It makes me crazy

usch säger jag bara..

jobb med sprägningen igår, vilket skämt.. kom ut en nisse från trafikverket igår klagade över skyltningen osv, fick oss en skaplig utskällning så man visste att man levde igen.. saken är den själva smällen tar 20 sek dom tycker man ska använda skyltar,skyltvagnar m.m m.m som tar 1 timme att sätta upp fixa, men va fan skämtar dom eller?  för 20 SEK!!
Va där idag med och hade med oss allt, ne inte fn kommer dom å och kollar.. till och med arbetsplats ledaren tyckte att han skällt för mycket på oss och om dom säger något sånt så är de ganska rejält..
inte nog med det så blev jag stoppad av polisen på vägen dit och bilen höll på att koka, vilken bra dag! not..

satt och funderade när jag hade en sovmorgon senast, kommer inte ens ihåg det.. och så gnäller en del människor över att dom  inte får sova ut ordentligt när  dom ska jobba 5 dagar och kankse börja 10 dom flesta dagarna och typ 7 en dag.. medans en annan börjar kl 7 7 dagar i veckan 365 dagar om året.. såna människor gör mig irriterande, va fan kom igen!

dags att åka runt till stallen och fixa nu då..

world's greatest

ÄNTLIGEN fungerar internet igen.. Niklas klev precis innanför dörren så blir ett kort inlägg sen ska de mysas..

som sagt i lördags blev det först här brjade med mig erica och linnea sen kliver 16 innebandy killar innanför dörren, snacka om att de blev livat, haha men kul va det.. drog oss senare vidare mot BMB det va sjukt mycket folk, gjorde ett försök att komma in i  schlager men gav upp när jag stod i 10 min och försökte komma fram vid lilla entrén.. träffade många efterlängtade ansikten iaf fanny, elli, izabella, lina och sofia.. :) åkte nattbuss hem så va väl hemma i hallsta vid 3 kanske hade så ont i fötterna så niklas bar mig på ryggen från samhället och hem, vilken gentleman! haha

i söndags blev det att städa lägenheten, vilket va ett smärre kaos.. både jag och niklas hölloss undan så långe det gick.. :P men på kvällen va de undan plockat och linnea och frans kom över så kollade vi på Case 39 riktigt bra film!
idag har jag mest jobbat.. tänkte att jag skulle diska upp allt från i lördags efter jag ätit men fick sån matkoma att jag tar det imorn..

nu ska jag umgås med hjärtat!


It's magic

har precis städat lägenheten så man kan ta in folk ikväll, blir en förfest här ikväll sen drar vi oss vidare mot stan :) kommer bli myyss.. och jag ha faktiskt redan bestämt vad jag ska ha på mig, duktig! sen om det blir det visar sig ju.. haha

igår va jag och niklas på släkt middag va himla mysigt faktiskt.. va inte hemma förns typ 1 sen ringde kl 6.15 i morse då dom ringer om jobb kl 00.00.. har iaf hunnit gjort 2 stall och har ett kvar sen ska alla hästar in sen hem och fixa iordning sig för kvällen sen åka och fodra sen får jag slappna av och börja njuta av kvällen..

igår hade jag en hästägare här gick bra och hästarna skötte sig :) (Y)

måste få i mig lite mat nu innan jag sätter fart igen..

Ha en bra lördagkväll!

Och nu?

It's all gonna be okey

älskling kom precis hem, så ska väl ta och umgås lite med honom ses ju inte så mycket just nu.. då vi båda jobbar super mycket.. och han går snart och lägger sig då han ska upp kl 04.00.. han jobar troligtvis bara halv dag imorgon så hinner kankse ses mer då.. :)

hästarna har skötit sig idag, bianca va jätte fin och hyffsat lung faktiskt ;) erica red debbie såg bra ut och så longerade jag kassen..

