You take my breath away

sitter på jobbet återigen slutar 21 idag, då blir hem till mammi en snabbis och ge hästarna kvällsmat sen vidare hem och kika på film, The Strangers (såg trailern, kommer skita på mig!) usch, hatar gentligen skräck filmer men ändå en kick av något slag.. kommer garanterat inte kunna vara själv hemma i huset dom kommande veckorna..haha blir helt nojig..:P

Det har varit action i sura och hallsta idag, nån som snodde bensin på OK och körde vidare mot hallsta kommer garanterat stå om det i Vlt imorgon..

Hästarna blev skodda på morgonen idag också, så fina dom blev! :) Fortfarande helt fascinerad över Natis träning igår.. king..

Alltså igår det finns ett tv-spel som heter UFC, som Niklas är helt betagen av.. haha enda han hade i huvet igår va de där tvspelet och skulle göra som dom osv och vem va det som råkade ut för allting då, jo jag så klart.. nisse pisse.. ;)
plus att han skulle kolla på de på tv, och de var nog det tråkigaste jag sett, men lyckas man få en blåsa i handen av att spela så är man nog ganska inne i det. ;) haha

nej, ska fika lite nu!

Adios!!

Dreamteam, Ultrateam<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0