Here it comes

sitter hemma hos hun nu som nyss har haft träning och ser lite små trött ut ;)

blev som sagt grillparty igår inne i stan! mycket trevligt bjöds på mat och trevligt sällskap för att sen vidare mot sjökrogen..:)

idag va de träning för Pether, gick bra men va mycket lydnad och min häst tycker inte att hon ska göra sånt, hon ska bara hoppa högt enligt henne själv.. men grejen är även om hon inte är lydig på träning så blir hon en helt annan häst inne på banan och lyssnar till 100 %.. så de är väl postivit iaf.. pratade väldigt mycket om sitsen och själv kontrollen av oss ryttare.. som sagt vi i sverige är över lag väldigt dåliga på de om man jämför med andra länder som Usa, holland m.m... sen är de klart att inte alla är så man ska inte dra alla över samma kant men över lag som sagt.. pratade även om den nya sadeln Butet har kommit ut med bara ett säte inge stöd för ryttarens skänklar osv som ska jag göra att man lär sig var man själv har bäst inverkan på hästen och hitta sin egen balans istället för att förlita sig på dom sadlarna vi sitter i nu, så är lite sugen på att köpa en sån.. tror de hjälper en själv väldigt mycket..
de var vekligen sjukt varmt träningen började 11.30 mitt i värsta värmen, så efter de blev de Sanda med niklas och macke lite bad, hm kallt.. ja!! sen blev de tacos sen hem och rida resten:) lite skönare att rida 8 om man säger så..

fredag imorn, har faktiskt inga planer ännu, får se vad de blir.. vet iaf att de blir rida på morgonen sen blire bada:) vad kvällen erbjuder visar sig!

nej, ska mysa lite nu..   :)

BYYEE!!

Me like you<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0