Hästagaren kom upp idag också han tyvärr inte es idag så imorn ska hon följa med mig ut till hingstarna och sen till pinan och kolla när jag rider henne.. har hovslagaren hemma också så får förska pussla ihop allting.. :)

nu lite quality time med älsk.. :)

ciao

Never alone, Always alone

klev precis innanför dörren och sitter och kikar på idol och väntar på Niklas..

alla hästar har varit duktiga idag, red dom hemma sen åke jag ut till Larsson och tog en promenad med hingstarna, åh den lilla fan bet mig i armen.. satan va ont det gjorde! annars skötte dom sig utmärkt mycket grunder att dom inte ska gå på en dom ska stanna när man säger åt dom osv.
sen åkte jag till A-L och red pinan skötte sig också jätte bra.. bra framåtbjudning och positiv.. fick hjälp av erica idag, väldigt uppskattat!
vi kör på samma schema imorn, funderar på om jag behöver hockey utrustning imorn när jag åker ut till hingstarna eftersom jag blev biten idag och sparkad sist.. :P

försöker planera helgen också, tänkte ta hit tjejerna och styra upp något :) skulle vara mys..

just ja mamma kom hem med ett par nya ridbyxor och tävlings skjorta idag.. hihi snäll mamma..

bye

What comes around goes around

kom precis hem från stallen och har ätit lite frukost.. gott..

red 140 igår fick ett nedslag.. va en smal oxer ur sväng och stog lite gömt bakom ett annat hinder.. hon blir lite vinglig när det blir trångt (mellan vägg och hinder tex) så tror det va därför hon rev.. tråkigt.. men men.. har inte riktigt varit min helg.. men hon va riktigt duktig i 3 kombinationen kom in lite stort och hon hoppade lite platt men redde ut det riktig bra på b och c hindret..

va hemma i skaplig tid tror klockan va runt 16.. och igår kväll kollade jag och niklas på valvakan, väldigt spännande.. not.. är inte ett dugg insatt faktiskt!

nu ringde Irene och sa att det va sprägning halv 1, väldigt kul!

ciao

Karma is a bitch


Over my dead body

Kommer en liten rapport från "soliga" Karlstad nu då:)

igår hade vi regn hela dagen, hela tävlingsplatsen består av lera men boxarna har faktiskt klarat sig hyffsat bra.. red 130 igår med 4 fel.. hon va super pigg och spänd på framhoppningen som bestod av lervälling hoppade ca 4 språng för hon blir så himla försiktig när det är dålig underlag så hon överhoppar sig bara.. hoppade super inne på banan men va en A0a och svängde inför ett däck (såkallat pynt som va inne på banan) vilket hon kollade mer på så fick inte med henne runt i svängen så rev det men annars fin..

Idag har vi haft sol nästan hela dagen faktiskt kommit några regn skurar bara.. men arrangörena har gjort ett super jobb och försökt få bort allt vatten/lera överallt, lyckats rätt bra faktiskt.. och framhoppningen va helt okej idag.. red 145 idag hennes andra så resultatet va 12 fel på hinder och 4 tidsfel.. red på ett galopp språng för mycket in i 3 komb så hon fick med sig b- hindret (dumt? ja lite kankse) sen hoppade hon mig ur sadeln på ett plank så hann inte med till hindret efter så la en volt.. känns dumt att sparka på och hoppas att det går.. så rev hon det sen, vet inte riktigt varför men va 4 galoppsprång till hindret efter med regnbågar under så om hon backade av lite mot den kankse.. men annars hoppade hon super bra så kan ju inte annat än ta mig felen helt enkelt.. och imorn rider jag 140 hoppas på SOL hela dagen..

har varit en ganska händelserik helg ändå.. haha mamma lyckades backa på en bil.. (tur att det inte va jag)
igår kväll efter vi kvällsfodrat va vi på väg tillbaka till hotellet ser jag en magplatta ligga vid spolplatsen, jo tror ni inte det va jag som glömt den.. att den låg kvar? mamma 1p - gabbi 1p undra va som händer imorn..
blev så irriterad idag, skulle köpa ett skärp i shopen.. argentiskt inspirerat kingsland super fint såg det redan igår.. och idag va det såklart borta.. sen skulle jag gå och köpa regnchaps från equline ser ut som vanliga långa chaps gillar inte dom där som bara sitter över låren eller dom som är korta regnridbyxor.. då står det en och betalar och har såklart köpt som sista.. då blev jag lite irriterad faktiskt.. men men..

ja och så har film kameran gått sönder också!

nej, kolla lite på tv sen sova och ladda inför imorn!

