Vänsta

fixat stall på morgonen, nu ska jag kolla på nå avsnitt av one tree hill och 90210.. sen ska jag rida och fixa lite.. vid 16 tiden ska jag till Vänsta och förbereda inför imorgon.. :) Choklad ska ju som sagt tävla hoppa hela 90 cm :) hihi kankse blir mer uppdatering ikväll, ska försöka hinna sola också..
TJA


strömsholm

Ha ha kan blogga från min mob nu.. Weey! Men bra segt att sitta och skriva bara men kan ju göra korta uppd.. Va ju nere på strömsholm och hoppa choklad idag, gick bra dock två ner men men.. Ni får utförligAre imorn plus ett försök till filmning.. :p Ska hoppa in i duschen nu hunnit med att sola liksom.. TJA

Strömsholm imorgon

imornbitti ska jag och mamma med lacosta till strömsholm, ska bli spännande och se vad dom hittar.. sen imornkväll så ska choklad som sagt till strömsholm fast då för hoppa pay´n jump :)
spännande dag med andra ord!

nu ikväll har jag varit hos farmor och farfar för att få hjälp med deklarationen, och blev över förväntan kan ju hoppas att det blir som jag tror.. :)

blir mer uppdatering imorn, då det förhoppningsvis finns mer att skriva om..

Reunion



nu har jag skrivit om samma sak ungefär 3 ggr men så fort jag ska lägga upp filmen efter texten då så försvinner all text.. irriterande..
men nu blev filmen överst iaf som ni ser.. :)

men tar allt igen då..
hade påskmiddag hos mamma idag, jätte mysigt! efter det red jag.. hoppade choklad lite och hon va verkligen pigg, busade och bockade, så söt! haha fick till en del bra språng och en del lite sämre då hon va lite ofokuserad imellan åt men så är det ju :) har ändrat i min plan med henne blir paynjump på onsdag istället för kvällstävling i sura den 5 maj, då jag måste åka upp redan torsdag em eftersom debbie fick åka med och hon går första klassen på fredag morgon..

nu på kvällen har jag och niklas varit hos sandra och myran och käkat mat, sjukt fin lägenhet! liiite avis bara :D haha

nej, nu ska jag sova, godnatt!

Till salu



född -08
e.powerboy-vivaldi

Nu har jag lärt mig lägga in klippet direkt :D

Lyckad kväll

sitter just nu i soffan och kollar på bingolotto, niklas är på väg hem med pizza.. gottigt..

kvällen igår var verkligen lyckad! härligt väder och härliga människor kan något gå fel då? blev första grillningen också, så satans gott är det!

imorn så ska vi ha lite påskmiddag hemma, jag, mamma, niklas mamma och niklas förstårs..

nu kommer pizzan, Tja

En stjärna

Debbie va nolla och plac i 120 igår, fina häst! Här kommer en film, kan ju inte lägga upp youtube klippet direkt så blir en länk
http://www.youtube.com/watch?v=CC3DQ5PlmIA&feature=mfu_in_order&list=UL <

nu på morgonen har jag haft 3 stall och nu precis ätit lite frukost och ska snart åka ner och rida Choklad och kassen.. Debbie ska få en skritt runda.. sen har jag lunchfodring i Amsta se om jag hinner rida mina före eller om det blir en paus där mitti.. sen har jag intag hos A-L och sen är det bara snabbt hem och duscha och göra mig iordning inför kvällen, Blir grill och mys med härliga människor! sen blire det wq.. :)

I almost give up

Jobbade som sagt natt inatt i Sollentuna.. Gick bra vi började kl 19 och vara klara runt 7 imorse så va hemma runt 8 sov 3 timmar typ sen va jag tvungen att ta tag i hästarna, har hämtat foder och hö, ridit och fixat inför imorn :)
Debbie fick ta ca 4 språng idag hon kändes så fin inför imorgon :)

> http://www.youtube.com/watch?v=Nelr8egOL80 <

Tävlar imorn i Hallsta och rider bara 120 på debbsan.. :) ikväll blir det lungt, har ju som sagt bara sovit 3 timmar på ett dygn så somnar nog ganska tidigt ikväll..

