2010 -> 2011

Klar i stallen för dagen ska bara ta in hästar sen.. ska strax hoppa in i duschen sen ner till mamma på släktmiddag.. kollade på fångarna på fortet igår då de var nätkatterna mot alfapumorna.. alltså va gjorde Paow där hon gjorde en cell och sa inte ett ljud typ..

Sammanfattning av året 2010:
Måste säga att det året va bra över lag, sen som alla andra år har man sina upp och nedgångar men det hör livet till.. På häst fronten så kom 3 nya hästar upp två var våra egna (biancas föl) och sen en 3 åring..Debbie har blivit frisk och varit ut och tävlat och Kassen har gått sitt första SM och gjort sina första starter i 145.. Så häståret 2011 kan nog inte bli annat än bra! Och ser verkligen fram emot tävlingssäsongen nu :)

På vänner fronten så har de inte hänt något tråkigt vi är ett sånt sjut bra gäng alla kompenserar varann :) och dessutom har jag fått träffat och lära känna nya underbara personer :)

På den privata fronten har det varit väldigt mycket upp och ner.. när allt varit bra har det varit tipp topp men vi har fallit lika hårt ner igen.. Men känns som vi har avslutat ett viktigt kapitel i våra liv, Äntligen! och känns som vi kan lägga den dåliga delen bakom oss och bara tänka på framtiden.. Vi har varit tillsammans i 1,5 år och med tanke på allt som vi gått igenom så känns det inte som det finns något som kan få oss att vackla nu! <3

Ciao

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0