Godnatt

Funny

Can't describe how much i love you

har precis packat mina kläder inför helgen.. förstår inte spelar ingenroll hur stor väska jag har är iaf alltid trångt för kläderna..
åkte runt till alla stall imorse så dom är klara ska ner oc bada och packa hema hos mamma.. dröm en sjuk dröm inatt.. ni vet när inget går som man vill och allt bli fel.. drömde att jag skulle tävla, hadeglömt nästan allting, hästen rymde, jag visste inte banan, visste inte när jag skulle rida men jag var först men fick ingen uppfattning om när det va och man bara är stressad hela tiden.. haha usch.. hoppas att det inte blir så..

det ser ut som ett bombnedslag här hemma.. men ingen av oss är hemma speciellt mycket och nu åker jag ju och tävlar och niklas blir själv.. stackarn :P haha neej.. mn han är lite sjuk säger han.. men är det hela saningen? fast iförsig när man tänker efter hur killar är när dom är sjuka så är dom ju döende om dom är lite snoriga..;)

Dags att sätta fart!

Ciao
 
Vart är jag? Vart är du? Vart är vi?

Choz-e-phine

3 år e.empire


OMG

klev precis innanför dörren och hittar Niklas halv död i soffan.. hela lägenheten är sönderslagen tvn och datan snodd och massa andra saker..

haha sjuk humor jag har just nu.. okej, det första jag skulle göra om jag hittade lägenheten så är det och sätta mig och blogga? nja och kankse inte på en dator som är snodd..hö hö

nej tillbaka till verkligenheten mina vänner.. hann med allt jag skulle göra rida hästarna och åkte ut till ugn hingstarna och borsta lite på dom och lyfte fötter gick bra förutom att jag fick en spark på fingret av den ena för den är verkligen super kicklig(stavning?) under magen.. men fingret överlevde.. sen åkte jag ut till A-L och skrittade 3 åringen, så himla cool! där alla andra hästar tycker det är läskigt att gå där går hon som ingenting.. fundera inte ens bara nyfiken! Super inställning verkligen! men hon har ett sånt humör hon blev arg på mig när jag skulle tränsa och hon inte fick äta mer..slickade öron bakåt och kollade skit surt på mig..

morgondagen består också av massa hästar och bilåkande.. först ut till A-L och fodra och mocka sen hem och fodra sen till unghingstarna och släppa ut och mocka sen hem och rida och packa allt inför helgen och bada häst osv.. Så åker vi imorn em mot Karlstad.. Hästarna hemma tar Erica och Aleks hand om, tur jag har dom! <3

den där spring känslan har inte riktig infunnit sig idag.. hmm, men ligger vädigt gott godis på bordet istället.. mer känsla för det idag.. haha

Bye




Once in a lifetime

kom precis hem från stall nr 3, ska äta lite frukost och sen tillbaka till A-L för att åka på sprägning i Fagersta.. min plan för dagen ser så här:
Sprägning
Rida hästarna hemma
åka ut till 1,2 åringarna pyssla lite ut och promenera m.m.
hämta hö
åka till A-L och rida 3 åringen

fick ett ryck igår när jag satt och kolla på Idol drog på mig löparskorna och sprang i 45 min.. haha va fan tänkte jag när jag kom tillbaka.. vad håller jag med? har lite träningsvärk idag men inte så farligt faktiskt.. får väl se om lusten infinner sig ikväll också.. tveksamt..

