Det finns folk och så finns det folk

Finns en "folksort" kan man kalla de så? Som jag kan bli så irriterad/frustrerad på!

Kollade på topmodel och tjejen som åkte ut, va helt hundra på att hon va störst/bäst och snyggast.. Men va händer jo hon blev utröstad.. Och under tiden Isabella står och drar motiveringarna så börjar hon skratta, gör man så?
Sen efteråt så säger hon att hon vill inte vara modell för det är så mycket vänte tid och bla bla bla och är en lyxlirare som hon beskriver sig själv hon satsar hellre på en skådespelar karriär eller tennisproffs! Men tjejen, dags att landa på jorden nu kanske?

För det första varför söker man till program där det handlar om att man ska utvecklas till modell när man ändå inte vill bli det?
För det andra, tror hon inte skådespelare får jobba hårt och slita arslet av sig? Eller en tennis spelare vaknar man bara upp en dag och är tennisproffs?

Tyvärr finns det alldeles för många av den här "folksorten" som inte kan ta till sig av det folk säger åt en och fortsätter i samma hjulspår men till slut så tar det stopp och då är det alla andras fel, och att man inte kan ta till sig kritik av en person som har flera års erfarenhet och vända det till något positivt och få det som en sporre att man ska ge sig fan på att visa att man kan! Då är det också mycket svårare att utvecklas själv!

Men någon gång landar väl dom också på jorden, förhoppningsvis!

Så, ha ha va tvungen att skriva av mig lite.. För finns alldeles för många sånahär inom ridsporten säkert inom allting men ändå..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0