Onsdag- mitt i veckan

Har varit sjukt i två dagar, va verkligen längesen jag va sjuk! Men nu är jag frisk (friskare iallafall) ska jobba imorgon, skulle jobbat mån-tis men de gick inte, så nu längtar jag tills imorgon em.. Blir så rastlös av att inte jobba (lite panik känsla över det) så de blir härligt med 4dagar nu och stängning fre-sön 💪🏼
Sen är det bara en vecka tills vi åker till Magaluf några dagar.. Jag, mamma, Denise och barnen.. Kommer bli spännande ;) haha nej då kommer säkert gå jätte bra! 

Idag har jag tvättat, gjort storkok av lasagne och hjälpt Paris när hon red, hon ska hjälpa mig hålla igång hästarna när jag åker bort så har hjälpt henne lite  extra med Calle nu några dagar, eftersom han är såpass känslig :) men hon sköter det toppen bra, känner mig inte det minsta orolig! 

Sovdags, ska rida och greja direkt imorgonbitti sen blir det en fika hos Sara vid lunch och sen börjar jag jobba kl 15.00! 

Min fina prinssesa! Som ligger ute på annons (med blandade känslor) 




Tävlingshelg Vänsta, Fantastiska hästar!

Måste börja med att berömma mina fantastiska hästar! 
Dom lyckades vara felfria i sina klasser denna helg också och varsin rosett med hem! 
Perra hoppade 1m, sprången blir bättre och bättre hela tiden! Så himla roligt att se hans utveckling.. Ska bli spännande och se hur långt upp i klasserna han kommer gå, för han har definitivt hjärtat på det rätta stället! 





Costa gick 120 idag och var felfri och slutade på en 8e placering! Fina tjejen, hoppar alltid så väl och har stenkoll på vart hon har hovarna.. Hon har sedan hon kom till mig för 1,5år sedan inte rivit en alltså en endaste bom! Det är ju bara helt galet! Henne kan man lite på! 
Va två kombinationer denna klass och inga problem med det idag! Måste docl träna på att svänga ;) hon flyter ut för mycket i vissa svängar och lite vilt till sista hindret kanske men men! Haha

Filmer finns på min youtube kanal! GabriellaBacklund

Här kommer länkarna till filmerna! 
Perra https://youtu.be/-IbbbKhTy34

Costa  https://youtu.be/MBPWdvyskjA

Ny vecka

Veckan på Sundbyholm är över! 
Har gått bra både tävlingsmässigt och med montern! 

Trixie va med mig i söndags, hjälpte mig hämta hö och var med på Sundbyholm och packade ihop montern.. Vi hann även  med att rida lite :)



Denna vecka består av jobb och sen tävling på Vänsta i helgen (och jobb) 
Perra går 1m på lördag och Costa går 120 på söndag! :) 

RSS 2.0