ciao

Hur kan en person påverka en så mycket

Need more space

ska snart åka ner och rida mina hästar och kankse tvätta lite schabrak m.m inför helgen i karlstad.. börjat tvätta mina ridbyxor osv här hemma.. har så sjukt mycket tvätt bara och nästan tomt i gardroberna.. *pling* dags att börja tvätta kankse.. ;)

igår va en sån där dag man sitter i bilen hela dagen.. fram och tillbaka till A-L, jobb i Fagersta hann precis komma hem och kasta i mig lunch sen tillbaka till Fagersta igen.. fixa unghästarna, hämta hö osv.. usch, denna dag har börjat bättre iaf.. hade mockat och släppt ut 3 stall innan 9 imorse, åkte hem och åt frukost och fixade hotell m.m. inför helgen.. åker torsdagkväll till Karlstad med Kassen och planen är att jag rider 130 på fredag 145 lördag och 140 söndag, så får vi se helt enkelt är ju första inomhus tävlingen för säsonen så att..
måste hämta mera hö idag också då bonden inte va hemma igår när jag kom så blev bara en typ 5 st balar så jag klarade mig till idag..

skulle vilja ha ett stall med ungefär 10 box plaster eller iaf 8 så jag kan ha alla hästar på ett och samma ställe eller alla rid/tävlingshästar iaf.. så om någon vet ett stall med lediga boxplatser säg gärna till! gör inget om det är lite "restid" så att säga..

nej, åka ner till mamma och få lite gjort..


Gimme Gimme Gimme

Queens of diamond

håller på och laddar ned Laguna beach.. inte sett det än.. har ju inte kommit ut några nya säsonger av One tree hill, The Hills eller 90210 så måste ju kolla på nåt..

såg ett avsnitt av the hills nyss på Mtv.. sjukt bra!

kryssningen va trevlig! gunga ganska mycket så blev lite sjösjuk.. :/ men men.. handla en del i Taxfreen iaf.. ;)
igår kväll med blev det att åka till köping och kolla när hjärtat hade match blev 2-2 så dom gick vidare är nån cup dom spelar..och iår kväll blev det några groggar här hemma med niklas, linnea, frans, erica.. aleks och elin kika förbi en snabbis också.. skulle varit i stockholm idag men hunden hade diare imorse, jätte konstigt.. så blev hemma så åkte och kollade när nikas och dom mötte sura idag.. förlorade med 1-0 i sudden.. va faktiskt en riktigt rolig match att se! Niklas va såå duktig! *stolt* han blev matchens lirare också! <3

och just nu väntar jag på att han ska komma hem så vi kan äta blir tacos sen ikväll ska vi hämta mamma på Arlanda.. vet inte ens var hon varit.. vilken koll jag har känner jag..

ciao

Are you happy

If it makes you happy

kom precis hem har fixat alla stall nu på morgonen.. skönt åker ju på kryssning idag så det var tvunget att bli en tidig morgon.. dom ville att jag skulle jobba natt men slapp så jag inte behövde sova hela kryssningen.. haha snäällt!

igår skulle det ju blivit möte hos Anna men blev inställt pga sjukdomar så Linnea följer med på söndag istället, då det är en från Malaysia som kommer och pratar.. spännande.. så jag och linnea tog en sväng med hundarna istället sen begav vi hos hem till frans ch kollade på Idol.. fick godaste bullarna!!

dushen kallar och va sjutton ska man ha på sig?

Bye

Olika människor - Olika mycket styrka

Alot to do

klev precis innanför dörren.. skönt att få sitta lite ett tag iaf innan jag ska iväg igen..

unghästarna kom ju som sagt igår.. Dom hade fått stått nästan 10 timmar på lastbilen så himla duktiga! Ur coola att lasta av och Liquid (knodden) och Campoliete (periskopet) kopplade av direkt i sina boxar ute hos Larsson.. Pinan skulle dock åka vidare till A.L trodde de skulle bli svårt att lasta henne då hon stått hela dagen på lastbilen men hon luktade lite rampen sen klev hon bara in.. så himla duktig!! va också himlnöjd över att få komma in i en box..