Nattjobb

Blev nattjobb som sagt.. så varselkläderna är framtagna, och jag bara kände lukten av asfalt och fräsning slog emot mig.. fy fan, plus att mina fötter kommer dö.. första dagen är alltid värst, fy! och har inga bra skor och stå i heller.. och ni som är nya läsare kankse undrar vad det är för typ av jobb?
Trafikvakt, väldigt glamoröst måste jag säga man står där i sina själv lysande kläder med en flagga ihanden och får i princip utskällning av varann bil då dom tycker man stör trafiken och att dom kan sköta sig själva.. det värsta är ju att det är just det dom inte kan, haha

så ska snart röra mig mot al för att hämta bil och sen hämta upp nån nisse i stan för att åka vidare mot estockolmo.. tillbaka imornbitti!

ev. nattjobb

Dagen
Haft 3 stall nu på morgonen och just nu är jag hem på lite frukost.. :)
blir troligtvis nattjobb inatt.. inte ett dugg taggad.. så ska rida och fixa och hoppas jag hinner sova något innan vi åker om det nu blir så, annars är det stallmöte ikväll i Amsta..

For sale

såg precis att Debbie fick plats på tävlingen på fredag :) Yeeey, skönt att det är så himla nära också.. hoppas vi bara på bra väder också..

Till Salu
Sto e. Vivaldi-Labrador, född -94 Plac Msv B
http://www.youtube.com/user/karrtorpet?blend=22&ob=5#p/a/u/0/jVDpQGnMTf0 <

Nu ska jag kika på Big brother..

Magic

hemma på en snabb lunch..
hade som sagt stallen imorse även A-Ls blev det.. sen åkte jag till Maria och red 3 hästar..
ska snart åka ner till mamma och luncha sen ut till Amsta och fixa plus att fixa lite med Liquid :) efter det blir det en sväng till stan, sen hem till mamma och rida 2 st :)

Morgondagens

kör en liten veckoplanering tänkte jag börjar med
Tisdag,
7.00 Fodring Amsta+utsläpp
fodring hos mamma+ mockning
8.30 Till Maria och rida några hästar
ca 12.00 Lunchfodring Amsta
lunchfodring hemma
ska efter det in till hamre och lämna sadlar+ till dingtuna och hämta foder
ca 14.00 ridning hos mamma
ca 17.00 intag av hästar Amsta
21.00 kvällsfodring hos mamma

Moving on, letting go

Åkte ju upp till gävle igår som sagt.. hm, ja va ingen toppen dag igår heller..
red 140 hinder 1-4 gick bra sen nr 5 va en 3 kombination med oxer in 2 långa galoppsprång till räcke och ett kort språng ut på ett räcke.. Hon hoppade för högt in över oxern och landade på bakbommen vilket gjorde att det blev super långt fram på två så hon klämmer in 2,5 språng och hoppar, men hon fick ju ingen kraft så blev att hon hoppade emellan översta och mittersta bommen sen styrde jag ut.. red an igen och hon stog emot lite denna gång men tog oss igenom sen hoppade hon resten bra!
va hemma runt kl 16 och red debbie och longerade choklad..

inatt åkte vi ner till djursjukhuset med Milton, då han fått nån konstig hosta och vi trodde att något fastnat i halsen på honom så dom röntgade honom men hittade ingenting.. så han har fått slemlösande då han hostar tills han typ spyr slem.. vi va där 23.15 och va hemma runt halv 3 tror jag.. under den tiden kostade hunden 4700kr! helt sjukt.. och dom kollade på honom ungefär 20 min sammanlagt.. resten satt vi och vänta, skaplig timpenning!

Dagen är fullspäckad idag! ska in till stan och lämna tillbaka sadlarna jag lånade från hamre, ska byta en sadelgjord också.. till dingtuna och hämta foder, ner till sadelmakeriet ska jag också.. sen ska jag fixa med lite papper till deklarationen, hinna rida och fixa stallen :)

Dags att sätta fart med andra ord!

