Born with bad luck

ja, herregud hur ska man sammanfatta gårdagen, blev inte riktig som tänkt om man säger så...

Gick upp kl halv 7 för att hämta virke på beijer vi håller ju som sagt på att bygga om inne, så hämta det åkte hem åkte vidre med skiten.. efter de blev de frukost på markan med sanda, christian och niklas, sen fick Niklas den briljanta iden att vi skulle åka och mata gäss vid skantzö, haha ja kul vare iaf..
efter det hem fixa i stallet viadre upp till Erica och diska tjäna 200 kr inte helt fel för typ 15 min jobb:P bara tacka och ta emot:D
åkte och handla på Ica hem till nisse och laga mat när maten är precis klar ringer mamma, du måste komma hem och hjälpa mig bära in virket innan de börja regna då va kl 18.15..
åkte hem hjälpte henne sen snabbt tillbaka för va hungriga som få, hinner inte ens hoppa ur bilen innan mami ringer igen och säger att vi måste komma tillbaka för Domino har gjort illa sig, åker i 790 tillbaka..
Väl hemma får man världens chock där står hästen och mamma som håller emot tryck mot ett sår som de bara sprutar blod ut de va fan de värsta jag sett va blod överallt..
han har alltså rullat fast i boxen lyckats på något vänster sparka av gallret och få ut ett bakben genom rutan när han skulle ta sig upp va fan i mig glas i hela boxen och blod över allt.. väntar på vetrinär och står och håller emot de där förbannade såret blod över hela mig med typ.. uach..
blir kvar hemma får ett sår ihoppsytt men måste åka ner till strömsholm, så åker ner dom fixar de där och de har förhoppningsvis gått ganska bra med honom iaf, får rapport senare idag..
kommer hem 12 ännu mer hungriga, äter sen somna vi som små barn till barnprogrammen..

Händelserik dag om man säger så, hoppas på mindre idag.. Massören kommer ut nu snart och ska kolla igenom dom andra två hästarna, sen ska de köpas nå skit till gallrerna fattar inte riktigt vad men de blir nog bra, sen rida sen dush sen blir de iaf jobb 14-21 sen hem och sova, sen tävla på natta imorn, Domino skulle ha gått men de får bli natta ist.. så får vi se.. helgen som kommer då, jobbar och får se om de blir några större äventyr! :P

Bilder från gässmatningen..:P
       


Glad you were there yesterday, they meant a lot..
I will not disappoint you, i promise

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0