Some people make me cry and some people just make me laugh

igår blev de mys med Sofie här hemma hon spenderade även natten här :) myspys.. ja och så är denna söndag snart till ändå också det enda som står kvar på schemat är storhandling med bästa..
så tråkigt när de börjar bli mörkt så tidig dagarna blir så himla mycket kortare, de positiva med det är att man kan tända ljus och krypa upp i en härlig varm famn och bara mysa och kolla på någon bra film med den man älskar.. <3

just nu sitter jag och kollar på piff och puff, så himla roligt och sitta och kolla på dom gamla barnprogrammen dom är ju bara bäst! bumbibjörnarna ta priset!

imorn på schemat står ridning 4 hästar ,klippning av häst, städning av stall och bil, åka och hämta foder.. fullt upp med andra ord :) hoppas det blåser lite mindre imorn Debbie blir så himla jobbig när de blåser mycket ute.. mamma hade lagt några däck bredvid skjulet med plats runt om och ja, kan ju säga så här fick hålla mig  andra änden av ridbanan.. hon är ju bara för rolig för hon kunde backa upp mot dom och stå helt still fast det prassla och hade sig men så fort hon snegla lite på dom så for hon iväg..

ska ta och byta om sen åka iväg :)


Världen består av vinnare och förlorare

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0