Gävle och hem igen

Åkte ju till Gävle igår morse för tävling.. ja vad ska man säga.. I 130 va hon fin rev sista i grunden jag blev lite ofokuserad, varför vet jag inte men men.. hon hoppade bra trots att jag bara hann hoppa typ 5 språng kankse.. :P bara setat där halv fm och ändå blev jag sen.. lyckas alltid! (Man kan nästan tro att Joanna va med för vi lyckas alltid med något, men så va det inte ;)
i 140 så gick det inte alls bra.. sadeln trycker henne lite på bogbladen så kände efter att hon va lite öm, så vi åkte hem igår kväll.. masserade henne och idag va hon inte alls öm, så de va ju bra! Så idag har jag varit på sadel jakt.. haha fick låna en sadel av Sofia, som ligger bra men som sagt är hon jäkligt svår att hitta sadel till så hoppas denna blir bra nu..
va även upp till Hamre och hämtade 3 st men ingen av dom låg bra..
imornbitti går bilen upp till Gävle igen, rider 140 så får vi se hur det går.. :)

kan bjuda på lite bilder, nu när jag har en så "modern" mob som jag kan använda till datorn ;)

Perra i hagen


Perra och Lacosta


Perra, Lacosta och Choklad


Debbie idag när jag longera henne


Debs



Måste säga att min mor är ju en väldigt bra fotograf, eller?

En halv Kassi


På väg ner


Choklad


Mamma filmade lite också, men höll mob åt fel håll...
> http://www.youtube.com/watch?v=fCIYb7uQ7ZU <

Nu ska jag kolla några avsnitt av BIG B som jag missat..
Håll tummarna imorn nu :)

Duscha?

ska snart hoppa in i duschen, hatar och duscha är nog det tråkigaste som finns.. tänk vad man skulle kunna göra på den tiden istället.. typ äta, sitta vid datorn eller nå annat trevligt..
klockan ringer halv 5 eller då ska jag vara nere i stallet så den ringer väl typ 4.15.. gud jag verkligen kände hur avundsjuka ni blev nu!
bilen rullar alltså mot Gävle imornbitti halv 6 för tävling.. kollade startlistorna nyss sjukt mycket starter i 130 ca 160 starter..

en annan sak.. herregud vad mycket folk det är som magsjuka nu! Niklas mamma kom förbi här idag, hon va det eller hade varit.. tror jag är immun mot sånt för har bara varit magsjuk en gång i mitt liv.. skulle ju vara typiskt om jag blev det nu bara för det.. men har haft vattkoppor 2 ggr om man nu kan ha det, annars va det nå andra utslag..

just ja, satt och red i t-shirt för första gången idag, hur skönt? äntligen säger jag bara, hoppas vi får en bra sommar!!

sitter och kollar sista minuterna av hockeymatchen, fbk-saik.. och tydligen så tar fbk smguld ikväll då.. jag hoppas saik vinner men bara för att jag alltid hejjar på dom som ligger under..

nej, nu MÅSTE jag hoppa in i duschen sitter och svamlar bara för att jag ska slippa..

tänkte på en till sak, duscha/dusha stavas det med sch eller sh?

Å nu blev det klart att Färjestad tog SM-guld, kommer jag ha en glad pojkvän som kommer hem från träningen iaf!

nej, nu SKA jag duscha..

Tävlingsplanering



slänger upp en bild på sadeln också tänkte jag..

idag har jag i princip städat och städat och gjort lite nytta helt enkelt.. längesen de va så städat i stallet :P men skönt på ett sätt nu i efterhand..
ihelgen är det ju tävling i Gävle som gäller med bara Kassen då, debbie skulle ju ha följt med men... Hon går iaf 130-140 fredag sen 140 på söndag..