Släppte ut 3 åringen och alhästar imorse, gick bra hon är så himla cool nu på em när jag kom dit stog hon och sov.. skruttan..
sen imorse åkte jag till Larssons och hjälpte till med utsläppet, killarna skötte sig sprang lite i hagen och kollade läget sen coola dom ner och njöt av friheten :P
sen va det bara att åka hem och rida hästarna hemma hann med att åka med erica till stan en snabbis för att hon skulle betala sin utlandsresa. (avundsjuk)
sen hem och ta in hästarna ut till A.L och ge dom lie mat då dom inte får komma in förns ikväll för dom håller på och bygger om stallet.. och dom nissarna förstår inte riktigt att dom måste in..

sen ikväll efter jag tagit in dom så är det gasen i botten ut till Anna för ett litet möte och Linnea ska följa med och lyssna se vad hon tycker :)

sen ska jag hem och packa lite och umgås md Niklas då det är kryssning imorn som gäller, mitt i allt kaos.. men det blir nog bra.. :) ska bli kul!

Dags att planera morgondagen lite :)

Ciao

;)

busy busy girl

Precis kört ut lite spån och foder till Emelie där unghästana ska stå.. försöker pussla ihop dagen hästarna kommer ikväll nångång.. Niklas spelar mach 19.15 kl 18.00 är de clinic på strömsholm.. så får se vad jag hinner med helt enkelt..

känns fortfarande overkligt att jag klarat BE..

resten av veckan försöker jag också planera sen om jag lyckas det vette fan..
torsdag- alla hästar ska fixas och hälften ridas, möte hos Anna 19.15
fredag- lika fast får hjälp av Aleks med några hästar iaf (Y) sen bär det av på kryssning vid 12
lördag- kommer hem runt 14-15 nångång då ska hästarna fixas lär bli klar mitt i natten.. :P
söndag- Hästar, ska på möte i Stockholm mellan 13-17.00 sen efte det blir det mer hästar..
Sen är det ny vecka och nya tag som gäller.. :)

I did it

klarade BE uppkörningen idag! YEEEEY! så jäkla skönt behöver man inte oroa sig för det..

jobbade natt inatt också va på/i Ekerö, mitt i skogen.. inte en lampa och stjärnklar himmel dock massa dimma så va lite små creepy måste jag säga.. men började 1 och slutade 4 va dock inte hemma förns halv 8 imorse ändå.. hann sova två timmar innan de va dags att kliva upp och fokusera på körningen.. gjorde dock några missar men charmig som man är klara man det ändå.. haha nej då..
så klev precis innanför dörren efter att stallet och det är fixat.. väntar på att Niklas ska komma hem ska vi äta "fin" mat (dagen till ära) sen ska jag kolla på Idol ikväll.. älskart..

imorn kommer hästarna, åh det ska bli så spännande! :) kommer dock ha fullt upp på eller mer fullt än nu rättare sagt.. :P

bye

Dubbel moral

I say jump

åke ju som sagt från Gäve i lördags morse då kassen hade fått ett litet skrubbsår och känslig som hon är så blir hon tjock i benet.. typiskt eftersom hon kändes så fin i 135 klassen och det va borta imorse.. men men kommer fler tävlingar som sagt.. not end of the world.. Men fick iaf träffa sötaste Bimsan!

Debbie fick åka ut på en lokal 1m och 110m idag, första tävlingen med henne på 2 år..hon tyckte det va super kul va 2a i 1m och 3 a 1,10m.. men hade glömt hur stark hon kan bli så blev väl inga stilpoäng på dagens ritter direkt men va mest för att hon skulle få ut och ha kul!

nu har jag setat och pluggat den där äckliga BE terorin eller ja funktionsbeskrivningar och säkerhetskontroller.. jätte exciting..

imorn blir det först jobb i stall sen ev sprängning i Fagersta sen rida och fixa allt sen till Sara för att plugga m.m.

