och kollar på Top model nu men ska nog slå på One tree hill istället..

Ciao

Försöker hålla huvudet ovanför ytan

RSS 2.0