Har anmält Debbie till hallsta den 22, dock lite sent så blev efteranmäld och reserv dessutom, sjukt mycket starter lär de ju vara.. men iaf 370 kr skulle det kosta och bara starta 120, känns ju sådär om jag säger så.. men får se, troligtvis blir det hennes sista start i livet innan hon pensioneras.. Så kankse är värt det ändå..

Tänkte visa er min tävlingsplanering:
15-17/4 Gävle (Kassen 130-140-140cm)
22/4 Hallsta (Debbie 120cm) eventuellt
30/4 Vänsta (Cho-q-late 90cm)
5/5 Surahammar (Cho-q-late 90cm)
6-8/5 Högbo (Kassen 140-135-140cm)
19-22/5 Åby, Lilla Kassen (Har inte bestämt om hon ska gå stora eller lilla)
26-29/5 Åby, Stora Kassen (Har inte bestämt om hon ska gå stora eller lilla)
2-5/6 Strömsholm Kassen

så ser den ut i nuläget.. Men kan verkligen inte bestämma mig om jag ska åka lilla eller stora Åby.. är ju liknande klasser i båda.. ååh.. Någon som ska till nån av dom?

Nu ska jag åka ner och fodra och diskutera lite med mamma om vad hon tycker ang Åby, men vet att hon kommer säga "Du bestämmer själv"

Till salu

Säljer nu min Devocoux sadel, brun 17" normal bomvidd storlek 2 på kåporna. 10.000kr
Maila vid intresse

Sur

Nu är jag sur! Vi kom inte till final ändå tydligen!

Tävling och nackspärr

vaknade upp med nackspärr imorse.. fy! sitter nu med backontrack padd och hoppas det går över eller blir lindrigare iaf för ska till Maria och rida.. så himla tröttsamt!

Lagtävling igår som sagt :) Karro, Daniel och en praktikant kom och hämta mig vid kvart över 6 sen bar det av mot Björklinge.. och ja ni kan ju gissa vad som hände.. haha vi körde fel! Men som Daniel sa heter det Björklinge så åker man väl till Björklinge inte fan åker man till Östhammar iaf.. :P men kom fram och hann med att se alla våra lagmedlemmar..
Kassen va nolla och plac i förklassen 120.. red en väldigt lung runda och hon kändes fin :) sen i laget va hon också nolla, Duktiga lilla häst! Laget slutade på 4 fel och vi slutade på en 6 plac samma som i enköping fast med bra mycket bättre resultat.. men de viktigaste va att vi gick vidare till final iaf och det gjorde vi! Och finalen går i Märsta mitten på maj.. Vi som red i laget va Jennelie Selin, Rebecca Richard, Karolin Ström och jag :)

Något som är väldigt töntigt är: Strömsholms lag tok toppade sitt lag med Jens Fredricsson på Lunatic, amen kom igen nu! inget ont mot Jens men varför ta in honom med sin bästa häst i div 1? ändå slutade dom på 4 fel.. (moouhahha)

En som var med Rebecca tog bilder på alla i laget, och jätte fina bilder dessutom :)












rastlös 3000

sitter i soffan och håller på att krypa ur skinnet.. Skulle vilja gå ut ikväll men tävlar imorn som sagt.. är inge fel med att sitta hemma om man hade sällskap, men Niklas är ju i Karlstad.. och resten ja, dom är ute..

Debbie är fortfarande tjock i båda fram.. förstår inte vad det kan vara, inte halt eller nånting.. skumt!

kassen har fått bada idag, tror hon tyckte det va rätt skönt faktiskt :) har inte så mycket att tillägga..

ciao

hästfolk

kom ner till stallet imorse och debbie va tok tjock i båda frambenen... ? aha vad kom de ifrån då..
idag så ska det ridas och fixas inför imorn då det är tävling i Björklinge div 1 omg 2.. Karro kommer och hämtar mig kvart över 6..

igår så kom erica hit efter jobbet satt här och tog en grogg innan vi gick vidare till frans där LL och drogbah va, satt och prata och chilla lite.. ;) kom hem typ halv 4 imorse.. haha alltså förstår inte vart tiden tar vägen när man bara sitter och pratar de är ju sjukt.. haha

en sak jag blir trött på, är folk som snackar skit, alltså kom igen vi är vuxna människor! när man håller på med hästar så vet man väl att det inte nåt "glassigt" jobb.. och gå runt och säga att man bara för göra skitgörat när man själv väljer det är ju då upp till den personen eller? aja, finns folk till allt och det va ju ingen nyhet direkt..


dags att göra något åt utväxten kankse ;)

Katten är borta igen...

