Teenage dream

åkte tillJjoanna idag som va sjukling och hämtade hennes CWD sadel, ska kolla hur den ligger på hästarna eller speciellt Kassi då hon är svårast att hitta en till.. hann inte rida med den idag men la på den på henne och tyckte den låg bra.. Det som blir på henne är att när hon rör sig så åker dom bak och det är inte lite utan mycket.. Hon har ett väldigt svårt sadelläge så hoppas den här ligger bra även när hon rör sig..



Kommer en bild från min frukost också ;)


Niklas sitter och kollar på youtube på Keenan, ni vet han dvärgen som mimar till massa kända låtar.. setat och kollat på honom nu säkert 30 min.. haha kom nyss hem en kommentar också, Han har fått egen hemsida också ugnjvlen.. ajaa..

setat och kollar runt lite som vanligt, hittade en kavaj som va snygg och till ett mycket förmånligt pris faktiskt! 729kr..


Vet inte riktigt varför jag gilla den så mycket.. men grymt snygg och till det priset, en kavaj brukar ligga på typ 3000kr och uppåt.. Synd bara att dom inte hade andra färger än denna svarta typ blå,röd lite tråkigt men tror att den kankse inte gör sig lita mycket i färg..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0