Ciao

Gubben i lådan? Don't think so

Simple life

Precis fått lite mat i magen, jätte gott vi åt på hotellet och trevlig personal.. :)
red 135 idag, hon hoppar helt fantastiskt.. men otur som jag hade så blåste ett hinder ner när jag va i anridning och känslig som hon är blir hon lite spooky va insprång i kombination så hon rev det sen när jag hoppade sen fick även vänta ett tag så hon va nog inte riktigt med på att hon skulle hoppa heller.. men som sagt fin i övrigt, känns bra inför imorn när det är 140..
och jag är glad att jag tog med vinter jackan kan jag säga :P blåser som satan här..

nu ska jag sova.. får iaf lite sovmorgon då jag lejde Bim till att fodra.. höhö.. sköönt..

godnatt!

Out of mind

Will i ever be good enough

precis fått lite mat i magen blev hemma gjorda köttbullar potatis och brunsås.. mumsigt..

ska snart åka ner till mamma och fixa inför morgondagen.. åker runt kl 10 till Gävle rider 135 imorg så blir efter lunch någon gång.. idag har jag fixat och trixat med hästarna här hemma så dom får mat dom också..

det är höst ute mysigt men ändå inte.. tycker inte om kyla och vill nog snart börja använda min goose jacka men att gå omkring ensam i vinterjacka är ingen höjdare.. men fryser så förbannat lätt.. och om man går i vinterjacka nu vad ska man då ha när det blir riktigt kallt?
enda jag gillar med vintern är när man ser hur snön sakta dalar ner från himlen stora flingor ska det vara.. man har ljustända och en famn att krypa upp i.. kan va det bästa! och julen är så mysig!

niklas och jag fick iaf upp sängen idag nu är det bara bädmadrassen kvar och lite nya lakan sen så.. så blir ett par nätter till på soffan.. tur jag har då som bor på hotell hela helgen.. ;)

dags att åka.. Bye

Finns inget rätt svar

Keep on falling

blev helt klara i våra lägenheter idag nycklarna inlämnade så nu börjar ett nytt liv som sambo :) efter vi hade ätit lunch fick jag spräng huvudvärk,illamående,kallsvettningar.. skit konstigt.. skulle varit och hoppat champ men det kunde jag inte.. så hon blir inte visad ihelgen iaf.. blir bara orättvist mot henne men va in och såg att Stömsholm hade lok/reg tävlingar den 25-26 med 90 och 1m så vi ska lägga om planeringen tills dess i stället..
Så imorn ska jag fixa allt inför helgen i Gävle..

la mig och vila på soffan ett tag när jag mådde dåligt och då va Niklas så duktig och höll på och fixa och trixa i lägenheten så nu är det jätte fint! mådde bättre när jag vakna igen, knepigt alltså.. så då va det bara att åka ner och rida.. och nu ska jag sätta mig och plugga funktionsbeskrivningar till E kortet.. jätte spännande.. men har köpt hem cola och godis så ska väl överleva.. ;)

Bye

Feels good

Some people just want to kiss you

ska snart åka och ta det sista i lägenheten, tvätta fönster och torka golven.. ska lämna in nyckeln innan 12 och sen hämta resterande nycklar till denna.. skönt och bara behöva fokusera på en lägenhet och få iordning allt här.. ska bli skönt när allt är klart.. vi sover fortfarande på soffan för vi inte vet hur/vad vi ska göra med sov rummet.. gnäller inte över soffsovandet men när man vaknar med halvt nackspärr varje morgon så börjar man fundera på varför man inte tar tag i det hela istället..

känner mig lite stressad inför helgen är en hel del som ska göras.. ska hämtas hösilage,tvätta,packa försöka räkna ut om jag hinner starta Kassen på fredag eftersom en 4 åring ska tävla på S-holm.. annars får kassen gå två starter på lördagen istället.. skönt är ju en sak iaf att jag inte åker förns på fredag så fort jag är klar på S-holm.. så hinner med lite extra där på morgonen..

Va hem en tjej igår som ev. ska börja hjälpa mig lite med hästarna, jätte gullig tjej hon skulle komma en dag till i veckan så får vi se..

dags att sätta fart..
Ciao

Känner hur hela kroppen bara ler

RSS 2.0