Niklas åker till karlstad och skulle tydligen kolla på matchen imorn mellan fbk och saik.. haha jag tyckte de va kul att saik vann igår, blir mer spännande inte för att jag är så speciellt intresserad men ändå och höra niklas frustration.. kom på ör de ens saik dom heter? skellefteå va? eller är jag ute och cyklar? ääh spelar inte så stor roll..

är hemma på sen lunch idag, har på fm ridit lite och löshoppat de små igen, Dom är ju för bra! :) ska snart bege mig ner igen och rida de som är kvar..

vad kvällen bjuder på? ja Katten är ju borta så... ;)

Next level

sitter just nu hemma och gör lite dator jobb.. himla kul måste jag säga..
ska snart åka till d-tuna och hämta foder och sen börja med alla stall, ska även "vårstäda" lite på gården hos mamma..

Niklas somnade innan kl 22 igår, kul kille ;) haha sen imorse vakna jag med ett ryck då står han typ hukad över mig och kollar på mig, blev fan livrädd ju.. kl 5 ska tilläggas..

kan inte sova på nätterna somnade kl 2 igår va pigg när Niklas "väckte" mig imorse.. då hade jag sovit 3 timmar..

läste i nåns blogg, tror det var Moas att man kan få vårdepression tydligen,
Vanliga tecken på vårdepression är extrem trötthet, likgiltighet, stress, ökat sötsug, viktuppgång, sömnstörning med ökat eller minskat sömnbehov, morgonångest, för tidigt uppvaknande, nedsatt minne samt koncentrationssvårigheter. I många fall kan man behöva söka professionell hjälp...

jaja, blir nog bra såfort våren kommer på riktigt:)

Det var som...

sitter just nu i soffan och ska försöka övertala Niklas att åka med mig på tävling på söndag.. dock måste vi åka typ 5.00 så tror inte han är så pigg på det faktiskt (inte jag heller egentligen) men vad gör man inte :P

dagen då, gick upp imorse och fixade lite stall.. Sen åkte jag in till stan med Niklas som skulle luncha med ÖB och jag med pappa.. Åt buffé på nån kina resturang, sjukt gott va det och sen trevligt och träffa pappa lite också.. sen mötte jag upp niklas och ÖB så skulle niklas köpa ett par skor fast han ångrade sig så vi åkte hem, kunde iaf övertala Niklas att åka och hämta hö mot 30min massage.. måste vara galen (jag alltså) så jag red och greja under tiden, sen åkte vi handla så har ätit mina första jordgubbar idag! riktigt gott och läängtar ännu mer till sommaren..


Niklas sitter och kollar på hockey och tydligen så ska den arenan rivas "Tänk va ledsen arenan måste vara, den ska ju snart rivas, den har väl också känslor" aah han är för rolig ibland.. :)

"Bloggen ska bort" tydligen... ;)

Nya regler

Sitter och kollar på BB från igår.. alltid lika kul, haha alltså Sonia och Vanessa?

hunnit med mycket idag, fick ett brutalt uppvaknande de måste ju vara de värsta sättet att vakna på men men dagen gick ju bra ändå.. en häst har åkt :( haft hovslagaren ute till 4 st, löshoppat små pojkarna måste tillägga att dom skötte sig hur bra som helst! chockad faktiskt över den ena.. ska köra igen på fredag sen har jag ridit och fixat stallen och haft A-L hästar, även hunnit med att städa när jag kom hem (Det som gäller i detta hushåll är att man måste göra sig förtjänt av ute mat tydligen ;) haha

nu sitter jag och väntar på Niklas och maaaat, sjukt hungrig!

