I find a million ways to say i love you

jag är sjuk.. illamående och huvudvärk ingen höjdare när man jobbar i helgen.. usch.. gillar bara och vara sjuk om man kan vara hemma och bli ompysslad och tycka synd om sig själv.. haha och hur ofta händer det? jo om man typ är magsjuk och då är det ingen som vill vara i närheten av en ändå.. :P
Jobbar ju som sagt imorn på Preem för omväxlingskull.. jobbar 08.00-16.00 efter det är det ut till berg sen hem och fixa hästarna.. kommer bli en lång dag då mamma inte är hemma och kan hjälpa till heller..

undrar vad som händer imorn kväll.. frisk ska jag vara iaf!

skulle fått däcken bytta på transporten idag men icke kom inte bort från gården.. skit snö bort med dig nu! måste köpa nya vinterskor också, gud va ruuligt.. nej längtar till våren/sommaren när man kan glida runt i shorts och linne.. åh kom nu älskade sommaren.. kommer säkert få en skit sommar bara för det med regn hela tiden..

Höll på att dö av nerkylning idag, fy fan! va hemma hos maria och red alltså det va sjukt.. men hästarna va fina, enda som hände va någon idiot som körde förbi i 300 på hemvägen och smarre blev halvt panikslagen och kasta sig ut i vägen.. men vi överlevde och bilföraren kör förhoppningsvis inte lika fort förbi hästar igen..

nej, leta efter något på tvn att kolla på sen sova.. :)

Godnatt

I'm terrified but im not leaving

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0