Missade visst..

Såg när jag precis hade publicerat förra inlägget att jag fått en kommentar av ÖB.. så får uppfylla din ösnkan nu då..

ÖB är kung! ;)

När katten är borta dansar råttorna på bordet

ungefär så kan jag sammanfatta helgen, herregud.. i lördags åkte jag hem till Niklas mamma vid 21 och vi pratade och drack luite och hade det allmänt trevligt :) sen gick vi till en trappa (haha) jag spelade black jack för första gången och vann 340 kr.. yeeey! iförsig tog de sin lilla tid men men.. ja, en sak jag inte förstår jag drack 3,5 grogg och en smirnoff och blev helt tok kanon.. försov mig söndags ca 4 timmar, Mirre hade varit ner och plingat på dörren hade inte vaknat.. och ja sängen behöver vi inte prata om, fy fan!
När Niklas kom hem frågade han "Vem av oss är det som varit på kryssning egentligen?" han plocka upp 2 flaskor sprit och höll på att spy bara av att se dom.. haha mådde dåligt hela söndagen.. men så är det om man ska vara på topp..

just nu sitter jag och kollar på reprisen av BB och ätit lite mat.. Ska nog satsa på att bli kock, blev helt sjuk gott!!!
torsk i folie paket med pepparots kräm, purjolök, tomat.. Yammi!

utgång

åh herregud! vilken kväll igår..
blev utgång som sagt egentligen va jag inte direkt sugen på att gå ut, brukar ju vara riktigt dåligt på fredagar men igår, hade SJUKT kul! Cissi och Joanna hämta mig vid 20 och att vi överlevde bilfärden in till stan är ett under.. cissi kan inte köra bil, haha åkte hem till Zara och körde lite förfest sen blev de utgång på Silk, haha SILK av alla ställen men september va ju där.. så ni kan ju tänka hur varmt det va och hur mycket folk det va.. men gav upp silk efter ett tag så gick vi vidare till BMB, stog i kö i säkert 30 min så kom in runt 1.. värt haha men men.. kul va det sen blev de nattbuss hem och raka vägen i säng.. va helt död imorse..

nu ska jag ta tag i hästarna, TJA

miss kiss

precis ätit lite mat.. ska snart hoppa in i duschen och göra mig lite frääsch! haha

va på lotta björe träningen som sagt, va en bra träning tycker jag.. fick i uppgift att filma åt joanna också, vet inte hur jag lyckades men.. haha

måste försöka hinna se BB avsnittet ifrån igår också.. nej ska hoppe in i duschen..

Puss

ÖB är kung! haha

Born this way

Jobbat nu på morgonen, hovslagaren skulle komma kl 9 halv 12 dök han upp.. HallÅ? det finns något som heter telefon och kanske ringa och säga att man blir sen.. men nej nej, för jag har ju absolut inget annat för mig..
efter det åkte vi och hämta Whiskey nere på Strömsholm och tro det eller ej, men han gick RAKA vägen in i transporten.. haha kankse att han lärde sig något sist ändå.. :P

är lotta björe träning i vänsta idag runt kl 15, funderar på om jag ska åka ner och kika.. men måste tanka såfall och det har jag verkligen ingen lust med.. såå tråkigt och dyrt är de nu också!

sitter just nu och lyssnar på Jennifer Lopez-On the floor, grymt party sugen blev jag.. men blir nog en lung helg denna helg också.. Niklas har åkt på kryssning med ib laget där blir det nog allt annat än lungt.. vare sig Niklas erkänner det eller inte ;)

Va upp till niklas mamma igår och satt där i 3 timmar och prata om typ allt och ingenting så missade BIG B och tydligen så va det bästa avsnittet hittills.. så jag MÅSTE se reprisen som går ikväll mellan 19-20..

nej, nu ska jag nog sätta fart med något..

Just ja två guldstjärnor utdelas till Kassen och Choklad igår för dom va grymt fina! :D

RSS 2.0